שאלון ה"פ

G e o r g i a

New member
חחחחחחחח הרגת אותי!../images/Emo6.gif

ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו. "הארי פוטר נראה אונס את צ'ו צ'אנג במסדרונות בית הספר ואז כאבה לו הצלקת והוא הפך להיות לביאה שהמליטה סוס!"

phetxu

New member
../images/Emo6.gifקרעת אותי עם ה...

"מי זה הג'ינג'י והמישקפופר?"

עונה...../images/Emo9.gif

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפ. אמברידג' זאת הדמות הכי שנואה עלי, אחרי ריטה סקיטר. פליטיק או ספראוט? פליטיק טרלוני או האגריד? האגריד האגריד או מקגונגל? האגריד דמבלדור או מקגונגל? דמבלדור!!! וולדמורט או סלית'רין? וולדמורט מאלפוי דראקו או לוקהרט? דראקו!!
קווירל או מודי המזוייף? מודי המזויף. זה עדיף על פריק עם שני פרצופים. מודי או לופין? לופין סיריוס או ג'יימס? ג'יימס (ואני יודעת שרבים יחשבו שאני נפלתי על הראש..אבל אני מעדיפה את ג'יימס). צ'ו או הרמיוני? הרמיוני כמובן!!! רון או פרד? רון פרד או ג'ורג'? מה זה משנה????? דאדלי או קראב? קראב ורנון או פיטר פטיגרו? פיטר פטיגרו... פאדג' או פיבס? פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני סיריוס או דמבלדור? דמבלדור ג'יימס או לופין? ג'יימס לופין או סיריוס? סיריוס פליטיק או צ'רלי? צ'רלי מולי וויזלי או נרקיסה? מולי אדון וויזלי או האגריד? האגריד אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? אדון וויזלי ~~~אין לי כוח לשאלה ה-2..~~~ 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. הייתי מקיאה על הרצפה ובורחת. פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס. קוראת לברון המגואל ולוקחת את התאומים לגור ביער יומיים. (לא מגיע להם כמובן אבל אני מנסה לחשוב על עצמי כפילץ'). דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. מזמינה אותו לשתות קפה בהוגוורטס. פאדג', ערימת זהב. לוקחת אותם ומנשקת כל מטבע (זה מה שפאדג' היה עושה על בטוח!) ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו. מביאה את בוזו הצלם ומצלמת פילם שלם. הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. אומרת לו שהוא מגעיל ושהיא לא תהיה איתו בחיים דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי. קורא לשניהם בוצדמים. והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. אני לא מתכוונת לצאת עם הרמיוני..אבל אם הייתי בן הייתי אומרת להורים תודה רבה ושיש להם בת מקסימה. שאלון מעולה! כל הכבוד...

d i t t a

New member
אין לי כוח לענות על צהשאלון,אבל...

ביין ופירנזה היו חדי הקרן בספר הראשון...(זה היה כשתפסו את הארי וכל החבורה,בלי גלימת ההעלמות לאחר שהם היו במגדל ושיחררו את נורברט,ואז נתנו להם עונש להכנס ליער האפל..שם בעצם פירנזה הציל את הארי ואז ביין כעס עליו)...

