שאלון חדש פרי עיטי:

d r o r y

New member
שאלון חדש פרי עיטי:

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? 2.להחזיק מעמד בדיאטה? 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? תהננננוווווווו...

A Radcliffe

New member
למרות שאני שונאת שאלונים קצרים..

+
-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום?לא יודעת....... 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה?לא יודעת... 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום?לא נראה לי שאני אחיה...לא סתם.... נראה לי שאני אשתגע... 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים?1? 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה?רע... 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)?לא יודעת.. 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום?... 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך?ג'ינג'י? 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד?לא ממש.. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים?לצבוע את בית הספר בצבעים מרגיעים.... 2.להחזיק מעמד בדיאטה?לא יודעת איך אבל אפשר.... 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי?
פניתם לבנדם הלא נכון...
4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)?אה....לעשן ולשתות הרבה אלכוהול?לא.... 5.להתפטר ממחלת הדיכאון?ללכת לאיציק הליצן.....? 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן?אוו!אני יודעת!!!ללכת הצידה לספור עד 10 ולחשוב מה להגיד כשאתה מעוצבן... 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות?לומדים? 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים?להגיד לעצמך שהם דפוקים והם רק מקנאים.. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה?...

English Muffin

New member
הוא לא כזה קצר

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום?במשהוא שקשור לעזרה לאנשים 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה:סוף העשרים ככה 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום?לא יודעת מקווה שהוא יהיה טוב חח 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים?בערך כמה שיש לי עכשיו חברים טובים 5 או 6 חברים טובים 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה?אני דיי לא מיסתדרת עם כסף אז ניראה לי דיי רע אלא אם כן יהיה לי הרבה מזל 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)?לא יודעת 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום?מקווה שעסוק 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך?בטח ההפך ממה שאני 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד?אני תמיד אופטימית -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים?לחנך אותם כמו שצריך ולתת להם יותר תשומת לב ואהבה 2.להחזיק מעמד בדיאטה?לעשות הרבה ספורט ואופי חזק 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי?לעשות דברים שעושים לך טוב,לדבר עם אנשים שעושים לך טוב ונותנים לך ביטחון ואולי אפילו ללכת לדבר עם מישהוא מיקצועי 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לא לעשן,לעשות ספורט,לישתות קצת אלכוהול, לאכול נכון ולהרגיש טוב להיות שמח 5.להתפטר ממחלת הדיכאון?פסיכולוג או לקחת כדורים 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן?להיות עם עצמך לעשות דברים מרגיעים 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות?לחרוש הרבה הרבה ולקבל עזרה מתלמידים אחרים ומורות עזר 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים?לא לקחת מה שאנשים אומרים לך קשה כי אתה מכיר את עצמך הכי טוב ואתה יודע שדברים שאומרים עליך הם לא תמיד נכונים 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה?לא לבזבז תזמן בחוקים מטומטמים ולעשות משהוא שבאמת יעזור לצמצם את תאונות הדרכים להביא יותר מניאקים וקנסות יותר גדולים ועונשים יותר משמעותים

../images/Emo26.gif

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? עו"ד מצליחה/ שחקנית מצליחה...
2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 25 נראה לי
3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מעולה, שמחה, מאושר, חיים טובים [אני מקווה] 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? 10-15 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? מקווה שיהיה טוב מאד! 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? כנים, שיער שחור, עיניים חומות, חכמים
, ילדים שובבים קצת, חמודים, יפים אמממ כעיקרון לא ממש משנה לי, הם הילדים שלי [יהיו] אני יאהב אותם כמו שהם!!! 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? מסודר, מאורגן! 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? מצב מעולה... אחרי 2 שנות נישואין
חחחחחחח 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? כן -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? ת' אמת? אין לי מושג!! 2.להחזיק מעמד בדיאטה? עם הרבה כוח רצון! 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? לא לשים על מה שאומרים עליך, כי תמיד יגידו!! ותמיד אומרים!! 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לאכול בריא, לעשות ספורט, ויטמינים, לצחוק, לאהוב! 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? לצחוק הרבה, לחייך, לבלות, להנות וכו'... 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לעשות יוגה כל שבוע
7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות?
ללמוד 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לא לשים על מה שאומרים!! 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? ת' אמת?! אין לי מושג!

