שאלון חביב =]

lorda

New member
שאלון חביב =]

האם יש לכם תאוריה מופרכת לגבי הורקרוקס השביעי? =] התאוריה שלי היא כזאת. רולינג אמרה שנלמד על המשפחה של דמבלדור.. התאוריה שלי היא שנגלה שהייתה לו נכדה. והנכדה הזאת עשתה משו מאוד רע. והייתה האוכלת מוות הראשונה. ו.. ו.. ו.. לכן דמלדור לא סיפר עליה. עכשיו. מה הקשר להורקרוקס השביעי? =] ובכן. אני חושבת שוולדמורט סמך עליה, ואמר לה להעלם. לגרום שיחשבו שהיא מתה. כי הוא הטמין בתוכה חלק מהנשמה שלו. כן אני יודעת... תאוריה מופרכת ולא נכונה מאה אחוז. =] אבל עדיין כיף לדמיין. =] מה איתכם? =]

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifאע

אום, תאוריה נחמדה, למרות שהיא קצת הזויה לי מדי^_^ בקשר לתאוריה שלי.. יותר מאוחר, כי אח שלי דורש את המחשב (מה עוד חדש?
)

אבל יש.

לדוגמה : נגלה שנוויל מפקד על צבא שלם וחותר להפיל את משרד הקסמים באמצעות רועששת. לאחר מכן נגלה שאחד מתומכיו של נוויל הוא וולדמורט שבעצם לא מגיע לקרסוליו של נוויל האדיר וכל יום רוצח אנשים בניסיון להתחבב עליו. עוד נגלה שלונה היא שנורקק פחוס קרן בתחפושת והיא מנסה ללכוד את נוויל ברשתה על מנת שיהיו לה ילדים, ובכך להציל את גזע השנורקקים העומד בפני הכחדה. אז יש הזוי מידי או אין?

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifכל הכוונה שלו היתה להראות

שזה טיפשי, הזוי מדי הרבה פעמים הופך לטיפשי. בכל מקרה מה שהתכוונתי שזה מעט טלנובלי וקונספירטיבי מדי להארי פוטר, ולכן זה לא נראה לי ממש מתאים.

רוב הסיכויים שאין הורקרוקס שביעי

אם דמבלדור צדק, החלק השביעי נמצא בגופו של וולדמורט.. חוץ מזה היה את ה (1)יומן ו(2)הטבעת שהושמדו (3)הקמיע של סלית'רין (4)הגביע של האפלפאף(?) (5)משהו של רייבנקלו או גריפנדור (6) נגיני כמובן, 4, 5, ו6 הן רק השערות של דמבלדור אבל אני מאמין שהן צודקות. ואם דמבלדור אכן צדק אז יש מה לנחש רק בקשר למספר 5 בעניין מהו אותו חפץ. אבל אם את מתעקשת על תיאוריה, אעלה פה שוב תיאוריה שהעליתי כבר. נגיני היא לא רק הורקרוקס אלא גם שומרת הסוד של וולדמורט בקשר למיקומו של הורקרוקס נוסף. וודלמורט יכול לדבר איתה. הוא בוטח בה יותר משהוא אי פעם יבטח באחד מאוכלי המוות שלו או בכל אדם אחר לעניין זה.לכן מן הראוי שאם יש לו שומר סוד, זו תהיה היא. מה עוד שבזמן עשיית ההורקרוקסים הוא לא ידע שהאויב הגדול שלו יהיה לחשנן, וחשב שאף אחד לא יוכל להוציא את המידע ממנה. וכך הארי יצטרך לשכנע את נגיני להסגיר את המיקום לפני שיהרוג אותה. זהו.

lorda

New member
=]

נמ התכוונתי ב5.. יעני של רייבנקלו והפלאפוף. =] חח [כן אני יודעת שכתבתי הפלאפוף] אני לא חושבת שדמבלדור צדק שם. אוה. תאוריה חביבה =]

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifאני חושבת שהיא התכוונה

לתאוריות בקשר להורקרוקס החמישי, זה שלא יודעים מה הוא, הרי ההורוקרוקסים לא באמת ממוספרים, אז זה לא ממש משנה. בקשר לתאוריה שלך.. דווקא הגיוני.. נחמד^^

Yael Dark Spell

New member
=)

יש בעיה עם התיאוריה שלך בקשר לנגיני. אם אתה צודק, ונגיני היא באמת שומרת הסוד של וולדמורט בקשר להימצאו של ההורקרוקס, הארי לא יכול פשוט "לשכנע" אותה לומר לו היכן הוא נמצא, כי היא צריכה לעשות זאת מרצונה החפשי, ולא נראה לי תעשה את זה. מה שכן, אם הוא יהרוג את נגיני, אז הקסם יעלם איתה, וההורקרוקס יעלם גם הוא.

the ror

New member
אני חושב שללחשננים יש יכולת שליטה

מסוימת על נחשים(לדוגמא הנחש שהארי פקד עליו לא לתקוף את ג'סטין)...כך שזה לא רק יכולת לדבר איתם אלא לשלוט בהם ברמה מסויימת... ואני חושב ש"לשכנע" זה בידיוק לגרום לה לעשות משהו(מרצונה החופשי או לא...), כך שהניסוח היה בכל מקרה הגיוני...

Yael Dark Spell

New member
כן, אבל..

הקסם של שומר הסוד הוא קסם חזק מאוד, ובמיוחד אם וולדמורט הטיל אותו.

the ror

New member
זה לא משנה עד כמה הקסם חזק. מה

שמשנה הוא יכולת שומר הסוד לשמור על הסוד...הרי גם הקסם ששמר על גיימס ולילי היה חזק אבל אם וולדמורט היה צריך לשכנע את פיטר לגלות לו אז היה חשוב רק היכולת של פיטר לשמור על הסוד(מה שבסיפור לא כזה שינה כי פיטר מרצונו גילה)... כך שמה שבעצם ישנה זה היכולת שליטה ושיכנוע של הארי בלחשננית את נגיני...

Nusy L I

New member
האמת

שיש לי תאוריה די מוזרה ולא הגיונית שהארי הוא ההורקרוקס השביעי.. אין לי ממש מה לפרט

../images/Emo45.gif.

וזה יהיה דיי מבאס אם זה באמת ככה. כי אז הארי יצטרך להרוג את עצמו, ואז את וודלמורט. כדי שולדמורט ימות
. משו פה לא לוגי
[אבל זה לא, כי ג'קר לא כזאת צפויה
]

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifהוא יכול להרוג את שניהם ביחד.

אבל לא נראה לי שהארי הורקורקס. זה פשוט לא הגיוני.

Mrs Amber Bloom

New member
זה בכלל לא אפשרי.../images/Emo41.gif

למה שוולדי ירצה להרוג את ההורקורקס שלו?? (ספר רביעי)

למעלה