שאלון ה"פ

phetxu

New member
אהבתי את - האבא לא האמנתי בחיים

שתסכים לקנות לי אוגר... אה וכמובן את הקטע עם ריטה!

lironlondon

New member
"בית הספר הוגסמיד לכישוף ולקוסמות"?

מה? אני הייתי תחת הרושם שקוראים לבי"ס הוגוורטס... LOL אבל הקטע עם האוגר קורעעעעע!

black robe

New member
חחחעע חחעעע../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני.- "אבא תודה! לא האמנתי בחיים שתסכים לקנות לי אוגר!"
"לא האמנתי בחיים שתסכים לקנות לי אוגר!"
הרגת אותי!

m i a o o

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? - סנייפ. פליטיק או ספראוט? - פליטיק. טרלוני או האגריד? - האגריד. האגריד או מקגנוגל? - מקגנוגל. דמבלדור או מקגנוגל? - דמבי. וולדמורט או סלית'רין? - וולדי השקסי. מאלפוי דראקו או לוקהרט? - דראקו. קווירל או מודי המזוייף? - מודי המזוייף. מודי או לופין? - לופין! סיריוס או ג'יימס? - סיריוס.
צ'ו או הרמיוני? - הרמיוני. רון או פרד? - פרד.
פרד או ג'ורג'? -
או
? - כמובן ש
דאדלי או קראב? - דאדלוש סמאדלוש
ורנון או פיטר פטיגרו? - ורנון. לפחות יש לו עמוד שידרה. פאדג' או פיבס? - פיבס. ניק כמעט-בלי-הראש או לונה המג'נונה? - לונה המג'נונה. טרלוני או ריטה סקיטר? - טרלוני. סיריוס או דמבלדור? - סיריוס.
ג'יימס או לופין? - לופין. לופין או סיריוס? - סיריוס. פליטיק או צ'רלי? - צ'רלי. מולי וויזלי או נרקיסה? - מולי. אדון וויזלי או האגריד? - האגריד. אדון וויזלי או שאקלבולט? - שאקלבולט. 2. אם היית ___ מה היית אומר ל___? הארי, לסנייפ
ראיתי לך את התחתונים
נהנה בננה.
לופין, לסיריוס
הו, סנאפלס, תעשה לי סלסלת כלבלבים!
הרמיוני, למאדם פומפרי
קראתי בספר "רפואת הקסם" בן 8000 עמודים כתוב בכתב 8 על איך שצריך לערבב את תמיסת הפלא ל"טחורי קסם שנעשו בידי נזלת עטלפים מרמומרת", ואת מערבבת בזווית לא נכונה!! צריך לערבב ב-14 מעלות ולא ב-13.9999!!!! כל אחד יודע את זה! מאדם פומפרי, להארי
מה חשבת?! שזה שוקולד קרמי בתוספת קרמל ועוגיות חמאה מעוטר בקצפת עם דובדבן?!?! דמבלדור, לאמברידג'
לא! זאת היד היחידה שנשארה לי! (והמבין יבין
) ויקטור קרום, להרמיוני
מה את עושה בערב? צ'ו צ'אנג, לנוויל
הארי
הארי וסדריק עזבו
עזבו אותי
ורק אתה נשארת!!!
וווווווואאאאאאההההההההההההההההה
ברשותכם אני מוסיפה פה עוד אחד: נוויל, לצ'ו צ'אנג
מקגנוגל, לפאדג'
Looooooser בקביק, להאגריד
זה בסדר, בכל מקרה אין לי עם מי לעוף או לאן. [סיריוס, אהובי
] האגריד, לבקביק
בקביק, אתה רואה את הבלונדיני ששחושב שהוגוורטס שייך לאבא שלו? טוב, אתה יודע מה לעשות. האגריד, לביין
נכון שהכוכבים האלה אומרים שסירי יחזור?? נכון??? בבקשה תגיד שהוא יחזור!!! בבקשהההההה *מתחיל לשתות ולהשתכר* *היק~אפ* *נרדם* ביין, לפירנזה
*יריקה* *בעיטת חזה* ~בוגד!~ סיריוס, למודי
היי! אתה יכול לראות אותי! איך אני נראה בתור רוח רפאים??? נכון שאני מזניב? יש לי פה הרבה כלבות חמודות ועוד כמה שקסיות בגן עדן
, ותראה! הנה לילי וג'יימס. תמסור ד"ש להארי ולכולם ובהצלחה עם וולדי, ממני ומההורים. מודי, ללופין
סיריוס מוסר ד"ש. לופין, להארי
שמעת? סיריוס וההורים שלך מוסרים לך ד"ש ובהצלחה עם וולדי השקסי. הארי, לג'יימס
תודה על כל הד"שים, ועל תדאגו! אחרי שאסיים עם וולדי אצטרף אליכם! 3. אתה ____ וכרגע נתקלת ב______ מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'.
*הולכת לוולדי להלשין על בגידה בו עם שרת הבצפר* [תרתי משמע] פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס.
צועקת: "אני יודע מה אתם מתכננים, פושעים קטנים ומזורגגים!!! בואי, פוסיקט. הולכים לדמבלדור להלשין! חהחהחהחה הלך עליהם!" דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון
ממלמלת לעצמי: "הו מיי גאד! ראיתי רוח רפאים! זה סירי!!! הוא בא לנקום בי על שלא הצלתי אותו, מותי קרב!!! אוי, אני מתחיל לדבר שטויות~" *צולל לתוך פח אשפה* פאדג', ערימת זהב.
"My precious..." ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו
"אציו עט-צטט-אותך!" הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת מאלפוי
"שני שקסים במכה אחת... ממממ.... נאמנאמ" *מלקקת שפתיים* דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני.
צועק במרפסת כדי שכל העולם ישמע: "עכשיו אוכל לממש את מטרותיי האמיתיות בהוגוורטס!!! בואהאהאה בואהאהאהאהאהאהאה!!!
" *נופל מהמרפסת על פח אשפה עם חתולי רחוב* ~חתולי רחוב מתעצבנים~ ~מיעו! סלאש! בום!~ ו... "הההייי...!!! אתם יותר גרועים מבקביק ימחשמו!"

