שאלון חדש =]]] אהבתי :)

chuchi46

New member
לא עניתי מההתחלה...

אמת. אבל השרשרת הזו נוצרה כתגובה לשאלות שאתה שאלת אח"כ, ולא אני. ניסיתי לענות למה ששאלת, ולכן היא גדלה וגדלה, ממש כמו עכשיו. וחוץ מזה- מה רע בשרשרת? מה זה משנה בכלל מי יצר אותה

count on me

New member
חחחח מתוכיזה שלי :)

אממממממממממ אני חושבת שהוא ישמח לענות...פשוט..יש כאן עסק עם בחור שלא אוהב לענות על שאלונים ארוכים... אבל כמו שאני מכירה אותו...הוא יענה על זה מחר :)

chuchi46

New member
חתונה לבנה? עכשיו? שוב בגלגלצ?

עניין ממש מוזר מה שקורה פה

chuchi46

New member
לא הוא, אני

ואתמול בלילה שוב היה את זה בגלגל"צ... זה מתחיל להיות מוזר

count on me

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני לא שמעתי את השיר... אני אוהבת שירים אחרים שלו..חח האמת שתיים מהשירים שלו....שפשוט הקדישו לי...חחחח

שאלון בפורום ../images/Emo26.gif

שם: מייק תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: יחד איתך / מושיק עפיה סרט אהוב: להתחיל מחדש תוכנית טלוויזיה אהובה: עובר כל גבול זמר אהוב: מושיק עפיה זמרת אהובה: שרית חדד יום אהוב בשבוע: כל יום דיסק אהוב: חלום מתוק / מושיק עפיה תאריך אהוב: בקרוב מאוד יהיה
האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? חח לא עד כדי כך.. היו באסות האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? חושב שכן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? מי לא? האם אי פעם בכית על מישהי? חח לבכות לבכות? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודע. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן! האם אי פעם שיקרת? בקטנה
יש\אין חברה: לא וטוב שככה
גובה: 1.72 מידת נעלים: 42-4 פריסינג: היה.. קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? פווווו בטח!! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? אהבה? לא.. רגשות אחרים
הדבר שהכי קשה לך איתו: חוסר צדק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? יש מישהיייייי..... נעזוב, זה עניין רגיש מאוד
האדם האחרון שהתקשר אלי: חבר... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בן דוד המקום האחרון שהייתי בו: בחוץ עם האוטו... הסטיה שלי היא: כרגע, פלאפונים חדישים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אהבה ומוסיקה תכונה טובה שלי: לא מעיד על עצמי תכונה רעה שלי: כנ"ל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא... האם צחקת על מישהו בעל מום? לא זוכר. לא מכוונה רעה בכל מקרה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? אכלתי במסעדה לא כשרה מזון שלפי ההלכה כשר.... (ת'כלס זה לא כשר) אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? אולי.. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? אוף וויט באיזה בושם אתה משתמש? רושאס אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים.. צמיד.. שרשרת.. לפעמים טבעת ... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא'דע..... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? שלשום שתית משקה אלכוהולי? אממ לא'דע שבועיים ככה השתכרת? לא קרה ולא יקרה היית במועדון? חודש לבשת חצאית? חחח קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצברוח? מצב רוח תמיד משופר היום: באיזו שעה התעוררת? 7:08 מה/מי העיר אותך? חבר מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו....... מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מייק, מה המצב אחי" מה היה השיר הראשון ששמעת? טלפון אהבה, שיר ישן מאוד של זהבה בן. נוסטלגיה מה אכלת? כלום.. מסטיק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העסיקה? שום דבר... איזה כיתה את: חח סטודנט בקרוב חבר'ה... הבנאדם הכי יפה שראית: די אל תזכירו לי עדיףףףף אתה חושב שאתה יפה? בטוח!! אתה חושב שאתה צבועה? לא זה צבע טבעי אתה חושב שאתה קנאית? אממ לפעמים ותלוי בהרבה דברים אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשנית? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: אלה שחוצים את הצומת לאט ואתה נתקע באמצע הצומת באדום בגללם אוהב/ת: זה בני-אדם, וזה המין היפה - הבנות מתגעגע/ת אליו: חבר שסוגר הרבה זמן בצבא חסר לך: כסף! עושה לך טוב להיות איתו: אותו חבר שבצבא הכי מצחיק: בן דוד שלי הכי דפוק: בן דוד שלי הכי מוזר: בן דוד שלי הכי כיף לדבר איתו: בן דוד שלי יש לך פלאפון? חחח כן יש יש למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכולם איזה צלצול יש לך? תן לה / מושיק עפיה (פזמון) הקול הכי יפה ששמעת? של אחת השוטרות שאני עובד איתן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? XP רגיל את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא מתכוון לעשות, אבל גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לומד. פורום אהוב: מיכאל.. היחיד והאהוב באיזה פורומים את כותבת: מיכאל יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מהפורומים? נוי מה את עושה עכשיו? שומע מוסיקה.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ככככן....... מה את/ה שומע/ת? זהבה בן ועופר לוי - שאני איתך מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר ת'שם.. סרט אימה על ארבה אוכלי אדם משהו בנזונה מה התוכנית האחרונה שראית? רק בישראל (ב-יס מקס) מה הדיסק האחרון ששמעת? כל הדיסקים של מושיק עפיה בערבוב מה החלום שלך? שיהיה לכולם טוב האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? טירה? מינימום קראוון בלי גג היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? כן, מהצד השני

