שאלון ה-100!!

אני ישאיר לי...

את האופציה של העבודה למרות שזה לא משתלם כי לא יוצא לרכב כל שבוע... אבל אני יבוא לתחרויות כי זה ממש כיף

*אהמ* *אהמ*...תשובות.

חילקתי את זה לשני חלקים..50\50 שם: נעם גיל: 9 וחצי תאריך לידה: 26.4.94 כינוי: 'נונו','שפירית'בגלל שם המשפחה שלי,'שפירו','נונו שפירו' 'תוטיטו' ו'פרוטי' אין לי מושג למה.. תכונה טובה: אנ'לא יודעת..אומרים שאני נחמדה וטובת לב. תכונה רעה: אממ...שלפעמים אני מתעצבנת בקלות.. חולשה: אין כל כך.. אבסוסיות: מה זה?! החג האהוב עלי: יום כיפור,פסח,פורים. פאדיחה: זה לא קרה לי...אבל פעמיים ילדה מהכיתה שלי באה עם מכנסיים שדרכם ראו לה את כל התחתונים...(הם לא היו נמוכות,אלא חצי שקופות!!!) כאב: מה ז'תומרת? משאלה: יש לי משאלה...ואני לא אספר אותה!! זיכרון רע: שנפלתי מזיפו. זיכרון טוב: אממ שנולדתי חחחחח...שהתכלתי לרכב. זיכרון הילדות הכי חזק שלי: חח..שצירתי על הריצפה בגן..ואז הגננת ראתה ושאגה:"נעם!!!!מה עשית?!(כיאלו שהריצפה הייתה מבריקה קודם) נקי את זה מיד!!!" געגוע: לסבא שלי,ושלתי הסבתות שלי,ז"ל ;( פחד: ליפול שוב מסוס.. אני לא רוצה לשמוע שוב: אממ..שאמא שלי צוקת עלי..חח.. אין קמע המאכל האהוב עלי: אממ..'ני לא יודעת. המאכל שאני לא סובלת ולא אתעם אף פעם: סלק,קישואים..
שתיה מועדפת: מיץ תפוזים. קינוח מועדף: עוגיה בשוטה. ממתק מועדף: אממ..חמצוץ עוגה מועדפת: אממ עוגת ביסכוויטים!! צבע מועדף: גבני טורקיז חיה מועדפת: סוס
!
אין חיית מחמד. ספורט מועדף: כדורגל,התעמלות קרקע,רכיבה על סוסים. מספר מזל: 6 ספר: אממ-הסוס השחור,ידידתי פליקה,אממ-סידרת הספרים אנימורפס.. סרט דיסני מומלץ לדעתי: סוס פרא
מוצאים את נמו (עם זה של דיסני בכלל)
סרט: אממ...בוא נראה:לרכב על הלויתן,הסייך השחור,הסייח הכסוף,אגדת הפוני הלבן-אממ-יש עוד אחד ששכתי את שמו חח שחקנ\ית: אין זמר\ת: אין סדרה מועדפת: אין לי. מקצוע אהוב: בביה"ס
אממ ספורט,אומנות,ומתמטיקה. מקצוע שנוא: ביה"ס
אמממ תנ"ך מקום בעולם: מה זתומרת
ארץ
עם כן אז ישראל ארצות הברית, קנדה הוואי. המעשה הכי נועז שעשיתי: אמ...אמ...אין כל כך...שהפלקתי לילד מהכיתה שלי שהוא עצבן אותי כהוגן
המעשה הכי טיפשי שעשיתי: דפקתי את השפתיים בדופן האמבטיה ואז ניפתחו לי השפתיים..שהייתי קטנה. פריט אהוב: אממ..אממ..יש הרבה
ההמצעה של כל הזמנים: מחשב טלויזיה דפים כלי כתיבה[ביחד זה אמור ליהיות ציור]ורכיבה על סוסים.. עונה: אביב. אני מאמינה בגורל
ככה ככה. מאמינה בה'
לא ממש. גלידה-בכוס או בוופל
בוופל. שקיעה או זריחה
שקיעה. מה זה בכלל בליין דייט..
ג'ינס או סתם מכנם
ג'ינס. החלק הבא בקרוב!!!

