שאלון חביב.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gifזה שאלון מאגניב D:

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- אמא 2- אבא 3- שי 4- עינת 5- מורן 6- שיר.י. 7- רעות 8- לינוי 9- שלומי 10- זוהר 11- נדב 12- שיר 13- שיר .ש. 14- נועם 15- גל.ש. 16- ספיר.מ. 17- ספיר.א. 18- רועי.ג. 19- בן.ע. 20- בן.ש. 21- דלית 22- אורית 23- הילה 24- שני.ע. 25- אור 26- לינור 27- גיא 28- חן 29- הדר 30- אורטל שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? מכיתה ד' [עכשיו אני בח'] -האם "7" מכיר את "24"? כן -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היום >< -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? בת-אבא
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? מעצבנים
-ושל "25" ו "14"? לא רוצה לדעת >> -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? כל הזמן :] -מתי הצחיק אתכם "6"? בבי"ס
-היית יוצאת עם "28"? לא. הוא ילדון. אני עושה עליו בייביסיטר
-ועם "14"? לא, זו נקבה >< -האם "3" ו "20" מתאימים? הם נוסעים ביחד על אופנועים. זהו
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שמלאמלא זמן לא דבירתי איתה ]; -איזו חיה תקשרו ל "4"? עכברי מעבדה. מה אחותי אוהבת אותם. וגם צב. וקיפוד. ודגים. את כל החיות האלו היא אוהבת D: -איזה צבע תקשרו ל "8"? תכלת, האהוב עליה ^^ -איזו עונה תקשרו ל "17"? קיץ. הוא מזיע המון, והוא אוהב להזיע
-האם "21" ו "15" מתאימים? לא, יש הפרש גילאים והן נקבות, ולאחת מהן יש חבר
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לא
היא בדודה שלי
-הגדר בשלוש מילים את "18" חכם משעשע הגון -איזו קריירה מתאימה ל "16"? משהו עם מתמטיקה/לשון. היא טובה בזה -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? במה שהוא עוסק עכשיו
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? כן >< -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? לא -מתי רבת עם "11"? אף פעם למען האמת
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לא. הם לא מכירים אחד את השני >< -האם "23" אוהב את "26"? לא -האם אתה אוהב את "27"? פעם אהבתי אותו -____-" [או יותר נכון חיבבתי. הייתי בכיתה ה' ><]

אנבלייי

New member
העD:../images/Emo182.gif../images/Emo105.gif

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- מיכלי 2- אחותי 3- יולה 4- מתן 5- אמא 6- עדנקס 7- אבא 8- סבאקטן^^ 9- ענתי 10- גילדD: 11-הראל 12-דנית 13- קופי 14- גלגול 15- מאיה 16- אמיר 17- שי 18- פריש 19- אני-.-" 20- פפסי
21- דניבירגר 22- בובי
23- זיוP: 24- גילעד 25- שרה 26- יואל 27- יסמין 28- תמר 29- דניאל 30- נועה שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? מאז שנולדתי ^.^, אה, עוד לפני
-האם "7" מכיר את "24"? אממ.. לאנראלי -.-"
-מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? XDDD
נראלי שהיום
אה, לאמשנה, מצחיק מצחיק.. -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? מעולה
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"?
XP אהה... הממ..נעע..?? חמודים ומחוצ'קנים עם שיער חום ארוך וחלק ועיניים ירוקות פוזלות
אבל זה שתי בנות..! -ושל "25" ו "14"?
, אמ, יפים. [למרות שזה..שתי בנות. שוב.
ראארר
XP] -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? לפני איזה שעתיים
-מתי הצחיק אתכם "6"? עדנקס ^.^ אממ.. אתמול בערב כשהייתי עצובה
-היית יוצאת עם "28"? לא
כי 28 בן 24, ובעצם הוא בת, כי היא בת
-ועם "14"? אוו.. גלגול? בארורר!!!
-האם "3" ו "20" מתאימים? לא ממש :S פפסי היא כלבתי
אף אחד לא יבעל אותה
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? הוממ.. גילדד... למה הוא ממשיך להיות כזה חמוד?!?? -איזו חיה תקשרו ל "4"? צביD: -איזה צבע תקשרו ל "8"? כחול צי ^^ -איזו עונה תקשרו ל "17"? קיץ
-האם "21" ו "15" מתאימים? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אה, לאממש
אבל מי יודע
מאיהה
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? אוי, כלכך, אבל כלכךךךךך היית רוצה
-הגדר בשלוש מילים את "18" – החבר -שלי- לשעבר
-איזו קריירה מתאימה ל "16"? מובטל שאוהב להתחיל עם ילדים קטנים
... סתם נו,^__^ שחקן כדורסל. או עורךדין. בלע;; הדיעות שלי לגביו מאוווד לא החלטיות. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מעצבת אופנה
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? בבצפר, לא בכיתה. שנתיים מעליי. -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? היא מש כוסית
אבל, אמ, לא. >> אני יור בטע של, אממ.. בנים
-מתי רבת עם "11"? פעם אחת
וזה היה לא מזמן, לפני איזה שבועיים -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לא
-האם "23" אוהב את "26"? לאנראלי שהם מכירים >< -האם אתה אוהב את "27"? אמממ.. לא אוהבת, נגיד אתזה ככה.. בסדר אה

