שאלון חדש =]]] אהבתי :)

count on me

New member
שאלון חדש =]]] אהבתי :)

אוקיי הנה השאלון: אנשייםםם,,, כל שאלה שאתם עונים אתם צריכים גם להסיבר..... לא לענות בכן או לא לנמק... תהנו =] שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

count on me

New member
איזה כייף לפתוח ככה את הבוקר, לא?

שיר אהוב: וואו יש הרבה, השירים משתנים לפי מצברוח ותקופות שונות בחיים. סרט אהוב: יש הרבה סרטים, אבל אלה שאני זוכרת את השמות שלהם - "קטנטנות"(זוכריםם??..הייתי מכורה לזה..), החופשה..ועוד כלמיני. תוכנית טלוויזיה אהובה: לא רואה כל כך טלויזיה, אבל אהבתי האלופה, ארתור, מסודרים..ותאמינו או לא גם טלנובלה אחת... זמר אהוב: הראל מויאל זמרת אהובה: מירי מסיקה יום אהוב בשבוע: יום שבת =] דיסק אהוב: אין משהו ספציפי תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא, ואם כן ממש בקטנה... האם אי פעם לקחת סמים? ממש לא האם אי פעם עברת על החוק? חוקים נועדו בשביל שיעברו עליהם...חח האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? באותו רגע אני יכולה להצטער על זה, אבל במבט לאחור למדתי מכל דבר. האם אי פעם בכית על מישהו? כן, ולא דווקא אהבה האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי כן. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כל פעם שאני אומרת אני מתכוונת. האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אחלה תיזמון לשאלה, אז עכשיו לא. גובה: 156- 154 מידת נעלים: 38 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? ברור =] ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אממ כן =] ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תמיד =] ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא בדיוק מריבה... ב24 שעות האחרונות קנית משהו? חח ברורררר =]]] בימים אלו אתה מאוהב? לא בטוח הדבר שהכי קשה לך איתו: מסובך מידי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- אלון האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: יאיר המקום האחרון שהייתי בו: תל אביב :) הסטיה שלי היא: עטים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- החיים שלי ושל הקרובים אלי תכונה טובה שלי: אין דבר כזה תכונה טובה או תכונה רעה, כל תכונה שהיא קיצונית היא לא טובה. אבל לשם השאלון - חברותית, נעימה ואופטימית :) תכונה רעה שלי: רגישה, לוקחת לפעמים יותר מידי ללב. ( רק לשם השאלון) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח כן..בפעם אחת בכיתה ח'..אני וחברה שלי...חחחחחחח האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ממש ממש לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן : P עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? האמת שכן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? שאלה מכשילה אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אמממממממ יכול להיות הפרת הבטחה שהבטחת? רק אם לא להפר היה יכול לגרום נזק בלתי הפיך השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ציבעוני :) באיזה בושם אתה משתמש? לברטה, אמור אמור מדורה מוגבלת, ברטיני ספריס, 212 סקסי :) אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? פלוס מינוס 3 שבועות חיבקת מישהו/י? אתמול :) מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול :) עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לא שותה =] השתכרת? never היית במועדון? שבוע - שבועיים ככה לבשת חצאית? בקיץ :p קנית בגד? אתמול =] ובעצם כל יום מאז השביתה :) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול =] הקדישו לך שיר? יומיים שיפרו לך את המצברוח? אתמול :) היום: באיזו שעה התעוררת? 8:45 מה/מי העיר אותך? המשפחה הצעקנית שלי :p מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא בטלפון מה היה השיר הראשון ששמעת? "ריקוד רומנטי" מה אכלת? ארוחת בוקר עשירה :) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על הספר "הסוד" וכל מה שמסביב לזה.. איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: אחותי הקטנה :) את חושבת שאת יפה? אכן =] את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אני לא טיפוס קנאי...לא באהבה ולא ברכוש/ כסף ....אבל לפעמים, כמו אצל כל אחד, אתה מקנא קצת קצת לפעמים, אבל אף פעם זה לא השפיע על סדר היום :) את חושבת שאת קרצייה? לפעמים:p שבא לי =] אני יודעת להיות שאני רוצה =] את חושבת שאת עקשנית?בדברים שחשובים לי. את אוהבת את עצמך? כן :) בזבזנית או חסכנית? בזבזנית :) בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אף אחד, זה רגש נמוך...וחצמיזה לא קיימת שנאה..רק העדר אהבה =] אוהב/ת: הרבה אנשים =] מתגעגע/ת אליו: רועיקוש חסר לך: ליאור עושה לך טוב להיות איתו: ליעדי&ליאורי&גל...ועוד הרבה :) הכי מצחיק: ליעד & אור הכי דפוק: ספיר הכי מוזר: אמממממ אני מכירה הרבה מוזרים הכי כיף לדבר איתו: לי =] ליעד=] גידי =] יש לך פלאפון? כן..חדשדששששש למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ זה תלוי. איזה צלצול יש לך? רגיל הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?את העננים עם הדשא...חח את רוצה להיות זמרת? לא...(וואיי אתם לא יודעים איזה קטעים זה הזכיר לי..חחחחחחחחחחחחחחחחח) את רוצה להיות שחקנית? אולי :p אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא בטוח אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כשאני אני אומרת, אני מתכוונת. איפה את רוצה פירסינג? בגבה :)..אבל זה לא אומר שאני אעשה..פשוט זה הכי מאגניב :) אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק תורמת..ואת השאר מבזבזת =] פורום אהוב: משצים, מיכא"ל באיזה פורומים את כותבת: משצים, מיכא"ל, uwc יש לך חברים בפורומים? אם אפשר לקרא לזה חברים..חח סתם...יש =] מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את עושה עכשיו? ממלאה את הראש במחשבות לא נחוצות ועונה על שאלון הזה :) (וכמובן מוסיקה ברקע) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? חח כן מה את/ה שומע/ת? עכשיו מתנגן השיר - "חופשייה"/ שרית חדד מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע - אשת החלומות, ואתמול - פתאום 30 מה התוכנית האחרונה שראית? אם חורגת, ויוה מה הדיסק האחרון ששמעת?הראל מויאל מה החלום שלך? חלום שאני אגשים =] האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא פיזית, בעצם לא שאני זוכרת...אבל בגיל 3 שטבעתי ולא היה לי דופק ונשימה...חח רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? החיים יפים =] למה להתאבד? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן כן..זה שיא:) בנית טירה מחול? יאפ =] היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממ לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? עדיין לא...אבל יגיע זמני :) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא משהו קיצוני היית בחקירה משטרתית? לא...ראיתי אותן בטלויזיה :) שבוע טוב ושבת לשום =]]]