shaninosh3

New member
עווווווווונה

-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפ פליטיק או ספראוט? ספראוט טרלוני או האגריד? האגריד-ברור! האגריד או מקגונגל? מקונגל דמבלדור או מקגונגל? דמבלדור
וולדמורט או סלית'רין? סלית'רין מאלפוי דראקו או לוקהרט? לוקהרט קווירל או מודי המזוייף? מודי המזויף-הלך לו טוב לא?! מודי או לופין? לופין-בנאדם טוב..
סיריוס או ג'יימס? אממ שתיהם!!! סיריוס ממש חמוד וגם ג'ימס (לפי מה שמספרים)
צ'ו או הרמיוני? הרמיוני רון או פרד? רון
פרד או ג'ורג'? אממ פרד דאדלי או קראב? דאדלי ורנון או פיטר פטיגרו? ורנון פאדג' או פיבס? פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? אממ לונה טרלוני או ריטה סקיטר? טרונלי סיריוס או דמבלדור? ג'יימס או לופין? ג'ימס לופין או סיריוס? סיריוס פליטיק או צ'רלי? מולי וויזלי או נרקיסה? מולי
אדון וויזלי או האגריד? וויזלי
אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>?
2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ ---> אממ שילך לעזאזל-חחח לופין, לסיריוס---> מאיפה לי... הרמיוני,מאדם פומפרי מאדם פומפרי,הארי ---> שהמרפאה הפכה לבית השני שלו
דמבלדור,אמברידג'---> "את מפוטרת"
ויקטור קרום, הרמיוני ---> "רוצה להיות חברה שלי
צ'ו צ'אנג, נוויל---> "ראית במקרה את הארי" ? מקגונגל, פאדג'--->פאדג' סוף כל סוף אנחנו יחד-חח בקביק, האגריד---> בה בה בה בה בק בק בק-חחח
האגריד, בקביק---> כן בקביק דבר... האגריד, ביין .... ביין, פירנזה...... סיריוס, מודי---->בא לך להשאיל לי את העין לכמה דקות? מודי, לופין ----> אממ לא עולה לי משו'...
לופין, הארי הארי, ג'יימס ---> אבא-אתה לא יודע כמה אתה חסר לי וכמה אני צריך אותך
3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. באה לוקחת את הדלי של פילץ' ותוקעת לו עם הסמרטוט בראש!
פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס לוקח אותם לחדר העינויים...
דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. מטיל עליו כישוף העלמות או משו כזה.. פאדג', ערימת זהב. מתחיל למלא ת'כיסים-חחח
ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו צלמים,מצלמות ואקשן! הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. מעיפה לו איזה זאפטה כדי שיתעורר
דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. אממ אומר להם שזה רעיון מצוין ושאתה דלוק על הרמיוני כבר הרבה זמן ופשוט התבישת להגיד לה... ואז הרמיוני באה ואתה נותן לה נשיקה גדולה
חחחח

Fairywitch

New member
עונה (מישהו קורא?):

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפ. פליטיק או ספראוט? פליטיק. טרלוני או האגריד? האגריד. האגריד או מקגונגל? מקגונגל
דמבלדור או מקגונגל? דמבי
וולדמורט או סלית'רין? סלית'רין. לפחות הוא מת...
מאלפוי דראקו או לוקהרט? לוקהארט
קווירל או מודי המזוייף? מודי המזוייף יותר מסוכן
אז קווירל. מודי או לופין? לופין
סיריוס או ג'יימס? שניהם
צ'ו או הרמיוני? הרמיוני, נפשי התאומה
רון או פרד? רון. פרד או ג'ורג'? מה ההבדל? דאדלי או קראב? דאדלי...
ורנון או פיטר פטיגרו? ורנון- לפחות הוא לא ייהפך לעכבר ויברח... פאדג' או פיבס? פאדג'. ורצוי שוקולד פאדג'
ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה. טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני. סיריוס או דמבלדור? דמבי תמיד עדיף
ג'יימס או לופין? ג'יימס. לופין או סיריוס? שניהם. פליטיק או צ'רלי? מה הקשר? צ'רלי. מולי וויזלי או נרקיסה? מולי
אדון וויזלי או האגריד? וויזלי. אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? וויזלי. וכותבים שאקלבולט, נדמה לי. 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ : Drop dead
לופין, לסיריוס : ניפגש מעבר לפרגוד...
הרמיוני,מאדם פומפרי : יש לך ספר טוב על שיקויים רפואיים לשיניים? מאדם פומפרי,הארי : רוצה לפתוח כרטיס מועדון? אתה בין כה פה כל הזמן... דמבלדור,אמברידג' : Drop dead
ויקטור קרום, הרמיוני : אני יודע שבסוף תבחרי ברון... אבל תמיד אשמור לך פינה בלב.
צ'ו צ'אנג, נוויל : וואה, וואה... (בוכה). מקגונגל, פאדג' : אתה דפוק, אתה
בקביק, האגריד : אבא
התגעגעתי!! האגריד, בקביק : גם אני!! האגריד, ביין : מה קורה איתך? דבר איתי במסנג'ר. ביין, פירנזה : אתה אל תדבר איתי...
סיריוס, מודי: שתיבדל לחיים ארוכים. מודי, לופין: שמתי עליך עין
לופין, הארי: תלוי אם בימי ירח מלא או לא...
הארי, ג'יימס: יא באבא!! 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. מקיא. פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס. שואל מתי הם חזרו לביה"ס ולמה לעזאזל. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. צועק: תחיית המתים!! פאדג', ערימת זהב. בוכה אליה בהתרגשות: I love you...
ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו- קוראת לצלם ומתחילה לכתוב. אה- וגם מביאה ממחטה לצ'ו...
הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. משליכה עליו כובע סרוג ושני ספרי אנציקלופדיה. דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. מקיא עוד פעם...

