שאלון חביב =]

תכלס זה הגיוני מאד ...

הריי לפי טראלוני (המגדת עתידות) היא אמרה משהו (אני לא זוכרת איך זה בעברית) Neither can live while the other survives.. מה שאומר , לדעתי, שיש מצב גדול שהארי יצטרך להרוג את עצמו, ואז סנייפ או כל גורם אחר יצטרכו להרוג את ולדמורט בשבילו כדיי להרוס אותו לחלוטין .. אין מה לעשות, הארי חייב למות.

ToryMaster

New member
אבל וולדמורט לא שמע את הנבואה

וזה עדיין אל עונה על שאלות ה"למה", "איך" ו"מתי".

skaramoosh

New member
כמה אפשרויות להורקרוקס האחרון:

1. פינגווין 2. עמוד 3. וופל בלגי מעופף

Rogue Angel

New member
טוב, נורא מצטערת על ההתערבות וזה

כי אני לא מהווה חלק צהפורום,רק קוראת כאן מדיי פעם אבל נורא רוצה לחלוק איתכם בהשארה שלי =] טוב, לדעתי הארי יהיה ההורקרוס השביעי וזה יגרום לו להקריב את חייו (כלומר הוא ימות) ואז ולדמורט יהיה בן תמותה רגיל וזה ומישהו יהרוג אותו (אולי סנייפ או ג'יני או אולי מאלפוי) אני בטוחה שמישהו כבר העלה את ההשארה הזאת אבל לאחרונה קראתי בפעם השלישית את הספר השישי (כה אני חסרת חיים -_-") ויש יותר ויותר הוכחות ובסיס להשארה

ToryMaster

New member
right

expect for the "when he did it" and "why he did it". i don't think he believes in "keep your friends close and your enemies closer".

ZoHaRoT

New member
אני לא נטוה להאמין בתיאוריה הזאת...

כבר העלו אותה כמה פעמים, פשוט לא נראה לי שבן אדם יכול להיות הורוקרוקס או שאם הוא הורוקרוקס הוא בטח לא יכול לתפקד נורמלי... אמממ... ברוכה הבאה?

את אומרת ש

הארי מתפקד נורמלי??

ZoHaRoT

New member
חחחח.....

כן, די נורמלי... הוא קצת... אממ... איך להגדיר את זה?.... לא משנה.... אבל הוא נורמלי!

Rogue Angel

New member
מממם, אני דווקא כן..

שני הדברים העיקריים שגרמו לי לחשוב על זה היו זה שדמבלדור אומר להארי בספר השישי שוולדמורט יצר את ההורקרוקס רק לאחר מעשים מאד מרושעיים והוא תכנן להפיק (? ס_O) את ההורקרוקס האחרון לאחר הרצח של הארי, אבל בגלל שהוא לא הצליח לרצוח את הארי אבל עדיין ביצע רצח הוא כנראה ידע שאין ממש בררה, חוצמזה, אולי זה ההסבר ההגיוני ביותר לחיבור שקיים בין וולדמורט להארי וזה שהוא כמעט שובץ לסלית'רין... כי יש בו חלקיק מולדמורט =| חוצמזה, הארי הוא הדבר הקרוב ביותר שולדמורט יכל להשיג שקשור איכשהו לגריפנדור (כי הוא הרי היורש שלו) ויצורים חיים כן יכולים להיות הורקרוסים (נגיני) ועדיין לתפקד נורמלי... אעעעע! אוף, קשה לי לחפור דרך המחשב XDD אניווי, תודה על הברכה =]

Yael Dark Spell

New member
גם עם התיאוריה שלך יש בעיה,

(אגב גם אני לא ממש חלק מהפורום, אז את לא לבד
), כי הנבואה אומרת שרק הארי יוכל להרוג את וולדמורט. אז אם הארי הוא הורקרוקס, אז הוא יצטרך להרוג את עצמו, אבל בגלל שהוא כבר מת אז וולדמורט לא ימות לעולם (אלא אם כן הארי ישמיד קודם את כל ההורקרוקסים האחרים, ואז וולדמורט ימות מזקנה. וזאת בתנאי שהוא לא יצליח לגנוב או לפתח בעצמו אבן חכמים).