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif

עשית לי חשק לענות
צ'ה לה לה *רצה לענות* איזה שאלון סוטע, מנסה לשדך בין כלבה ובנאדם oO זו סטייה!

GalGul000

New member
תעשי לי ילד ../images/Emo99.gif

מהמה? גילד חמוד?! אני ושרה? נו טוב
אתמול החלטתי שאני אהיה לסבית. [קלפי טארוט מזדיינים
] ואפילו החזייה נדלקה עלי. אז זה היה די צפוי שגם פה תצא לי בת
(אעאהאה. אני אומרת לך, בסוף אני באמת אהיה לסבית. ואז נהיה ביחד. כי אני אוהבת אותךךךך
) בובי שלי. סתמי

אנבלייי

New member
XDDDDDDDDD אוי אני מתה עלייך ../images/Emo6.gif

גילד
לא מהכתה -.-", מהצופים, משבט... אממ.. מצדה? הוא הסתפר, הוא חמוד D: הויהוי הרגת אותי עם הקלפי טארוט
זה מצחיק
את קראת לו בוביייייייייי

GalGul000

New member
נו אני יודעת מי זה גילד.

מהכתה זה גלעד. או משו >< חמוד במראה או באישיות? או גם וגם?
זה לא מצחיקקקקקקק. זה עצוב. בעעע. יצא לי את קלף ה"אשמה". שהוא כל כך מלחיץ. (עכשיו תדמייני אותי מחקה אותו.) כן קראתי לו בובי. בשביל לא לתכוב פה את השם שלו
אבל סעמק, זה לא בובי.

אנבלייי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האאאXDDD../images/Emo6.gif

אוייי אני מדמיינת אותך עושה אותו נקרעת מצחוק
זה כזה קורע
וגם קצת מפ-חיד

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifוואאא../images/Emo2.gif כה מאגניבD:

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- אח שליD: 2- אחקטן שליD: 3- אמא 4- אבא 5- חנצו 6- עומרי 7- שמוליק 8- שירה [א. משמרת] 9- איציק -.- 10- ראובן 11- טל דוד ^^ 12- רותם 13- מור וניק
14- בתדודה גאל 15- גאל[פורום] 16- נאאמה 17- אנבל 18- לימור 19- עופר 20- סיון 21- יערה 22- רוית 23- אלי -.- 24- אבירם 25- עידן 26- איתי [מה נזכרתי בו? P:] 27- שמוליקספרות [מחר מבחן-..-"] 28- שושישכנה 29- גיל
30- יוליD: שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? 4 חודשיםP: -האם "7" מכיר את "24"? לאלאללאלאאאא
אלוהים, לא. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? לפני שבוע ככה -.-" -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? יאאא הוא אחקטן. אי אפשר להסבירP: -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? אמ. יפים אבל. הווו זה מעוות
תראו. יולי מהממת, אבל איציק זה המנהל שלי בעבודה. הוא בן איזה 25. -ושל "25" ו "14"? מהם אנלא יודעת איך גאל נראית. אבל מדהימיםD: -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? הוא מאחורי -_-" -מתי הצחיק אתכם "6"? תאמידD: כל שניה איתו פשוט. -היית יוצאת עם "28"? איכככככככככככככככככככככככככ. גם אם היו משלמים לי 100 שקל לא. בעצם.. P: -ועם "14"? אני מתקלחת איתה .-__-. חח סתם נו. היא בתדודה גאלD: מה לצאת איתה, מה;[ -האם "3" ו "20" מתאימים? זו אמא שלי וחברה שלי פור גאד סייק! כמה עיוות בשאלון אחד
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? טימפש. בעצם אני תמיד חושבת עליו שהוא די טפלק. -איזו חיה תקשרו ל "4"? לברדור מדהים. נאמן כל כך. -איזה צבע תקשרו ל "8"? צהוב ירקרק. אין הסבר. -איזו עונה תקשרו ל "17"? חורף כירבולים יאמי. זו פשוט היא. נושי כל כךךך
-האם "21" ו "15" מתאימים? שוב לסביזם
מה נסגאאר? טוב אמ. יש משהו מה;[ -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? התנשקנו. בערך. כן זו בת -.- כן זה היה באמת או חובה ._. -הגדר בשלוש מילים את "18" – איכ שטוחה רדודה? D::D:DD:D:D:: -איזו קריירה מתאימה ל "16"? פסנתרנית כוסיט? ._. -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? זונה. זה אח שלי D: -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? לא. -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? א. א. לא. א. מה? לא. -מתי רבת עם "11"? הי! היום. סתם ויכוח לא משמעותי. חוץ מזה אף פעם.. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? יאא^^ אמן. כוסיט וחתיך. -האם "23" אוהב את "26"? הם לא מכיריםP: -האם אתה אוהב את "27"?לא. הוא המורה ההומו שלנו לספרות פור גאד סייק. והוא שונא אותיP:

shronet

New member
><

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- הילה 2- אורלי 3- אשל 4- אביה 5- שלו 6- סביון 7- צביקה 8- טל 9- יותם 10- אריאל 11- ליבי
12- שפרה 13- גולן 14- יסמין 15- גבי 16- ענבר 17- בצי 18- מעיין 19- אולסיה 20- מילכה 21- שיר 22- חי 23- אביחי 24- צדוק 25- שרי 26- דנה 27- ורד 28- שירן 29- עמיחי 30- הדר שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? בערך מאז שאני זוכרת את עצמי
-האם "7" מכיר את "24"? לא, צביקה לא מכיר את צדוק
-מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? מממ באמת לא דיברתי איתו הרבה זמן... -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? חברה ממש טובה
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? חחחחחחחח קורע לחשוב על זה
אמממ עיניים כחולות\ירוקות, שיער חום כהה, גבוהים ויפים |מאוהבים| -ושל "25" ו "14"? :-* לא יהיו להם לעולם ילדים >< זאת אחותי ומדריכה שלי
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? היום בבצפר -מתי הצחיק אתכם "6"? אמממ... היום בארוחת ערב נראה לי... זאת אחותי
-היית יוצאת עם "28"? לאאאאא! -ועם "14"? שוב 14?! זאת אחותי
-האם "3" ו "20" מתאימים? לאאאאא ממש לא! -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהוא נחמד... -איזו חיה תקשרו ל "4"? סממית
-איזה צבע תקשרו ל "8"? ורוד פקאצה. אבל היא לא פקאצה! -איזו עונה תקשרו ל "17"? אביב
-האם "21" ו "15" מתאימים? ממש לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לא!! בנדוד שלי. -הגדר בשלוש מילים את "18"- תימניה נחמדה ומצחיקה
-איזו קריירה מתאימה ל "16"? עורכת דין -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? עורכת דין>< -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? נופ. -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? הוא חתיך
- אבל לא. -מתי רבת עם "11"? עם ליבי? :-* אף פעם לא רבתי ברצינות, התווכחנו קצת, אבל אני לא יכולה לריב איתה
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לאאא
-האם "23" אוהב את "26"? אני לא חושבת שיש לו בעיה איתה. -האם אתה אוהב את "27"? אפשר לומר
הזוי לגמרי :-*

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif לא נראה לי שאני מכירה כ"כ