אווץ' ../images/Emo108.gif../images/Emo184.gif

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ?
סנייפ
פליטיק או ספראוט?
פליטיק. הוא משעשע טרלוני או האגריד?
האגריד -ריר- [הוא לא פדופיל
] האגריד או מקגונגל?
מקגונגל דמבלדור או מקגונגל?
דמבלדור וולדמורט או סלית'רין?
וולדי
מאלפוי דראקו או לוקהרט?
מאליפוי קווירל או מודי המזוייף?
מודי המזוייף מודי או לופין?
לופין
סיריוס או ג'יימס?
סיריוס
צ'ו או הרמיוני?
הרמיוני, וזה ברור. ומי שכותב צ'ו הוא בור מוחלט רון או פרד?
לא שואלים שאלות כאלו
פרד או ג'ורג'?
אותו הדבר דאדלי או קראב?
דאדלי, הוא מצחיק ורנון או פיטר פטיגרו?
פיטר פאדג' או פיבס?
פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה?
לונה טרלוני או ריטה סקיטר?
ריטה סיריוס או דמבלדור?
לא שואלים שאלות כאלו ג'יימס או לופין?
לופין לופין או סיריוס?
לא
שואלים
שאלות
כאלו
!!!
פליטיק או צ'רלי?
צ'ארלי מולי וויזלי או נרקיסה?
מולי אדון וויזלי או האגריד?
האגריד אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>?
וייזלי 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ
טוב, אם אנחנו כאן, בחדר חשוך, לבד.. למה שלא ננסה? לופין, לסיריוס
מה תודה? תתפשט הרמיוני,מאדם פומפרי
פומפרי זה לא פרי? מאדם פומפרי,הארי
למה אני צריכה לטפל בתמהונים בעלי צלקת קטנה במצח כשאני יכולה לתת להם למות? דמבלדור,אמברידג'
כלבים יותר יתאימו למשרד ויקטור קרום, הרמיוני
זה רק אני או שאת ממש שמחה לראות אותי? צ'ו צ'אנג, נוויל
זה שאתה בוכה זה לא אומר שאתה חלש מקגונגל, פאדג'
למה שמקגונגל תדבר איתו? בקביק, האגריד
בקביק מדבר? O.O האגריד, בקביק
אל תדאג, לא נאכל אותך היום האגריד, ביין
שתוק
ביין, פירנזה
שתוק
סיריוס, מודי
שתוק
מודי, לופין
נו תשתוק >< לופין, הארי
אבא שלך היה מדהים.. בעיקר במיטה הארי, ג'יימס
זה קיטשי Oם

עונה.

מי עדיף? אברידג' או סנייפ? סנייפ. פליטיק או ספראוט? פליטיק טרלוני או האגריד? האגריד. האגריד או מקגונגל? האגריד. דמבלדור או מקגונגל? דמבלדור. וולדמורט או סלית'רין? אממ.. אתם-יודעים-מי. מאלפוי דראקו או לוקהרט? מאלפוי. קווירל או מודי המזוייף? ק.. ק.. קווירל. מודי או לופין? לופין. סיריוס או ג'יימס? קשה מידי
צ'ו או הרמיוני? הרמיוני. רון או פרד? רון. פרד או ג'ורג'? מה ההבדל? דאדלי או קראב? זה כמו לשאול "מטומטם ושמן, או מטומטם?" מטומטם. ורנון או פיטר פטיגרו? ורנון. פאדג' או פיבס? פיבס. ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? ניק. טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני. (שאלה יפה!) סיריוס או דמבלדור? סריוס. ג'יימס או לופין? ג'יימס. לופין או סיריוס? סיריוס. פליטיק או צ'רלי? צ'ארלי. מ ולי וויזלי או נרקיסה? מולי. אדון וויזלי או האגריד? האגריד. אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? וויזלי. אם היית _______ מה היית אומר ל______? הארי לסנייפ- אקספליארמוס. [או כל כישוף אחר] לופין, לסיריוס- סיריוס! לא! למה אתה מת?
הרמיוני,מאדם פומפרי- תלמדי אותי כל מיני כשפים ושיקויים! מאדם פומפרי,הארי- תנוח! דמבלדור,אמברידג'- הו! דולורס! איזה כיף שאת כבר לא בהוגוורטס! ויקטור קרום, הרמיוני- אולי נגור ביחד!
צ'ו צ'אנג, נוויל- אתה יודע שאני והארי התנשקנו? וגם עם סדריק, ו... מקגונגל, פאדג'- כבוד השר, עם כל הכבוד, ואין כבוד, אתה פשוט דביל! בקביק, האגריד- אמא! האגריד, בקביק- ביקי שלי! תינוק שלי! האגריד, ביין- אתם כבר לא נחמדים כמו פעם. ביין, פירנזה- [מרביץ לו] סיריוס, מודי- עין הזעם! איך נתת לה להרוג אותי?! מודי, לופין- תזכיר לי מתי ירח מלא? [התשובה היא היום] לופין, הארי- הארי, אתה בדיוק כמו אבא שלך, חוץ מהעיניים כמו של אמא שלך. הארי, ג'יימס- אבא! אתה ______ וכרגע נתקלת ב______ מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'- עוזב את הוגוורטס. פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס- רץ לאמבריג' ומתפלל שהם יעזבו. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון.-"סיריוס! תתעתק לבית שלך!" פאדג', ערימת זהב.- מתחיל לרקוד ולשיר. ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו- מוציאה את העט שלה, נו מה נראה לכם? הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי.- צורחת. דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני- מתאבד.