animals lover

New member
וואווו...זה ארוך...../images/Emo107.gif

1. שם: דניאלה שוברס 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 9/9/1988 4. כינוי: Animal Lover או Horse Lover 5. תכונה טובה: חברות 6. תכונה רעה: עקשנות 7. חולשה: סוסים... 8. אובססיות:
סוסים!!!
9. פאדיחה: פעם הלכתי עם ידיד שלי ואמרתי יו-הנה בולבול עם זרע בפה-והתכוונתי לציפור הזאת עם איזה זרע של צמח...לא נשמע טוב... 10. כאב: שעווה ברגליים?.. 11. משאלה: להיות וטרינרית ולהתקדם ברכיבה! 12. זיכרון רע: התוכונית שלי ז"ל... 13. זיכרון טוב: כל פעם שאני רוכבת זה זיכרון טוב! 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: במבהההה!!! בכמויות!!! 15. געגוע: לרכיבה.... 16. פחד: מוות... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאני רוכבת גרוע!!!! או שאני לא ארכב יותר!!! 18. קמיע [אם יש]: |סוס| חח... 19. החג האהוב עליך: פורים!!! הכי כיף! 20. אוכל מועדף: במבהההההההה.... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר! 22. שתיה מועדפת: קולה ופאנטה ענבים!
23. קינוח מועדף: במבה 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: ריבת חלב 26. צבע מועדף: צהוב 27. חיה מועדפת: סוס!!!! 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב-צ'אנס ותוכון-קצ'יטו 29. ספורט מועדף: סוסים וכדורגל! 30. מספר מזל: 9 31. ספר: יש הרבה.... 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות!!!
33. סרט: סרטים של סטיבן שפילברג... 34. שחקנ\ית: לא יודעת.... 35. זמר\ ת: כנ"ל... 36. סדרה מעודפת: Animal Hospital!!! 37. מקצוע אהוב: אנגלית, מחשבים, ביולוגיה... 38. מקצוע שנוא: תנ"ך, היסטוריה 39. מקום בעולם: חוות סוסים יוקרתיות בחו"ל! 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: זה תלוי.... 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט!!!!!!! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף לשלטון!!!
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל-הכי טעים! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה...(יותר יפה) 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד... 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי.... 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם....חחח... 52. מלפפון או עגבניה? אף אחד! 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישון....
55. חוף או הרים? שניהם! 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם!!! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אף שיר... 60. שיר שגורם לך לבכות: כנ"ל 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אין... 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אולי תפסיקו עם שאלות על שירים? 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כנ"ל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כנ"ל 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שיער חלק חום שטני, עיניים חומות, משקפופרית-הייתי מצרפת תמונה אם הייתה לי כזאת במחמשב...אובססיבית לסוסים! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אתם לא מכירים אבל שיהיה...נטי, הודיה ורותי... 68. הגלידה הכי טעימה? תות ובננה! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות, עזרה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת...אבל התמכרתי! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לפה...חחח... 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? פה, סוסים, זכויות בע"ח, בעלי חיים וחיות בית 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Animal Lover-כי אני אוהבת חיות! 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן-אבל זה לא קרה לי... 75. באיזה פורומים אתה? ראו שאלה 72 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? רע מאוד...בעעע... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? האופי!!! 78. יש לך חבר\ה? לא ממש...יש ידידים וחברות... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 0!!!!!!! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אין לי אחים..... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? כנ"ל...חחח... 83. מה התחביבים שלך? סוסים, אינטרנט, ציור, ספורט... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אני צריכה לחשוב על זה... 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? כנ"ל 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ת'אמת-פיל או לוייתן ענק-יש להם יכולת השרדות מדהימה והם לא חיות שבי! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אממ...לא יודעת...אחה"צ.... 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? תואר דוקטור בוטרינריה! וסוס... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? מלאאאא במבה!!! ופיצה+קולה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת... 92. מי החברים שלך בפורום? יש כל מיני... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עכשיו! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מאיפה לי? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום?... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם חברות שלי בחוות סוסים בכפר שמואל! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? גרה בקיבוץ ורוכבת כללללל יוםםםםםם... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מקום עם מלאאאא סוסים...
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אמממ...שאלה קשה-אבל נראה לי שקודם כל דווקא אני אעדיף לחיות-כי אם אני אקריב את עצמי אולי זה יהיה לחינם....