הרבה
רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- אמא 2- אבא 3- עדיאל 4- אלדן 5- אלאור 6- שיר 7- עוד שיר 8- עדי 9- עוד עדי 10- אלה 11- עוד אלה
12-אופיר^^ 13- עופרי
14- לאה 15- שיר ליטל ציוואווה |איך כותבים את זה בעברית
| 16- דנה 17- עוד דנה|נו דיי
| 18- סבתא 19- סבתא השנייה 20- שחף 21- כפיר
|זו בת
| 22- טל 23- סשה סופר קאט^0^ 24- יעל |בת דודה
| 25- קרן|דודה| 26- איציק 27- שלומי 28- מירב|דודה| 29- שרית 30- אסף והדבר המתוק ביותר בעולם|כן אני אדחף 30 אנשים ודבר מתוק אחד
| חלבה הכלבה המקסימה בעולם
שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? מאז שהיא נולדהXP -האם "7" מכיר את "24"? נופ -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היום בבית ספר... -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? זה אבא שלי ואני הבת שלו... מה איזה מערכת יחסים
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? שמנים
בלונדיניים עם עיניים כחולות
שניהם ככה
-ושל "25" ו "14"? לא יודעת איך נראית לאה
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? לפני שנייה כשהיא באה וצעקה עליי לסד תחדר
-מתי הצחיק אתכם "6"? היום מתישהו>< -היית יוצאת עם "28"? כן בטח אני אצא עם דודה שלי
-ועם "14"? לאה אני אהבת אותך
בואי נצא מתישהוD: -האם "3" ו "20" מתאימים?הוא בן 19 והיא בת שנתתיים .... >< לא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שפן מתאים לה
-איזו חיה תקשרו ל "4"? חזיר
-איזה צבע תקשרו ל "8"? לבן -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו -האם "21" ו "15" מתאימים?
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? כן
לא.... -הגדר בשלוש מילים את "18" – כיפית מצחיקה ולאזקנה |זה 3
| -איזו קריירה מתאימה ל "16"? זונה
-איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? כל דבר שעוסק בלריב על משו... הוא יפסיד
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר?הלוואי -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? XD -מתי רבת עם "11"?לא נפגשת אתה הרבה
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? אופיר אוהבת את סבתא שליD: -האם "23" אוהב את "26"? וסשה את דוד שליD: -האם אתה אוהב את "27"?בתור דוד

חמצמצה

New member
עונהההההההההה

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- טל 2- טל 3- טל 4- טל {כולן בנות, לפי שם משפחה א'-ב'} 5- ליטל 6- אהמאהמ י. {בן} 7- אהמאהמ ע. [אני מצנזרת שמות
] {בן} 8- נפר {בת} 9- רותם 10- מיכל {לא מהפורום..} 11- עמית {בן} 12- רן
13- י2. {בן} 14- מיכאל
15- ב. {בן} 16- קרין {בת} 17- מיכל2 18- שיר {אתם גם מכירות אותה בטח אם יש לכן בלוג, אבל אני נפגשתי איתה כמה פעמים! חהחה!
} 19- ש. {בן} 20- גיא 21- אני 22- סתיו {בן} 23- ל. {בן} 24- ע2. {בן} 25- בן {בן}
26- שירלי 27- נענע {כינוי, כן?} 28- דניאלה 29- ספיר 30- דניאל {בן}
בחרתי אותם בקפידות
הם הנבחרת לשאלון
והצינזור הוא כי חברים שלי משוטטים בתפוז
שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? מכיתה ג', תעשו חשבון לבד
-האם "7" מכיר את "24"?
יצא מוזר, ואהמ ממש לא, שכבות שונות
-מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? אהמ לא זוכרת
-מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? חברות, אבל כרגע
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? הו איזה שילוב
קטנים כאלה.. -ושל "25" ו "14"? אני חשה שזה שני בנים. אבל הם יראו מוזר
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? ממש היום
-מתי הצחיק אתכם "6"? די
אל תזכירו תקופות יפות. -היית יוצאת עם "28"? לע
-ועם "14"? אהמ לא .. -האם "3" ו "20" מתאימים? ממש לא. ידידים טובים כן. -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? כוסיטטטט
-איזו חיה תקשרו ל "4"? חתול? >< לא יודעת -איזה צבע תקשרו ל "8"? ורוד בהיר בהיר -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו -האם "21" ו "15" מתאימים? כע
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? נופ. ולא יהיה
-הגדר בשלוש מילים את "18" : הילדה מהבלוגים והקיבוץ -איזו קריירה מתאימה ל "16"? מוכרת בחנות
-איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? לא יודעת. -האם "23" לומד איתכם בכיתה/בצפר? לא
-האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"?
לא, היא בת
ואני לא בקטע. -מתי רבת עם "11"? היום, הוא הרביץ לי
אבל בקטנה
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לע.. הם פשוט לא מתאימים. -האם "23" אוהב את "26"? לא נראה לי. -האם אתה אוהב את "27"? כידידה? בּבּדאיייי! חיכיתי לשאלות שישאלו עליי ועל כל אלה עם הקיצורים
קראת ? הפליצי |פלוץ|