keren 123

New member
תשובות

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום?שחקנית על
2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה?21
3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום?די טו
4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים?מלא
חח 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה?בעזרת ה'- טוב! 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)?יפים ובריאים בלי עין הרעה
7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום?מאיפה לי?
8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך?חתיך
,עשיר
9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד?יאס
-איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים?מאיפה לי?
2.להחזיק מעמד בדיאטה?כושר טוב
, ולאכול רק ירקות
ואוכל בריא 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי?שאנשים יתמכו בך 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)?תלוי 5.להתפטר ממחלת הדיכאון?אין דבר כזה בשבילי
לא כרגע*
6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה?

אנייייייי

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום?שחקנית[!?!] 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה?21 ככה.. 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום?כמו היום..חולה בנפשששששש
מחוורפנתת.. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים?4-5 קרווביםם 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה?סבבה+ 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)?דומים לי + עיניים ירוקות..קצת יותר כהים ממני..אדיבים מתחשבים ותומכים [נקווה]. 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום?עבודה-בית-ילדים-יציאה-לישון.... 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך?..... 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד?כה..מאמינה שיהיה בסדר.. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים?להעניש.. 2.להחזיק מעמד בדיאטה?רצון עצמי אדיר 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי?להחמיא לעצמך,לחייך לעצמך במראה ולהגיד "אני אוהב את זה" 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)?לאכול בריא,ספורט,תחביבים,חיי חברה מעולים.. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון?חיי חברה,ספורט,תחביבים.. 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן?כנ"ל.חיי חברה ותחביבים 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות?ל=ל=מ=ו=ד...או לשבת ליד איזה חרשן,או שליףף.. 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים?לקחת ללב.להאמין שזוהי ביקורת בונה שמטרתה לשפר ולשנות..ולקבל את זה.לנסות לשפר/לשנות. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה?לאד'עתת.. היה אחלה!

אצא לי

New member
___**___

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? איש מכירות. 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? גיל 29-30 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מוסד סגור, כפות. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? לפחות פי 5 מהיום. 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? פחות או יותר אותו הדבר. 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? אם אתחתן עם הנוכחית.. אז צפוי רק עתיד טוב. אני מקווה אפילו שזה נשמע פלצני שהם יקבלו את הגנים שלי. 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? לחוץ... צריך לפרנס משפחה ואת עצמי. 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? מקומט ב- 15 שנה מהיום. 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? מסתבר.. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? מורים טובים יותר, חינוך להורים, קורסים ללא תשלום להורים שיש סיכוי שילדהם יפלו לפשע. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? להתמיד- כמוני ! 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? לאהוב את עצמך ולהסתובב בסביבה שמעריכה אותך ואוהבת אותך. 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? מאוד קשה, לאכול בריא, לעשות ספורט פעמיים בשבוע ולא יותר, לא לעשן, לצחוק הרבה, פחות קפה שחור, עבודה במקום רגוע ומגורים במקום שקט והמון סקס. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? ראה סעיף למעלה- מספר 4. 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? 4.. 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? לטפל בלקויי למידה ולהיות צמודים אליהם, לחלק ריטלין ןקןנצרטה במחיר מכולת. 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לדעת שאתה הטוב ביותר, לדעת לקבל ביקורת ולשפר. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? לנהוג טוב, אחת לשנתיים לעשות 10 שיעורים ב- 70 אחוז ממון של משרד התחבורה לכל הנהגים.

