שאלון הכרות!

סתווש14

New member
עונה:]]

שם:סתיו איזור:צפון בית ספר:תיכון..[כיתה י'] גיל:עוד מעט 15 תחביבים:סרטים,מחשב.. שיעור שנוא:מתמטיקה שיעור אהוב:קולנוע סרט אהוב של ג'וני:שודדי הקאריביים 1+2 סרט אהוב בכללי:יש המוןן..אבל בעיקר שודדי הקאריביים 1+2 זמר/ת אהוב/ה:עברי לידר
,אביב גפן,צ'ינו פרודקשין,אלון דה לוקו,דנידין..חח קיצרר חולה על מוזיקה.. להקה אהובה:OASIS...בית הבובות שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב:ג'וני דפ סוג מוזיקה מועדף:בעיקר ישראלי יש חבר/ה?:לא אם כן ממתי?:- סוג לבוש אהוב:ג'ינס וטישרט אוכל אהוב:פיצה של אמא שתיה אהובה:מיץ מנגו תוכנית טלויזיה אהובה:פלורנטין [[אחח איזה שיר פתיחה..
]] סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב:'או באגר'..חחחחח קורע אותי כל פעם מחדשש.. ספר אהוב:רודף העפיפונים עיתון אהוב:ראש1\מעריב לנוער.. ואחרון.... תמונה אהובה!ממ משהו שעשיתי בפוטושופ..חח שמתי שם כמה תמונות שאני אוהבת של ג'וני=]]

Aviyush

New member
אני עונה=]

שם: אביה איזור: מרכז בית ספר: אליאנס גיל: 15 תחביבים: קולנועעע
, חברות, ים, טלוויזיה ועוד כל מיני:) שיעור שנוא: תנ"ך שיעור אהוב: ביולוגיה סרט אהוב של ג'וני: יש לי איזה 6 סרטים אהובים שלו חח.. אבל נראה לי שנכון לעכשיו המספריים של אדוארד. סרט אהוב בכללי: אישה יפה זמר/ת אהוב/ה: קלי קלרקסון, נינט, סלין דיון להקה אהובה: NO DOUBT שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'וני אלא מי?
סוג מוזיקה מועדף: פופ,רוק, קאנטרי, ונינט
יש חבר/ה?: לא אם כן ממתי?:/// סוג לבוש אהוב: ג'ינס וג'ופיה=] אוכל אהוב: שוקולד
שתיה אהובה: מים תוכנית טלויזיה אהובה: חברים, עקרות בית נואשות סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: I'm just a girl standing in fron of a boy asking him to love her מהסרט "נוטינג היל".. כל כך נכון=| ספר אהוב: מכתב בבקבוק עיתון אהוב: פיפל מגזין

ירדוששש

New member
[:

שם: ירדן איזור: מרכז בית ספר: עזבו , פדיחות\: גיל: 13 תחביבים: תיאטרון , סרטים . . [: שיעור שנוא: כולם! אבל במיוחד?! מדעים אייייייייכ\= שיעור אהוב: חופשי =P סרט אהוב של ג'וני: 'חלון סודי' סרט אהוב בכללי: הילד של ברוס וויליס [: זמר/ת אהוב/ה: אין להקה אהובה: אויש , היה ת'גיים בויז , נוסטלגיה! רוצה לשכוח\: שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: ג'וני דפ כמובן:] סוג מוזיקה מועדף: הכול יש חבר/ה?: לא :[ אם כן ממתי?: :[[ סוג לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה פשוטה , הסטייל! אוכל אהוב: הכול חחחחחחחחחחחח שתיה אהובה: קולה:] תוכנית טלויזיה אהובה: היה האלופה... עכשיו זה הטול מודל הבאה , פשוט לשבת ולצחוק עלייהן =P סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: ?Say-say lam shoop-shoop sha smalay-lama shoo-koo. Savvy ספר אהוב: לא קוראת ספרים\: עיתון אהוב: וגם לא עיתונים חחחחחחחח

WallFlower

New member
|לא-קשורה-אך-משועממת|

שם: סתיו איזור:השפלה. בית ספר:מזמן כבר אין (הללויה) גיל: 19 ו11 חודש (איק אני בת 20 עוד שנייה) תחביבים: לקרוא, לצייר, לשמוע מוזיקה ולראות סרטי בנות גרועים ממש. שיעור שנוא: אהה מתמטיקה שיעור אהוב: ביולוגיה וספרות סרט אהוב של ג'וני: כמובן שכולם, אבל הכי הכי הכי המספריים של אדוארד איך לא סרט אהוב בכללי: כל דבר של צ'ארלי קאופמן זמר/ת אהוב/ה: ג'ף באקלי תעשה לי ילד זומבי...לפחות לבינתיים. למה, או למה אנשים חושבים שבראד פיט יוכל לשחק אותו...
ובוב דילן
להקה אהובה: אי אפשר לבחור...אודיוסלייב ובלר והביטלס ובל אנד סבסטיאן ודה הו והפליימינג ליפס! שחקנית אהובה: אמממ קייט וינסלט והלנה כמובן ואני לא זוכרת עוד עכשיו שחקן אהוב: אמממ ג'וני. וקלייב אואן (מניאק) וזאק בראף סוג מוזיקה מועדף: רוק, מן הסתם... יש חבר/ה?: לא אם כן ממתי?: מאפעם סוג לבוש אהוב: עור שחור ומגפי גומי אדומים אוכל אהוב: קורנפלקס שתיה אהובה: פפסי מקס תוכנית טלויזיה אהובה: פמילי גאי וסקראבס סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...): הממ אין לי ציטוט אהוב: "דע את אויבך ואז עשה מעקף גדול" ספר אהוב: מאז שקראתי אותו - התפסן בשדה השיפון...בנאלי וקלאסי...ועריסת החתול של קורט וונגוט עיתון אהוב: אהה?

LIRONSH100

New member
עונה...

שם: לירון איזור: גליל מערבי בית ספר: בית חינוך קיבוצי (י"ב..) גיל:17 ו3 חודשים תחביבים: סרטים, לשמוע מוזיקהף מחשב SIMS בע"|ח שיעור שנוא: מיטמתיקה שיעור אהוב: זואולוגיה (מגמה יחודת..( סרט אהוב של ג'וני:ואי קשה בני וג'ון זמר/ת אהוב/ה: נימרוד שיקלר שחקנית אהובה: אין משהי ספציפית... אבל ז'אנר סירטי בנות.. (אולי השחקנית של יומני הנסכיה אין לי מוסג אייך קוראים לה... שחקן אהוב: את באמת שואלת?? ברור שג'ון ג'ון... סוג מוזיקה מועדף: רוק ישראל- מטאל... אין לי חבר.. סוג לבוש אהוב: שחור ( צנועה..) אוכל אהוב: שניצל תירס שתיה אהובה: RCקולה יאמי... תוכנית טלויזיה אהובה: אלביס והאישה המסתורית... ומועדון לילה סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...): ציטוט אהוב: יש הרבה בעיקר מהארי פוטר ושל ג'ון ג'ון... ספר אהוב: הארי פוטר, יומני הנסיכה...עיתון אהוב: ידיעות אחרונות ואחרון.... תמונה אהובה אין לי במחשב ה\ה לצערי... ואני מוסיפה קובוצת כדורגל אהודה : בית"ר ירושלים ומתחיל המשחק אז ביי...

כן, גם אני פה..../images/Emo108.gif

שם: רינת איזור: ר"ג בית ספר: בליך גיל: בדצמבר בת 15 תחביבים: מוזיקה בעיקר.. ועוד כל מיני שטויות.. שיעור שנוא: מתמטיקה שיעור אהוב: אנגלית סרט אהוב של ג'וני: אין סרט אהוב בכללי: אין זמר/ת אהוב/ה: אין להקה אהובה: Arctic Monkeys שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: ג'וני דפ. סוג מוזיקה מועדף: רוק, דאנס, פופ... וכו'.. יש חבר/ה?: לא אם כן ממתי?: סוג לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה
אוכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת.. שתיה אהובה: מים
ונסטי אפרסק בקטנה.. תוכנית טלויזיה אהובה: כרגע סאמרלנד 2.. סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: אין ספר אהוב: אין עיתון אהוב: רייטינג ואחרון.... תמונה אהובה! זאת לא תמונה אהובה.. למה יש לי מלא תמונות שאני אוהבת.. אבל זאת בהחלט אחת מהמועדפות..

נעמי דפ

New member
../images/Emo207.gif (לגבי ההודעה שלך)

למה כתבת את זה? כאילו בשביל להעלות תמונה צריך לכתוב את זה או שסתם רצית?

נעמי דפ

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

שם: נעמי יצחקי איזור: פ"ח כרכור בית ספר: הדמוקרטי הפתוח בחדרה גיל: כמעט 11 (כן אני יודעת שאני קטנה) תחביבים: לשחק במחשב, ללכת לבריכה, ללכת לים, להפגש עם חברים..ועוד שיעור שנוא: מתמטיקה שיעור אהוב: מחול ומלאכת-יד סרט אהוב של ג'וני: שוקולד (הוא כל כך חתיך שם!!!!) סרט אהוב בכללי: המופע של טרומן זמר/ת אהוב/ה: ביונסה, נראה לי.... להקה אהובה: red hot chilli peppers (יש לי שגיאות כתיב??) שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: ג'וני דפ (כל אחת ואחת פה בטח הייתה כותבת את זה) סוג מוזיקה מועדף: פופ, רוק, טראנס, קצת מזרחי, וקצת דיכאון... יש חבר/ה?: לא אם כן ממתי?: - סוג לבוש אהוב: חולצה ארוכה צמודה בגוונים כהים, וחצאית מיני או מכנסונים בוונים בהירים אוכל אהוב: אורז או פסטה (אני אוהבת את כל הרוטבים) שתיה אהובה: תה קר (שמכינים בבית, או ברד שמכינים בבית) או נסטי אפרסק תוכנית טלויזיה אהובה: דרייק וג'וש סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ו
ציטוט אהוב: אין במיוחד ספר אהוב: האסופית עיתון אהוב: מעריב לנוער צבע אהוב (אני הוספתי): ירוק ואחרון.... תמונה אהובה: (היא אחת מהמהממות שיש לי)

anush91

New member
עונה

שם: אנה איזור: פ"ת בצפר: תיכון=) גיל: 15 וחצי. תחביבים: קארטה, חברות, אינטרנט, מוזיקה. שיעור שנוא: מתמטיקה שיעור אהוב: היסטוריה סרט אהוב של ג'וני: המספריים של אדוארד, שודדי הקריביים 2. סרט אהוב בכללי: טיטאניק. זמר אהוב: דארן הייז. להקה אהובה : יש כמה... שחקנית אהובה: אין. דחקן אהוב : ג'וני, אוף קורס. סוג מוזיקה מועדף: פופ. יש חבר : אין. סוג לבוש אהוב: ספורט-אלגנט. אוכל אהוב: קוסקוססססס שתייה אהובה : קולה תוכנית טיוי אהובה: אין. סמיילי אהוב:
ציטוטו אהוב: Do you believe in love at first sight? its an illusion-i dont care עיתון אהוב: מעריב לנוער

למעלה