עונהה
שם: ליטל תאריך לידה: 18/10/90 מקום מגורים: מודיעין שיר אהוב: מחר/אביב גפן סרט אהוב: גריז תוכנית טלוויזיה אהובה: פדרה קורחה [כבר לא קיים] זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: קרן פלס יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: הכל צרוב P: תאריך אהוב: 18/10 !! האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? נדמה לי, לא בטוחה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מממ אולי לא זוכרת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 160 מידת נעלים:38 פריסינג: אין קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: השעמום מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה [ספיר] האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ויג [גל] המקום האחרון שהייתי בו: תופרת הסטיה שלי היא: לכסוס ציפורניים

הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חברות שלי ואמא שלי תכונה טובה שלי: חייכנית תכונה רעה שלי: פסימית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים?כן מה צבע החדר שלך?שמנת באיזה בושם אתה משתמש? כל מני, סקסי 212 . פנטזי אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? סכסכתי בין שתי חברות שהיו חברות טובות מאוד 4 שנים חחחחחחחחחחח מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני שבוע חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?חודש שתית משקה אלכוהולי?חודש השתכרת?שנה היית במועדון? שנה לבשת חצאית? פורים קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שבועיים ושיקרתי עוד פעם חחח הקדישו לך שיר? לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? חברה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? חלמתי חלום מוזר מה היה הדבר הראשון ששמעת?חלום של חברה שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לילות לבנים/אביב גפן מה אכלת? לחם עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מממ לא זכור לי איזה כיתה את: יב' הבנאדם הכי יפה שראית: פקונדו ארנה את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא [בעצם תלוי למי] את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך?מאוד בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אפחד אוהב/ת: אמא שלי מתגעגע/ת אליו: רפאל חסר לך: יוני עושה לך טוב להיות איתו: רינה הכי מצחיק:אני הכי דפוק: יש יותר מדי הכי מוזר:לב הכי כיף לדבר איתו: רינה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? רינה איזה צלצול יש לך? מחר/אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת?פקונדו אראנה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל חברות את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא איפה את רוצה פירסינג?פופיק

אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת, קונה אוטו, משכירה בית. פורום אהוב: מיכאל באיזה פורומים את כותבת: מיכאל בעיקרון וכל השאר להתייעצות יש לך חברים בפורומים?נדמה לי

מי האדם האחרון שדיברת איתו? ספיר מה את עושה עכשיו?שיחת ועידה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת?קולות של חברים מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? מונטה כריסטו מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך?להיות שחקנתי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת היית בחקירה משטרתית?לא