שאלון הנחמד

adamsplit

New member
טוף,אז ככה

שם:אדם ספליט איך חברייך הטובים מכנים אותך?אדם,אדיוט,מטורף,מפלצצת(כינוי חדש) הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:מטורף מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?פיצה מעריצים/אוהבים את:האישונת שלי הכי כיף:לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? איזה עוגיות אתם אוהבים?גלידת עגיות עם חלב?מקווה משקה חם אהוב:שוקו עונה אהובה:אביב משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):פונג תחום עניין(תחביבים):כתיבה,עזרה,חיפוש עצמי איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)לא אחד שאני מודע אליו מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):הלטאה שלי בשמש מקום בילוי מועדף:חוף הים

lollapalooza

New member
אני בשוונג ../images/Emo3.gif

שם: הדס. איך חברייך הטובים מכנים אותך
עדסיט והדסי. הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: שניהם. מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה
פיצה. אבל אז אני אמות. מעריצים/אוהבים את: אף אחד במיוחד. מה הכי כיף- ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית
קיץ וגלידה. איזה עוגיות אתם אוהבים
בראוניז. עם חלב
לא. משקה חם אהוב: שוקו. עונה אהובה: קיץ. משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): לא יודעת. תחום עניין(תחביבים): מוזיקה, סרטים, ספרים, אינטרנט. איזה חוג אתם
(אם יש כזה...) החוג לקולנוע וטלוויזיה באת"א.
מה אתם הכי אוהבים בחוץ
(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר
מה עושה לכם את היום
): שמש. מקום בילוי מועדף: כל מקום שיש בו אנשים שאני אוהבת.

EROTOMANIA

New member
../images/Emo93.gif

שם: קריסטין איך חברייך הטובים מכנים אותך? קריסטין\קים הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: קים מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? גלידה מעריצים/אוהבים את: החבר
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? גלידה איזה עוגיות אתם אוהבים? אוריוס עם חלב? לפעמים משקה חם אהוב: קפה או תה עם חלב עונה אהובה: קיץ משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): יש הרבה תחום עניין(תחביבים): לעשות ביד, נו באמת איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) חח מזמן לא הייתי בחוג מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...) שמש על מה אתם לא מוכנים לוותר? עצמי מה עושה לכם את היום? הרבה כסף מקום בילוי מועדף: הקניון

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שם: שירלי, נעים להכיר איך חברייך הטובים מכנים אותך? מי? הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: מה? מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? מים|: מעריצים/אוהבים את: אדוארד נורטון
ועוד אחד שלא נזכיר את שמו או עיסוקו :X מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? מה זה כירבולית|: בית קפה איזה עוגיות אתם אוהבים? לא יודעת מזמן לא אכלתי עוגיות
שוקולד צ'יפס? עם חלב? מה
אני לא שותה חלב :$ משקה חם אהוב: שוקו עונה אהובה: בהגדרה, אני מניחה שאביב (איכס קור
) משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): הממממפ כל מיני נו|: תחום עניין(תחביבים): אנימנגה, סרטים, סרטים אלימים מאוד. זהו|: אומלל. אה ומשחק מ איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) חוג הסרטן[?] סתם לא אני תאומים|: איכס פתחתי פה לשטן עכשיו|: שטן וסרטן מתחרז לא לשווא|: למה היו חייבים לקרוא לזה כמו לחיה|::::: מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): דשא;[ מקום בילוי מועדף: לא יודעת ;|

מסטולית

New member
../images/Emo26.gif

שם: גילי איך חברייך הטובים מכנים אותך? גיל, גילצ', גילושית, גילילה, גלגול וכו' הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: גיל או גילצ' מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? גלידה! מעריצים/אוהבים את: אפחד מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? בית קפה עם גלידה בקיץ איזה עוגיות אתם אוהבים? שוקולד ממלואות שוקולד... יאמ עם חלב? לא חחחחחחח משקה חם אהוב: תה עם חלב עונה אהובה: אביב משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): ספידי תחום עניין(תחביבים): איסוף מפיות לצורכי יצירה איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) אין מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...)? שמש כשהיא לא חזקה מידי, ועננים על מה אתם לא מוכנים לוותר? מוזיקה טובה מה עושה לכם את היום?שאומרים לי שאוהבים אותי מקום בילוי מועדף: הופעות ואצל נוג בבית

Eden McFadden

New member
שלי

שם: עדן איך חברייך הטובים מכנים אותך? עדן מקפדן, עדנו'ש הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: עדנו'ש מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? שוקולדדדדד מעריצים/אוהבים את: הראל סקעת ובריאן מקפדן (לשעבר מלהקת ווסטלייף, ויצא בסולו לא מזמן) מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה איזה עוגיות אתם אוהבים? עוגיות שוקולד-צ'יפ עם חלב? לא משקה חם אהוב: תה עונה אהובה: קיץ
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): ארץ עיר חחח תחום עניין(תחביבים): מוזיקה! איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) אין כזה מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): שמששששששש מקום בילוי מועדף: אממ... אין לי מועדף... כל פעם אני משנה מקום

למעלה