MikeY fReAk

New member
אני עייפה../images/Emo79.gif

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? משרד פרסום 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? לודעת 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? לודעת 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? לפחות 2 טובות, אני מקווה. 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? סביר 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? אני מקווה שהם יהיו אנשים טובים באמת שיודעים להקשיב, שיהיו נבונים (זה לא כמו חכמים). אני חושבת שבניגוד אלי, יהיו להם תלתלים[: (כאילו, השיער שלי כ"כ חלק עד כדי כך שכל יום מישי אחרת שואלת אותי אם עשיתי פן:S) 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? לא יודעת.. 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? שמנמוד/שחיף:p. יודע לחבק. 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? זה מטומטם לשאול שאלות על עוד 10-20 שנה, כשאני בקושי יכולה לענות על השאלה מה יהיה עוד חודש..אין טעם לעשות תשאלות האלו על העתיד הרחוק כל כך -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? להעביר יותר רגישות ופתיחות כבר מגיל קטן 2.להחזיק מעמד בדיאטה? לא לעשות דיאטה של "אני אוכלת ככה וככה בכמות הזאת והזאת בין השעות האלה לשעות האלה ולא אוכלת פה ושם וככה". זה כל כך עושה מעצבן! כי אוכל זה משהו שבא לנו טבעי, ולפחות לי זה נראה מוזר לעשות את זה כל כך כל כך מאורגן. עצה שלי? תאכלו הכל בפרופורציות, רק תורידו גלידות ועוגות וחטיפים וכלמיני כאלה. אני הורדתי ככה 6 קילו, לאט לאט אבל בטוח:) 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? אני מנסה לפצח את זה בעצמי.. 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לא לאכול דברים שיודעים שיכולים להרוס את הבריאות, לעשות מידי פעם התעמלות, לא לעשן, וכאלה[: 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? תלוי באיזה שלב 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לחשוב על אנשים אהובים ועל מקומות וזכרונות נעימים 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? אע לודעת 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? להאמין _באמת_ שזה לא נכון 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? הייתי אומרת מודעות, אבל אני חושבת שהמודעות די גבוהה. אולי לשפר את דרכי האכיפה, תכלס כל פעם שאתם רואים רכב משטרתי אתם בודקים שיש חגורות לכולם. למה לא קודם? אתם רוצים לשמור על החיים שלכם רק מול השוטרים?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? כלכלנית?:-\ 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 35 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? לא רע
6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? מאממים 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? כל היום באמבטיה חמה 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? =\אדוארד נורטון. 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? כן ולא -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? 2.להחזיק מעמד בדיאטה? 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? 5.להתפטר ממחלת הדיכאון?
6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? ללמוד בהדרגה[?] 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה?

מחכה לפון..בינתיים עונה..

השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? בעריכת דין וביולוגיה 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? החל מגיל 22 ומעלה.. 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מוסד סגור..מחלקה פסיכיאטרית סגורה, אברבנל.. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים?פי 10 ממה שיש עכשיו 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה?משתפר באופן משמעותי..לטובה 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)?אם אתחתן עם הנוכחי אז נראה לי שעם יופי ואופי כמו שלו לא צריכים לבקש יותר..שיקבלו ת'גנים שלו 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום?עמוס, עבודה,ילדים, משפחה,כנסים,עמותות,אגודות,טיולים,כיף וכו'.. 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך?מקומט ב20 שנה מהיום 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד?מאוד..למה לא?! -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים?להגביר את התודעה ולפעול ..להעלות יותר את הפעילות כלפי צמצום התופעה הזו בבתי הספר, בתקשורת ובכלל.. 2.להחזיק מעמד בדיאטה?זה לא עובד אף פעם..מנסיון 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי?להיות בסביבה שאוהבת ומעריכה 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)?ספורט,אוכל בריא,לצחוק והרבה,לעשות מה שאוהבים ולא מה שצריך! 5.להתפטר ממחלת הדיכאון?בראש ובראשונה להגדיר מהו דיכאון ומה גורם לי לדיכאון וא זפשוט להימנע מגורמים אלו! 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן?קשה,קשה,כיוון שאני לא מסוגלת אז אין לי מושג איך אפשר 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות?לחרוש, להבין וללמוד! שום דבר לא מגיע בקלות! הכל בהתמדה ולימוד! 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים?להתעלם..למרות שלפעמים זה קשה 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה?מודעות,בתקשורת, להגביר יותר את התודעה בכבישים, להעלות את רף מחירי הקנסות..וכו'