phetxu

New member
חחחחחחחחחחחחח יפה! גם אני

חשבתי על "My precious..."!!!!!!!!

MeEfrat

New member
עונה...

-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפי פו פליטיק או ספראוט? פליטיק טרלוני או האגריד? האגריד האגריד או מקגונגל? מגונגל דמבלדור או מקגונגל? דמבי וולדמורט או סלית'רין? סליתרין. מאלפוי דראקו או לוקהרט? דראקוש קווירל או מודי המזוייף? מודיהמזויף מודי או לופין? לופין רמוס, לופין סיריוס או ג'יימס? סריוס צ'ו או הרמיוני? הרמיוני רון או פרד? פרד אבל אני אבחר ברון פרד או ג'ורג'? פרד כי קודם זה היה רון דאדלי או קראב? קראב ורנון או פיטר פטיגרו? פיטר הוא היה חבר של סריוס חייב להיות בו משהו. פאדג' או פיבס? פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה כי היא *לא* מג'נונה טרלוני או ריטה סקיטר? ריטה סיריוס או דמבלדור? דמבי ג'יימס או לופין? לופין לופין או סיריוס? ביחד פליטיק או צ'רלי? צ'רלי מולי וויזלי או נרקיסה? נרקיסה אדון וויזלי או האגריד? ארתור אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? ארתור 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ- קצת יותר נמוך, אווו כן בדיוק שם. לופין, לסיריוס " " הרמיוני,מאדם פומפרי- תעיפי את הידיים שלך זקנה מלוכלכת. מאדם פומפרי,הארי שלום הארי באת עוד פעם לקבל את התחבושות הסופר סופגות שלך? שמרתי לך במיוחד |חיוך מבחיל| דמבלדור,אמברידג' שלום |קשוח| ויקטור קרום, הרמיוני הרם- און- ניני?< צ'ו צ'אנג, נוויל אתה בטוח שאני יכולה לקחת את ערימת טישו הנאס"ה שסבתא שלך שלחה לך? מקגונגל, פאדג'- האם תואיל בטובך להסביר מה פשר ההתקהלות הזו? בקביק, האגריד באק\ באק\ מה היפוגריפים אמורים להגיד? האגריד, בקביק האלוווו בקביק, אני פה הבאתי ל משהו טוב. האגריד, ביין צא!!!! ביין, פירנזה הוו פירנזה מה חבל, הכןוכבים מאוכזבים ממך סיריוס, מודי אפשר את העין שלך?, לא, טוב תודה |לוקח| מודי, לופין אתה היית הטוב מתלמיד'י חבלך שעכשיו, *יורה ברנמוס ונותן לו להיות עם סריוס בנחת* לופין, הארי- אתה לא אבא שלך תכניס את זה למוח המצומק והקטנטן שלך. הארי, ג'יימס אבא????, מה אתה רוצה אידיוט. 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. אבהה בהם ואגיד לאבא. פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס א6שלח בהם את חתולתי המסוקסת דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. WTF פאדג', ערימת זהב. הורייייי ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו זה יהיה מענין הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. רון איך אתה מעז אתה יודע כמה גמדוני הבית עבדו בשביל המיץ הזה???? |רון ולוצי בוהים| דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. מקיא את נשמתי ומשלח בהורי העלמה גרינגר את ציפורני המשוחות היטב היטב בלכה אדומה. טוב, היה לי קצת משעמם אבל זה יצא דווקא שאלון נחמד... לא? כן אני נהינתי.

