עונה....נראה אם יצא הכול..
1. שם: דרור מלמן 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 29.6.1988 4. כינוי: דרורי, דרורוש, מלמי, מלמן. 5. תכונה טובה: חייכנית 6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר 7. חולשה: אפולו 8. אובססיות: אפולו 9. פאדיחה: רדפתי אחרי אסף יום שישי והחלקתי בחציר 10. כאב: לא זוכרת 11. משאלה: שתהייה לי עונת תחרויות עם הרבה פרסים וזכיות עם אפולו.. 12. זיכרון רע: האוגרת שלי שמתה 13. זיכרון טוב: קנו לי את אפולו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ?? 15. געגוע: פפפ 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ??? 18. קמיע [אם יש]: שרשרת עם סוס 19. החג האהוב עליך: פסח וחנוכהה 20. אוכל מועדף: כרגע מרק תירס.. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר סוס, חלזונות, שבלולים, חרקים וכו'! 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים, ענבים ותות בננה.. 23. קינוח מועדף: סופלה שוקולד חם, ובראוניס של אמא.. 24. ממתק מועדף: הכול.. 25. עוגה מועדפת: בראוניס רק של אמא...
26. צבע מועדף: כחול-תכלת, בקיצור גווני כחול.. 27. חיה מועדפת: סווווווווווווס!! 28. חיית מחמד [אם יש]: סוס-אפולו וכלבה-באפי 29. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים.. 30. מספר מזל: פפ לא חושבת שיש לי.. 31. ספר: אין.. לא קוראת ספרים! 32. סרט דיסני מועדף: סוס פרא!!! 33. סרט: כל מיני.. 34. שחקנ\ית: אין 35. זמר\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: ברור ש.. מכושפות!!!!! 37. מקצוע אהוב: צרפתית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקההההה יאכככס 39. מקום בעולם: אנגליה וקניה 40. המעשה הכי נועז שעשית: קיללתי תהורים שלי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה... 42. פריט לבוש מועדף: אה?! 43. ההמצאה של כל הזמנים: מזגןןן!!!!! טלוויזיה ומחשב! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורררררף!!!
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא! 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל.. ברור!! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה! 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אמממ תלוי.. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון.. 53. קור או חום? קור! 54. לישון או לקום? לישוווווון!! 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל!! 57. תות או בננה? תות בננה.. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: קטקטים!!!
60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: אין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אממ כל מיני.. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי שמץ.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אין 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אממ שאני מתחרפנת אני מעצבנת.. חייכנית, ביצ'ית למי שביץ' אלי.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: עדי, שי, אלכס, טל ושרונה.. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מצחיקה אותה ומעודדת שצריך.. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? רשת?! יענו אינטרנט?! לפני כמה שנים טובות! 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פטנט, התאחדות הרכיבה, הבצפר שלי ויש עוד.. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? רוכבים צעירים, סוסים וניסויים! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ©Apollo The King© וזה די ברור שזה השם של הסוס שלי.. ואני מציינת עובדה.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אה?! 75. באיזה פורומים אתה? רוכבים צעירים, סוסים וניסויים! 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? קצת מעצבן.. ומנסים להיות נחמדים לבן אדם ולהראות לו שאני לא מעוניינת בו מבחינה של קשר.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, גוף ופרצוף 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח אחד מעצבן ביותר! 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא.. כי אח שלי מעצבן וקרצייה! 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוכבת עוד 5 דקות במיטה ומשכנעת את עצמי למה צריכים לקום כל בוקר! 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלוויזיה 83. מה התחביבים שלך? רכיבה על סוסים, מחשב, חברות, טלוויזיה.. כבר היה את זה לא?! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הסוס שלי.. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, כסף ותמונה של אפולו.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? סוס! חייה מאוד אצילית.. יפה.. לב טוב.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פפפ הדבר שהכי רציתי היה סוס.. וקיבלתי אז כרגע אין! 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: ערב.. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לא יודעת! 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המצלמה שלי.. 92. מי החברים שלך בפרום? רעות, דורוני, שייץ', שי, סתיו, הגר, הדר, רוני.. פפ הרבה.. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ אני הולכת לעשות מחויבות אישית בחווה.. בתור רכיבה טיפולית.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ?? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לא זוכרת.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה לחשוב על זה! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם אפולו בחווה! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? שהאוגרת שלי לא הייתה מתה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? הולנד, ארה"ב... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? פפפ אמממ אני לא יודעת אם הייתי מתה בשבילו.. ואני לא הייתי רוצה שהוא ימות בשבילי...