דנדושי1

New member
../images/Emo182.gifעונה...שאלון נחמד ../images/Emo188.gif

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? אמבריג', רק בגלל הסוף בחמישי פליטיק או ספראוט? פליטיק טרלוני או האגריד? האגריד האגריד או מקגונגל? מגי דמבלדור או מקגונגל?דמבי וולדמורט או סלית'רין? וולדי מאלפוי דראקו או לוקהרט? לוקהרט,בגלל הדפקט שלו קווירל או מודי המזוייף? המזוייף מודי או לופין? לופין דהה
סיריוס או ג'יימס? סיריוס
לא מכירה את ג'יימס צ'ו או הרמיוני? הרמי רון או פרד? ??רון שיהיה פרד או ג'ורג'? שניהםם דאדלי או קראב?קראב,לא צריך לסבול אותו כ"כ הרבה ומקרוב :) ורנון או פיטר פטיגרו? פיטר פאדג' או פיבס? פיבס
ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני סיריוס או דמבלדור? סיריוס.... ג'יימס או לופין? לופין (ראה ג'יימס או סיריוס) לופין או סיריוס? אוףףף סיריוס פליטיק או צ'רלי? צ'רלי מולי וויזלי או נרקיסה? מולי אדון וויזלי או האגריד? האגריד? אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>?שאקלבוט על 2,3 עניתי הרוב, למרות המקוריות הרבה שאין בי... 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ "******" לופין, לסיריוס הרמיוני,מאדם פומפרי מאדם פומפרי,הארי שוב אתה? [בטח כולם כתבו את זה...] דמבלדור,אמברידג' ויקטור קרום, הרמיוני "הרמוניי, אני מצטער,אני חייב לעזוב,זו לא את זה אני". הרמי:"אוקיי" רון: ישששששששש צ'ו צ'אנג, נוויל אתה יודע א...אהההההההה (של בכי)
(גם זה בכי כרגע)
מקגונגל, פאדג' בקביק, האגריד "האגריד אני אוהב אותך! אבל הייתי מעדיף שהמקנייר (נכון?) היה מוריד עליי ת'גרזן הזה כבר מזמן..." האגריד, בקביק "או או או או או " (של בכי של האגריד) האגריד, ביין ביין, פירנזה כל מה שאמו היקרה של סיריוס אומרת סיריוס, מודי "תזהר איפה שאתה מסתכל" תוך הצבעה על עין הקסמים ולופין מהנהן מודי, לופין "למה, אתם מסתירים משו שניכם....? לופין, הארי "הארי צא!" הארי, ג'יימס "אני ניצחתי את הוולדי הזה כבר...כמה?...5,6 פעמים? לא יכולת לעשות את זה רק פעם אחת, לפחות..?!" 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. צורח..אההההההההה פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבסצורחת עליהם דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. "מתעלמת" ושולחת לו איזה משו כסימן שיעוף הביתה פאדג', ערימת זהב. "אוווו,זה שלי...שלי...שלייייי..."מסתכלת ךצדדים ודוחפת מתחת לכובע ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו או, חמודים...אפשר שוב,הקוראים אוהבים את זה..." 'ילד שחושב שמותר לו הכל...הפרסום עולה לו ולילדה הקרציה והבכיינית הזו לראש,כותרת:נערה במצב נפשי נמוך מתנחמת אצל עבדנו הנאמן לאחר אובדן קשה' הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. הוו, רון,לפתח יחסים בין הבתים זה טוב,המצנפת אמרה, אבל למה איתו???" 'מה איתי?' דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. בורח למחתרת עם בקביק

lironlondon

New member
אין לי כוח לקרוא את של כולם...