תשובות... חלק א'

1. שם: יעל כהן 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 6/7/1990 4. כינוי: יעלי, כהן 5. תכונה טובה:
6. תכונהה רעה: ביישנית 7. חולשה: סוסים 8. אובססיות: אין כרגע 9. פאדיחה: היו המון... לא כדי שאני יתחיל לרשום 10. כאב: זיכרונות רעים 11. משאלה: שיהיה לי סוס
12. זיכרון רע: שסבא שלי נפטר לפני 3 חודשים
13. זיכרון טוב: היום שבו התחלתי לרכב קבוע( לפני זה רכבתי אבל רק פעם ב..) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין 15. געגוע:
16. פחד: למות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין משהו מיוחד 18. קמיע(עם יש): טבעת שקניתי ביריד 19. החג האהוב עלייך: פסח 20. אוכל מועדף: פיצה
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ולעולם לא תסכימ/י לאכול : כל דג חוץ מטונה 22. שתייה מועדפת: ספרייט 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: עוגת ביסקויטים 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: סוסים כמובן!! וגם כלבים 28. חיית מחמד: הכלבה שלי (לאקי) 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים 30. מספר מזל: 6 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: לא רק בלונדינית 34. שחקנ/ית: התאמות אולסון 35. זמר/ת: סאבלימנל 36. סדרה מועדפת: המורדים,חתולה פראית,שנות ה-70 37. מקצוע אהוב: אין!!! 38. מקצוע שנוא: כל המקצועות 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי 41. המעשה הכי טפשי שעשית: עשיתי יותר מדי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון
44. עונה: קיץ שולט! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ממש לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? בטח 47. גלידה -בכוס או וופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

תשובות... חלק א'

1. שם: יעל כהן 2. גיל: 13 3. תאריך לידה: 6/7/1990 4. כינוי: יעלי, כהן 5. תכונה טובה:
6. תכונהה רעה: ביישנית 7. חולשה: סוסים 8. אובססיות: אין כרגע 9. פאדיחה: היו המון... לא כדי שאני יתחיל לרשום 10. כאב: זיכרונות רעים 11. משאלה: שיהיה לי סוס
12. זיכרון רע: שסבא שלי נפטר לפני 3 חודשים
13. זיכרון טוב: היום שבו התחלתי לרכב קבוע( לפני זה רכבתי אבל רק פעם ב..) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין 15. געגוע:
16. פחד: למות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין משהו מיוחד 18. קמיע(עם יש): טבעת שקניתי ביריד 19. החג האהוב עלייך: פסח 20. אוכל מועדף: פיצה
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ולעולם לא תסכימ/י לאכול : כל דג חוץ מטונה 22. שתייה מועדפת: ספרייט 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: עוגת ביסקויטים 26. צבע מועדף: ורוד 27. חיה מועדפת: סוסים כמובן!! וגם כלבים 28. חיית מחמד: הכלבה שלי (לאקי) 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים 30. מספר מזל: 6 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: לא רק בלונדינית 34. שחקנ/ית: התאמות אולסון 35. זמר/ת: סאבלימנל 36. סדרה מועדפת: המורדים,חתולה פראית,שנות ה-70 37. מקצוע אהוב: אין!!! 38. מקצוע שנוא: כל המקצועות 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי 41. המעשה הכי טפשי שעשית: עשיתי יותר מדי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון
44. עונה: קיץ שולט! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? ממש לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? בטח 47. גלידה -בכוס או וופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

חלק ב'- הראשון נשלח בטעות פעמיים

51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו-וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה! 59. שיר שגורם לך לצחוק: אתה חייב למות עליי 60. שיר שגורם לך לבכות: לא זוכרת 61. השיר של כל הזמנים: Dilma 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת: heavn 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Dilma אני מתה על השיר הזה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלויה שלך? אין לי שמץ 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום אבל לא היית מכיר/ה לולא חבר/ה: heavn 66. איך הית מתאר/ת את עצמך? גבוה עניים ירוקות שיער חום שטני קצת ביישנית אוהבת להכיר אנשים חדשים... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אלה,יעל,סוזי וקרן 68. הגלידה הכי טעימה: וניל עם עוגיות 69. מה התכונות שאתה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? הרבה תכונות 70. מתי התחברת ראשונה לרשת? שהייתי בת 8 בערך 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת שמשעם לך? תפוז ,וואלה, 4 גירלס... 72. באילו פורמים את/ה קורא/ת באופן קבוע? רוכבים צעירים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי שלי הוא L o v e h o r s e s בחרתי אותו גם בגלל שאני אוהבת סוסים וגם בגלל שלא היה לי רעיון לכינוי אחר 74. אהבה ממבט ראשון - יש חיה כזאת? כן
75. באיזה פורמים אתה? רוכבים צעירים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מחמיא לי אבל אני אומרת לו שאני לא אוהבת אותו אבל אנחנו יכולים להיות ידידים טובים 77. מה הדבר שהכי מושך לדעתך בבני המין השני(ממבט ראשון)? העניים 78. יש לך חבר/ה? עכשיו לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אין לי בכלל
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לםני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת מה ללבוש מחר בבוקר 83. מה התחביבים שלך? לרכב על סוסים!!! לדבר בטלפון , לראות טלויזיה , לגלוש באינטרנט , להיפגש עם חברים... 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את המשפחה הקרובה החברים הכי טובים ואת הכלבה שלי 85. כשא/ת נוסע/ת למספר ימים מהם הפרטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלאפון ככמובן! בגדים יפים ,בגדים פשוטים, בגד ים... 86. עם היית חיה איזה חיה היית בוחר/ת להיות? כלב
87. מה את/ה הכי אוהב/ת את הבוקר צהוריים או ערב? את הערב שנפגשים עם החברים והולכים לבלות 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? סוס 89. מהי הארוחה המועדפת עלייך ביום? ארוחת ערב 90. עם היית מוצא/ת להורג מה הסעודה האחרונה שהיית מבקש/ת? לארכול פיצה במסעדה איטלקית 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מסגרת שיש בה תמונה של סבא שלי ז"ל 92. מי החברים שלך בפורום? כמעט כולם 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כיתה ו' 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו שקרוב אליך שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה סתם בשביל שידע? לפני חצי שנה 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצב שלך? שמישהו שקרוב אליי ירשום מה שהוא חושב עליי 97. ברגע זה ממש עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אני רוצה להיות בהמון מקומות עם חברים שלי 98. עם היית יכול/ה להזיז את הגלג אחורה איזה נקודה היית משנה? אין לי כל כך הרבה מה לשנות אמ.. הייתי מתחילה לרכב בגיל יותר מוקדם 99. עם היה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם איזה מקום זה היה? טוב לי פה לא רוצה לגור במקום אחר 100. ואחרון חביב את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? ממש לא!

טוי בוי

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo60.gif

זה בדימונה.... איכסה....

TauraMan

New member
אני... אמממם.. משעמם..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני מתערבת שאף אחד לא יקרא את זה...... 1. שם: דורון גלאון 2. גיל:14 3. תאריך לידה:19.8.89 4. כינוי: אמממם.. דורונצ'ה, דודו 5. תכונה טובה: אופטימיות 6. תכונה רעה: אין לי סבלנות 7. חולשה: גלידת שוקולד
8. אובססיות: זה לא המקום......
9. פאדיחה: מה פאדיחה? 10. כאב:
11. משאלה:World Peace
12. זיכרון רע: התקרה בבית חולים 13. זיכרון טוב: הזכיה באליפות הצפון 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אמממממםםם מגי
15. געגוע: שלג.....
16. פחד: פרות... 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השעון המעורר שלי... באסה שמחר צריך להאכיל בוקר...
18. קמיע [אם יש]: פרסה של טאורה 19. החג האהוב עליך: פורררררררררררים!! מה יותר טוב משבוע של מסיבות לפני ומסיבה עד 5 בבוקר במוסד? 20. אוכל מועדף: אגרוללללללל!!!!! וקרוקטים!!! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:| טונה... הארינג 22. שתיה מועדפת: פאנטהההה! 23. קינוח מועדף: גלידת שוקו ובננה שרופה ( שופכים על בננה אלכוהול ומדליקים אותה! גם טעים וגם מעולה לפירומנים! )
24. ממתק מועדף: ליקריצים וסוכריות הולנדיות למינהם 25. עוגה מועדפת: ביסקווטים- גלידה! 26. צבע מועדף: סגווווווווווווווווווווח
27. חיה מועדפת: ברור לא? 28. חיית מחמד [אם יש]: נרה האמסטפית השחורה שלי וגרשון ההומו.. החתול השחור שלי. 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים ברור! 30. מספר מזל: 6 31. ספר:"חלף עם הרוח"/"ציפורים מתות בסתר"/"הארי פוטר"/"בן ערובה" 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנהההה!!
33. סרט: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך
34. שחקנ\ית: בראד פיט... צריך להסביר?
35. זמר\ ת: אמממממם... תהרגו אותי אם אני אגיד ווסטליף ?
36. סדרה מעודפת: פרינדססססססססססס!! 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: לשון 39. מקום בעולם: הולנדדדדדדדדד!!! 40. המעשה הכי נועז שעשית: אוי גאד... אין לי מושג..... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לצאת עם דיזל לתחרות לא מוכנה 42. פריט לבוש מועדף: השמלה הכחולה הקצרה והחמודה שלי
43. ההמצאה של כל הזמנים: גרמניות
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא.... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כרגע לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? לא משנה העיקר שגלידה!! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד, בחיים לא ניסיתי
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס אימפריה!

TauraMan

New member
חלק 2 ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

המחשב הבן זונה שלי מחק......... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!1

mkuzi

New member
חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo150.gif

"שרוטה" תרתי משמע..... חחחחחחחח אני רשע...