ממ שוב אני, איזה קטע מטורף

שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? אמנית מפורסמת משהו, או איזה זמרת בלהקת גות' מטורפת, ואני אעשה גם את הגרולים, כמו הסולנית של ארץ'אנמי. 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? ממ 30. 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מצויין למדיי, כל היום זיונים בלאגנים וזה. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? כמה בודדים, הקרובים באמת, וכל השאר סתם ידידים כדי לצאת לבלות. 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? ממ הכי עשירה בעולם, אני אמכור את העבודות שלי כל אחד מ50 מיליון דולר, ואם אני אהיה בלהקת גות', היא תהיה הלהקה הכי מצליחה שהייתה איי פעם. 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? ממ כמובן שיפים נו.. ותכונות? מעפנים כאלה, כמוני^^ חח 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? לא יהיה לי סדר יום!! אהאהאה! 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? ממ שקסי להפליא. 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? כמובן. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? אי אפשר, חעחע. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? ממ להסתכל על הדוגמניות הכוסית היפות האלה ולהגיד" אני מתה להיות כמוהה, העוגה הזאת לא שווה את זה, שאני אהיה רזה אני יאכל אותה, כרגע, אני אתמקד בלהיות כוסית" מואהאהאה. 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? ממ לא יודעת, נולדתי עם טבעי נו. 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לשתות הרבה מים, וכל יום סלט, ולעשות לפחות פעמיים בשבוע ריצה של חצי שעה, או הליכה. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? ממ להתחיל להיות אופטימי? מה דיכאון אנשים, להיות אופטימי, דיכאון זה חרא. 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לא להיות מרוקאי^^ 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? פשוט להיות חכם מספיק. וללמוד יום לפני^^ חח 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? ממ אני לא לוקחת ללב כלום, רק אם זה מישהו שחשוב לי, אם לא, אז זין עליו
9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? ממש מעניין לי את הזובי. אבל בעיקרון, לא להעביר טסט כל בנאדם מפגר שנוהג כמו עומוווו

אבג

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? ממש ממש אין לי מושג. מקווה שזה יהיה משהו שקשור במוזיקה/במשחק. 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? מתי שיבוא הבנאדם המטורלל שירצה להתחתן איתי
3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? אולי קצת מאוזן יחסית לעכשיו... ואולי לא. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? אני מקווה שכל אלו שיש לי עכשיו. קבענו אפילו להפגש עוד 10 שנים בבצפר ולראות מה השתנה P: 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? ככה 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? אני לא חושבת שיהיו לי ילדים S: 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? לא תופס את כל היום אבל את רובו 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? מתחשב 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? לא
-איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? לחנך לפתור בעיות בעזרת דיבורים. ויש עכשיו גם שיעורי שיאצו לילדים ביסודי, כדי "למצוא את השקט שלהם" משהו. זה נראה לי עוזר. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? לא להחליט שהיא דיאטה. להחליט שאתה משנה את הרגלי התזונה שלך ולא משהו זמני שאחכ תחזור עליו ולא תשיג שום דבר. 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? תאטרון, פורומים באינטרנט [לי זה עוזר P:] 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לחיות את החיים מסודרים יותר, בלי שטויות [בכל מה שקשור לאוכל וחומרים אחרים שאתה מכניס לעצמך לגוף]. לקחת אחריות בקיצור [לא שנאי מיישמת את זה oO] 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? לצאת מהבית, לדבר עם מישהו [כנל] 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לעשות משהו שאתה אוהב וטוב לך איתו. 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? ללמוד? P: 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לא יודעת... זה באמת עניין של בין אדם לעצמו 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? להפסיק להשתולל בכביש ולקחת אחריות על החיים שלך ועל החים של אחרים...

dugabuba

New member
שאלון דיי קשה

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? ברמנית בניו יורק 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 27 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? טוב מאד 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? הרבה 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? ממוצע 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? דומים לאבא 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? אין לי מושג 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? מושלם בעיני 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? תלוי -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? זה יעלם לבד 2.להחזיק מעמד בדיאטה? זה הכל פסיכולוגי 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? כנל 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לאכול בריא 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? אממ..אולי כדורים? 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? להדליק נרות ולחשוב חיובי 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? לחרוש ולהפנים 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לא להתייחס 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? לא נראה לי שאפשר

אמ... =]] עונה..

