עונה (מישהו קורא?):
1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפ. פליטיק או ספראוט? פליטיק. טרלוני או האגריד? האגריד. האגריד או מקגונגל? מקגונגל
דמבלדור או מקגונגל? דמבי
וולדמורט או סלית'רין? סלית'רין. לפחות הוא מת...
מאלפוי דראקו או לוקהרט? לוקהארט
קווירל או מודי המזוייף? מודי המזוייף יותר מסוכן
אז קווירל. מודי או לופין? לופין
סיריוס או ג'יימס? שניהם
צ'ו או הרמיוני? הרמיוני, נפשי התאומה
רון או פרד? רון. פרד או ג'ורג'? מה ההבדל? דאדלי או קראב? דאדלי...
ורנון או פיטר פטיגרו? ורנון- לפחות הוא לא ייהפך לעכבר ויברח... פאדג' או פיבס? פאדג'. ורצוי שוקולד פאדג'
ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה. טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני. סיריוס או דמבלדור? דמבי תמיד עדיף
ג'יימס או לופין? ג'יימס. לופין או סיריוס? שניהם. פליטיק או צ'רלי? מה הקשר? צ'רלי. מולי וויזלי או נרקיסה? מולי
אדון וויזלי או האגריד? וויזלי. אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? וויזלי. וכותבים שאקלבולט, נדמה לי. 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ :
Drop dead
לופין, לסיריוס : ניפגש מעבר לפרגוד...
הרמיוני,מאדם פומפרי : יש לך ספר טוב על שיקויים רפואיים לשיניים? מאדם פומפרי,הארי : רוצה לפתוח כרטיס מועדון? אתה בין כה פה כל הזמן... דמבלדור,אמברידג' :
Drop dead
ויקטור קרום, הרמיוני : אני יודע שבסוף תבחרי ברון... אבל תמיד אשמור לך פינה בלב.
צ'ו צ'אנג, נוויל : וואה, וואה... (בוכה). מקגונגל, פאדג' : אתה דפוק, אתה
בקביק, האגריד : אבא
התגעגעתי!! האגריד, בקביק : גם אני!! האגריד, ביין : מה קורה איתך? דבר איתי במסנג'ר. ביין, פירנזה : אתה אל תדבר איתי...
סיריוס, מודי: שתיבדל לחיים ארוכים. מודי, לופין: שמתי עליך עין
לופין, הארי: תלוי אם בימי ירח מלא או לא...
הארי, ג'יימס: יא באבא!! 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. מקיא. פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס. שואל מתי הם חזרו לביה"ס ולמה לעזאזל. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. צועק: תחיית המתים!! פאדג', ערימת זהב. בוכה אליה בהתרגשות: I love you...
ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו- קוראת לצלם ומתחילה לכתוב. אה- וגם מביאה ממחטה לצ'ו...
הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. משליכה עליו כובע סרוג ושני ספרי אנציקלופדיה. דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. מקיא עוד פעם...