שאלון חביב.

אני מכירה את זה, זה כזה כיף../images/Emo6.gif

פעם ישנתי אצל חברה שלי, אז הכנו מלא כאלה, עם שאלות שמתאימות לתשובות, וזה כל כך הצחיק אותנו>< היינו במצב כפית מוחלט. 1- נגה 2- מירב 3- לימור 4- ליטל 5- רון 6- אסף 7- דור ל 8- דור צ 9- טל 10- יעל 11- נופר ע 12- תמרה 13- דיאנה 14- עמרי ש 15- עמרי כ 16- ריטל 17- מיכל 18- נועה ז 19- נועה כ 20- רועי 21- עמית ת 22- ליטל 23- ליטל אק 24- נטע 25- נופר א 26- תובל 27- דין פ 28- דין ר 29- רהב 30- ספיר ז שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? מתחילת שנה שעברה -האם "7" מכיר את "24"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? שבוע שעבר -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? חברה מאוד מאוד טובה שלי -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? ביחד? אי אפשר. אלא אם הן יאמצו. ואז אין לי מושג
-ושל "25" ו "14"? רגזנים, נמוכים, חכמים, ובלונדינים -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? בסוף בית ספר
-מתי הצחיק אתכם "6"? היום -היית יוצאת עם "28"? אולי
אבל לא חושבת -ועם "14"? כנ"ל
-האם "3" ו "20" מתאימים? חחחחחחחחחחחחח לא
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? חמודה
-איזו חיה תקשרו ל "4"? לויתן
-איזה צבע תקשרו ל "8"? ירוק -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו -האם "21" ו "15" מתאימים? לאאא... -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לא, זאת אחותי :p -הגדר בשלוש מילים את "18" – טונה, מצחיקה, חמודה -איזו קריירה מתאימה ל "16"? זמרת או משהו מכובד כזה PP: -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מנקת רחובות -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? לא -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? לא -מתי רבת עם "11"? לא זוכרת... -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? חחח לא -האם "23" אוהב את "26"? אולי. -האם אתה אוהב את "27"?לאאאאאא.... כשעניתי, כל פעם שהייתה נגיד שאלה על מירב, היא התחברה למסנג'ר או שלחה הודעה. ככה עם איזה 7 אנשים :|

Dandoka

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifשאלון מגניייבבבב

אוקיי: 1- שירה 2- מאי 3- נועה 4- קטיה 5- אגם 6- גל 7- עדי 8- גיל 9- דור 10-רננה 11- דנה 12- דורין 13- גילי 14- גיא 15- דר 16- עמוס 17- גדי 18- כרמל 19- הדס 20- עליזה 21- אדם 22- דניאל 23- עמרי 24- הודיה 25- שירי 26- עופר 27- אביב 28- אלכס 29- אורן 30- יהלי -כמה זמן אתם מכירים את אגם- מאז שהייתי בת 7 -האם עדי מכירה את הודיה- חחחחחח לאא.. היא יותר גדולה והודיה אדם מוזר מהכתה שלי -מתי לאחרונה דיברתי עם גילי- היום בהסעה -מה מערכת היחסים שלי עם מאי- חברה הכי טובה שלי
-איך יראו הילדים של דור ויהלי- מממממ יש מצב שטוב! מי יודע? ") -ואיך של שירי וגיא? - טוב הם לא מכירים אבל יצאו.. ממ מוזרים -מתי לאחרונה ראית את שירה? -אתמול בבצפר, היום לא "( -מתי לאחרונה גל הצחיקה אותך?- חחחחח כל הזמן ") -היית יוצאת עם אלכס?- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל moi non a lesbion . אם כך כותבים את זה בצרפתית- לא לסבית והיא מוזרה גם. הממ לא") חהחהחהחהח -ועם גיא- ********** אולי. עדש אדיש "\ גרר -האם עליזה ונועה מתאימות- לא באופי וגם שתיהן בנות. אז הייתי שוללת את האפשרות. -מה הדבר האחרון שחשבת על רננה- שאני אוהבת אותה -איזו חיה תקשרו לקטיה- קוף -איזה צבע תקשרו לגיל- אדום -איזו עונה תקשרו לגדי- חורף -האם אדם ודר מתאימים- ממש אבל מ מ ש לא - האם היה קשר רומנטי עם דניאל? - לא

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifרק בנות מהפורום../images/Emo26.gif