חחח שלאון ראשון פה... מקווה שיהיה נחמד..:) -שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? אה... עורכת דין מצויינת או אפילו פסיכולוגית 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? אה.. אין לי מושג..... ניראה אם אני אתחתן ביכלל.. חחח 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום?מעולהה 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים?אה.. הרבה (לפחות מקווה) 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? עולה!!! 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? אה... לא חשבתי על זה אף פעם... 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? עמוססס... 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך?אין לי מושגגגג 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד?אם אני אדע בטוח מה יקרה לי בעתיד אז .. תלוי.. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? יעלם מתי שזה יצטרך להעלם.. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? לא לעשות דיאטהה 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? לא יודעת... 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? ממש אין לי שמץ.. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון?ממש ממש ממש לא יודעת... 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לעשות יוגה..
7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? חחחחח שאני אגיע לשם אני אדבר איתכם..
8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? להתעלם מהם!!! 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? רק לרכב על סוסים כמו פעם... חחח יהיה מגניב.. לא???!?!

Thade

New member
עונה ../images/Emo113.gif

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? משהו. 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 22-25 ככה. 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? רעוע ביותר. 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? 2-3. 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? לא יודעת. 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? מבחינה חיצונית: לא אכפת לי. מבחינת תכונות: כמוני,אני מקווה. 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? לא יודעת. 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? חלומי
סתם,לא יודעת
9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? כן. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? להוציא להורג את הערסים
2.להחזיק מעמד בדיאטה? לא אכפת לי. 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? פשוט לשים זין על כל מה שהאחרים חושבים (זה מה שאני עשיתי). 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לא יודעת. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? למצוא משהו שמשמח אותך,ולשכוח את כל הדברים הרעים. 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לא יודעת,אני בעצמי לא מצליחה בזה. 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? ל-א א-כ-פ-ת ל-י! בגלל "בעיות" כאלה של ציונים הגעתי למצב של התמוטטות עצבים
8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? להתמקד ברגשות וברצונות שלך. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? לא יודעת.

noname202

New member
אני

1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום?כמה אפשרויות...אני חושבת שאו שאני אהיה בסוף איזה מדענית או משו חח או שאני באמת אחתום קבע בצבא...[אחרי ש"ש כמובן..] 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה?20 ומשו..לא בוער... 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום?תודה רבה אחרי התמוטטות עצבים 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים?לא חושבת שיותר מחמישה ממש טובים...אני לא טיפוס חברותי במיוחד... 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה?די מבוסס לדעתי... 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)?טוב במידה שבאמת יהיו לי רק שני ילדים חח אז לאחד יהיה שיער חלק ולאחד מתולתל..[אין מצב שאני אתחתן עם מישו עם שיער מתולתל! חחחח] תכונות פנימיות-אני מאוד מקווה שאיכפתיים ושקטים..חחח 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום?קמים-עבודה-ילדים-עבודות בית-שינה...חחח 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך?טוב יש את האביר על הסוס הלבן שזה מה שרוצים..ויש את מה שנקבל בסוף שזה יהיה חנון עם משקפיים 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד?בטח! שלא..אני בנאדם פסימי מטבעי... -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים?להראות להם תוצאות של מעשי אלימות חמורים ולהגביר את הענישה.. 2.להחזיק מעמד בדיאטה?להרחיק דברים מתוקים מהבית! 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי?טוב אם תדעו מה לעשות פה - תודיעו לי! 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)?לא לעשן, לשתות ולהיות מסוממים..זה הכי טוב שאפשר..אהה ולאכול בריא... 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? לחשוב חיובי..או ללכת לפסיכולוג 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן?לא להתעצבן מכל שטות..|לזכור לעשות את זה!| 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות?לשחד את הבוחן?לחרוש... .8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים?להיות חירש.. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה?לתקן דרכים ולהגביר מודעות...

עונה...

-שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? עקרת בית (וזה אחרי שאמצא לי בעל עשיר) 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 26 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? מצויין 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? 3-4 שהם יהיו הכי קרובים אלי 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? טוב 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? יפים, שובבים וטובים 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? ניקיונות של בית, טיפול בילדים, סידורים בחוץ וביקורים אצל אמא 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? מבחינת מראה יהיה חמוד ומבחינת אופי יהיה טוב 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? יהיה בסדר -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? תוכניות חינוכיות בטלויזיה והרצאות בבתי הספר 2.להחזיק מעמד בדיאטה? בכוח רב 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? יש לי כבר ביטחון עצמי 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? ארוחות מזינות וספורט 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? בעזרת כדורים 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? אין לי שמץ של מושג 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? ללמוד, לטחון ולחרוש על החומר כמו שצריך עד שהוא מתיישב במוח ומחליט לא לברוח 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? לא 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? כל אדם צריך לדעת להתנהג יפה על הכביש ולהיות ילד טוב על הכביש

PUZMAK J

New member
תשובות

שאלות עתידניות(לגביי העתיד שלכם).גם אם אתם לא יודעים על בטוח,אז פשוט תתנו השערה: 1.במה את/ה רואה את עצמך עוסק/ת בעוד 15 שנה מהיום? צבא קבע, טייס. 2.באיזה גיל את/ה רואה את עצמך נשוי/אה? 24-25 3.איך את/ה רואה את מצבך הנפשי בעוד 10 שנים מהיום? בסדר 4.כמה חברים/ות את/ה מעריך/ה שיהיו לך בעוד 10-15 שנים? מאיה, אורי... ובטח עוד כמה ידידים 5.איך את/ה רואה את מצבך הכלכלי בעוד 15-20 שנה? אני רואה את עצמי מפרנס משפחה עם 2-3 ילדים בכבוד. 6.אילו ילדים יהיו לך,לדעתך(מבחינת התכונות והמראה החיצוני)? יפים, מתפלספים, חכמים, עמוקים, עם בעיות נפשיות ונטיות התאבדותיות. 7.איך את/ה רואה את סדר היום שלך בעוד 15 שנים מהיום? קם בבוקר, הולך לצבא, חוזר מאוחר בערב, אוכל ארחות ערב עם כל המשפחה, משחק שח מט עם הילדים, קצת עם אשתי, והולך לישון. 8.איך את/ה רואה את בן/ת הזוג העתידי שלך? יפה, מתאימה לי, אנחנו מאוהבים עד מעל הראש. 9.ובקיצור,את/ה אופטימי/ת לגביי העתיד? כן, בערך. -איך אפשר לדעתך... 1.לצמצם משמעותית את תופעת האלימות בקרב בני נוער וילדים? לשנות את מערכת החינוך, לשלוח כל ילד בעיתי , אפילו במקצת לבית ספר מיוחד, להציב שוטרים בבתי הספר, ולהקשיח את המשמעת. 2.להחזיק מעמד בדיאטה? כוח רצון. 3.לחזק משמעותית את הביטחון העצמי? דחיפה חברתית. שמועות על טיבך מאד עוזרות. 4.לשמור על בריאות תקינה לאורך כל השנים(לפחות עד הזיקנה)? לאכול נכון, לא לעשן, לחיות בקצב חיים איטי. 5.להתפטר ממחלת הדיכאון? לקחת תרופות, למצוא חברים תומכים ואהבה. 6.לשמור על רוגע נפשי לאורך זמן? לא לעשות שינויים בחיים. 7.להוציא ממוצע של 95 ומעלה בבגרויות? ללמוד, ללמוד וללמוד. 8.לא לקחת ללב מה שאחרים אומרים/חושבים? להחליט, לשים מגן, לחזק את הנפש. הכל עניין של החלטה. 9.לצמצם משמעותית את תופעת תאונות הדרכים במדינה? להעלות את רמת הקושי בטסטים, לא לתת יותר מ5 טסטים, לדרוש 20 שיעורים בית טסט לטסט, ולעשות טסט מחדש כל שנה- שנתיים.

למעלה