12111 מיכל

New member
יש משעמם לי

שם:מיכל תאריך לידה:12/11/90 מקום מגורים:מרכז שיר אהוב:יש המון סרט אהוב:יש המון תוכנית טלוויזיה אהובה:זירת הפשע זמר אהוב:יש המון זמרת אהובה:כנ"ל יום אהוב בשבוע:שבת דיסק אהוב:יש המון תאריך אהוב:12/11 האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר: גובה:מטר שמונים ומשהו מידת נעלים:לאיודעת פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:אנגלית מקצוע נוראי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?עם אלבר אינשטיין האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה שלי חלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אין לי לא עובד המקום האחרון שהייתי בו:בבית הסטיה שלי היא:להתעורר כול בוקרה ולחחיך לעצמי במראה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-קרמבו תכונה טובה שלי:רצון תכונה רעה שלי:קנאות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כןלאא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?הלימודים שלי אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?צהבהב באיזה בושם אתה משתמש?לא זוכרת איך קוראים לו אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?אין הדבר הכי נורא שעשיתי אי פעם זה היה לשקר מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני שלושה ימים חיבקת מישהו/י?לפני שלושה ימים מישהו/י חיבק/ה אותך?לפני שעתיים עישנת?אף פעםן שתית משקה אלכוהולי?לפני שנה השתכרת?אף פעם היית במועדון?לפני כמה שבועות לבשת חצאית?לפני חצי שנה קנית בגד?לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לפניש לושה ימים הקדישו לך שיר?ביום הולדת שלי שיפרו לך את המצברוח?לפני שעה היום: באיזו שעה התעוררת?עשר 46 מה/מי העיר אותך?אמא דלי מה היה הדבר הראשון שאמרת?האאאא מה היה הדבר הראשון ששמעת?הכנתי סלט טעים מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת שמעתי הרבה מה אכלת?סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?להוריד שירים איזה כיתה את:יא הבנאדם הכי יפה שראית:הבנאדם שנשקף במראה סתם בצחוק לא יודעת את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?טיפלה את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת:מירב אחותי מתגעגע/ת אליו:מירב חסר לך:שיראל עושה לך טוב להיות איתו:אחותי מירב הכי מצחיק:חברה שלי נטלי הכי דפוקאח שלי הכי מוזר:אח שלי הכי כיף לדבר איתו:חברה שלי חלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברות שלי איזה צלצול יש לך?של נלי הקול הכי יפה ששמעת?המון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של נוף את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?טיפה חשבתי על זה אבל לא נראה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?בטבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שומרת ללימודים באונברסיטה פורום אהוב:מיכא"ל באיזה פורומים את כותבת:מיכא"ל יש לך חברים בפורומים?כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי מה את עושה עכשיו?כותב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?Andrea Corr - Shame On You מה הסרט האחרון שראית?משהו בוורד מה התוכנית האחרונה שראית?לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת?ש אבריל לאבין מה החלום שלך?להיות להצליח בעבודה שלי ולעזור לאנשים דרכה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא הייתה לי הזדמנות היית בחקירה משטרתית?לאאא

