שאלון חדש =]]] אהבתי :)

SadClown

New member
נפלנו ../images/Emo10.gif

אבל אני לא מעשנת באופן קבוע... מקווה שזה יפסק גם כמה שיותר מהר... מקווה שגם אצלך.

את יודעת...

מאז שדיברנו כשהיית בקורס בגלילות (אם אני זוכר נכון) החלפתי משהו כמו 2-3 פלאפונים
אז שדרי את המס' שלך במסר נוודא שחוץ מזה הכל בסדר

כן...פעם היינו תמימים

כיום שיחה טיפוסית בליל שישי "אימא נגמר הקססה בואזה.." -"כבר נגמר?! טוב יש מתחת למיטה שלי...ובלי בית זונות בבית"

Bean kob

New member
....

שם: ענת תאריך לידה: 11.3.93 מקום מגורים: רחובות שיר אהוב: יש תקופות... כרגע בן ארצי - קרוסלה סרט אהוב: משפחת סימפסון >< תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס (HOUSE MD) זמר אהוב: בן ארצי, קאט סטיבנס... טוב גם לזה יש תקופות זמרת אהובה: כנ"ל יום אהוב בשבוע: שבת! דיסק אהוב: אין מסויים תאריך אהוב: 11ץ3 (כיאילו מה ציפיתם?) האם אי פעם עישנת? לא חס וחסה האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? חס וחסה! האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?וואי הרבה פעמים האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: אוי לא אני רק לא השאלה הזאת... 1.58 מידת נעלים: זה עצוב אבל 36-7 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? הממ... לא ממש מסובך להסביר הדבר שהכי קשה לך איתו: משהו שקרה ביני לבין חברה שלי סוג של ריב בהכחשה... ]= מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הממ שחקן שמשחק לצד יו לארי האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי (לא זאת שרבתי איתה) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה שלי (עוד אחת XD) המקום האחרון שהייתי בו: בבית? הסטיה שלי היא: האוס ופראנויה מאסונות טבע הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- האוס (אני אובססית) תכונה טובה שלי: אני שרה יפה תכונה רעה שלי: שאני מדברת הרבה יותר מידי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא אני חסרת ידע בתחום P: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המממ לא תכלס... אכלת משהו לא כשר? כן (יאמי פיצה עם פפרוני... בייקון) אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ורוד >< באיזה בושם אתה משתמש? הרבה סוגים אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא בימיוחד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? המממ התנהגתי כמו ביצ' לחברה שלי ]= מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה ימים (אמת או חובה, חיי הרומנטיקה שלי במשבר) חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? וואי נראה לי בער לפני חודש או שבועיים ככה השתכרת? אף פעם היית במועדון? שנה שעברה לבשת חצאית? כשנסענו לת"א לא זוכרת מתי זה היה קנית בגד? וואי תכלס צריך לעשות שופינג... גם כשנסענו לת"א אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הממ... וואי הרבה זמן... לא זוכרת הקדישו לך שיר? לא זכור לי שעשו את זה שיפרו לך את המצברוח? אתמול חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 1 בצוהוריים... מה/מי העיר אותך? המנקה.... מה היה הדבר הראשון שאמרת? "די תעזבו אותי אני רוצה לישון יש שביתה!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "ענת תקומי אני צריכה לנקות את החדר צוהוריים בלה בלה" מה היה השיר הראשון ששמעת? BLACKBIRD של הביטלס מה אכלת? פירה ושניצל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש היום מקהלה ואין לי כח! איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית: יו לארי כמובן ויפה (יש איזה ילד אחד שאנחנו קוראות לו יפה תבינו לבד למה) את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: ילדה אחת מעצבנת אוהב/ת: חברות שלי מתגעגע/ת אליו: חברה שלי שרבתי איתה חסר לך: חבר עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי הכי מצחיק: מתן הכי דפוק: מתן הכי מוזר: דיה הכי כיף לדבר איתו: חברות שלי וידיד שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי איזה צלצול יש לך? וואי אחד מאגניב של הפסקול של "פסיכו" הקול הכי יפה ששמעת? אני שומעת הרבה קולות יפים (אני במקהלה) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? האוס את רוצה להיות זמרת? שוקלת אבל יש לי העדפות קודמות את רוצה להיות שחקנית? גם שוקלת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי ריאלתי ל מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? באף או בתבור או בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חוסכת לשופינג מטורף.... או תורמת כדי לשפץ את הקן שלנו (הנוער העובד...) פורום אהוב: האוס באיזה פורומים את כותבת: האוס לפעמים כאן לפעמים בעוד כל מיני פורומים של שמאלנים.... יש לך חברים בפורומים? לא כ"כ אני לא כותבת פה הרבה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? כותבת פה שומעת מוזיקה.... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אלניס מוריסנט מה הסרט האחרון שראית? כיפה אדומה הסיפור האמיתי (סרט גרוע) מה התוכנית האחרונה שראית? האוס מה הדיסק האחרון ששמעת? אלניס מוריסנט מה החלום שלך? יש לי הרבה.... האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן הייתה רעידת אדמה מלחיצה השבוע רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא

רם אזרח

New member
קצת תשובות

שם: רם אזרח תאריך לידה: 7.3.65 מקום מגורים: אור יהודה שיר אהוב: If You Could Read My Mind סרט אהוב: המחסל 1 2 3 תוכנית טלוויזיה אהובה: House זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: רונית שחר האחרון תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בטח האם אי פעם שיקרת? אלא מה? יש\אין חבר: גובה: 1ץ.83 מידת נעלים: 45 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: אוהב לעזור תכונה רעה שלי: פחות מידי סבלני האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לצערי הגדול, כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אין דבר כזה אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשש מה/מי העיר אותך? הנייד מה היה הדבר הראשון שאמרת? כשקמים כל כך מוקדם אין עם מי לדבר מה היה הדבר הראשון ששמעת? חדשות מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העבודה איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? רבקה זוהר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לומד ועושה מוזיקה פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? משחקי בילוש מה התוכנית האחרונה שראית? SG-1 מה הדיסק האחרון ששמעת? רונית שחר מה החלום שלך? ללמוד פסנתר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? ומה? בנית טירה מחול? משהו כזה... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא

count on me

New member
אני אישית הייתי מעדיפה לראות אותך משתתף

בשירשורים אחרים.... לא יודעת מה איתכם..

facundo te amo

New member
עונהה

שם: ליטל תאריך לידה: 18/10/90 מקום מגורים: מודיעין שיר אהוב: מחר/אביב גפן סרט אהוב: גריז תוכנית טלוויזיה אהובה: פדרה קורחה [כבר לא קיים] זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: קרן פלס יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: הכל צרוב P: תאריך אהוב: 18/10 !! האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? נדמה לי, לא בטוחה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מממ אולי לא זוכרת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 160 מידת נעלים:38 פריסינג: אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: השעמום מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה [ספיר] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ויג [גל] המקום האחרון שהייתי בו: תופרת הסטיה שלי היא: לכסוס ציפורניים :( הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חברות שלי ואמא שלי תכונה טובה שלי: חייכנית תכונה רעה שלי: פסימית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים?כן מה צבע החדר שלך?שמנת באיזה בושם אתה משתמש? כל מני, סקסי 212 . פנטזי אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? סכסכתי בין שתי חברות שהיו חברות טובות מאוד 4 שנים חחחחחחחחחחח מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני שבוע חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?חודש שתית משקה אלכוהולי?חודש השתכרת?שנה היית במועדון? שנה לבשת חצאית? פורים קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבועיים ושיקרתי עוד פעם חחח הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? חברה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? חלמתי חלום מוזר מה היה הדבר הראשון ששמעת?חלום של חברה שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לילות לבנים/אביב גפן מה אכלת? לחם עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מממ לא זכור לי איזה כיתה את: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: פקונדו ארנה את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא [בעצם תלוי למי] את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך?מאוד בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אפחד אוהב/ת: אמא שלי מתגעגע/ת אליו: רפאל חסר לך: יוני עושה לך טוב להיות איתו: רינה הכי מצחיק:אני הכי דפוק: יש יותר מדי הכי מוזר:לב הכי כיף לדבר איתו: רינה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? רינה איזה צלצול יש לך? מחר/אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת?פקונדו אראנה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל חברות את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא איפה את רוצה פירסינג?פופיק :) אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת, קונה אוטו, משכירה בית. פורום אהוב: מיכאל באיזה פורומים את כותבת: מיכאל בעיקרון וכל השאר להתייעצות יש לך חברים בפורומים?נדמה לי :) מי האדם האחרון שדיברת איתו? ספיר מה את עושה עכשיו?שיחת ועידה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת?קולות של חברים מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? מונטה כריסטו מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך?להיות שחקנתי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת היית בחקירה משטרתית?לא

smailie

New member
טוב לדעת עלייך עוד קצת

ועכשיו אנחנו יודעים גם מהו מקור הכינוי שלך (אם כי זה צילצל לי טלנובלי עוד הרבה לפני כן ותיארתי לעצמי שיש איזשהו קשר).

למעלה