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifיש לי משהו בעין פאק יט

1-אמא 2-אבי 3-ענבר(מהכיתה) 4-ג'סיקה 5- עומר 6- אבא 7- נועה(מהאימון) 8- לידה 9- ויקה 10- איה 11- סבתא 12- נלי 13- דניאל 14- אלונה 15- אלעד 16- סבא 17- שמוליק חתולי 18- רקיע 19- אופיר 20- רוית 21- גרה כלב 22- דנה(בצפר) 23- דנה:) 24- דודה 25- טמיר בן דוד 26- כינר בת דודה 27- שיר הצ'יוואה 28- לאה 29- ברכה 30- אנה שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? שנתיים
-האם "7" מכיר את "24"? לא! -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היום:) בדרך הביתה מהאימון היא מאמי! -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? הומ אני יושבת לידו הוא החבר הכי טוב שלי ממין זכר^^
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? קודם כול אנה הומ יצאת לסבית ושנית נגיד ותצא ילדה איך שהוא.. את היא תיהיה בהירה עם שער חום ומאגניבה
-ושל "25" ו "14"? מהם XD ילד בן 3 שנים לילדה בת 15 הומ יהיה להם שער שטני ועיניים מאגניבות האאא אלונה פדופילית
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"?לפני שעה היא ינשה עכשיו אמא
-מתי הצחיק אתכם "6"? אבא כרגע הומ.. לא משנה איך
-היית יוצאת עם "28"? בארור אני מתה על לאה!!!! לאה התנשאי לי?
-ועם "14"? גם היא מקסימה יש לה נקע ברגל לאלונה מסכנה!
-האם "3" ו "20" מתאימים? הומ בהנחה שהן לסביות.... לא ממש... בלע יש להן אופי שונה לגמרי^^ -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהיא פקאצה
-איזו חיה תקשרו ל "4"? נמרה? היא עושה קולות כאלה
-איזה צבע תקשרו ל "8"? סגול למה? לא יודעת
-איזו עונה תקשרו ל "17"? יאמי עונת החורף!! הוא מתכרבל על הוף שלי ותוקף דברים זזים
-האם "21" ו "15" מתאימים? אוקי זה ממש הצחיק אותי
הילד שחברה שלי דלוקה עליו מכיתה ט' ו.. ו... הכלב שלי
חחחחח זה יהיה משעשע טוב הם ממש לא מתאימים ואני חייבת לספר לה את זה.. -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? למזלי לא... אני שונאת אותה באמא שלי
-הגדר בשלוש מילים את "18". היא מיוחדת, חכמה ומעניינת! -איזו קריירה מתאימה ל "16"? איש מאפיה מאגניב או שלא... סבתא שלי.. הומ הוא היה מהנדס..
-איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? מתפס הרים
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? נופ היא מפה מהפורום -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? אני גם אוהבת את ברכה!!! אבל היא ניסתה לזרוק אותי מגג עזריאלי אז הומ נחשוב עליה
-מתי רבת עם "11"? לא זכור לי אני לא רבתי עם סבתא
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? אני ממש מקווה שלא... אופיר היא מותק ונלי סתם מציקה
-האם "23" אוהב את "26"? איך ניחשתם? הומ אם דנה תכיר את בת דודתי המחמדה היא תוהאב אותה יאי -האם אתה אוהב את "27"? יאפ!!! יאמי שיר
אוקי זה היה כיף עוד עוד עוד ועדיין יש לי משהו בעין טלם? תעזרי לי

