שאלון הכרות?

hkatsman

New member
עונה

שם: כצמן גיל: 15 ישוב: פ"ת תחביבים: לנגן עובדה מעניינת: אני מגניב אנשים שאת\ה מכיר בפורום: גידי יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה, בס, קלידים שיר או 2 כלי שנמצא בבית: בס מוזיקה מועדפת: רוק חח להקות מועדפות: פינק פלויד, דה הו, רולינג סטונס, רדהוט. שיר שמתנגן: סאמרטיין בלוז דה הו תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): גיטריסט אהוב: ג'ימי פייג' מתופף אהוב: מייק פורטנוי באסיסט אהוב: אני וסטינג סולן אהוב: לאדע אם הייתם יכולים להיות בכל הופעה בכל זמן שבעולם, לאן הייתם הולכים? לאיחוד של פינק פלויד אם הייתם יכולים לקבל את הכשרון של אגדת רוק אחת, במי הייתם בוחרים? פלי מה לדעתכם היתה השנה עם הכי הרבה אלבומים טובים? לאדע איזה רוקיסט הייתם מחזירים לחיים? ג'ון בונהם איזה להקה הייתם מאחדים (עם מי שחי היום)? פינק פלויד

הנה אני

שם: עמית גיל: 18 ישוב: קהילתי תחביבים: יצירה עובדה מעניינת: אני קם מחר ב9:00 לפנות בוקר. אנשים שאת\ה מכיר בפורום: גידי, שמגיב פה המון יודע\ת לנגן על (אם יש): כלום.
כלי שנמצא בבית: סכין DICK, 10 אינץ' מוזיקה מועדפת: מוזיקה טובה. (נכון תשובה מעצבנת?) להקות מועדפות: ה-RHCP, לד זפלין, סוייד, הוולווט אנדרגראונד שיר שמתנגן: - תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): שכחו מזה הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה