שאלון חדש פרי עיטי:

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? אומנית קודם כל, לומדת איזה מקצוע, ממלצרת\עושה עבודה קטנה אחרת איפשהו לבנתיים. 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? האמת שלאכפת לי, כל עוד זה לא יעצור לי את החיים אומשהו. 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מצוין. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? המון. 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? בסדר גמור. ההורים מממנים את הלימודים והדירה הם כבר קנו, יהיה לי יותר כסף מעכשיו, זה בטוח. 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? המ אני אגדל אותם להיות מדהימים כאלה:ס 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? ממ פאן. לאיודעת, אעבוד חצי יום, אבלה ואסתובב וזה. 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? ממ כמו של עכשיו<: 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? מאד. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? קודם כל שיוולדו ילדים חכמים. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? עניין של כח רצון. 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? חיזוקים מהסביבה. 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? פשוט לשמור עליה. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? המח מלא בחומרים כימים, שהם הרגשות. פשוט לחשוב אחרת. זה לא כלכך קשה לשלוט במח. 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? אי אפשרD: העולם לא רגוע. 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? אוך לשבת וללמוד ולקרוע את התחת. 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? אני עוד לא מצליחה, אבל בעקרון שוב, חומרים במח. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? שאנשים ילמדו לנהוג כמו שצריך. עונשים חמורים יותר. זה אנשים שמתים סתם, לא איזה עניין שולי.

coullette

New member
חיעיעיחעי

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? לומדת לתואר ראשון בקרימינולוגיה שנה י"ח 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 28 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מעורער 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? 0 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? לא טוב 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? בלונדינים עם עיניים כחולות ואייקיו 250 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? משעמם 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? נמוך,קרח,שמן,מסריח,טיפש,קמצן,מגעיל,מטומטם. 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? לא רואים? -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? הופה! שאלתם את הבן אדם הנכון! אני קרימינולוגית אז אני מומחית לענות על כל שאלה בעיה ותהיה שקשורה לנושא..אהממ...אין לי מושג. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? לא נראה לי שמישהו גילה איך לעשות את זה אי פעם 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? להגיד לעצמך "אני יפה" 200 פעם ביום 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לא להחשף לשמש,לאכול מסודר,לישון מספיק שעות,לשתות המון מים,לעשות התעמלות. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? לפתוח את התריסים 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לישון הרבה 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? חרישה 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לשים זין 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? להוריד את האגו של הנהג.שלא יעקוף איפה שלא צריך ושלא ידהר איפה שאסור.

חוי בולשוי

שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? זנות
2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 28 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מקווה שטוב 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? הרבה 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? מזהיר 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? יפים, חכמים וטובי לב 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? נו מאיפה לי?? 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? בדיוק כמו שהוא עכשיו 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? מאוד -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? לתת להם עונשים אלימים 2.להחזיק מעמד בדיאטה? לאכול רק חסה 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? ללכת ברחוב עם שלט שכתוב עליו "אני יפה, אני חזק, אני מגניב" 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לקחת אקמול באופן קבוע 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? "להפטר", לא "להתפטר" 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לקחת וואליום כל היום 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? להעתיק 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לא להקשיב לאף אחד 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? לבנות רמזורים במושב אלמגור.

Gizmo16

New member
תשובותתת../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? וואו. גיל 32. מקווה כבר להיות מנהלת צוות באיזו חברת היי-טק. 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 24, אני מקווה. 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? או איום ונורא או בסדר. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? די הרבה. אני מקווה שאצליח לשמור על כולם. 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? מקווה שהוא יהיה טוב. לפחות לא באוברדראפט. 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? אני חושבת שבטח תהיה לי בת אחת שממש דומה לי באופי. זה אופי נורא שתלטני, יש לנו מלא כמוני במשפחה (אמא שלי, סבתא שלי, בתדודה שלי, אחות של סבתא שלי ועוד). ואני חושבת שלאחד הבנים יהיה סנטר עם חור כזה, כמוני
זה גם גן נורא דומיננטי לדעתי. 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? עובדת. חוזרת הביתה. אוכלת ארוחת ערב. מבלה עם הילדים. הולכת לישון
8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? גבר שבגברים
סתם, אני חושבת שהוא יהיה די ריאלי- מבחינת עבודה מסודרת בתחום הכלכלי-מדעי-משהו כזה. 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? סה"כ.. פחות משהייתי פעם. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? להרוג את כולם (אי אפשר) 2.להחזיק מעמד בדיאטה? לא למנוע מעצמך דברים טעימים לחלוטין כי זה ישבור אותך. 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? זה תהליך שצריך לבוא מבפנים. אין תרופת פלא. זה קורה או שזה לא. ואם כבר- פסיכולוג, אבל לא בטוח שזה עוזר. 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לאכול בריא, לישון מספיק, ולא לקחת ללב (אני עדיין עובדת על האחרון). 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? כדורים כדורים כדורים. 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? פסיכולוג\כדורים\פשוט להשתדל מאוד. 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? ללמוד. זה הכי פשוט שיש. פשוט ללמוד, להשקיע, לכתוב בשיעורים, להתכונן למבחנים... אין תרופת פלא. 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? כמו שאמרתי, עדיין עובדת על זה. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? שלא יהיה מצב מזעזע שבנאדם שהיו לו 12 עברות תנועה בשנה אחת עדיין מורשה לנהוג (שמעתי על משהו כזה בחדשות!) אם מישהו עובר נניח... 3 עברות תנועה, לשלול לו את הרישיון לכמה שנים
לא עברות שעושים בטעות, נניח מהירות טיפה גבוהה מדי. עברות כמו לעבור באור אדום ולא לעצור במעבר חציה. ואם מישהו חוטף 12 דו"חות תנועה- כל החיים שלו אפילו- לשלול ממנו את הרישיון לנצח, ואם הוא נוהג בכל זאת- הרבה שנים בכלא
בקיצור עונשים יותר חמורים.

../images/Emo113.gifרעיון שולט!! אניי../images/Emo3.gif

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? אממ מלכת כל העולם, נמצאת בתוך הז'קוזי הפרטי שלי, עם משרתים שעושים לי טיפוליי רגליים, עושים לי מסז', אחד מנגן לי שירים ואחד מקלח אותי.
2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? אממ 24-30 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? אממ.. רגיל
4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? אממ לפחות 30..
נווו מכל השניםP: 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? מיליונרית, אלא מה?
6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? אממ יהיו לךי ילדים שמחים, שאוהבים לצחוק, חברותיים אני מקווה וגם..מקווה שיפים
7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? דיי עמוס.. לא רוצה לחשוב על זה
8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? אממ..אין לי מושג
9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? כן
-איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? לאדעת.. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? דיאטה זאת לא דרך טובה להרזות
לאכול ספורט, לאכול 3 פעמים ביום, לא לאכול הרבה ממתקים, לעשות ספורט ולאכול הרבה פירות- זאת דרך טובה
3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? קודם כל לאהוב את עצמך ואת מה שאתה..
4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לאכול אוכל בריא ולעשות ספורט
5.להתפטר ממחלת הדיכאון? לחשוב כל הזמן על הדברים החיובים שבכל דבר ודברף-] 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? כנ"ל
7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? להקשיב בשיעורים וללמוד טוב
8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לחשוב שהם יכולים לחשוב מה שבא להם, ואני אדע בדיוק שאני בסדר, והעיקר שאני אוהב את עצמי
9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? לנהוג ב-ז-ה-י-ר-ו-ת

למעלה