chuchi46

New member
../images/Emo6.gif אם אפחד לא קורא זו הפעם האחרונה שאני עונה

שם: סיון תאריך לידה: 5.6.91 מקום מגורים: חור קטנטן בצפון
שיר אהוב: לא יודעת... כרגע "חתונה לבנה" של אביתר בנאי. סרט אהוב: לא יודעת איזה, אבל "אומן האשליות" ו"אמריקן ביוטי" טובים מאוד. תוכנית טלוויזיה אהובה: כרגע אין משהו זמר אהוב: לעכשיו אביתר בנאי (למה שיהיה רק אחד?
) זמרת אהובה: לא עולה לי כלום בראש :-| יום אהוב בשבוע: שישי? דיסק אהוב: "אהבה יומיומית". יש שם משהו נורא נוגע ללב
תאריך אהוב: 21/6? האם אי פעם עישנת? לא. (חוץ מפאסיבי) האם אי פעם שתית אלכוהול? פעם ניסיתי וכמעט נחנקתי. האם אי פעם לקחת סמים? לא תודה. האם אי פעם עברת על החוק? XD לחרוט על עץ נחשב? האם אי פעם נשבר לך הלב? כשיבחושון שלי מת... אבל אחרי שדיברתי עם הוטרינר הבנתי כמה זכיתי לו. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בוודאי! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אני חושבת שכן האם אי פעם בכית על מישהו? כן. אבל רק מישהו שמת. האם אי פעם בכית על מישהי? כשמישהי מתה
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן..
אבל לא התכוונתי
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ליבחושון שלי אהובי הקטן... האם אי פעם שיקרת? כן. יש\אין חבר: אין גובה: שאלה טובה... הייתי מהמרת על 1.65 מידת נעלים: 37.5? פריסינג: לא תודה קעקועים: לא כרגע. ב24 שעות האחרונות בכית? הזלתי דמעה, כן. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? מתי לא? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ריב דיסקרטי... ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: להתעורר לחדר ריק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין כזה. האדם האחרון שהתקשר אליו- אבא. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין אייסי תוכנה רעה. המקום האחרון שהייתי בו: הקריון? הסטיה שלי היא: לא חסרות
וואו, באמת שיש המון... אבל אני גאה בכולן
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- כרגע אין כזה. תכונה טובה שלי: אני יכולה להבין ולהזדהות עם בערך על אדם, חיה או דעה... אפשר לנצל את זה כדי לעזור נפשית לאנשים אז אני חושבת שזו תכונה טובה. תכונה רעה שלי: אני תמיד אחד משני ניגודים
יש שני קצוות מאוד שונים באישיות שלי, ונדירים הרגעים שבהם האישיות האמיתית יוצאת החוצה
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן... אבל לא בצורה מוחלטת. זה קרה בחלום וזה היה ממש מוזר
האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אם הייתה לי ההזדמנות הייתי. אני תמיד משתדלת לעזור להם כמה שאפשר. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כרגע לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? חלקי
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת?... לא שזכור לי. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? רישמית זה "ורוד עתיק"
אבל הוא לא באמת ורוד אז זה בסדר
באיזה בושם אתה משתמש? עוד אין לי אחד
אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? האחרון שאני זוכרת הוא שאחותי הקטנה טרקה את הדלת על האצבעות שלה, צרחה כמו משוגעת וזה גרם לי לצחוק, ואז חצי שעה אח"כ הרגל של הכיסא עלתה לה על האצבעות של הרגל ופשוט התגלגלתי מצחות בזמן שהיא ישבה וצרחה לה שם XD מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף פעם. ועל הלחי... אתמול עם סבתא של חברה האמת
חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול מן הסתם
עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? XD היין של הקידוש לא נחשב, נכון? ניסיתי לפני שבוע בירה. השתכרת? אף פעם היית במועדון? גם אף פעם :X אבל אתמול זה כמעט קרה לבשת חצאית? לפני 4 שנים ככה? קנית בגד?לפני שבוע וחצי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה ימים אני חושבת. אבל הוא מת. הקדישו לך שיר? לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? בטח היום או אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 2 וחצי בצהריים... שברתי שיא אישה XD מה/מי העיר אותך? אחרי 12 שעות השינה שלי אני מתעוררת לבד
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב"? מה היה הדבר הראשון ששמעת? "התעוררת?" מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של אביתר בנאי מה אכלת? שניצל :X ככה זה כשמתעוררים לארוחת צהריים
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הבייבי סיטר המפגרת שהגיעה כדי לשמור על אחותי הקטנה והמפגרת למרות שממש לא היינו צריכים שתבוא ובסוף אני הייתי צריכה לשמור גם על הבייבי סיטר וגם על אחותי. מפגרת. איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: מישהי מהשיכבה את חושבת שאת יפה? פעם לא, עם הזמן אני מנסה לשכנע את עצמי שכן, אחרי שהגיעו הרבה מחמאות מהסביבה, אבל קשה לשנות תפיסה שהתבססה במוח במשך כל השנים הראשונות לחיים. את חושבת שאת צבועה? במקום מסויים, כן. אבל עם קרובים לי לא. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כשצריך את אוהבת את עצמך? אותה תשובה כמו עם היופי. בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: תאומות מפגרות. אוהב/ת:יש כמה חברים טובים
מתגעגע/ת אליו: מישהו שהקשר איתו נקטע פתאום. חסר לך: לא בנאדם... יבחושון שלי. עושה לך טוב להיות איתו: חברה טובה הכי מצחיק:אח שלי הכי דפוק: לא חסרים הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: חברה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאף אחד. מתקשרים אלי. איזה צלצול יש לך? מה זה משנה? הקול הכי יפה ששמעת? יש כמה זמרים שהם גם זמירים
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יבחושון שלי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא אגיד אם לא אתכוון לזה. בטח לא אמירה כזאת. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שאלה מצויינת. פורום אהוב: זה
באיזה פורומים את כותבת: כאן, תוכים, אהבה בגיל ההתבגרות (לא יודעת מה אני עושה שם האמת, מלא בשאלות שאם הם היו עוצרים שניה וחושבים היו מוצאים תשובה) יש לך חברים בפורומים? אדר היא הדבר הכי קרוב לזה
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה לכם -_- את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? גלגל"צ מה הסרט האחרון שראית? מכושפת. מה התוכנית האחרונה שראית? עבודה ערבית מה הדיסק האחרון ששמעת? "אהבה יומיומית" מה החלום שלך? אין כרגע האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? יש סיכוי בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא ביכון חיים, אבל קפצתי וכמעט נפלתי על הראש כדי להציל את יבחושון שלי פעם היית בחקירה משטרתית? לא. מי שקרא שיגיב