1. אנבל 2. גאל 3. נאאמה 4. דנה בלו פנסיל 5. עיריצ' 6. עדי קאומילק 7. יעל חמצמצה 8. יעל יעלוליק 9. טעלי 10. מיכל טינ' 11. מיכל שושו 12. גת 13. טלם 14. אופיר 15. שיר 16. אורית 17. נעה סטינקי 18. תעמי 19. שני 20. יאנה 21. רוית טמגוצ'י 22. לילך 23. לוטם 24. איילת 25. קארין 26. שירה 27. לאה 28. נעה צב 29. מעיין ברוקן ווינגז 30. סשה בלו קאט -כמה זמן אתם מכירים את "5"? שנה בערך [
] -האם "7" מכיר את "24"? בארור
-מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? במפגש
-מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? אוה, גאל
|גומרת||ריר|. יש לנו רומןP: -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? אוה
. -ושל "25" ו "14"? מהם אוה
. -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? במפגש. וואא היא כזאת מדהימה
-מתי הצחיק אתכם "6"? גרמה לי לחייך, בתחלופת מסרים האחרונה.
. -היית יוצאת עם "28"? ארררררר כן
-ועם "14"? אבל זה יהיה פדופיליה
טוב נו, איי קאנט הלפ איט. כן
. -האם "3" ו "20" מתאימים? אוהההההההה... זה שילוב מנצח
. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא פתחה את השרשור הזה וקראתי "אין אישור" חשבתי וואאאא
. טוב בעצם אני תמיד חושבת ככה עליה
-איזו חיה תקשרו ל "4"? דג זהב מהמלכותיים האלה עם הזנב היפיפה. לא יודעת למה
-איזה צבע תקשרו ל "8"? סגול -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו. רומנטי
. -האם "21" ו "15" מתאימים? כל כךךךךךךך
. אני מאוהבת בהן
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? עדיין לא
אבל הציור שלה תלוי אצלי בחדר?
-הגדר בשלוש מילים את "18" וואו וואו וואו. היא באמת אחת הבנות שאני מאוד מאוד אוהבת ומעריכה מכאן
-איזו קריירה מתאימה ל "16"? מאלפת כלבים. או פרות לפי התחביב שלה
-איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מורה:X גאאאאאאלללללללל
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? הלוואי
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? אררר.. כןן
גם קשר לא מחייב|ריר||חרמן| -מתי רבת עם "11"?
אפעםP: -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? אם כן שיודיעו לי
אני אבוא לחתונה
-האם "23" אוהב את "26"? אני מאמינה שכן
-האם אתה אוהב את "27"? אוהבת זה לא מילה
. לסיכום, כל ההודעה הזאת היא פוצימוצי שלם. [אוה. וסליחה לכל מי שלא כתבתי. היה מום רק ל30
]

GalGul000

New member
סאאאאאאפיר שלי ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את מדהימה

broken winges

New member
הווווווווו../images/Emo99.gif ספירי שלייייייי

את מותק!!! *יורדת על הברכיים* אמ...האם תסכימי לקבל את ה..אמממ*לוקחת משהו מהר* *קוראת מהו* דבר פלסטי הזה כאות לאהבתי אלייך? *שיט הוא נשפך* הכל היה יותר טוב אם היו לי דברים אמייתים לתת לך. סליחה

איזה מתוקה!!../images/Emo25.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

מאלפת כלבים?
לעבוד עם פרות, בשמחה

עונה../images/Emo131.gif 1-אמא 2-אבא 3-קדי 4-טל 5-ניצן 6-ניצן 2 7-נטע 8-עדי 9-בר 10-נוף 11-נופר 12-איתי 13-עומר 14-דר 15-דנה 16-גל 17-ליאת 18-שני 19-נירית 20-שחר 21-מורן 22-אן 23-שיר 24-דנה 2 25-חן 26-איתי 2 27-דדי 28-דניאל 29-עומרי 30-לימור שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"?10 חודשים בערך -האם "7" מכיר את "24"?לא -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"?אתמול בלילה -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"?יחסי אבא בת אני מניחה -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"?מוזר../images/Emo12.gifאמממ עם שיער כהה וחיוך ענק -ושל "25" ו "14"?זה שתי בנות../images/Emo3.gif -מתי לאחרונה ראיתם את "1"?לפני רבע שעה -מתי הצחיק אתכם "6"?לא זכור לי מקרה כזה.היא האחות הכי לא מצחיקה שקיימת. -היית יוצאת עם "28"?זאת בחורה. -ועם "14"?גם זאת:-O -האם "3" ו "20" מתאימים?אלו שתי בנות.והן לא מתאימות גם בתור לסביות. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"?שיהיה לה לילה טוב -איזו חיה תקשרו ל "4"?חתול שחור -איזה צבע תקשרו ל "8"?לבן או ורוד בהיר -איזו עונה תקשרו ל "17"?סתיו -האם "21" ו "15" מתאימים?הן בנות. -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"?פעם נידלקתי עליה כי חשבתי שהיא בן... -הגדר בשלוש מילים את "18" – אוהבת את הביטלס -איזו קריירה מתאימה ל "16"?מעצבת גרפית -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"?אמממ מה שהוא עושה עכשיו -האם "23" לומד איתכם בכיתה/בצפר?לא../images/Emo10.gif -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"?לא -מתי רבת עם "11"?ביום שישי שעבר אבל ממש קצת -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"?לא נראה לי...לאחד מהם יש חברה -האם "23" אוהב את "26"? הם לא מכיריםD-: -האם אתה אוהב את "27"?מחבבת