smailie

New member
המשך (לא שלח את הכל מקודם, בשל גודל ההודעה)

אתה חושב שאתה יפה? עם כל הצניעוּת, אנשים אומרים שכן... אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים, מחוסר ברירה וכדי להימנע מהסתבכות. אתה חושב שאתה קנאי? לא. אתה חושב שאתה קרצייה? כן, אבל אני עובד כדי לשפר את התכונה הזאת... אתה חושב שאתה עקשן? לא מספיק. אפשר אפילו יותר... אתה אוהב את עצמך? לא כל - כך... בזבזן או חסכן? בזבזן, אך לא רכושני. פשוט לא עובד לפי תוכנית מסודרת. בנאדם ש: שונא/ת: רק אחד? השותף שלי לחדר במעונות הסטודנטים מלפני שלוש שנים. אוהב/ת: ידידה מסויימת. מתגעגע/ת אליו: השותף שלי לחדר במעונות הסטודנטים מלפני שנתיים. חסר לך: חבר ילדוּת, שמתגורר כיום בספרד. עושה לך טוב להיות איתו: שכן לשעבר, שעבר עם אשתו וילדיו לישוב אחר. הכי מצחיק: חבר ילדוּת. הכי דפוק: סדרן העבודה בישוב מגוריי. הכי מוזר: מישהו מסויים שלמד איתי בביה"ס התיכון. הכי כיף לדבר איתו: ידידה, שהכרתי במכללה. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לידידה מהלימודים. איזה צלצול יש לך? מנגינה שהייתה שם כבר קודם. לא הורדתי רינטגון בעצמי... הקול הכי יפה ששמעת? קריין רדיו בשם זיו תדהר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תצלום של הר האוורסט (במחשב של מקום עבודתי, ממנו אני כותב כעת). אתה רוצה להיות זמר? לא. אתה רוצה להיות שחקן? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,הייתה משתתף? תלוי באיזה נושא ומה היית נדרש לעשות שם... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לעתים נדירות ביותר... כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? כן. איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה פירסינג. הכאב שכרוך בחירור לא שווה את התוצאה. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? תורם לנזקקים וקונה לעצמי ספרים. פורום אהוב: "פורום ספרות לילדים ולנוער". באיזה פורומים אתה כותב: "טורקיה - שפה ותרבות"; "מוזיקה עברית ישנה וחדשה"; "לימודי מדעי המדינה"; "להיות אבא"; "מיכא"ל"; "תסמונת טוראט"; "ספרות לילדים ולנוער"; "סקס לנוער"; "הריון ולידה תמיכה"; "אימון אישי"; "קומונת הריון ונישואים בגיל העשרה פלוס"; "ספרות מדע בדיוני ופנטזיה"; "משחקי שירים". יש לך חברים בפורומים? כן. מאחד הפורומים ("תסמונת טוראט") מסייעים לי כרגע במימוש שאיפתי להתקבל לשירות בצה"ל. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אורח בישוב ששאל אותי איך מגיעים למקום מסויים אצלנו... מה אתה עושה עכשיו? יושב מול המחשב של מקום העבודה שלי ועונה על שאלון בפורום "מיכא"ל". את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. אבל מיד אעביר תחנה לרשת ג'... מה את/ה שומע/ת? שיחה על אלימוּת במשפחה, בתוכנית "הכל דיבורים" ברשת ב'. מה הסרט האחרון שראית? "בבל" (בDVD). מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות מוצ"ש בערוץ 2. מה הדיסק האחרון ששמעת? "יציאת חירום" - אוסף של להיטים ישראליים. מה החלום שלך? לכתוב רבי - מכר. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. בנית טירה מחול? לא. היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן. נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? כן (אבל לא כחשוד או כעציר)...

smailie

New member
בבקשה...