Gummy Bears

New member
אבל, וזה אבל גדול,

דמבלדור הרי אמר להארי שוולדמורט שומר את ההורוקרוקסים שלו למקרי רצח מיוחדים. ולפי מה שמישהו אמר, סלגהורן או אני לא זוכרת מי, אתה עושה את ההורוקרוקס בזמן הרצח, ולא כשיש גופה. ולפני שוולדמורט רצח את הארי, כלומר, כשהוא תכנן לרצוח את ג'יימס ולילי, ואז את הארי, אני לא חושבת שהוא ידע שהארי לא ימות, אחרת הוא לא היה עושה את זה. אם הארי היה פשוט מת, עם ההורים שלו, וזהו - תחשבו על זה מנקודת המבט של וולדמורט, זה מיוחד? אולי היה לו מיוחד לרצוח את לילי וג'יימס, אבל את הארי? מה הארי עשה לוולדמורט שהיה כ"כ חשוב? "אני הולך להרוג את ג'יימס ולילי פוטר. וגם את הבן שלהם. רגע! הבן שלהם חשוב! בואו נעשה ממנו שבריר נשמה!". עזבו את זה שלדעתי זה מטומטם לגמרי לשים מישהו חי כהורוקרוקס (ואז להרוג אותו), כמו שדמבלדור אמר-הוא עלול למות סתם כך. זקנה או אני לא יודעת מה. וולדמורט הרי תכנן לחיות לנצח, לא עד שהארי יחוש זקן מדיי, או ימות מאיזה התקלות אסלה פולטת. נגיני יותר הגיונית כי וולדמורט שומר עלייה ויכול לכשף אותה כרצונו, אבל הארי? וולדמורט אמור להיות חכם :p. בעיקר לא נראה לי שזה רצח מספיק חשוב בשביל וולדמורט.

Gummy Bears

New member
../images/Emo122.gif

עכשיו קראתי כמה דברים בטאגליינס והבנתי שאמרתי כמה דברים לא מבוססים כ"כ. נא להתעלם מהטעויות ולהתייחס לרעיון הכללי. סליחה

the ror

New member
נאמר להארי בפירוש למה היה חשוב

לוולדמורט לרצות להרוג אותו... כי על פי הנבואה הארי הוא האיום על שליטתו וכוחו של וולדמורט... להרוג את מישהו שנאמר עליו שאמור להפיל את וולדמורט בהחלט נראה לי כדבר חשוב לוולדמורט...(אפילו דמבלדור חשב שוולדמורט שמר את ההורקרוקס האחרון לרצח של הארי ולכן נאלץ לדחות את זה לרצח של פראנק ברייס-כשלדעת דמבלדור וולדמורט הפך את נגיני להורקרוקס...)

Gummy Bears

New member
אז אם וולדמורט ידע שהארי

עלול להפיל אותו, למה שהוא ירצה ליצור ממנו הורוקרוקס?

the ror

New member
לא אמרתי שהוא ירצה ליצור ממנו

הורקרוקס, אלא שהריגתו של הארי היתה חשובה בעיני וולדמורט...גם אני חושב שאין הגיון בליצור מהארי הורקרוקס...

ממ צודק, לא חשבתי על זה.

מה גם שעוד בעיה יש עם זה שהארי הוא ההורקרוקס... כשולדמורט שאל את סלגהורן על ההורקרוקסים הוא היה צעיר . אם הוא עשה את כל ההורקרוקסים כשהוא היה בן 17 משהו כזה, אין מצב שהארי היה יכול להיות אחד מהם מכיוון שהארי עוד לא נולד.

הוא לא עשה את כולם בגיל 17,

הוא רק גילה איך לעשות אותם בגיל הזה. בטח לקח לו קצת זמן ממש ללמוד להשתמש בקסם הזה. וגם אם נגיני אכן הורקרוקס, אז אני חושב שהוא פגש בא רק יותר מאוחר. אבל בכל אופן בעייני אין סיכוי שהארי הורקרוקס, בגלל שכפי שסופר לנו, ברגע שוולדי חיסל את לילי, הוא ישר שלח קסם הורג לעבר הארי, ועד כמה שידוע לי, קסם ההורקרוקס זה לא אבדה קדברה. ולא צויין שהייתה בניהם מפגש קודם. וגם אם הוא אכן הפך במפגש הנ"ל את הארי להורקרוקס, מה ההגיון בלנסות להרוג אותו מיד כשסיים. וכמו שרמזתי מקודם, קללת האבדה קדברה, לא יוצרת הורקרוקסים, אבדה קדברה היא קללה הורגת בלבד.

Gummy Bears

New member
../images/Emo45.gif

זוכרים, בספר השלישי, שלופין לימד את הארי פטרונוס? הארי שמע אז את הרצח של ההורים שלו ואת הצעקות של אמו. אח"כ, בספר השישי, סלגהורן אומר לוולדמורט (כפי שהוא היה בגיל 17) שהורוקרוקסים זה דבר מסובך, קסם אפל וחזק מאוד. בשימוע של הארי כולם מתלהבים מהפטרונוס שלו, גם לופין אח"כ, ואומרים שזה קסם חזק מאוד שהרבה קוסמים בוגרים לא יכולים לזמן. אז הורוקרוקס? הורוקרוקס אמור להיות הרבה יותר מסובך ואפל מפטרונוס. קסם כזה בטוח מצריך קללה מיוחדת או זמן לזה, וכמו שאמר פרד - לא כ"כ היה לו זמן וקללה.

למעלה