Roonil Wazlib

New member
טוב,

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפ פליטיק או ספראוט? פליטיק טרלוני או האגריד? טרלוני האגריד או מקגונגל? מקגונגל דמבלדור או מקגונגל? מקגונגל וולדמורט או סלית'רין? וולדמורט מאלפוי דראקו או לוקהרט? דראקו קווירל או מודי המזוייף? מודי המזוייף מודי או לופין? לופין סיריוס או ג'יימס? סיריוס צ'ו או הרמיוני? הרמיוני רון או פרד? פרד פרד או ג'ורג'? יש הבדל?! דאדלי או קראב?
ורנון או פיטר פטיגרו? פיטר פטיגרו פאדג' או פיבס? פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה! טרלוני או ריטה סקיטר? ריטה סקיטר סיריוס או דמבלדור? סיריוס ג'יימס או לופין? לופין לופין או סיריוס? סיריוס פליטיק או צ'רלי? צ'רלי מולי וויזלי או נרקיסה? נרקיסה אדון וויזלי או האגריד? אדון וויזלי אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? שאקלבולט אין לי ממש כשרון לחוש הומור, אז דילגתי על השלבים הבאים...

Roonil Wazlib

New member
מותר לי להבין משהו?

זה לא באמירה רעה, אבל למה רק 3 או 4 אנשים מעדיפים את מקגונגל על דמבלדור?