שם: משה. תאריך לידה: אפריל 1976. מקום מגורים: ישוב בדרום הארץ. שיר אהוב: "יצאתי לטייל לפנות ערב" של שי גבסו. סרט אהוב: "תעביר את זה הלאה". תוכנית טלוויזיה אהובה: "קרוב רחוק". זמר אהוב: יגאל בשן. זמרת אהובה: גלי עטרי. יום אהוב בשבוע: רביעי. דיסק אהוב: "מצעד המצעדים - הלהיטים הגדולים 1940 - 1990". תאריך אהוב: 12.12.1990 (השתתפתי לראשונה בתוכנית רדיו). האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן... האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי... האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין חברה. גובה: 1.89. מידת נעלים: 53. פריסינג: לא. קעקועים: לא. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? לא. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? החתולה נחשב?... ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? לא... הדבר שהכי קשה לך איתו: משקעים והשלכות מילדוּת לא פשוטה... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? סרן יקיר שגב, בחור קטוע יד שהתגייס לצה"ל ואף שימש כמפקד של יחידה קרבית. האדם האחרון שהתקשר אלי- ידיד מהישוב. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מעולם לא דיברתי באיסיקיו. המקום האחרון שהייתי בו: הדירה שלי. הסטיה שלי היא: להתלקק עם כלבים לשון בלשון :) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- להתנדב לצה"ל. תכונה טובה שלי: חוסר חומרנוּת. תכונה רעה שלי: חוסר עקביוּת. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. מזמן מזמן... האם צחקת על מישהו בעל מום? כן. מזמן מזמן... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זכור לי... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא שזכור לי... יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. שאיפה להישגיוּת (כלומר, הייתי מעדיף למות מאשר לא להגיע להישגים גבוהים ולהתפשר על המגבלות שלי). אכלת משהו לא כשר? כן. מזמן... אתה שומר כשרות? עכשיו כבר כן. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? כן. מה צבע החדר שלך? קירות לבנים ומתקלפים. באיזה בושם אתה משתמש? אדם וBURT. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? קיללתי בפניו אדם מבוגר שניצל את סמכותו לרעה ופגע בי. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? זה עדיין לא קרה... חיבקת מישהו/י? החתולה נחשב??... מישהו/י חיבק/ה אותך? לא. עישנת? זה לא קרה לעולם (אני רק מעשן פאסיבי). שתית משקה אלכוהולי? בליל שבת... השתכרת? לפני כשנתיים, במהלך מסיבה במועדון הסטודנטים. היית במועדון? לפני כשלוש שנים. לבשת חצאית? מזמן מזמן... במהלך מסיבת פורים בביה"ס. קנית בגד? מעולם לא רכשתי בגד בעצמי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנתיים. הקדישו לך שיר? אאא... וואו! בחיי שאני לא זוכר כזה דבר... שיפרו לך את המצברוח? לפני כחצי שנה. היום: ראשון. באיזו שעה התעוררת? קצת לפני 06:00. מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד... מה היה הדבר הראשון שאמרת? "התקשרו אלי מלשכת גיוס לפני שבוע" לשכן. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את התוכנית של סקירת עיתוני הבוקר ברשת ב' (ברדיו שהיה פתוח במשך כל הלילה). מה היה השיר הראשון ששמעת? "למה" של הזמרת מאיה אברהם. מה אכלת? שתיתי שקית שוקו. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאסור לי להיכנע לגיל ושאחרי השחרור מצה"ל אתחיל את החיים מחדש, כאילו עדיין הייתי בן 22. איזה כיתה את: אני בן 32 עוד מעט! הבנאדם הכי יפה שראית: הסטודנטית שהייתי מאוהב בה לפני שנתיים.

SadClown

New member
אממ...