behind the masc

New member
../images/Emo113.gif|חיפושית| רק מהפורום^^

1-מעיין 2- סשה 3- רוית 4- לאה 5- רוית 6- נעה צב 7- נעה סטינקי 8- ספיר 9- נעמה 10- קרן 11- שרון 12- מיתר 13- שני 14- יובל 15- ליאל 16- טלי 17- יעל חמצמצה 18- ברכה 19- רקיע 20- טלם 21- ליזע 22- תמי 23- דנה 24- אנה 25- אלאור 26- אנבל 27- זוהר 28- מרי 29-נאגה 30- עדי שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? אממ פחות משנה -האם "7" מכיר את "24"? בארור^^ *אם לא..* -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? אמ שבוע נראה לי -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"?תמיד רציתי לאנוס אותי:,[..אבלאבל אז נזכרתי שהיא הבת שלי*מגלגלת עניים* -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? הוו גאדדד
-ושל "25" ו "14"?
|ריר| -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? העהעהא אני באתי אליה כן באמת!! לפני האמ שבוע[?] ^^ -מתי הצחיק אתכם "6"? אממ במפגש^^ -היית יוצאת עם "28"? לייק דה שכן
-ועם "14"? היא הבת שלי, אבל אני עושה את זה בסתר|האמ| -האם "3" ו "20" מתאימים? הו גאד כן
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא בת מהממת ואני אוהבת אותה המוןןן
^^^^^ -איזו חיה תקשרו ל "4"? האמ...האמ...סנאי שקסי^^|הומ XD| -איזה צבע תקשרו ל "8"? כחול^^ -איזו עונה תקשרו ל "17"? קיץ, היא מזכירה לי צהוב
וזהוב קיץ
-האם "21" ו "15" מתאימים? אווקורס
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לא, אבל אני אדאג לכך שיהיה! -הגדר בשלוש מילים את "18" – חמודה, יפה, גבוה
-איזו קריירה מתאימה ל "16"? אמאממ..להיות מנחה בניקולדיון
^^ -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מוכרת פלעפל -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר?לא:,[ -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? כמובן
-מתי רבת עם "11"? תאמת באמת רבתי איתה לפני איזה חודשיים
:,[ אבל השלמנו^^ -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? הוו כמובן, שילוןב מנצח
-האם "23" אוהב את "26"? מתארת לעצמי שכן, נו איך אפשר שלא
-האם אתה אוהב את "27"? כמובן

broken winges

New member
יייייייייייייאאאא

שמת אותי ראשונה!!! והיא כן באה אליי!! מוחעעעעעעעעעעעעעעחעחעחעחעחעחעחעחעחעעעעעעע *נחנקת* *משתעלת* *אאאאאאאאאחחוו* *שותה* *עוד קצת שותה* *נו מה? זה קולה טעיחמה ><* זהו אני בסדר... כמה שאני יכולה להיות

behind the masc

New member
*חונקת אותך מרוב אהבה*

נהטובהיובגעדחלךשדגחלדגיטןםדג יחגכ'קרןםפגכןםפ

broken winges

New member
הוו תפוזנזון הרס את הרגע וחתך את

הודעה.. הנה המלאה: הו
יאללה אופיר, תתקפלי *אופירמתקפלת* ויאללה *מכניסה אותך לתיק* אנחנו חיות באושר ואושר עד שלד היום הזה! רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הולד און! *חוטיני רץ לקראתנו* *בוא חוטיני!אנחנו כל כך מצטערות* *חוטיני יורק לנו בפרצוף ונכנס לתיק* אנחנו חיות באושר ואושר.. חיים טוב לך חוטיני?! חיים.. לא חוטיני! אני לא אכתוב שהפכת למלך של עולם האופל!לא אני לא אכתוב שאנחנו המשרתות!חוטיני שב בשקט או שאני אקח את החוטיני פרחים שלך! ככה אני אוהבת אותך! שקט.. ^^^ אז נכון שאת החלק האחרון הוספתי עכשיו..תפוז עדיין זנזנון

למעלה