שאלון הנחמד

figure

New member
להלהלה

שם: נעמה איך חברייך הטובים מכנים אותך? נמה, או באקה נמה. הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: נמה :p מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? הרבה דברים ^^' מעריצים/אוהבים את: פול מטאל אלכמיסט מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? לשבת בחורף בבית עם שוקו חם וכירבולית. איזה עוגיות אתם אוהבים? chocolate chips עם חלב? כן! משקה חם אהוב: קפה עונה אהובה: חורף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): שש בש תחום עניין(תחביבים): אנימה! איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) סיירות, דרמה, וחוג ספורט מוזר. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): שמיים. מקום בילוי מועדף: מול המחשב.

../images/Emo26.gif

שם:נומי איך חברייך הטובים מכנים אותך?נומי.. נום נום.. וכו הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: נומי חח מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? בורגר? חח סתם טעים אבל לא בהכרח לזלול כל היום+לילה מעריצים/אוהבים את: ממ נגיד ש היהודים עברי לידר אלאניס מוריסט וכו מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?חורף. איזה עוגיות אתם אוהבים? ממ בראוניס ועכשיו גם עוגיות זהבה ושלושת הדובים משוקולד חח עם חלב?למה לא משקה חם אהוב:שוקו\תה עונה אהובה:סתיו משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):ממא לא ידעת לפעמים משחקת מה-ג'ונג (כה אני מקמבקת חח וזומה זה נחמד) תחום עניין(תחביבים):שירה סרטים מוסיקה ספרים איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) מזתומרת? מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): ממ לא ידעת.. ממ נחמד לראות עצים\פרחים.. טבע זה דבר יפה מקום בילוי מועדף:קולנוע.. סתם להסתובב בית קפה או אפילו בבית עם אנשים שאוהבת

תשובות

שם: באדי איך חברייך הטובים מכנים אותך? בשם שלי הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: את כולם מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? סירופ מייפל מעריצים/אוהבים את: אגם רוטברג מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? הכל איזה עוגיות אתם אוהבים? חמאה עם חלב? לא משקה חם אהוב: תה עונה אהובה: סתיו ואביב משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): ארץ עיר תחום עניין(תחביבים): מחשב איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) דרמה מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...- לנהוג על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): אוכל מקום בילוי מועדף: מחשב

English Muffin

New member
עונה !!

שם:נגה איך חברייך הטובים מכנים אותך?נוג,בייבי,אינגליש מאפין,נוגי,בארבי,נכה הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:נוג ובייבי מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?במבה
מעריצים/אוהבים את:נירוונה ושייגעצ מה הכי כיף? ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה איזה עוגיות אתם אוהבים?עוגיות ממולאות בשוקולד בפנים ממממ עם חלב?לא משקה חם אהוב:תה עם חלב וקפה מוקה עונה אהובה:קיץ משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): תחום עניין(תחביבים):מוזיקה,יוגה,מסיבות חברים וכו... איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)אין כזה מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):אני אוהבת השממים כחולים בלי עננים עם קצת שמש הכי יפה מקום בילוי מועדף:הופעות ומסיבות

jaqui

New member
הננננה

שם: ג'קלין איך חברייך הטובים מכנים אותך? ג'ק, ג'וק, ג'קי הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: ג'קי מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? עוגיות חמאה מעריצים/אוהבים את: אין מישהו מיוחד מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? גלידה בקיץ איזה עוגיות אתם אוהבים? חמאה או קקאו עם חלב? לא משקה חם אהוב: תה עונה אהובה:קיץ משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): יכול להיות שלפורום הזה תחום עניין(תחביבים): מכון כושר, טלויזיה, מחשב, קניות איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) לא בחוג מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): שמש, שמיים כחולים מקום בילוי מועדף: בית קפה, פאב, ים

FlowerPower

New member
../images/Emo187.gif

שם:ליהי איך חברייך הטובים מכנים אותך? ליה, ביצ', ביצ'ן, פוטי ותותי הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:ביצ' (?) ותותי מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?לאודעת מעריצים/אוהבים את:אין מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?בחורף עם שוקו (ומרשמלו צף) ושמיכת פוך P: איזה עוגיות אתם אוהבים?עוגיות חמאה, ועוגיות שוקולד עם חלב?לרוב לא משקה חם אהוב:תה עם חלב ונסקפה עונה אהובה:חורף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):super game house שזה בעצם מלא מלא משחקים.. ואני מכורה לכולם.. תחום עניין(תחביבים):מוזיקה, מחשב איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)אני לא מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):עננים, שמיים ועצים מקום בילוי מועדף:בבית/בבתים של אנשים עם הרבה חברים

ady18

Well-known member
תשובות

שם:עדי(יעל) איך חברייך הטובים מכנים אותך?אין הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:אין מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?אממ סוכריות גומי ומאפים מעריצים/אוהבים את:יוסי עדן ועוד מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?ללכת בקיץ איזה עוגיות אתם אוהבים?שוקלד ציפס עם חלב? משקה חם אהוב:שוקו וקפה שחור עונה אהובה:קיץ משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):פיפא תחום עניין(תחביבים):מוזיקה כדורגל לבלות להיות עם חברים לדבר בטלפון איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):שיחה עם ידיד שלי ושדברים מסתדרים ולא משתבשים מקום בילוי מועדף: מועדנים בתי קפה ועוד