satush

New member
../images/Emo11.gif

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ?סנייפ פליטיק או ספראוט?פליטיק טרלוני או האגריד?האגריד האגריד או מקגונגל?האגריד דמבלדור או מקגונגל?דמבי וולדמורט או סלית'רין?וולדי, סלית'רין נראה כמו קוף
מאלפוי דראקו או לוקהרט?דראקו קווירל או מודי המזוייף?מודי המזוייף מודי או לופין?לופין, באאאאארווווררר סיריוס או ג'יימס?סיריוס
צ'ו או הרמיוני?הרמיוני רון או פרד?פרד פרד או ג'ורג'?פרד דאדלי או קראב?חחח קשה... דאדלי, לפחות יש מישהו שקורא לו בשמות חיבה... ורנון או פיטר פטיגרו?ורנון
פאדג' או פיבס?פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה?לוני לונהההההה טרלוני או ריטה סקיטר?טרלוני, היא לא לובשת ירוק
סיריוס או דמבלדור?סיריוס ג'יימס או לופין?לופין לופין או סיריוס?לופין פליטיק או צ'רלי?צ'רלי
מולי וויזלי או נרקיסה?מולי אדון וויזלי או האגריד?נוווו, אי אפשר לבחור אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>?אדון וויזלי 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ:אבדה קדברה לופין, לסיריוס:אינלי שמץ... הרמיוני,מאדם פומפרי:חחח הייתי עושה איתה שחנ"ש מאדם פומפרי,הארי:נו פוטר, עוד הפעם... דמבלדור,אמברידג':קנטאור!!! ויקטור קרום, הרמיוני:הרם-און-ניני אא"א צ'ו צ'אנג, נוויל:נוויל אא"א!!! תעשה לי שבט!!! מקגונגל, פאדג':קורנליוס אא"א (אוקיי, התחרפנתי רשמית...) בקביק, האגריד:בקביק לא יכול לדבר
האגריד, בקביק:הייתי מכירה לו את גרעפ האגריד, ביין:ביין אא"א!!!! ביין, פירנזה:יש'ך עיניים יפות
סיריוס, מודי:אווו, מודי, תזהר עם העין הזאת!!! מודי, לופין:אינלי מושג... לופין, הארי:הארי, אני לא יודע איך להגיד את זה אבל אני אבא שלך!!! הארי, ג'יימס:אבאאאאאאאאאא 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'-מתאבדת מבושה פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס-מברכת שהחיינו ואז מאשפזת את עצמי במוסד לחולי נפש. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון-
סיריוס!!! מה אתה עושה בסמטת דיאגון??? מה אתה אומר? שזה לא סמטת דיאוגון??? פאדג', ערימת זהב-מכניסה הכל לתוך הכובע. ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו-מוציאה עט-צטט-אותך. הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי-מצטרפת (מוהאהאאאאא
) דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני-(לא מבינה מה אדון וויזלי קשור) זה לא היה קורה, כבר התאבדתי מקודם.

Mr Squirrel

New member
XD

-מי עדיף? אמברידג' או --סנייפ--? --פליטיק-- או ספראוט? טרלוני או --האגריד--? האגריד או --מקגונגל--? --דמבלדור-- או מקגונגל? וולדמורט או --סלית'רין--? --מאלפוי דראקו-- או לוקהרט? --קווירל-- או מודי המזוייף? --מודי-- או לופין? --סיריוס-- או ג'יימס? צ'ו או --הרמיוני--? רון או --פרד--? פרד או ג'ורג'? יש הבדל? S: --דאדלי-- או קראב? ורנון או --פיטר פטיגרו--? פאדג' או --פיבס--? ניק כמעט בלי ראש או --לונה המג'נונה-- --טרלוני-- או ריטה סקיטר? סיריוס או --דמבלדור--? ג'יימס או --לופין--? לופין או --סיריוס--? --פליטיק-- או צ'רלי? מולי וויזלי או --נרקיסה--? אדון וויזלי או --האגריד--? אדון וויזלי או --שאקבולט--<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? 2-אם היית ____ מה היית אומר ל ___? הארי,לסנייפ "אתה בא לכוס בירצפת? לופין, לסיריוס "אתה בא לכוס בירצפת?" הרמיוני,מאדם פומפרי "לא קראת את הוגוורטס טולדוט? (הטעות במקור!) מאדם פומפרי,הארי "אתה בא לכוס בירצפת?" דמבלדור,אמברידג' "את באה לכוס חומצה רדיואקטיבית? הו, משקה נחמד תוצרת המוגלגיםץ" ויקטור קרום, הרמיוני "את באה לכוס בירצפת?" צ'ו צ'אנג, נוויל "הו, אתה הרבה יותר סקסי מהארי. משקפופרים לא עושים לי אתזה." מקגונגל, פאדג' "הו, אתה הרבה יותר מושך מדמבלדור. זקנים לא עושים לי אתזה." בקביק, האגריד "מיאו!" האגריד, בקביק "מיאו!" האגריד, ביין "מיאו!" ביין, פירנזה "כוסית" סיריוס, מודי "לא, אני מוותר על כוס בירצפת." מודי, לופין "אז אולי אתה תרצה כוס בירצפת?" לופין, הארי "למה אפחד לא רוצצה לשתות אתי כוס בירצפתתת?!?!" הארי, ג'יימס "אבא, עשה טובה, לך שתה איתו כוס בירצפת. ותרעיל אותו בדרך." 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. אמא, לא במצע המסדרון! את עושה לי פאדיחות!" פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס "מיאו?" דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. "כלב רע! הארי אמור לחשוב שאתה מת!: פאדג', ערימת זהב. לוקח וחושב "הממ, זהב? איפה? חעחע!" ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו "היום יומולדת היום יומולדת! אההה!!! לא בתוך צינצנת!!!" הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. "מאלפוי, אתה קובע דייט עם רון באותו ערב שקבעת איתי?!" דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. "אבא, כבר סיכמנו שאני ומקגנגל זאת התאמה מושלמת, לא?"

Mr Squirrel

New member
אוף! למה אףפעם לא מגיבים על התשובות

שלי בשאלוניםםםם?!?! כי אני בן?! אזמה?!

phetxu

New member
מה הקשר לזה שאתה בן?

אני קראתי את השאלון שלך.... מיאו מיאו ובירצפת.. אני גם רוצה בירצפת!

Mr Squirrel

New member
אינלי מושג, סתם לא היה לי כוח לחשוב

יותרמידי XP תצאי עם לופין!

sky44

New member
אמ.

-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ
סנייפ. אצלו עוד יש התלבטות אם הוא טוב או רע.. פליטיק או ספראוט
פליטיק. יותר חמוד. ומלמד כישופים. טרלוני או האגריד
האגריד. ברור. האגריד או מקגונגל
האגריד. דמבלדור או מקגונגל
דמבי
וולדמורט או סלית'רין
וולדמורט. סלית'רין סתם קוף, אבל טום רידל לעומת זאת
מאלפוי דראקו או לוקהרט
מאלפוי. קווירל או מודי המזוייף
מודי. מודי או לופין
לופין. סיריוס או ג'יימס
ג'יימס
צ'ו או הרמיוני
הרמיוני רון או פרד
אחח...שאלה קשה. תלוי מתי. פרד או ג'ורג'
פרד ללא ספק דאדלי או קראב
אפחד ורנון או פיטר פטיגרו
דוד ורנון פאדג' או פיבס
פיבס
ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה
ניק טרלוני או ריטה סקיטר
ריטה סקיטר. ממנה אני נהנית לפחות. סיריוס או דמבלדור
דמבי ג'יימס או לופין
ג'יימס..
לופין או סיריוס
סיריוס פליטיק או צ'רלי
צ'רלי? ארג. מיזה? מולי וויזלי או נרקיסה
מולי אדון וויזלי או האגריד
אדון וויזלי אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו
אדון וויזלי <שאלקבולט> 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ
עזבו. זה ספוילר. ספוילר קורע, אבל ספוילר (רמז, השיעור הראשון עם סנייפ) לופין, לסיריוס
לא, אני לא מחסידי רמוסיריוס..."חיים מדכאים יש לי..ואתה נעלמת סתם מאחורי איזה וילון. טוב, מתחיל הסרט
" הרמיוני,מאדם פומפרי
"ניב השמאלי שלי עוד עקום
" מאדם פומפרי,הארי
"לא רוצה לראות אותך שוב פה לעולם
" דמבלדור,אמברידג'
"רוצה קרמבו
" ויקטור קרום, הרמיוני
"הרמ-און-ניני..." צ'ו צ'אנג, נוויל
"ו..מי אתה
" מקגונגל, פאדג'
--מסרבת לדבר איתו-- בקביק, האגריד
"אפשר עוד מהחולדות ברוטב דם
" האגריד, בקביק
"כמובן, מהמם שלי.." האגריד, ביין
"תרגיע.." "טוב, בעצם תשכח מזה.." ביין, פירנזה
"עווווווווף מפה" סיריוס, מודי
"תמצא לי איזה דרך לצאת מהבית הזה בלי שיראו אותי, טוב
מודי, לופין
"תגיד לו להפסיק לומר לי את זה, טוב
לופין, הארי
"רוצה שוקולד" הארי, ג'יימס
"אתה יכול להיות אבא מגניב אמיץ והרודף הכי טוב בגריפינדור אי פעם, אבל אתה יודע שבכל זאת היית פוץ בגיל 15." "הנה, הרגע אמא צעקה מהמטבח שהיא מסכימה איתי" 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'
בורח ממנה. כנראה שזה מה שהסריח לה מתחת לאף... פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס
רוצח את דמבלדור, מחזיר את אמברידג' ומתפלל שלא תהיה שום ביצה הפעם דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון - שיחת מוסר עמוקה עם סוכריות מייק&אייק פאדג', ערימת זהב - לוקח אותה ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו - מתכננת ברשעות מה לכתוב אחרי ששנת השבתת העט-צטט-אותך יגמר ורצח קודם של הרמיוני הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי - מרימה גבה דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני - מקיא.

בלע, עניתי והמחשב התאבד. ../images/Emo10.gif

לא נורא, שוב. אני אוהבת שאלונים, ציינתי את זה פעם?
אמברידג' או סנייפ? סנייפוש!
פליטיק או ספראוט? פליטיק קטן וקומפקטי.
טרלוני או האגריד? האגריד. מה לי ולשרלטנית הזו
האגריד או מקגונגל? מגי. גירל פאוור. דמבלדור או מקגונגל? מגי. גירל פאוור. וולדמורט או סלית'רין? סלית'רין. כי וולדי סתם נסחף. מאלפוי דראקו או לוקהרט? מאלפוי, כי כמה שהוא רשע הוא לא טמבל כמו לוקהרט. קווירל או מודי המזוייף? מודי המזוייף, הוא לפחות היה מאגניב ועם אישיות ווולדי נעזר בו מבחירה ולא כי לא הייתה לו ברירה כמו עם קווירל. מודי או לופין? לופין! good guys rule
סיריוס או ג'יימס? סיריוס, מי אמור
צ'ו או הרמיוני? הרמיוני. גם חכמה וגם לא בוכה. רון או פרד? פרד. כי רון..
פרד או ג'ורג'? זה באמת לא משנה
מצידי שניהם.
דאדלי או קראב? נמנמ, לקראב אין מוח, אז.. שיהיה הוא. ורנון או פיטר פטיגרו? ורנון, כי הוא לא בוגד מג'ייף. פאדג' או פיבס? המ.. פיבס, כי לפחות יש לו חוש הומור טוב והוא לא נמשך לעוצמה. ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה
היא והארי יהיו בסוף יחד. אתם תראו!
טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני לא מנוולת. אז היא. סיריוס או דמבלדור? סיריוס אהובי. ג'יימס או לופין? לופין
לופין או סיריוס? סיריוס. פליטיק או צ'רלי? צ'רלי.
מולי וויזלי או נרקיסה? מולי אדון וויזלי או האגריד? המ, וויזלי, כי הוא וויזלי. אדון וויזלי או שאקבולט? מממ שאקבולט. חח אני בוגדת בוויזלים. ליתר סתם יש לי תשובות משעממות אז אני אחסוך לכם

Werecat

New member
ש-לי! :)

אמברידג' או סנייפ? פליטיק או ספראוט? טרלוני או האגריד? האגריד או מקגונגל? דמבלדור או מקגונגל? וולדמורט או סלית'רין? מאלפוי דראקו או לוקהרט? קווירל או מודי המזוייף? מודי או לופין? סיריוס או ג'יימס? צ'ו או הרמיוני? רון או פרד? פרד או ג'ורג'? דאדלי או קראב? ורנון או פיטר פטיגרו? פאדג' או פיבס? ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? טרלוני או ריטה סקיטר? 1. סנייפ 2. פליטיק 3. האגריד! 4. מקגונגל 5. דמבלדור 6. וולדמורט 7. דראקו 8. מודי המזוייף 9. לופין! 10. סיריוס ( ורצוי עם [ראו שאלה 9]) 11. הרמיוני! 12. פרד, אבל רק עם ג'ורג'! 13. ראו סעיף 12 14. קראב 15. פטיגרו 16. פיבס 17. לונה 18. אף אחת :S ב. אם היית ___, מה היית אומר ל___? הארי לסנייפ: "וואו, אתה קוסם טוב ולא יודע להפעיל מכונת כביסה!" נאמר על תחתוניו של סנייפ. לופין לסיריוס: "אה.. אתה לא אמור להיות מת?" סיריוס:"
חשבתי שאתה אוהב אותייי! ווואהה!" הרמיוני למאדם פומפרי: "איכפת לך להביא הנה כמה משחקים? אולי טלוויזיה? משהו? בילינו כאן בערך שליש נקודה 1694788549 מהחיים שלנו." מאדם פומפרי להארי: "הידידה הזו שלך צריכה בקור בקדוש מנגו." 3. אתה _____ וכרגע נתקלת ב_____. מה היית עושה? אתה מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. הייתי בוכה ורץ לשירותים הבנות, כדי להתנשק עם מירטל המייללת, כמובן. אתה פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס. הייתי הולך לנשק את אימא של מאלפוי מרוב תסכול. אתה דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. "גם לך יש הרגשה שאנחנו לא בגן-עדן?" אתה פאדג', וכרגע נתקלת בערימת זהב. *הייתי מתאבד, מכיוון שהיא לעולם לא תהיה שלי*

