שאלון הכרות?

lihi50

New member
בענייך? ../images/Emo42.gif

בוא נגיד שעל טעם ועל ריח אין להתווכח. חוצמזה, הייתי בהופעה שלו פה ואני חושבת שיש לו את זה...אני חושבת שהוא נותן את כל מה שהוא יכול לקהל והוא עושה עבודה מצוינת. וברור שלהלחין הוא יודע

Anuerysm

New member
היית בהופעה של רוג'ר ווטרס?!

איזה מגניבבבבבבבבבב יווו תאכלס, הרוקר הגדול ביותר לדעתי, שיחק אותה בגדול, אבל לא בתור באסיסט, אני חושב שהוא גם גיטריסט ענק, בהופעות של אנימלז הוא היה על החשמלית כשסנואי היה הבאסיסט למרות שהוא לא לקח סולואים מלחין נהדר, נותן שואו מדהים בהופעה, יש לו את זה, זה ברור, אבל באסיסט מדהים הוא לא, לפחות לא ברמה של המוזיקה שהוא עושה

אחי

גדי לי מ-Rush ניגן עם מפרט ,אל תגיד לי שהוא "גרוע". אני די בטוח שרק אם לא תצא מהבית שבוע תצליח לנגן יצירות שלו

epitaph

New member
אאל"ט גדי לי לא ניגן עם מפרט

לפחות רוב הזמן, זה מה שזכור לי מההופעות שלהם שראיתי. אבל זה לא סותר את מה שאמרת, יש לך למשל את כריס סקוויר שניגן עם מפרט, ואני בטוח שייקח לו יותר משבוע כדי ללמוד לנגן את היצירות שלו.
מה שכן, זו אחלה הזדמנות לשים כמה שירים שלהם מאלבומים אהובים, כי תכלס מגיע להם הכבוד: Anthem מתוך הבונוסים של Live In Rio, (שימו לב איך לי וליפסון נראים כאילו הם יצאו מקזבלן ופירט עם החולצת זורו שלו. כמו כן, תשומת לב למגן דוד שגדי לי עונד, כבוד למגזר!) אחד השירים הגדולים שלהם, מתוך Fly By Night, האלבום הראשון של שלושתם ביחד, אומרים שהספר בעל אותו השם כמו השיר, שהיה למעשה ההשראה לשיר הוא גם ההשראה לשיר הבא שאני הולך לשים. 2112 המגנום אופוס של החבר'ה, החלטתי למצוא גירסה יותר ישנה ולא את זה שבריו, פשוט בגלל ששם שומעים יותר את הקהל ופחות את השיר, זה החלק הראשון, אפשר למצוא את השני בצד. איכות ההקלטה היא לא משהו, אבל איכות החומר שווה את זה. YYZ ה-להיט של ראש וכאן באחת ההופעות הגדולות שנצפו והוקלטו (רמז, כתבתי עליו רק לפני כמה ימים)

היה כבר

שם: דוד גיל: 17 ישוב: לוד תחביבים: מוזיקה, לישון, עובדה מעניינת: וואלה אין אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אף אחד יודע\ת לנגן על (אם יש): לא יודע לנגן על כלום כלי שנמצא בבית: מפוחית מוזיקה מועדפת: רוק להקות מועדפות: דייר סטרייטס, רד הוט צ'ילי פפרז שיר שמתנגן: שיר מהרדיו תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):

M e n s R e a

New member
אה, אוקיי, נעשה כל שבוע אז

שם: טל גיל: 24 ישוב: רעננה תחביבים: לנגן, לשיר גם מסתבר, ולא עולים לי עוד כרגע עובדה מעניינת: אנלאיודע אנשים שאת\ה מכיר בפורום: נטע, עדי יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה, תופים בקטנה כלי שנמצא בבית: 2 חשמליות, שתי גיטרות מוזיקה מועדפת: רוק, הארד רוק, מטאל, בלוז להקות מועדפות: לדזפ, מטאליקה, גאנז, נירוונה, סטונז, מגהדת' וכו' שיר שמתנגן: דווקא לא כרגע תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): מצ"ב

M e n s R e a

New member
לא נכנסתי כזה לעומק העניין

היא גם יותר נראית מגניבה מאשר היא נשמעת. הפיק אפים לא משהו.

Welsh

New member
שאלון הכרות!