עונה....נראה אם יצא הכול..

1. שם: דרור מלמן 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 29.6.1988 4. כינוי: דרורי, דרורוש, מלמי, מלמן. 5. תכונה טובה: חייכנית 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. חולשה: אפולו 8. אובססיות: אפולו 9. פאדיחה: רדפתי אחרי אסף יום שישי והחלקתי בחציר 10. כאב: לא זוכרת 11. משאלה: שתהייה לי עונת תחרויות עם הרבה פרסים וזכיות עם אפולו.. 12. זיכרון רע: האוגרת שלי שמתה 13. זיכרון טוב: קנו לי את אפולו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ?? 15. געגוע: פפפ 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ??? 18. קמיע [אם יש]: שרשרת עם סוס 19. החג האהוב עליך: פסח וחנוכהה 20. אוכל מועדף: כרגע מרק תירס.. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר סוס, חלזונות, שבלולים, חרקים וכו'! 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים, ענבים ותות בננה.. 23. קינוח מועדף: סופלה שוקולד חם, ובראוניס של אמא.. 24. ממתק מועדף: הכול.. 25. עוגה מועדפת: בראוניס רק של אמא...
26. צבע מועדף: כחול-תכלת, בקיצור גווני כחול.. 27. חיה מועדפת: סווווווווווווס!! 28. חיית מחמד [אם יש]: סוס-אפולו וכלבה-באפי 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים.. 30. מספר מזל: פפ לא חושבת שיש לי.. 31. ספר: אין.. לא קוראת ספרים! 32. סרט דיסני מועדף: סוס פרא!!! 33. סרט: כל מיני.. 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: ברור ש.. מכושפות!!!!! 37. מקצוע אהוב: צרפתית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקההההה יאכככס 39. מקום בעולם: אנגליה וקניה 40. המעשה הכי נועז שעשית: קיללתי תהורים שלי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה... 42. פריט לבוש מועדף: אה?! 43. ההמצאה של כל הזמנים: מזגןןן!!!!! טלוויזיה ומחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורררררף!!!
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל.. ברור!! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה! 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אמממ תלוי.. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון.. 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישוווווון!! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל!! 57. תות או בננה? תות בננה.. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: קטקטים!!!
60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אממ כל מיני.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי שמץ.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ שאני מתחרפנת אני מעצבנת.. חייכנית, ביצ'ית למי שביץ' אלי.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עדי, שי, אלכס, טל ושרונה.. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מצחיקה אותה ומעודדת שצריך.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? רשת?! יענו אינטרנט?! לפני כמה שנים טובות! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פטנט, התאחדות הרכיבה, הבצפר שלי ויש עוד.. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? רוכבים צעירים, סוסים וניסויים! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ©Apollo The King© וזה די ברור שזה השם של הסוס שלי.. ואני מציינת עובדה.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אה?! 75. באיזה פורומים אתה? רוכבים צעירים, סוסים וניסויים! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת מעצבן.. ומנסים להיות נחמדים לבן אדם ולהראות לו שאני לא מעוניינת בו מבחינה של קשר.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, גוף ופרצוף 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד מעצבן ביותר! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.. כי אח שלי מעצבן וקרצייה! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוכבת עוד 5 דקות במיטה ומשכנעת את עצמי למה צריכים לקום כל בוקר! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך? רכיבה על סוסים, מחשב, חברות, טלוויזיה.. כבר היה את זה לא?! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הסוס שלי.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, כסף ותמונה של אפולו.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סוס! חייה מאוד אצילית.. יפה.. לב טוב.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פפפ הדבר שהכי רציתי היה סוס.. וקיבלתי אז כרגע אין! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: ערב.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המצלמה שלי.. 92. מי החברים שלך בפרום? רעות, דורוני, שייץ', שי, סתיו, הגר, הדר, רוני.. פפ הרבה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ אני הולכת לעשות מחויבות אישית בחווה.. בתור רכיבה טיפולית.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ?? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אפולו בחווה! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שהאוגרת שלי לא הייתה מתה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד, ארה"ב... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? פפפ אמממ אני לא יודעת אם הייתי מתה בשבילו.. ואני לא הייתי רוצה שהוא ימות בשבילי...

קיי זה ארוך!

