שאלון חדש:

swirrrly

New member
רעיון מגניב ../images/Emo118.gif

(אם כי אין דרך בסופו של דבר לדעת אם אנחנו צודקים או לא, כי בכל השרשור הזה שום תשובה לא מובטחת כתשובה הנכונה) 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? חלבי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? ברוס לי (כי הוא גם די דמות פנטזית וגם מומחה לאומנויות לחימה, שלא כמו השניים האחרים) 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? לפי דעתי התשובה תהיה מפתיעה, אז יותר מילדיהן 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? תפוחים 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? הפנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? להתכתב 2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? פסיכו 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? שחור 5.לרקוד או לשיר? לרקוד

../images/Emo187.gifעונה

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? בשרי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרמן 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? אותו דבר 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת גבינה 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? מציאות 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? אופי ויופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? איסיקיו 2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? לא זה ולא זה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? בלונדיני 5.לרקוד או לשיר? שניהם..

שאלון חמוד.. עונה..

-מה נחשב יותר?/מה רוב האנשים יגידו? הערה קטנה:שימו לב שעליכם לבחור במה שהרוב(!) יגידו.כלאמר,לא לענות את דעתכם האישית,אלא את הדיעה המקובלת יותר על רובם.פשוט לענות בשם הכלל.מקווה שהבנתם... 1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? בשרי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? ברוס לי 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? פחות 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה (?) 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה .. 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יופי -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? להתכתב 2.סרט או הצגה? סרט 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה? פסיכולוגיה 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור? לא יודעת.. 5.לרקוד או לשיר? לשיר זהו...נסתפק בזה.

shemesh16

New member
התשובות =)

1.מה רובם אוהבים יותר-אוכל חלבי או בשרי? נראה לי בשרי 2.מי נחשב בעיניי רובם להכי חזק מבין שלושתם-סופרמן,מוחמד עלי,או ברוס לי? סופרמן חח 3.רוב הנשים אוהבות את בעליהן כמו את ילדיהן,יותר מילדיהן,או פחות מילדיהן? כמו ילדיהן 4.איזה מאכל אהוב יותר ע"י אנשים-עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה נראה לי 5.מה נחשב לטוב יותר בעיניי אנשים-המציאות או הפנטזיה? פנטזיה 6.על מה גברים מסתכלים יותר אצל נשים-על האופי או על היופי? יווופייי.. -זה או זה? 1.לגלוש באינטרנט או להתכתב באיי.סי.קיו? ICQ=) 2.סרט או הצגה?סרט.... 3.פסיכולוגיה או סוציולוגיה?פסיכולוגיה =) 4.מה יפה יותר-שיער בלונדיני או שחור?בלונדיני 5.לרקוד או לשיר? לרקוד :)

למעלה