עונה../images/Emo9.gif
1. מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? - סנייפ. פליטיק או ספראוט? - פליטיק. טרלוני או האגריד? - האגריד. האגריד או מקגנוגל? - מקגנוגל. דמבלדור או מקגנוגל? - דמבי. וולדמורט או סלית'רין? - וולדי השקסי. מאלפוי דראקו או לוקהרט? - דראקו. קווירל או מודי המזוייף? - מודי המזוייף. מודי או לופין? - לופין! סיריוס או ג'יימס? - סיריוס.
צ'ו או הרמיוני? - הרמיוני. רון או פרד? - פרד.
פרד או ג'ורג'? -
או
? - כמובן ש
דאדלי או קראב? - דאדלוש סמאדלוש
ורנון או פיטר פטיגרו? - ורנון. לפחות יש לו עמוד שידרה. פאדג' או פיבס? - פיבס. ניק כמעט-בלי-הראש או לונה המג'נונה? - לונה המג'נונה. טרלוני או ריטה סקיטר? - טרלוני. סיריוס או דמבלדור? - סיריוס.
ג'יימס או לופין? - לופין. לופין או סיריוס? - סיריוס. פליטיק או צ'רלי? - צ'רלי. מולי וויזלי או נרקיסה? - מולי. אדון וויזלי או האגריד? - האגריד. אדון וויזלי או שאקלבולט? - שאקלבולט. 2. אם היית ___ מה היית אומר ל___? הארי, לסנייפ
ראיתי לך את התחתונים
נהנה בננה.
לופין, לסיריוס
הו, סנאפלס, תעשה לי סלסלת כלבלבים!
הרמיוני, למאדם פומפרי
קראתי בספר "רפואת הקסם" בן 8000 עמודים כתוב בכתב 8 על איך שצריך לערבב את תמיסת הפלא ל"טחורי קסם שנעשו בידי נזלת עטלפים מרמומרת", ואת מערבבת בזווית לא נכונה!! צריך לערבב ב-14 מעלות ולא ב-13.9999!!!! כל אחד יודע את זה! מאדם פומפרי, להארי
מה חשבת?! שזה שוקולד קרמי בתוספת קרמל ועוגיות חמאה מעוטר בקצפת עם דובדבן?!?! דמבלדור, לאמברידג'
לא! זאת היד היחידה שנשארה לי! (והמבין יבין
) ויקטור קרום, להרמיוני
מה את עושה בערב? צ'ו צ'אנג, לנוויל
הארי
הארי וסדריק עזבו
עזבו אותי
ורק אתה נשארת!!!
וווווווואאאאאאההההההההההההההההה
ברשותכם אני מוסיפה פה עוד אחד: נוויל, לצ'ו צ'אנג
מקגנוגל, לפאדג'
Looooooser בקביק, להאגריד
זה בסדר, בכל מקרה אין לי עם מי לעוף או לאן. [סיריוס, אהובי
] האגריד, לבקביק
בקביק, אתה רואה את הבלונדיני ששחושב שהוגוורטס שייך לאבא שלו? טוב, אתה יודע מה לעשות. האגריד, לביין
נכון שהכוכבים האלה אומרים שסירי יחזור?? נכון??? בבקשה תגיד שהוא יחזור!!! בבקשהההההה *מתחיל לשתות ולהשתכר* *היק~אפ* *נרדם* ביין, לפירנזה
*יריקה* *בעיטת חזה* ~בוגד!~ סיריוס, למודי
היי! אתה יכול לראות אותי! איך אני נראה בתור רוח רפאים??? נכון שאני מזניב? יש לי פה הרבה כלבות חמודות ועוד כמה שקסיות בגן עדן
, ותראה! הנה לילי וג'יימס. תמסור ד"ש להארי ולכולם ובהצלחה עם וולדי, ממני ומההורים. מודי, ללופין
סיריוס מוסר ד"ש. לופין, להארי
שמעת? סיריוס וההורים שלך מוסרים לך ד"ש ובהצלחה עם וולדי השקסי. הארי, לג'יימס
תודה על כל הד"שים, ועל תדאגו! אחרי שאסיים עם וולדי אצטרף אליכם! 3. אתה ____ וכרגע נתקלת ב______ מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'.
*הולכת לוולדי להלשין על בגידה בו עם שרת הבצפר* [תרתי משמע] פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס.
צועקת: "אני יודע מה אתם מתכננים, פושעים קטנים ומזורגגים!!! בואי, פוסיקט. הולכים לדמבלדור להלשין! חהחהחהחה הלך עליהם!" דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון
ממלמלת לעצמי: "הו מיי גאד! ראיתי רוח רפאים! זה סירי!!! הוא בא לנקום בי על שלא הצלתי אותו, מותי קרב!!! אוי, אני מתחיל לדבר שטויות~" *צולל לתוך פח אשפה* פאדג', ערימת זהב.
"My precious..." ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו
"אציו עט-צטט-אותך!" הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת מאלפוי
"שני שקסים במכה אחת... ממממ.... נאמנאמ" *מלקקת שפתיים* דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני.
צועק במרפסת כדי שכל העולם ישמע: "עכשיו אוכל לממש את מטרותיי האמיתיות בהוגוורטס!!! בואהאהאה בואהאהאהאהאהאהאה!!!
" *נופל מהמרפסת על פח אשפה עם חתולי רחוב* ~חתולי רחוב מתעצבנים~ ~מיעו! סלאש! בום!~ ו... "הההייי...!!! אתם יותר גרועים מבקביק ימחשמו!"