עונה ../images/Emo41.gif

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- ויקי 2- ולדי 3- דני 4- שחף 5- לירז 6- דורין 7- ליאור 8- ואלי 9- נועה.א 10- רותם 11- דביר 12- עידו 13- אבישי 14- צבר 15- גפן 16- יוחאי 17- תום 18- אלכס 19- לור 20- שנהב 21- שלי 22- אלונה.א 23- אלונה.ד 24- יאנה 25- אמיר 26- מיכאל 27- דור 28- אור 29- אנטון 30- נועה.פ שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? בסביבות 3 חודשים -האם "7" מכיר את "24"?
-מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? לפני כמה שעות -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? ידידים טובים -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? או שמנים ונמוכים ובלונדינים, או גבוהים, רזים ושיער שחור -ושל "25" ו "14"? ג'ינג'ים ורזים או עם צבע חום ורזים -מתי לאחרונה ראיתם את "1"? ב-21:00 -מתי הצחיק אתכם "6"? לפני שעה -היית יוצאת עם "28"? לא -ועם "14"? היא חברה שלי... -האם "3" ו "20" מתאימים? ממש לא -מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? כזאת ילדה חמודה -איזו חיה תקשרו ל "4"? חתול -איזה צבע תקשרו ל "8"? ורוד -איזו עונה תקשרו ל "17"? סתיו -האם "21" ו "15" מתאימים? אלו 2 בנות.. אבל לא -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? זאת חברה שלי
לא. -הגדר בשלוש מילים את "18" מצחיק, רוסי, נחמד -איזו קריירה מתאימה ל "16"? ברמן -איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? זמר רוק -האם "23" לומד איתכם בכיתה/בצפר? בכיתה שלי -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? אולי... לא יודעת -מתי רבת עם "11"? לפני יומיים -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לא -האם "23" אוהב את "26"? לא -האם אתה אוהב את "27"? לא, למרות שפעם כן

6 שעות! ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- ניצן 2- פוטש 3- מאי מ. 4- עדי 5- שוגע 6- מאי פ. 7- תאמר 8- בר 9- עמרי 10- איתי 11- רואי 12- אופק 13- אורי 14- יוני 15- נדב ל. 16- איתמר 17- נדב ש. 18- נועה 19- רועי מ. 20- דניאלה 21- עילי 22- אריאל פל. 23- שירה 24- ליהי 25- חלי 26- שיר 27- שחר ר. 28- שחר ה. 29- אריאל פו. 30- מעיין י. שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? הכרתי אותה השנה. -האם "7" מכיר את "24"? יא. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היום, בעשר בערך. -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? חברות טובות. -איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? לא יודעת, מעניין?
-ושל "25" ו "14"? כנ"ל ונמוכים.
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? ברבע ל-11 בערך. -מתי הצחיק אתכם "6"? פעם אחרונה שדיברתי איתה, היא טפשה-משעשעת.
-היית יוצאת עם "28"? היא בת. -ועם "14"? ללללללא. -האם "3" ו "20" מתאימים? לא. ושתיהן בנות.
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? לא יודעת. זה איתי!
-איזו חיה תקשרו ל "4"? כלב. בוגי. -איזה צבע תקשרו ל "8"? אדוםאדום. כמו אהבה, כפרעלייה. -איזו עונה תקשרו ל "17"? הוומ, אביב? לא יודעת. -האם "21" ו "15" מתאימים? לא. ושניהם בנים. -האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? לא!
-הגדר בשלוש מילים את "18" – ארנבת, מגעילה, דופרצופית [שתי מילים במילה אחת?
] -איזו קריירה מתאימה ל "16"? מוכר פלאפל, או כדורגלן.
-איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? רוקחת, או משהו שצריך לא להתעצל ולחשוב הרבה. -האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? יא. -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? היא בת!
-מתי רבת עם "11"? לא יודעת, לא זוכרת. -האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? בטח.
שניהם בנים. -האם "23" אוהב את "26"? לא יודעת. :-* -האם אתה אוהב את "27"? לא רומנטי, חברה שלה. אני צריכה לשנות את הסדר!