שם: חמוטל פרידמן גיל: 14 ת.ל: 3/9/89 כינוי: אממ.... כל אחד מה שבא לו.... תכונה טובה: אממ....שכמעט תמיד אני מוצאת תשובה לכל מה שאומרים לי תכונה רעה: התכונה הטובה שלי היא גם הרעה שלי... חולשה: אין לי שמץ אובססיות: סוסים ורכיבה (אובססיות על גבול הטירוף!) פאדיחה: לעבור את השומר בכניסה לקניות עם שקית שמזה דומה לחבילת מריחואנה כאב: אממ.. לא הבנתי תכוונה... משאלה: אוקיי.... לזכות ב50 מליון ש"ח/דולר ולקנות: סוס(או 2 או 3), אופנוע, ועוד... זיכרון רע: אממ...? זיכרון טוב: אממ....אני כנראה סנילית...
זיכרון ילדות: בעע.. אמרתי כבר שאני סנילית? געגוע: ? פחד: בני אדם לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את ההסברים המעצבנים של אמא וסבתא שלי קמיע: זה לא ממש קמיע אבל התליון של הסוס בשרשרת שלי... חג אהוב: אני לא מאמינה בדת אז פשוט כל חג שיש בו חופש וכמה שיותר ארוך! אוכל מועדף: ספגטי פיצה-רצוי עם אוכל שנוא: פשתידות(רובן) ירקות מבושלים וכד' שתיה מועדפת:קולה או בירה שחורה קינוח: ווי יש מלא.. כל דבר מתוק וטעים... ממתק: כנ"ל עוגה: עוגת פירורים, עוגת שוקולד, ועוגת גזר צבע מועדף: אוקיי לפי הסדר מההכי אהוב לפחות- שחור,אדום,צהוב,ירוק חיה: סוס חיית מחמד: כולם מעכבים ונחשים עד כלבים וחתולים...(יש לי כלב חתול ארנבות שרקנים ודגים) ספורט: רכיבה....חוץ מזה שונאת לזוז מס' מזל: אממ.. לא יודעת את המספר שמסמל מז בטולה אבל אני הכי אוהבת את המספר 7 ובנומורולוגיה שלי מופיעים מלא 6 ו3 ספר: הלוחש לסוסים, האחים לב ארי סרט דיסני: ואלה אין לי מועדף כולם חמודים סרט:ברוס הגדול מכולם וסרטי אייס ונטורה שחקנ/ית: אממ... טוב שיהיה.. ג'ים קארי זמר/ת: אורית tt שחף ותום פטרובר רולזז! סדרה מועדפת: השבט מקצוע: ואלה אין לי מושג...עצמאית זה בטוח מקצוע שנוא: כל מה שקשור בילדים קטנים ומעצבנים שדורשים נעל בראש מקום בעולם: אממ... נראה לי שהולנד... המעשה הכי נועז: ואלה אין לי מושג... המעשה הכי טיפשי: ואלה הסניליות שוב עולה... פריט לבוש מועדף: הג'ינס היפיפה שלי (שאת החלק האחורי שלו כבר ראיתם) ההמצאה של כל הזמנים: השפה עונה: חורף מאמינה בגורל: אני לא מאמינה בכלום! לא בשום דת ולא בשום דבר שקשור לרוחניות דבילית! מאמינה באלוהים?: ממש לא! אני חושבת שכל מי שדמאמין באלוהים הוא אדם חלש שצריך להאמין במשהו כזה בשביל תמיכה נפשית! או בנאדם שעשו לו שטיפת מוח... גלידה: בכוס שקיעה או זריחה: שקיעה בליינד דייט: שכל אחד יעשה מה בראש שלו ג'ינס או מכנס: ג'ינס! בזבזנית/חסכנית: אממ.. תלוי במה דיי חסכנית... עגבניה /מלפפון: עגבניה קור או חום: חום לישון או לקום: תלוי למה המטרה וכמה אתה עייף חוף או הרים: הרים! ני שונאת ים! קרמבו: וניל תות/בננה: בננה חולצה: רגילה שיר שגורם לצחוק: שיר השכונה/התרנגולים (כן כן מיושנת שכמותי) שיר שגור לי לבכות: טוב לא ממשלבכות אבל נוגע ללב: מלחמה שקטה, father,לאורך הים, הכותל השיר של כל הזמנים: imagine all the people, פעמון מלחמה, מלחמה שקטה שיר שמזכיר לי את מי שאני אוהבת: אממ...... ואלה אין.. חתונה: אני חתונה?! טוב המשך מחר.... כי כבר מאוחר....

PiKolulo

New member
פאק זה ארוך! תהנו ...או שלא..

