שאלון חביב :]

שאלון חביב :]

מלאו פה שמות של 10 חברי פורום [תשתדלו את אלה שאתם מכירים הכי טוב]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? מה לגבי #8 ו#4? באיזו כיתה נמצאת #7? מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? ספר לי עובדה אקראית על #2: ועל #3: איפה #7 גר\ה? מהו הצבע האהוב על #4? האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? מהי הלהקה האהובה על #1? כמה אחים יש ל#6? מי שלא מכיר הרבה מהפורום יכול לכתוב רק ניקים ולנחש.. אני בטוחה שזה יתרום לגיבוש
. ואני רוצה שכ-לללל הותיקים יענו!

אני ../images/Emo3.gif

1. אסי 2. גלעד 3. הדר 4. שירן 5. מורן
6. צחי 7. ויקי 8. תומר
9. טל
10. עומר
וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? כמו זוג שנשוי 20 שנה
מה לגבי #8 ו#4? נראה לי שכן
באיזו כיתה נמצאת #7? ח'?
מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? יא, מוצ"ש נראהלי מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? להיות יפה ולהסתבך >< האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? יאפ :] ספר לי עובדה אקראית על #2: הוא מותק ועל #3: אני אוהבת אותה המון איפה #7 גר\ה? אריאל מהו הצבע האהוב על #4? כחול? בעצם שחור האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא נראה לי שהם מכירים >< האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? כן כן כן
מהי הלהקה האהובה על #1? אממ, קווין? כמה אחים יש ל#6? I Have No Idea.

ליעדון

New member
אוי כפרה שלי.

אני במהלכו של יום גרוע במיוחד, והעלת לי חיוך על פני. נשיקות על לחי שמאל של הישבן.

כבר שנים לא כתבת פה!! ../images/Emo12.gif

חשבתי שעזבת או משהו
אם הייתי יודעת היית ראשונההה

שלי

1. מיכמיכ 2. שירן 3. הדר 4. גלעד 5. ליאור 6. בתאל 7. ירון 8. איתי 9. אמי 10. שלומי (הלכתי לפי הרשימת מס"ן שלי..אז שושו!) וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? מאוווווווווווד מה לגבי #8 ו#4? אולי
באיזו כיתה נמצאת #7? הוא כבר בן 21 עוד מעט :| מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? אפעם
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? להקליט את עצמו שר האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? לא נראה לי שהם מכירים ספר לי עובדה אקראית על #2: הילדה הכי חמודה בעולם ועל #3: הילדה הכי מתוקה בעולם
איפה #7 גר\ה? ירושלים מהו הצבע האהוב על #4? כחול האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא
האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים?
מהי הלהקה האהובה על #1? אנסטינקס? כמה אחים יש ל#6? אחת

The only Shpitz

New member
עונה...

מלאו פה שמות של 10 חברי פורום [תשתדלו את אלה שאתם מכירים הכי טוב]: 1. מיכל 2. אסי 3. טל 4. מורן 5. הדר 6. שירן 7. אור 8. גלעד 9. עומר 10. וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? מאוד! מה לגבי #8 ו#4? לא נראה לי... באיזו כיתה נמצאת #7? בצבא מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? לפני הרבה זמן! מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? מחשב או חברות? האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? נראה לי שכן ספר לי עובדה אקראית על #2: הוא מקסים! והוא משרת בחיל האוויר ועל #3: היא גרה בת"א איפה #7 גר\ה? פתח תקווה? מהו הצבע האהוב על #4? כחול או שחור האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? נראה ל מאוד שכן האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? את האמת, לא כל כך מכירה אותו מהי הלהקה האהובה על #1? אנסינק? כמה אחים יש ל#6? 2?

הנהההההההה אני עונה../images/Emo122.gif

מלאו פה שמות של 10 חברי פורום [תשתדלו את אלה שאתם מכירים הכי טוב]: 1.אסי 2.שירן 3.מיכל 4.גלעד 5.צחי 6.איתי 7.אור 8.יאיר 9.טל 10.עומאר וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן?בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד?הזוג הכי מושי מושלמי שקיים
מה לגבי #8 ו#4? אולי
באיזו כיתה נמצאת #7? בצבא
מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? ווייייי.....חודש? חודשיים?
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? לאדעת
האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? אני מניחה שכן,בדרך כלשהית
ספר לי עובדה אקראית על #2: אני כל כך אוהבת אותה!
ועל #3: הילדה הכייייייי יפה,חמודה,מדהימה,מתוקה,ומושלמת שיש?
איפה #7 גר\ה? שאלוהים יעזור לי,אינלי מושג
מהו הצבע האהוב על #4? אני אשאיר את זה לגלעד
האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לאדעת
האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? שכחתי כבר איך הוא נראה...
מהי הלהקה האהובה על #1? נינה והשדיים [זה יתנקם בי
] כמה אחים יש ל#6? אמממ :X הזוי

Kryptonite

New member
ברור שאני ואיתי../images/Emo168.gif

החברות הכי טובות, כאילו דה מאמי.

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif אני ../images/Emo12.gif

~אני רושם בעיקר סתם שמות של אנשים שעולים לי בראש
~ 1. אסי 2. מיכל 3. שירן 4. צחי 5. הדר 6. רינת 7. עומר 8. שלומי 9. אלעד 10. איתי וענו על השאלות הבאות: האם #9 בת או בן? בן. האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד?
משום מה לא נראה לי חחחחח מה לגבי #8 ו#4?
*מת* גם קשה לי להאמין
באיזו כיתה נמצאת #7? נמצא* והוא בצבא
מתי הייתה הפעם האחרונה שידברת עם #10? מזמן
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? מממ.. לשמוע מוזיקה? האם #4 ו#9 אוהבים אחד את השני? הם לא מכירים עד כמה שאני יודע
ספר לי עובדה אקראית על #2: היא מושלמת
ועל #3: מעריצה של הבקסטריט בויז איפה #7 גר\ה? מודיעין מהו הצבע האהוב על #4? לא יודע
האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? אני מניח שלא
האם #8 היא/הוא הטיפוס הכי סקסי שקיים? לא יודע.. ייתכן
מהי הלהקה האהובה על #1? מממ.. גארבג' אולי?
כמה אחים יש ל#6? אחד, לא?

אתה יודע,

שהייתה תקופה שאני ואסי היינו מסתובבים, ובערך כל אדם שני שאל אם אנחנו אחים/זוג?
אז שששש

למעלה