שאלון...? (ואין פה 100 שאלות)

Kasandra666

New member
שאלון...? (ואין פה 100 שאלות)

אני לא בטוחה אם אפשר לקרוא לזה ככה כי זה דומה יותר לסקר, אבל טוב... לא משנה... השלימו את המישפטים הבאים: בחיים לא תראו אותי עם... (אדם או חפץ מסוים) בלי... (חפץ או בגד מסוים) ב... (מקום מסוים) אוכל... (אוכל מסוים) למי שרוצה להוסיף אז בבקשה...

Kasandra666

New member
אני יתחיל...^_^

בחיים לא תראו אותי עם תמונה של אשטון קוצ'ר בלי חפץ או משהו שקוראים לו ויגו (מורטנסן) או יו (ג'קמן) בהודו... אוכלת צדפות ומשהו שמחיל אפילו טיפונת פטריות

סרינה99

New member
טוב הנה שלי...אבל אני נשמעת פרחה

סחיים לא תראו אותי עם מכנסיים לא מתרחבות
בלי חולצה במדבר אוכלת דגים

Wing Chan

New member
מחמחמח :>

יאללה מכות בחיים לא תראו אותי עם ידיים ללא אוכל בלי אוכל ביד במסעדה שבה יש אוכל "בריא" אוכל ירקות\גבינות אחחח איזה מקורי אני!

סבבה...^_^

בחיים לא תראו אותי עם...פוליטיקאי. בלי...הארנק שלי. ב...איראן. אלא אם אני אעשה איזה משו בצבא. אוכל...ירקות חיים...פיחסה

gold dragonit

New member
גם אני יכולה לענות על זה שאלות קלות

בחיים לא תראו אותי עם האישה הדפוקה מהעבודה של אמא שלי שבא לי להקיא ממנה בחיים לא תראו אותי בלי מפתחות (כי נמעס לי להכנס לביתי שלי דרך החלון) בחיים לא תראו אותי בבית זונות בחיים לא תראו אותי אוכלת דגים בחיים לא תרוא הודעה שלי בפורום הזה בחיים אני לא השרוד בלי PAHOD

NJS

New member
אז ככה

בחיים לא תראו אותי עם סנדלים, בלי פלאפון, בחנות הבית של יפת ברעננה, אוכל ג`וקים (כמו אתמול בסוף הדרך וכל הזמן באפקט הפחד)

Alice The Elf

New member
אז ככה

בחיים לא תראו אותי מדברת עם הקירות בלי ראש במזבלה עירונית אוכלת חרא

Witch Child

New member
תשובות

בחיים לא תראו אותי עם בגד ורוד (איכס... שחור לשלטון) בחיים לא תראו אותי בלי חגורת ניטים (ממש מגניבה, דרך אגב) בחיים לא תראו אותי באוזבקיסטן (נשמע לי מקום ממש שומם ומשעמם) בחיים לא תראו אותי אוכלת חצילים/דגים/פטריות/ירקות מגעילים אחרים

PYRE

New member
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

בחיים לא תראו אותי עם גבר ערום. בחים לא תראו אותי בלי תחתון בחוץ........... בחיים לא תראו אותי במסעדה ערביה.... אוכל מים מלוחים..

Dragon Flame182

New member
התשובה שלי הכי מקורית

בחיים לא תראו אותי עם המורה שלי למטמטיקה בלי חזיה בניתוח שאיבת שומן של אריק שרון (יומית) או אוכל דיונון

midnight dragon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

למעלה