1. שם: פלג! 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 27.11.89 4. כינוי:pikolulo 5. תכונה טובה:יודעת לקבל ביקורת! 6. תכונה רעה:מתעצבת מהררר 7. חולשה:לא מתמודדת עם דברים קשים..בורחת מהם.. 8. אובססיות:להגיד את המילה בוטנים 9. פאדיחה:לא זכור לי משהו כרגע.. 10. כאב:כואב לי הגב:/ 11. משאלה:איי וויש מיי פרנטס ביי מי אה הורס 12. זיכרון רע:פעם הייתי זונה וקיללתי וירדתי על ילדה מול כולם.. 13. זיכרון טוב:אני והילדה נהיינו חברות הכי טובות..:/ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:החזקתי ביד אחת חילזון , ביד שניה במבה, ונחשו מה קרה.. 15. געגוע: לכלבה שלי :( סנדי מתה לפני שבוע בדיוק.. 16. פחד:אני מפחדת מגנבים ונחשים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שהכלבה שלי מתה..אני לעולם לא מוכנה שימות לי כלב.. 18. קמיע [אם יש]:שרשרת המזל שלי בצורת פרסה 19. החג האהוב עליך:חנוכה כי אני אוהבת סופגניות! 20. אוכל מועדף:פסטה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כרוב 22. שתיה מועדפת:מים מים מים 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף:מתוקיסס 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:שחור וירוק 27. חיה מועדפת:פיל 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבה נחמד..ואחת שמתה:( 29. ספורט מועדף:רכיבה על סוסים וכדורעף 30. מספר מזל:8 31. ספר:אבא ארך רגליים 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות הראשון 33. סרט:הלוחש לסוסים 34. שחקנ\ית:טובי מגוויר קיאנו ריבס 35. זמר\ ת:אביב גפן 36. סדרה מעודפת:שנות השבעים 37. מקצוע אהוב:תיאטרון 38. מקצוע שנוא:תנך 39. מקום בעולם:הבית 40. המעשה הכי נועז שעשית:אכלתי בונזו! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:ישנתי עם טבעת..יום למחרת כרתו לי את האצבע:/ 42. פריט לבוש מועדף:תחתוני טנגה 43. ההמצאה של כל הזמנים:מוזיקה.. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?תלוי מיזה אלוהים...אבל באלוהים שכולם מדברים עליו..אני לא מאמינה.. 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?אף פעם לא חוויתי אז לא יודעת 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?ככה ככה 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:לעובדיה יש ציפורן חודרנית.......ברגל 60. שיר שגורם לך לבכות:התשמע קולי.. 61. השיר של כל הזמנים:אלוויז לוק און דה ברייט סייד אוף לייף 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:יור גורג'ס..הוא שר לי את זה כשנהיינו חברים:..אבל אנחנו לא חברים! 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אותו אחד של 61 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:כנל 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:62 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?קצת טיפשה מצחיקה ומחורפנת נראית לא רע 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מיכל ליאור פלד דור 68. הגלידה הכי טעימה?שוקו שוקו 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?אמינות יושר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?1999 גיל אממ תנו לי לחשוב.........10 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?שום דבר..לא גולש כמעט רק בפורום הזה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?הזה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אין סיפור מאחורי הכינוי שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן! ההורים שלי הם הוחכה לכך! 75. באיזה פורומים אתה?הייתה כבר שאלה דומה. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?זה לא משפיע עליי....שיסבול בשקט 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אני דו מינית....אצל בנות חזה ותחת אצל בנים עם יש שיער ארוך ועיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אחות אחת 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא כי היא מציקהההה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פותחת עיניים! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קוראת 83. מה התחביבים שלך?סוסים ספורט וקריאה 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את הכלבה שלי שמתה::/ 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?תחתונים להחלפה פלאפון ספר קריאה 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלבה גולדנית...מקבלים יחס מדהים מכוולם 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב..לא יודעת למה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?סוס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהריים..הארוחה הכי גדולההה:) 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פסטה של אמא עם קטשופ 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?השרשת פרסה שלי ..שנאבדה לי דמט1!!!!!! 92. מי החברים שלך בפרום?אין לי אני בודדה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל הזמן!!! אני בקיעה מאוד 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זכור לי.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לחברה שלי אחרי שהשלמנו. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?הייתה בנאדם טוב וטוב שהלכה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בבראשית עם חבריי! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?בהיסטוריה שלי הייתי משנה את זה שהייתי פעם זונה בהיסטוריה הכללית שלא יטילו בצצה על הירושימה ונגאסאקי! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?סקוטלנד! בעיירה קטנה וירוקה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא....רק עם זה ההורים שלי הם היחידים שאני מוכנה שימותו בשבילי..

אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כתבתי את

החלק השני והוא נמחק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיט!!!!!! אני לא כותבת מחדש..