שיר אהוב: יש המון.... אבל לשיר dont speak יש ערך מאוד ריגשי. אז אותו... סרט אהוב: מלך האריות נראה לי... תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ כרגע אני לא רואה טלוויזיה יותר מידיי... אבל בתור ילדה התוכנית שהכי אהבתי אי פעם... הייתה קטנטנות. אל תצחקו :) זמר אהוב: יש הרבה... ניתן הפעם את אביב גפן... זמרת אהובה: אין מישהי ספציפית... יום אהוב בשבוע: חמישי. סופ"ש. דיסק אהוב: אמממ כל פעם יש לי דיסק אחר שאני חורשת. כרגע זה -pink floyd - the division bell תאריך אהוב: 6.3.2001 כשאחותי נולדה. ותאריך שאני מצפנ לו זה השחרור ב13.3.2008! האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? דברים קטנים שכולם עושים... האם אי פעם נשבר לך הלב? כן אבל לא בעוצמות מטורפות. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן ולא... מצד אחד יודעת שזו טעות, מצד שני אין כבר טעם להצטער, כי אין מה לעשות. האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? שקרים לבנים =) יש\אין חבר: אין גובה:156 מידת נעלים:39 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:מחשבה על המוות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אני האדם האחרון שהתקשר אלי-ענבל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אם מסנג'ר נחשב אז חן =) המקום האחרון שהייתי בו: צבא הסטיה שלי היא: עזבו הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- משפחה תכונה טובה שלי: משתדלת לעזור... תכונה רעה שלי: פחדנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?מקווה שלא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?חחחח אולי התווכחתי אבל לא צעקות של ממש. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?חחח האמת שכן אבל הייתי קטנטנה. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? משפחה אכלת משהו לא כשר?לא בידיעה לפחות. אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן, קופסאת ריבה בתורנות מטבח בתירונות :) הפרת הבטחה שהבטחת?נראה לי השתכרת עד אבדן חושים?לא לגמרי עד אובדן חושים אבל השתכרתי די חזק... מה צבע החדר שלך? שמנת באיזה בושם אתה משתמש? 212 ואולטרה ויולט בעיקר. אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן אבל בררנית לגביהם. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אוף לא רוצה
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?חודש חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?ביום רביעי. שתית משקה אלכוהולי?חמישי אבל ממש מעט. השתכרת? חודש בערך היית במועדון?שבועיים לבשת חצאית?ואי לא זוכרת... קנית בגד?מזמן אוף אין לי כסף אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? ביומולדת שלי 14.6.07 החבר שהיה, שר לי שיר בפאב מול כולם. איזה חמוד. שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת... היום: באיזו שעה התעוררת?7 מה/מי העיר אותך?השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת?אוף מה היה הדבר הראשון ששמעת?את השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת?מה זאת אהבה מה אכלת? שוקו ומאפה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מתי הולכים הביתה" עשיתי שבת והיתה שיחת יחידה שמנעה ממני ללכת הביתה ישר בבוקר. איזה כיתה את: צה"ל הבנאדם הכי יפה שראית: הממ... את חושבת שאת יפה?קומסי קומסה את חושבת שאת צבועה?מקווה שלא... את חושבת שאת קנאית?לא כל כך... את חושבת שאת קרצייה?שוב מקווה שלא. את חושבת שאת עקשנית? לא ממש... את אוהבת את עצמך? סה"כ נראה לי שכן. בזבזנית או חסכנית? בא לי בתקופות. כרגע אין לי ממה לבזבז :( בנאדם ש: שונא/ת: את כל המחבלים האלה... בעע אוהב/ת:המון אנשים. משפחה בעיקר. מתגעגע/ת אליו: פאינה חסר לך: וווי ויוני עושה לך טוב להיות איתו: אחותי, יוני. הכי מצחיק:וווי הכי דפוק:אני הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו:וווי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?רעות...? איזה צלצול יש לך?עושים אהבה של כנסיית השכל הקול הכי יפה ששמעת?יש הרבה קולות איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה ממש יפה... של כאילו בחורה שקשורות לה כנפיים, מורידה אותן ונראה שמתכוונת לקפוץ. את רוצה להיות זמרת? כשהייתי קטנה רציתי ממש... אבל עם הזמן עיכלתי שאין לי קול לזה. את רוצה להיות שחקנית?לא... גרועה בזה. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בספק. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן... איפה את רוצה פירסינג? בשפה או בלשון אבל אני לא אעשה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים... פורום אהוב:מיכא"ל! באיזה פורומים את כותבת:מיכא"ל הוא הקבוע היחידי... כל השאר פה ושם. יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? הממ... בואו נחשוב... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת?נדב קדמון מה הסרט האחרון שראית?התחלתי אתמול לראות איזה סקט עם אחד שקוראים לו "דוד" אבל הדיוידי נתקע באמצע. מה התוכנית האחרונה שראית?חברים ביוטיוב מה הדיסק האחרון ששמעת? משהו של נורה ג'ונס. מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? בחלומות בעיקר... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?חשבתי על הסיטואציה אבל אף פעם לא רציתי או ניסיתי. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?הממ לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא נראה לי היית בחקירה משטרתית?לא

למעלה