שאלון בפורום ../images/Emo26.gif
שם: מייק תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: יחד איתך / מושיק עפיה סרט אהוב: להתחיל מחדש תוכנית טלוויזיה אהובה: עובר כל גבול זמר אהוב: מושיק עפיה זמרת אהובה: שרית חדד יום אהוב בשבוע: כל יום דיסק אהוב: חלום מתוק / מושיק עפיה תאריך אהוב: בקרוב מאוד יהיה
האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? חח לא עד כדי כך.. היו באסות האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? חושב שכן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? מי לא? האם אי פעם בכית על מישהי? חח לבכות לבכות? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודע. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן! האם אי פעם שיקרת? בקטנה
יש\אין חברה: לא וטוב שככה
גובה: 1.72 מידת נעלים: 42-4 פריסינג: היה.. קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? פווווו בטח!! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? אהבה? לא.. רגשות אחרים
הדבר שהכי קשה לך איתו: חוסר צדק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? יש מישהיייייי..... נעזוב, זה עניין רגיש מאוד
האדם האחרון שהתקשר אלי: חבר... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בן דוד המקום האחרון שהייתי בו: בחוץ עם האוטו... הסטיה שלי היא: כרגע, פלאפונים חדישים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: אהבה ומוסיקה תכונה טובה שלי: לא מעיד על עצמי תכונה רעה שלי: כנ"ל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא.. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא... האם צחקת על מישהו בעל מום? לא זוכר. לא מכוונה רעה בכל מקרה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? אכלתי במסעדה לא כשרה מזון שלפי ההלכה כשר.... (ת'כלס זה לא כשר) אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? אולי.. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? אוף וויט באיזה בושם אתה משתמש? רושאס אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים.. צמיד.. שרשרת.. לפעמים טבעת ... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא'דע..... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? שלשום שתית משקה אלכוהולי? אממ לא'דע שבועיים ככה השתכרת? לא קרה ולא יקרה היית במועדון? חודש לבשת חצאית? חחח קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצברוח? מצב רוח תמיד משופר היום: באיזו שעה התעוררת? 7:08 מה/מי העיר אותך? חבר מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו....... מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מייק, מה המצב אחי" מה היה השיר הראשון ששמעת? טלפון אהבה, שיר ישן מאוד של זהבה בן. נוסטלגיה מה אכלת? כלום.. מסטיק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? העסיקה? שום דבר... איזה כיתה את: חח סטודנט בקרוב חבר'ה... הבנאדם הכי יפה שראית: די אל תזכירו לי עדיףףףף אתה חושב שאתה יפה? בטוח!! אתה חושב שאתה צבועה? לא זה צבע טבעי אתה חושב שאתה קנאית? אממ לפעמים ותלוי בהרבה דברים אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשנית? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: אלה שחוצים את הצומת לאט ואתה נתקע באמצע הצומת באדום בגללם אוהב/ת: זה בני-אדם, וזה המין היפה - הבנות מתגעגע/ת אליו: חבר שסוגר הרבה זמן בצבא חסר לך: כסף! עושה לך טוב להיות איתו: אותו חבר שבצבא הכי מצחיק: בן דוד שלי הכי דפוק: בן דוד שלי הכי מוזר: בן דוד שלי הכי כיף לדבר איתו: בן דוד שלי יש לך פלאפון? חחח כן יש יש למי אתה מתקשר הכי הרבה? לכולם איזה צלצול יש לך? תן לה / מושיק עפיה (פזמון) הקול הכי יפה ששמעת? של אחת השוטרות שאני עובד איתן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? XP רגיל את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא מתכוון לעשות, אבל גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לומד. פורום אהוב: מיכאל.. היחיד והאהוב באיזה פורומים את כותבת: מיכאל יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מהפורומים? נוי מה את עושה עכשיו? שומע מוסיקה.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ככככן....... מה את/ה שומע/ת? זהבה בן ועופר לוי - שאני איתך מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר ת'שם.. סרט אימה על ארבה אוכלי אדם משהו בנזונה מה התוכנית האחרונה שראית? רק בישראל (ב-יס מקס) מה הדיסק האחרון ששמעת? כל הדיסקים של מושיק עפיה בערבוב מה החלום שלך? שיהיה לכולם טוב האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? טירה? מינימום קראוון בלי גג היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? כן, מהצד השני