לבראמבאית

שלום! בראמבאית זאת הבראמבאית הפ33ה את יודעת מי זו. אני עוד פעם אשאל מי זה ת'אורה מלך הבראמבי
בכבוד רב (כמו סופר דופר סומוס) הבראמבאית הפ33ה
יובל

עונה...סליחה שבאיחור!../images/Emo75.gif

. שם:צאלה 2. גיל:אהרון 3. תאריך לידה:24/1/91 4. כינוי:צאלולית, לולית, לולה, צללה 5. תכונה טובה: נחמדה 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. חולשה: לשוקולד 8. אובססיות: למחשב ולמיקה פיץ' 9. פאדיחה: אמממ לא זווכרת אויל שפעם אחת אל שמעתי שענו על שאלה אז צעקתי את התשובה 10. כאב: שלקחו לי את נושי קטן!!!! 11. משאלה: ש...אני אחיה לעד 12. זיכרון רע: שלקחו לי את נושי קטן!!!! 13. זיכרון טוב: אמ שהביאו יל את נושי קטן ואת מיקה פיץ' 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אמ שאמא של חברה שליבלעה זבוב. 15. געגוע:לנושי קטן!!!! 16. פחד:שיקחו לי את המשפחה שלי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את לא יודעת 18. קמיע [אם יש]:מיק הפיץ' 19. החג האהוב עליך:סוסים 20. אוכל מועדף:ספגטי ברוטב בולונז עם אפונה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:סושי 22. שתיה מועדפת:קולה, ענבים, מנגו 23. קינוח מועדף: גלידה פצפוצים 24. ממתק מועדף:סוכריה על מקל 25. עוגה מועדפת: היער השחור 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלב וסוס 28. חיית מחמד [אם יש]: מיקה פיץ' הכלבה שלי!!! 29. ספורט מועדף:קפיצה לגובה 30. מספר מזל:12 31. ספר:הארי פוטר הכל. ותרדמת לזרוס 32. סרט דיסני מועדף: השועל והכלבלב 33. סרט: יומני הנסיכה 34. שחקנ\ית: אנג'לינה ג'ולי 35. זמר\ ת: אורית שחף... 36. סדרה מעודפת:חברים ודוסון קריק 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה תהחלתי להיות חכמה
38. מקצוע שנוא: ערבית, היסטוריה ויש עוד הרבה 39. מקום בעולם:פרג 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא יודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא יודעת 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס וחולצה 43. ההמצאה של כל הזמנים:טלוויזיה ומחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד סתם אידיוטי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: שוב הדיסקו כאן 60. שיר שגורם לך לבכות: הימיםש לנו ולעף ולא קל 61. השיר של כל הזמנים:אמ אל זוכרת קח אותו עם הזמן 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: הימים שלנו 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אמ אולי...i love u beby 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:חחחחחחחחחחחחח אולי לעוף 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:אמ כלה שירים שלה יהודים בערך... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?מגעיל 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שי, ענוג, אלין, ירה, מאיה, שיר, נופרי וכו' 68. הגלידה הכי טעימה? וניל פצפוצים 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אמ לפני איזה שנה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז...ח ווואלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? רוכבים צעירים, התואומת וסרטים מצויירים ודיסני 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? בוטן רקוב בקרקס בגלל שעיוותתי את השם של הלהקה בוטן מתוק בקרקס 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה? כל הקודמים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? הפנים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 אחות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא היא מגעילה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?הלכת לצחצח שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?רכיבה על סוסים להיות עם חברים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מיקה פיץ' 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את הדובי שלי (לא...) ואת הבגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?סוס או דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?אופניים או סוס 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]מהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לטעום מכל מה שלא טעמתי....או שבעצם...הייתי מבקשת תפוח מהקוטב הצפוני, וספגטי עם בולונז מנחמה...חחחח ושנחמה תביא לי בעצמה ודברים כאלה ככה שיהיה לי הרבה זמן לחיות! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לא יודעת אויל השעון 92. מי החברים שלך בפרום?אמ יש את נופר, אבישג, שיר שלפעמים נכנסת, עדיX3 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמ אויל ביום רביעי אני אהיה בעזרה ברכיבה טיפולית 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אמ...לא יודעת לפניה רבה זמן 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לאמא שלי אתמול...חחחחח 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם מיקה פיץ' בחוץ..ח לא סתם לא יודעת! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אממממ..הייתי רוהצ שאני אהיה יותר פתוחה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אולי...ג'ונגל...או אנגליה במקום שקט. 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא כי אז לא יהיו לי אנשים חשובים בחיים. ואז אין לי טעם לחיות.

למעלה