ככה שיש סיכוי שכתבתי משהו שכבר כתבו. -מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? אמברידג'... היא לפחות הייתה משעשעת פליטיק או ספראוט? ספראוט טרלוני או האגריד? האגריד האגריד או מקגונגל? האגריד דמבלדור או מקגונגל? מקגונגל וולדמורט או סלית'רין? וולדי! מאלפוי דראקו או לוקהרט? לוקהרט... הוא מספיק טיפש בשביל שנעיף אותו לכל הרוחות... קווירל או מודי המזוייף? מודי-קראוץ' מודי או לופין? לופין סיריוס או ג'יימס? שאלה קשה... אנחנו לא ממש מכירים את ג'יימס צ'ו או הרמיוני? הרמי! רון או פרד? רון פרד או ג'ורג'? פרד דאדלי או קראב? קראב, כי רק עליו אפשר לעשות קסמים ורנון או פיטר פטיגרו? וורנון פאדג' או פיבס? פיבס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה טרלוני או ריטה סקיטר? טרלוני סיריוס או דמבלדור? סיריוס ג'יימס או לופין? שוב, לא מכירים את ג'יימס לופין או סיריוס? שניהם 3> פליטיק או צ'רלי? צ'ארלי מולי וויזלי או נרקיסה? מולי אדון וויזלי או האגריד? האגריד אדון וויזלי או שאקבולט? וויזלי 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ There is no need to call me sir... לא מקורי, אז מה? לופין, לסיריוס קצת קשה, כי סיריוס מת, זוכרים? אולי הייתי כותבת לו הספד או משהו... הרמיוני,מאדם פומפרי "מה?! אני לא אוכל לכתוב במשך שבועיים?! וכל שיעורי הבית והבחינות..." *מתעלפת* מאדם פומפרי,הארי "שוב אתה, פוטר?! מה יהיה הסוף?" דמבלדור,אמברידג' "אני אשמח אם תואילי בטובך להחזיר את המשרד שלי למה שהוא היה פעם. או במילים אחרות: תעיפי את הטפטים המזוויעים האלה לאלתר!" צ'ו צ'אנג, נוויל "היי, נוויל, איזה צמח נחמד... אהההההההה!!!" (מימבלוס מימבלטוניה) מקגונגל, פאדג' "בפעם האלף, פאדג', אני לא יודעת איפה דמבלדור!" האגריד, בקביק "תבוא הברכה על המקור הקטן שלך, ביקי..." האגריד, ביין "אתה סוס טיפש! אל תפחיד את פנג, אתה שומע? אתה לא מפחיד ככה את פנג יותר!" ביין, פירנזה "בוגד." *בעיטה בחזה* סיריוס, מודי "היי, עין-הזעם, תשים עין על הארי בשבילי..." מודי, לופין "לופין, תשים עין על פוטר בשביל בלאק..." לופין, הארי "הארי, סיריוס ביקש ממודי שביקש ממני לשמור עליך..." 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. הורג אחד מהם ומסגיר את השני לאבא מאלפוי. פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס הולך לחפש את האישור של אמברידג' לתלייה מהבהונות. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. שיחה ארוכה ורצינית עם סיריוס, מאיפה לי? המוח של דמבלדור זה לא מוח רגיל... פאדג', ערימת זהב. "המפ... טוב, אני לא רואה מישהו ששכח את זה... אני אקח את זה, רק לשמור עד שהבעלים של זה יגיע..." ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו "עט צטט אותך, איפה אתה...?" הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. מוציאה אבן בזואר מהתיק, מתוך מחשבה שמישהו כאן שתה פולימיצי... דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני. הממ... מחביא את גריינג'ר במרתף ונועל אותה שם עד סוף חייה?

your avi

New member
יאפי דאפי דו. אני אוהבת שאלונים.