ybenor

New member
אני יודעת שאני לא מצחיקה...ניסיתי!

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפ פליטיק או ספראוט? ספראוט טרלוני או האגריד? האגריד האגריד או מקגונגל? האגריד דמבלדור או מקגונגל? דמבלדור וולדמורט או סלית'רין? סליתרין מאלפוי דראקו או לוקהרט? מאלפוי קווירל או מודי המזוייף? קווירל מודי או לופין? לופין!! סיריוס או ג'יימס? סיריוס צ'ו או הרמיוני? הרמיוני רון או פרד? פרד!!!! פרד או ג'ורג'? אממ שניהם דאדלי או קראב? קראב ורנון או פיטר פטיגרו? ורנון פאדג' או פיבס? פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? ניק! טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני סיריוס או דמבלדור? סיריוס ג'יימס או לופין? גיימס לופין או סיריוס? סריוס פליטיק או צ'רלי? צארלי מולי וויזלי או נרקיסה? מולי אדון וויזלי או האגריד? האגריד אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? מי זה שאקבולט? טובב אדון ויזלי 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ לך תתבע בקדרה...אממ.. אדוני! לופין, לסיריוס סיריוס אתה צריך להתחיל לקחת אחריות על המעשים שלך.. הרמיוני,מאדם פומפרי פופי את חייבת ללמד אותי איך את עושה את זה!! מאדם פומפרי,הארי הארי אולי תפסיק לנסות להתאבד.. יש לי מספיק עבודה!! דמבלדור,אמברידג' יא קרפדה לך תתפסי לך איזה זבוב ויקטור קרום, הרמיוני ארמ-און-ניני רוצה ללכת איתי לסרט צ'ו צ'אנג, נוויל נוויל רוצה לצאת איתי כשהארי ימות? מקגונגל, פאדג' או פאדג' התנשא לי? בקביק, האגריד או האגריד התגעגעתי אלייך אהובי! האגריד, בקביק בוא בקביק תכיר זה הוא הכלב שלי פאנג.. כן אתם תהיו חברים טובים.. לא בקביק!! אסור תוציא אותו איכסס האגריד, ביין נבלה צא מהיער שלי!! ביין, פירנזה בגדת בנו הכלת וסיפרת את תורתינו לפשוטי דם התבייש לך.. סיריוס, מודי אולי תפסיק להסתכל עלי מאחורי הגו חח מודי, לופין.... לופין, הארי הארי תלמד מגיימס הוא היה גיבור! הארי, ג'יימס אבאלה!!! אבאלה!! התגעגעתי אלייך 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. אבדה קדברה על פילצ'... לחש שיתוק לאמא פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס כלום זכותם של המהממים.. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. הופך אותו לכלב השחור הגדול... ולוקח אותו לטיול.. פאדג', ערימת זהב. אווווו סופ סופ אני אוכל לקנות איזה חשפנית ..חחח ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו כרגע נראו שני התלמידים מתמזמזים נגד חוקי בית הספר.. האומנם זאת אהבה ממבט ראשון.. כאן ריטה סקיטר כתבת מיחדת של הנביא היומי.. הוגוורטס הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. רון?! מה אתה עושה?! הוא מנסה להרעיל אותך!! ברח!! לא הרמיוני זה האבא האבוד האמיתי שלי!! דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני אווו אבא סופ סופ קלטת את מי אני באמת אוהב !! תודה זאת תהיה החתונה הכי טובה בעולם..

למעלה