שאלון חביב :]

britney4u

New member
אוקיי, שלי..

אני לא מכיר אף אחד אבל אני יזרוק יציאות
1. שירן 2. אור 3. מיכל 4. אסי 5. גלעד 6. צחי 7. הדר [לא עוזרי
] 8. ויקי 9. אני [לא היה לי מישהו אחר
] 10. בריטני
[SAME SHIT
] [סורי אם שכחתי מישהו..] האם #9 בת או בן? בפעם האחרונה שבדקתי, בן!
האם #10 ו#9 יהיו זוג חמוד? אוי, כן, כ"כ
מה לגבי #8 ו#4? חחחחחחחחחחחחח
הם ממש כמו חתול ועכבר, אז לא נראה לי
... באיזו כיתה נמצאת #7? אני חושב ש-ט' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #10? בחלומותיי הרטובים מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? וואי אין לי מושג
האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? חחחחחחחחחחחחחחח!!!! לא יודע ספר לי עובדה אקראית על #2: הממ הוא אוהב טבעות בצל
ועל #3: היא אוהבת ורוד
איפה #7 גר\ה? איזור השרון [ככה כתוב בכרטיסאישי
] מהו הצבע האהוב על #4? הממ אני יביא בניחוש - כחול האם #5 ו#6 החברות הכי טובות?
כנראה... האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? דה! מהי הלהקה האהובה על #1? בקסטריט בויז! כמה אחים יש ל#6? אני יביא בניחוש - 3!

אני אוהב אותך../images/Emo3.gif

ואם היית קורא את הסקר שלי מאתמול היית רואה ששחור ואדום הכי אהובים עלי

מותק,אני ממזמן כבר לא בט'../images/Emo9.gif

טוב נו, אולי לא ממזמן
אבל תפרגן לי-אני [כבר] בי'

Kryptonite

New member
טוב נו../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אני לא כל כך מכיר פה, אז לא לקחת אישית. איזה חמודימים ששמתם אותי :] 1. מיכל 2. גלעד 3. איתי 4. הדר 5. שירן 6. איציק
7. ויקי 8. עומר 9. אסי 10. נועה האם #9 בת או בן? פעם אחרונה שבדקתי בן
האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? בהחלט. מה לגבי #8 ו#4? אמממ, קינקי משהו באיזו כיתה נמצאת #7? אהה, ז'? מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? ניראה לי במפגש
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? לשמוע בריטני (במיוחד את VMA 2000
)ולאהוב את הבקסטריט?
האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? אם להסתמך על העובדה ששניהם מנהלים פורום, אז כן ספר לי עובדה אקראית על #2: הוא אוהב את מדונה
ועל #3: הוא הצטלם עם יונית לוי
איפה #7 גר\ה? בארץ ישראל, אבל לא בטוח מהו הצבע האהוב על #4? ורוד?
האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? יש מצב גדול שכן האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? כמובן
מהי הלהקה האהובה על #1? רוקסט? היא ממש אוהבת את ליסטן טו יור הארט (משחק החיים שליטה!) שלהם
כמה אחים יש ל#6? זו שאלה שכדי יותר להפנות אליו, לפי דעתי.

almog9

New member
הלווווו

אף אחד לא מילא אותי פה חח אבל טוב נו מה אני מצפה לחסדים חח גם ככה אני לא מגיב הרבה 1. קובי 2. עידן 3. אילן 4. אבירן 5. אני בכבודי ובעצמי 6. אסף 7. נדב 8. איילת 9. גלעד 10. אלעד 11. אסי 12. ירון 13. אור הנה ראיתם איזה לארג' אני?^^^^

xtina 4 ever

New member
אני עונה../images/Emo10.gif

אני לא מכירה פה הרבה אבל יאללה לא נורא חחח... 1.מיכל 2.שלומי 3.גלעד (לפי מה שמיכל אומרת...) 4.נו..המומחה השני..אין לי מושג מה שמוKryptonite 5.אסי 6.שירן 7.גיא 8. :| 9. גרררר 10. אני לא מכירה יותר...פדיחות
האם #9 בת או בן? חחח אין לי 9
האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? מיכל ושלומי?? ברוררררר
מה לגבי #8 ו#4? Kryptonite ו- :|...אממ...יכול להיות
באיזו כיתה נמצאת #7? לא יודעת
מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? חחחחחחחחחח מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? ביד?
...מאיפה לי לדעת
האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? ברור
ספר לי עובדה אקראית על #2: ועל #3: שלומי- אובססיבי לגבי בריטני.. וגלעד- אממ..לא מכירה אותו חח איפה #7 גר\ה? לא יודעת מהו הצבע האהוב על #4? לא יודעת האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? אסי ושירן..אמממ יש מצב
האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? הוא-:| כל כךךךך סקסיייי
מהי הלהקה האהובה על #1? אממ לא יודעת כמה אחים יש ל#6? לא יודעת

עונהה../images/Emo3.gif

מלאו פה שמות של 10 חברי פורום [תשתדלו את אלה שאתם מכירים הכי טוב]: 1.מיכל
למרות ששכחת אותי 2.גלעד 3.אסי 4.ויקי 5.ליעור
6.בן
7.צחי 8.שירן 9.עומר 10.נתנאל[?] וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? בן האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? חח כן מה לגבי #8 ו#4?חחחחח
לא
באיזו כיתה נמצאת #7? יא' מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? לפני כמה ימים מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? חחחחחחח ביד
האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני?לא נראה לי שהם מכירים ספר לי עובדה אקראית על #2:איןלי מושג
ועל #3:לא יודעת חח
איפה #7 גר\ה?ראשל"צ מהו הצבע האהוב על #4? אדום[?] האם #5 ו#6 החברות הכי טובות?לא אך הם מכירים האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים?כן
מהי הלהקה האהובה על #1?בקסטריטבויז.. כמה אחים יש ל#6?הוא ועוד 3 אחים

למעלה