1-מי עדיף: אמברידג' או סנייפ? --- סנייפ. כי הוא כוסון. פליטיק או ספראוט?--- פליטיק. כי הוא כוסון.
טרלוני או האגריד?--- המפ... טרולני. אני לא אוהבת את האגריד, הוא בכיין. האגריד או מקגונגל?--- מקגונגל. כי היא מגניבה. דמבלדור או מקגונגל? --- דמבלדור, בגלל הגרביים. וולדמורט או סלית'רין? --- המפ... וולדמורט. כי הוא כוסון.
מאלפוי דראקו או לוקהרט? --- מאלפוי. כי הוא כוסון. (זה מתחיל לחזור על עצמו) קווירל או מודי המזוייף? --- מודי המזוייף. כי הוא התעלל בעכבישים האלו. מודי או לופין? לופין. --- כי אנשי זאב זה מגניב. סיריוס או ג'יימס? --- סיריוס. כי הוא כוסון. (הוא לא מת) צ'ו או הרמיוני? --- הרמיוני. צ'ו איכסה. רון או פרד? --- רון
פרד או ג'ורג'? --- זה לא אותו הדבר? דאדלי או קראב? --- דאדלי. הוא כזה חזרזיר ממי.
ורנון או פיטר פטיגרו? --- פיטר, סתם כי הוא יותר מעניין בעלילה. פאדג' או פיבס? --- פיבס. הוא מצחיק. ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? --- לונה, והיא לא מג'נונה. טרלוני או ריטה סקיטר? --- ריטה. כי היא ענייה ומניאקית. סיריוס או דמבלדור? --- *אין תגובה* ג'יימס או לופין? --- לופין, כי אנשי זאב זה מגניב. לופין או סיריוס? --- סיריוס. (הוא לא מת
) פליטיק או צ'רלי? --- צ'רלי. נראה לי. מולי וויזלי או נרקיסה?--- לא יודעת... אדון וויזלי או האגריד? --- וויזלי. כי האגריד מעצבן. אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? --- שאקלבוט. כי הוא אדיש ומגניב. 2-אם היית A מה היית אומר לB? הארי,לסנייפ: "אבדה קדברה" לופין, לסיריוס: "אהובי..." הרמיוני,מאדם פומפרי: "אפשר קצת מיישר שיער?" מאדם פומפרי,הארי: "אמרתי לך, אי אפשר לרפא אותך" דמבלדור,אמברידג': "לכי קיבינימט" (סליחה על השפה) ויקטור קרום, הרמיוני: "הר-מון-ניני, אני אוחב אותח" צ'ו צ'אנג, נוויל: "איכס" מקגונגל, פאדג': "לך קיבינימט" (שוב סליחה) בקביק, האגריד: "ציפ ציפ (?)" האגריד, בקביק: "תאכל מתוקי, תאכל" האגריד, ביין: אני לא זוכרת מי זה. ביין, פירנזה: כנ"ל. סיריוס, מודי: "מה דעתך על התחתונים החדשים והמסוקסים שלי?" מודי, לופין: "אתה עשית כושר בזמן האחרון?" לופין, הארי: "הוא לא מת" הארי, ג'יימס: "היי. לא מתת לפני כמה שנים במקרה?" 3- אתה A וכרגע נתקלת ב-X מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ': מתעלפת. פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס: מתעלפת. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון: בודקת מי זה אוכל המוות הזה שמתחזה לסיריוס. פאדג', ערימת זהב:
ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו: מוציאה עט צטט אותך. נזכרת בהרמיוני. גונחת באכזבה. הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי: גומרת. דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני: מתעלפת. זה היה כיף!

WWE4ever

New member
עונה...

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? סנייפ{כי אני מאמינה שיש בו משהו טוב!} פליטיק או ספראוט? פליטיק, יותר חמוד{יש לי משיכה לגובלינים...} טרלוני או האגריד? האגריד{אתם לא רציניים נכון?} האגריד או מקגונגל? מקגונגל דמבלדור או מקגונגל? מקגונגל {והמבין יבין...} וולדמורט או סלית'רין? מה הקשר?!?!? סלית'רין.... מאלפוי דראקו או לוקהרט? דראקו יותר נורמלי{עד כמה שמישהו ממשפחת מאלפוי יכול להיות} קווירל או מודי המזוייף? מה? אמממ קווירל כי מתחת לברדס הוא סתם אגומניאק לוזר מודי או לופין? וופי לופי... סיריוס או ג'יימס? סיריוס{הוא לא מת, הוא זייף את המוות שלו כדי שנתחתן בשקט!} צ'ו או הרמיוני? הרמיוני {לפחות לה אין בעיות עם מאגר הנוזלים בגוף שלה} רון או פרד? פרד{רולינג אמרה שיש להם מבנה שרירי..} פרד או ג'ורג'? איך מבדילים? דאדלי או קראב? אממ, ציאניד אולי? ורנון או פיטר פטיגרו? יש לכם שאיפה לגרום לי להתאבד הלילה? פאדג' או פיבס? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לוני{טונס}מג'נוני טרלוני או ריטה סקיטר?ריטה, יש לה מידע שניתן לנצל, לטובתי... סיריוס או דמבלדור? אני עם בעלי תמיד{תזכורת *סיריוס!!*} ג'יימס או לופין? לופין, כי מבוגרים עושים לי את זה... לופין או סיריוס? אפשר את שניהם??? פליטיק או צ'רלי? צ'רלי{כי לכולנו יש חולשה לצלקות} מולי וויזלי או נרקיסה? נרקיסה{אני תומכת במשפחה} אדון וויזלי או האגריד?אני אוהבת מבוגרים לא קשישים... אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>?*ראה תשובה למעלה 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ- הלוואי תמות! לופין, לסיריוס- ככה מתחתנים ולא מספרים? הרמיוני,מאדם פומפרי- אוו יש לך ספר שחוקר את מחלות המין בעולם הקוסמים? מאדם פומפרי,הארי-אוו האגריד מזה הדבר הזה שם... דמבלדור,אמברידג'-קנטאור!!!, סתאם... ויקטור קרום, הרמיוני-את לא אוהב אני הרמ און ניני? צ'ו צ'אנג, נוויל- ההורים שלך בקדוש מנגוס?ווואה *פורצת בבכי קורע לבלב* מקגונגל, פאדג'- אתה פנוי היום פאדג'? כי אני כן... בקביק, האגריד-תביא לי סמור!!! האגריד, בקביק- לך לסיריוס ו.., אה רגע הוא מת. האגריד, ביין-בא לך שלישיה עם בקביק? ביין, פירנזה- בא לך רביעיה עם האריד ובקביק? סיריוס, מודי- אמרתי לך עין הזעם אני לא מת!!!!!! מודי, לופין-הוא עובד עלי הוא קוסם אופל סיריוס מת! או שלא? או שכן? או ש.. *ממשיך לבלבל את השכל בקדוס מנגוס* לופין, הארי-"He's back..." הארי, ג'יימס-אז אתה לא מת? נכון? 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'.-מטיל אבדה קדברה על שניהם פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס-תולה אותם מן האוזנים דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון.-ידעתי שאתה חי זה הכל היה חלק מהתוכנית שלי... פאדג', ערימת זהב.- הגובלינים לא יעצרו אותי או דמבלדור אנחנו נברח מכן ביחד אהובתי *פורץ בצחוק מרושע* ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו- למחרת בעיתון..."הארי פוטר המאהב האכזרי בגד בחברתו מזה שנתיים הרמיוני גרינג'ר עם הממטרה האנושית" הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי.-גם אתם עייפים מאתמול? דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני.-מטיל אבדה קדברה על כולם והולך במבט שקסי... הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MeMeMe :)