JamicaniT

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

שם: מורן. איך חברייך הטובים מכנים אותך? מור, מורי, מורני, מורנצ'יקית, צ'יקי .. יש עוד המוווווון. הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: כל אחד מיוחד :) מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? מסטיקים. מעריצים/אוהבים את: עצמי P: מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? תלוי עם מי . איזה עוגיות אתם אוהבים? שוקולד . עם חלב? לפעמים. משקה חם אהוב: נס
, צ'אי. עונה אהובה: אביב. משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): אין. תחום עניין(תחביבים): הרבה. איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) :( מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): שמיים, ים
מקום בילוי מועדף: איפה שיוצא.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gifהיי,גמאני רוצה לענות../images/Emo3.gif

שם:שניייייייייייי
איך חברייך הטובים מכנים אותך?שאן
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:שאן
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?המ..$: מעריצים/אוהבים את:בלו
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?הוו..האפשרות השנייה
. איזה עוגיות אתם אוהבים?
עם חלב?
משקה חם אהוב:תה,שוקו חם עונה אהובה:חורףףףףףףףףףףףף
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):אין $: תחום עניין(תחביבים):מוזיקה,מחשב,טלויזיה,ציור ועוד שטויות
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)
מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):פרחים,גשם,קשת בענן..
מקום בילוי מועדף:בית

lolly1

New member
A whole new worrrrllllllldddd

שם: אירית איך חברייך הטובים מכנים אותך? שולה?
לא יודעת קוראים לי אירית :| או נשמה :X
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: :X מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? אממ משהו שכיף לזלול P: מעריצים/אוהבים את: אממ מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? כן, תודה איזה עוגיות אתם אוהבים? Oreo ^^ עם חלב? בעע לא משקה חם אהוב: תה עונה אהובה: חורף
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): אממ Yahoo Pool
תחום עניין(תחביבים): בעע איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) o_O מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): אממ ירח
מקום בילוי מועדף: מיטה, כסא של מחשב, כורסא בסלון (שהסלון ריק
)

A N I g M A

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: סיוון איך חברייך הטובים מכנים אותך?: סיפן/י, סיוונואל, סיווני, סיוונוש, פוקה
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: סיפני מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?: שוקולד
מעריצים/אוהבים את: אוהד
מה הכי כיף? ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? נמנמ החורף. איזה עוגיות אתם אוהבים? אוריאו ואלה של הסמיילי
עם חלב? כה משקה חם אהוב: שוקו של ארומה. עונה אהובה: ח-ו-ר-ף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): סימס, כשהיה לי. תחום עניין(תחביבים): מוזיקה. איזה חוג אתם?(אם יש כזה...): פיתוח קול, ומתישהו בקרוב גיטרה. מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...): שמיים על מה אתם לא מוכנים לוותר?: מוזיקה מה עושה לכם את היום?: מחמאות
מקום בילוי מועדף: ממ.. כל מקום עם חברים שלי.

../images/Emo66.gif

שם:דרי איך חברייך הטובים מכנים אותך? גרי הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: גרי
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? סלט
מעריצים/אוהבים את: אותי
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? אמממ...שוקו חם ואמן והייתי יודעת מזה כירבולית.. איזה עוגיות אתם אוהבים? צ'וקולד עם חלב? לא..זה מרדים.. משקה חם אהוב: שוקו או נס קפה עונה אהובה: חורףף !!
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):שש בש
תחום עניין(תחביבים): מד"א
איזה חוג אתם? אמממ אין
מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): אמממ...לוידעת
מקום בילוי מועדף: הופעה טובה

tuty fruty

New member
תשובות

שם:רנה איך חברייך הטובים מכנים אותך?ריינא,פיצית הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:פיצית מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?שוקולד אות תוים וקצפת מעריצים/אוהבים את:ג'וליה סטיילס מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?שוקו חם וכירבולית איזה עוגיות אתם אוהבים?אורייאו עם חלב?בכייף משקה חם אהוב:נס קפה או תה ירוק עונה אהובה:אביב משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):תןלעת הפיצה(משחק שהייתי קטנה) תחום עניין(תחביבים):רוקדת איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)אין כזה אני מדריכה בתנועה אם זה נחשב מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):שקיעה ועננים מקום בילוי מועדף:בתי קפה באיזור

