שאלון...? (ואין פה 100 שאלות)

wisp

New member
.

בחיים לא תראו אותי מעמיד פנים שאני מעמיד פנים שאני חבר של מישהו כשאני לא, אלא אם כן עכשיו אני מעמיד פנים, ובמקרה כזה תדעו שאני חבר שלכם כמו כל אחד מהחברים שלכם, וזה לא אומר הרבה עליי. בלי חרטה. אני מאמין שכדאי לבדוק את כל המקומות, אבל אם אני לא ארצה...סביר להניח שלא תראו אותי שם...כמו שאלה שהולכת להישאל פה בעתיד. אשכים של שור...או חלזונות...או אשכים של שור עם חלזונות.

Uzumaki Naruto

New member
זה כולל אותי?

חחח וואוו, שנים שלא נכנסתי לפה, והנה אני רואה תגובה שלך

WoLfN

New member
><

בחיים לא תראו אותי עם אייל גולן בלי משקפיים... מה לעשות>< בשנקין אוכל צדפות או כל אוכל פלצני אחר(אלא אם מוכרח.מכריחים אותי)

NJS

New member
טחון...

לילה טוב לכולם! *מפהק*כמעט נרדם*עוצם עיניים*פותח עיניים*מסיים את ההודעה*

Knotted String

New member
ארר..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

בחיים לא תראו אותי עם בגדים בהירים מידי, האחיות פיק (אולי דניאלה.. Rawr) או דברים פקציים בלי דיסקמן, עפרונות צבעוניים, חבילת מדבקות, יומן, והדיסק של HIM. ב קן של הנוע"ל
(סייבר נוע"לניק.
) אוכלת בשר, דברים חיים, נעים, שהיו נעים, ינועו, סלק או חצילים.

Knotted String

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאללה גם אני

בחיים לא תראו אותי עם מישהו ששונא את מכבי ת"א (כדורסל) בחיים לא תראו אותי בלי ליפגלוס(כן אני יודעת שזה נשמע שטחי אבל זה מה שיש לי תמיד בתיק) בחיים לא תראו אותי בהחלקה על הקרח בחיים לא תראו אותי אוכלת............. טוב אין כזה דבר אני אוכלת הכול

למעלה