tal 05

New member
גם אני

כמה נקודות לזכותך.. אביתר,גלגל"צ... יפה יפה מה שם החור הקטנטן הזה בצפון?

chuchi46

New member
ואגב איפה אני גרה-

עליך אני לא יודעת כלום... לא הגבת בשירשור היכרות, לא הגבת כאן... אין לך הזכות לדרוש תשובות לפני שאתה חושף משהו

tal 05

New member
אז..

לגבי השירשור היכרות.. לא ראיתי אותו,חזרתי מחופשה ארוכה מאוד מהפורום הזה.. הייתי שמח לענות על השאלון הזה..אבל הוא ארוך מידי בשבילי.. את מהצפון?? אני מהמרכז.. עכשיו את יודעת

chuchi46

New member
הבנתי אותך ../images/Emo13.gif

גרמת לי לצחוק עכשיו, על זה אני מודה
שבוע טוב!

chuchi46

New member
טעות בידך יקירתי

לא קשה לקרוא בין השורות במיקרה הזה. מה הטעם בלהכריח? אם הוא לא רוצה, גם אם יחשוף פרטים זה לא יענה לשום אינטרס שלך
לא תוכלי להשתמש בזה לשום דבר

tal 05

New member
אני לא מבין..

לאיזה אינטרס זה צריך לענות? ולמה לה להשתמש בזה?

chuchi46

New member
אני אגיד לך למה אני מתכוונת

כל אחד שואל את השאלות שלו, יש לו את הדברים שהוא רוצה לדעת על האדם העומד מולו. אני שאלתי אותך איפה אתה גר כי אתה שאלת אותי... ואתה לא רצית לענות, אז ענית באיזור... אתה מבין? לא השגתי את מה שרציתי, כי לא רצית לענות על זה... ובגלל זה, כתבתי לאדר שאין לה מה לצפות ממך שתענה לשאלון הזה אם אתה לא רוצה בזה. יש מבין?

tal 05

New member
יש מבין..אבל....

כשאני שאלתי אותך איפה את גרה..מה שם המקום,את גם לא ענית.. בשאלון אמרת איזור "צפון" אז גם אני עניתי לך באותה מידה.. קאפיש?

chuchi46

New member
חח אני בכלל התכוונתי למשהו אחר :)

אם היית אומר איפה אתה גר, הייתי אומרת לך איפה אני גרה. אתה הבנת את זה ברוך?

tal 05

New member
אני הבנתי את זה גברת ברכה

אבל את יצרת את השרשרת הזאת.. כי א-ת זו שלא ענתה מההתחלה.

למעלה