NiKi†a

New member
אניייי

שם: שירן איך חברייך הטובים מכנים אותך? שי-שי :p, ניקיטה הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: ניקיטה מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? קצפת ותותים מעריצים/אוהבים את: Muse. מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? בבית-שוקו (וגלידה!) איזה עוגיות אתם אוהבים? חמאה. עם חלב? ברור משקה חם אהוב: שוקו עונה אהובה: חורף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): יש המון...Sims
תחום עניין(תחביבים): מוזיקה מסכם הכל. איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) לא בחוג...(למי יש זמן?) מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...? שמייייים על מה אתם לא מוכנים לוותר? על פירסינג. מה עושה לכם את היום?: מילה טובה ממישו. מקום בילוי מועדף: החדר שלי.

flowers girl

New member
טוויפידו../images/Emo9.gif *מושפעת*

שם: נעה
איך חברייך הטובים מכנים אותך? נועית, נועוש, נועלה, נעלולית, נוני, פינקי, לולע, נונוש, CURL ועוד
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: CURL
, פינקי, נועית, נועוש, נועלה
הרבה נו:<
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? מממ..כלום
מעריצים/אוהבים את: כריסטינה אגילרה ואשלי סימפסון
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? ללכת לבית קפה בקיץ.. אבל לא לזלול גלידה
איזה עוגיות אתם אוהבים? לא יודעת.. כלמיני
עם חלב? לא
משקה חם אהוב: שוקו, קפוצ'ינו, ותה
עונה אהובה: קיץץץץץץץץץץץץץץץ
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): אהמ.. טאקי
לא במחשב
תחום עניין(תחביבים): איכס שאלה איכס
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) מורה פרטי נחשב
מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): שמש, פרחים, שמיים, נעימייייי
מקום בילוי מועדף: בתים של חברות שלי

דנטל

New member
יששששששששששש שאלון הנחמד

שם: דנה איך חברייך הטובים מכנים אותך? דנטל הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: דנטל מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? אבל יותר מדי ממשהו יעשה לי להקיא מעריצים/אוהבים את: סאבלימינל מה הכי כיף? ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? לצאת מהבית איזה עוגיות אתם אוהבים? מרוקאיות, אוזניים, בראוניס עם חלב? לא משקה חם אהוב: מרק עונה אהובה: אביב משחק שהתמכרתם אליו (גם משחקי מחשב): פינבול, ארקניד תחום עניין (תחביבים): לענות על סקרים איזה חוג אתם? אין כזה מה אתם הכי אוהבים בחוץ? בילויים מקום בילוי מועדף: מסיבות אלכוהול

פליפוט

New member
אני

שם: טל איך חברייך הטובים מכנים אותך? טל, טלטול, טולי, טולטול, טלוש, טלי, נימפו, פרינסיפוסי, טלטלית, טלטל, טושטוש... הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: הכל נחמד מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? סושי מעריצים/אוהבים את: לא מעריצה אפחד. אוהבת את שייגעצ, מוניקה סקס, אביב גפן.. ומבחינת אישיות.. לוידת.. אנג'לינה ג'ולי, טום קרוז,.. מה הכי כיף? ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? השני השני.. ללא ספק. גם לא מתה על גלידה בכלל. איזה עוגיות אתם אוהבים? מעמול. עוגיות במילוי תמרים. עם חלב? אפשרי משקה חם אהוב: שוקו עונה אהובה: חרף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): iddr תחום עניין(תחביבים): סקי, ספורט ימי, לטייל.. איזה חוג אתם?(אם יש כזה...) עד לא מזמן הייתי בחוגי סיור של החברה להגנת הטבע מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): נוף. לא משו ספציפי ממנו.. פשוט אוהבת נוף. מקום בילוי מועדף: לא משנה איפה, משנים האנשים..

אני אני אני

שם:חיה איך חברייך הטובים מכנים אותך?בדינגפילית
ו...חיה הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: בדינגפילדית נמה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? פופקורן מעריצים/אוהבים את: דניאל בדינגפילד מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? חורף להיתו בבית עם שוקו חם
. איזה עוגיות אתם אוהבים? שוקו צ'יפס משקה חם אהוב:תה וקפה נמס עונה אהובה:חורףףףףףףףףףףףף משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):אין תחום עניין(תחביבים):מוזיקה,אינטרנט וטלויזיה איזה חוג אתם?(אם יש כזה...): אין... מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):עננים, שמיים אפורים וקורררררררררררר מקום בילוי מועדף:בית

למעלה