שוב. ../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif

בתקווה שיצא טוב.
רשמו 30 אנשים שאתם מכירים: 1- פוטש 2- תאמר 3- אופק 4- רואי 5- מאי מ. 6- חלי 7- יוני 8- מעיין י. 9- רועי מ. 10- נדב ש. 11- שחר ר. 12- רוי 13- דניאלה 14- עמרי 15- מאי פ. 16- בר 17- עדי 18- אריאל פל. 19- אריאל פו. 20- שיר 21- ליהי 22- נועה 23- נדב ש. 24- נדב ל. 25- איתמר 26- שירה 27- אורי 28- שוגע 29- איתי 30- עילי שאלות: -כמה זמן אתם מכירים את "5"? כל החיים. -האם "7" מכיר את "24"? יא. -מתי לאחרונה דיברתם עם "13"? היום בבי"ס. -מה המערכת יחסים ביניכם לבין "2"? חברות טובות, שהתנתקו מעט לאחרונה.
-איך יראו הילדים של "9" ושל "30"? בגובה בינוני, בלונדיניים וחמודים.*-*
אלוניייייייייייייייי. עזבו, הילד מהפרסומת של לילי? החמוד? אח של עילי.
-ושל "25" ו "14"? שניהם בנים.
כאלה שמנמנים בצבע מוקה.
אני רוצה לראות את זה!
-מתי לאחרונה ראיתם את "1"? היום ברבע ל-11. -מתי הצחיק אתכם "6"? היא לא כזאת מצחיקה. אבל בטח מתישהו בטניס, או ביום ראשון.
רחווווק. -היית יוצאת עם "28"? דא. לייק, שוגעעע!
*מתעלמתמהעובדהשהיאבת* היא מאגניבה!
-ועם "14"? למה לא? הוא חביב ומצחיק!
אנחנו גם מדברים די הרבה.
-האם "3" ו "20" מתאימים? לא ממש.. הם בטח לא מודעים לקיום אחד של השני.
-מה הדבר האחרון שחשבתם על "10"? שהוא חבר של פטרה, הם לא מתאימים!
אבל עכשיו הוא חבר של ניצן, אז שורדים.
מה? הם מתאימים!
|חבולקשות| -איזו חיה תקשרו ל "4"? שועל.
כי שועל זה כזה נחמד ותמים, אבל גם ערמומי, בדיוק כמוהו!
-איזה צבע תקשרו ל "8"? כחול. -איזו עונה תקשרו ל "17"? אביב, לאחותה קוראים אביב.
או חורף, כי היא נולדה בחורף.
למרות שהיא די ילדת קיץ.
החלטה קשה! -האם "21" ו "15" מתאימים? שתיהן בנות!
והן גם רבו לאחרונה, ביום כיפור.
זה היה מצחיק וטפשי יחדיו!
-האם היה לך קשר רומנטי עם "22"? תודה לאל, ללאאאאאא! ולא יהיה. [ד"א, היא בת.
] -הגדר בשלוש מילים את "18" – גאון, נחמד, חרשן.
הוא באמת חכם!
-איזו קריירה מתאימה ל "16"? זמרת או שחקנית.
בררררררר.
-איזו קריירה הכי לא מתאימה ל "2"? תאמממממממר.
האאאא. לא יודעת. רוקחת?
-האם "23" לומד איתכם בכיתהבצפר? לא. הוא מהשכבה, אבל לא בכתה. -האם היית מפתח קשר רומנטי עם "29"? למה לא? זה איתי.
זה היה משעשע!
והוא גם די חמוד ואנחנו מדברים המווווון. ואומרים שאנחנו מתאימים.
-מתי רבת עם "11"? לא רבתי. לא זוכרת.
-האם משהו היה יכול להתפתח בין "12" לבין "19"? לא נראה לי, אבל זה רוי, הוא מציע לכולן חברות, כשהיה תתפנה מעילי יגיע תורה.
-האם "23" אוהב את "26"? לא.
אני מניחה שהיא הייתה מתה!
-האם אתה אוהב את "27"? לאאאאאאאאא. איכ. הפעם יצא יותר טוב.

למעלה