1-מי עדיף? אמברידג' או סנייפ? למרות הכל, סנייפ פליטיק או ספראוט? פליטיק טרלוני או האגריד? האגריד (למרות שאני לא משו אוהבת אותו. אבל טרלוני מעצבנת) האגריד או מקגונגל? מקגונגל! דמבלדור או מקגונגל? דמבי וולדמורט או סלית'רין? וולדי מאלפוי דראקו או לוקהרט? דראקו קווירל או מודי המזוייף? מודי המזוייף אימפריה מודי או לופין? לופין סיריוס או ג'יימס? סריוס
צ'ו או הרמיוני? הרמיוני רון או פרד? פרד פרד או ג'ורג'? אמ.. עוד לא עליתי על ההבדלים בינהם
דאדלי או קראב? דאדלי- לפחות הקטעים איתו מצחיקים ורנון או פיטר פטיגרו? פיטר פאדג' או פיבס? פיבסססס ניק כמעט בלי ראש או לונה המג'נונה? לונה טרלוני או ריטה סקיטר? וואו זה קשה. ריטה, היא חכמה. סיריוס או דמבלדור? סיריוס
ג'יימס או לופין? לופין לופין או סיריוס? סיריוס
פליטיק או צ'רלי? צ'ארלי מולי וויזלי או נרקיסה? מולי אדון וויזלי או האגריד? וויזלי אדון וויזלי או שאקבולט<איך כותבים את השם שלו??? '~'>? קינגסלי שאקלבולט!!! הוא כזה מגניב! מזכיר לי את שאפט :) 2-אם היית________ מה היית אומר ל__________? הארי,לסנייפ- יא בן שרמו*טוט*! אח כמה זמן רציתי לומר לך את זה
לופין, לסיריוס- אני שפוט שלך. הרמיוני,מאדם פומפרי- רוצה להצטרף לאלרג"ה? מאדם פומפרי,הארי- ידוע לך ממתי העלמה גריינג'ר סובלת מאלרגיה? כנראה פספסתי את זה בתיק הרפואי שלה. דמבלדור,אמברידג'- youre fired! Muhahaha ויקטור קרום, הרמיוני- הרמ-און-ניני, לא נעים לי. איך לומר לך? רון צדק, סתם ניצלתי אותך כדי להגיע להארי. אני שעצם משתפ מלשין. צ'ו צ'אנג, נוויל- הי אני מכירה אותך! היי טרבור! מקגונגל, פאדג'- כל כך שמחתי לישמוע ש
- הפרק הראשון בספר השישי. בקביק, האגריד- ראווואווורואוורואו (או איך שהיפוגריף עושה) האגריד, בקביק- מי גוזל של אבא? *עיניים מתמוגגות* האגריד, ביין- כל מה שאני יודע, זה שאתם שמה ביער עושים טעות חמורה. אתם צריכים שם להקשיב לדמבלדור כבודו לפעמים. ביין, פירנזה- בוגד! ביישת אותנו! אבל לפני שנסקול אותך- יש לך מושג מה יש בין דמבלדור להאגריד? סיריוס, מודי- תכוון תעין שלך לפה שוב ואני מחרים לך אותה. מודי, לופין- צריך פעולת הסחה. במקום שתטוס ישר למשרד הקסמים, תעבור קודם בזימבבואה. ככה אף אחד לא יעקוב אחרינו. לופין, הארי- אתה צריך להזהר. אתה לא ג'יימס, הארי. הארי, ג'יימס- אבא? (הוספתי) ג'יימס, הארי- בן? הארי? *בכי מהתרגשות, ריצה בסלואו מושיין מטורף* 3- אתה_________ וכרגע נתקלת ב_________מה היית עושה? מאלפוי, אמא שלך מתנשקת עם פילץ'. -אז ככה את מפיגה תשעמום בזמן שאבא בכלא? פילץ', פרד וג'ורג' מדברים עם פיבס- אווו כמה חיכיתי לרגע הזה! שניכם הולכים סוףסוף לעוף מבית הספר. דמבלדור, סיריוס משוטט לו בסימטת דיאגון. סנאפלס מה המצב גבר? פאדג', ערימת זהב. -בלחש: של מי זה? בקול: טוב נו לפחות ניסיתי. ותוחב את זה עמוק לכובע הסגול. ריטה סקיטר, הארי מתנשק עם צ'ו- במקרה הכינותי מראש עט צטט-אותה וקלף והעט כותב: "הארי פוטר, בימים הילד שנשאר בחיים, ובלילות המאהב שלקח לדיגורי את החברה. הארי פוטר, הידוע בשל העלמת קודם האופל הנורא בכל הזמנים- שמו בבריטניה זה-שאין-לנקוב-בשמו, נמצא כעת בעיצומי נעוריו. ההורמונים משתלטים על מוחו של הנער המחונן, כאשר הוא נצפה מתגופף ללא מעצורים עם העלמה ששנה קודם לכן הייתה חברה של סדריק דיגורי ז"ל, הלא היא צ'ו צ'אנג הגרה ברחוב פטריק הקדוש 5 בלונדון, מתחת לאטדיון הכדורגל (מעין משחק מוגלגי שבו 22 מוגלגים רצים אחרי כדור אחד במטרה ל... לא ברור) של ארסנל. כולם מוזמנים לשלוח לצ'ו היקרה מכתבי נאצה לכתובתה בבית (כך נוכל לבהיר להוריה עד כמה מופקרת היא) או אליה ישירות (קללות יתקבלו בברכה) לכתובת: בית הספר הוגסמיד לכישוף ולקוסמות, המגדל של רייבנקלו, מגורי הבנות, החדר של השישיות, המיטה של צ'ו." הרמיוני, רון שותה מיץ בחברת לוציוס מאלפוי. -מכניסה לו רעל לכוס כשהוא לא שם לב. דראקו, אבא שלך משוחח עם אדון וויזלי והוריה של הרמיוני, על איך לשדך בינך לבין הרמיוני.- "אבא תודה! לא האמנתי בחיים שתסכים לקנות לי אוגר!"

אני דורשת מכולם לקרוא את הקטע עם

ריטה סקיטר והנשיקה של צ'ו והארי! כתבתי שם כתבה שלא הייתה מביישת את הנביא היומי (למרות שקשה לבייש אותו, הרמה שלו ירודה גם ככה).

למעלה