שם:הוולשי גיל:18 ישוב:מרכז תחביבים:לישון עובדה מעניינת: כבד זה כמו רמזור, כשנהיה צהוב- הגיע הזמן להאיט. אנשים שאתה מכיר בפורום: לא מכיר יודע לנגן על: העצבים מוזיקה מועדפת: אנ'לא אוהב מוזיקה להקות מועדפות: אנ'לא אוהב מוזיקה! שיר מתנגן:נו מה יש לכם?! תמונה של הכלי שלך: זה נותן לי רעיונות...

Caraya

New member
אוקיי

שם: גד גיל: 17.5 ישוב: מושב חמד, עזבו. זה איפשהוא בין אור-יהודה לראשל"צ. תחביבים: לנגן, לעשות טסטים (כבר 4 and counting). עובדה מעניינת(?): אני מסוגל לצטט את הקטע מ"הלב" שבו מרקו מגיע לקורדובה ולא מוצא שם את אמא שלו. זאת למרות שראיתי את הפרק הזה בפעם האחרונה לפני כעשור."אין כאן אדון מללי?! אבל אמרו לי בפירוש! רחוב לוס ארטס 39!" (אם זכרוני אינו מטעני). אנשים שאתה מכיר בפורום: אף אחד. יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה, בעברי הרחוק גם מנדולינה ואורגנית. כלי שנמצא בבית: 2 חשמליות: סטראט אמריקאית '84 ו-Caraya כלשהיא, אקוסטית של Powerbeat, קלאסית של Arambel מוזיקה מועדפת: ממ... גראנג', הארד רוק, קצת פרוג, קצת ת'ראש, הרבה רוק ישראלי. להקות מועדפות: נירוונה, דיפ פרפל, רובים ושושנים, פינק פלויד, ריינבואו, פורטיסחרוף, אהוד בנאי, מאיר אריאל ז"ל, לד זפלין... רשימה חלקית שיר שמתנגן: "נשל הנחש" של מאיר אריאל . רצ"ב תמונה של הסטראט והמגבר.

M a y a N1

New member
אני:)

:) שם: מעיין גיל:18 (עוד חודשיים
) תחביבים:מוזיקה, לקרוא, סרטים אנשים שאני מכירה בפורום: אף אחד..אני חדשה:) יוודעת לנגן על:אממ לא מנגנת (נגנתי לפני המון זמן על פסנתר..אם זה נחשב..) כלי שנמצא בבית: פסנתר מוזיקה מועדפת: ר ו ק להקות מועדפות: יש המון אבל בעיקר: א ו א ז י ס, blur, snow patrol, red hot, beatles, REM, שיר שמתנגן: Oasis - Don't Look Back in Anger

יאלללה

ליאור 19, עוד חודש אור עקיבא אוהב לנגן, לשיר, להתאמן וכו'. לא מכיר אף אחד בפורום. מנגן על גיטרה בעיקר, אבל כל מה שנגיש אני מוכן לנסות! מוזיקה? אוו אוו.. זה לא ייגמר... אופת', פורקיופיין טרי, אליס אין ציינס, פרל ג'ם, סאונדגרדן (כריס קורנל!), לד זפלין, פינק פלויד, שלום חנוך, בכלל אני מאוד מושפע מהסוונטיז.דה בלאק קרוז נשמעים לא רע.. אוזי, אלטר ברידג', אורפנד לנד... וזה רק על הקצה.. תמונה.. מלפני המון זמן.. היום כבר השיער קצר :)

מוסיף תשובות :)

גיטריסט אהוב: סעמק. התקלתם. דייויד גילמור, ג'ימי פייג', מייק מקרידי, מיקאל אקרפלדט. ושוב.. זה רק על הקצה. מתופף אהוב: מאט קמרון, ג'ון בונהאם. באסיסט אהוב: ג'ף אמנט, לא הקדשתי לזה הרבה מחשבה :\ סולן אהוב: כריס קורנל, רוברט פלנט. אם הייתם יכולים להיות בכל הופעה בכל זמן שבעולם, לאן הייתם הולכים? זפלין במדיסון סקוור גרדן. אני חושב שזה היה ב75. אם הייתם יכולים לקבל את הכשרון של אגדת רוק אחת, במי הייתם בוחרים? מיקאל אקרפלדט (אופת'). מה לדעתכם היתה השנה עם הכי הרבה אלבומים טובים? אין לי מושג :| איזה רוקיסט הייתם מחזירים לחיים? יש הרבה. קיצרתי קצת.

למעלה