שאלון הכרות!

bobit marely

New member
יעביר לי את הזמן כשאני חולה..../images/Emo101.gif

שם: בתאל איזור:פתח תקווה בית ספר:תיכון אחד העם גיל:16 וחצי תחביבים:ברים והופעות שיעור שנוא:אזרחות שיעור אהוב:אנגלית ופסיכולוגיה סרט אהוב של ג'וני:שאיפות סרט אהוב בכללי:רקווים לחלום זמר/ת אהוב/ה:אביב גפן להקה אהובה:מוניקה סקס שחקנית אהובה:קורטני קוקס שחקן אהוב:ג'וני דפ סוג מוזיקה מועדף:רוק ורגאיי יש חבר/ה?:לא אם כן ממתי?: סוג לבוש אהוב:חצאיות הודיות והרבה! אוכל אהוב:של סבתא שתיה אהובה:ענבים תוכנית טלויזיה אהובה:חברים סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב:ואלוהים מדוע המוות פה קבוע
ספר אהוב:נקמה-שרה אנג'ל עיתון אהוב:24 שעות ואחרון.... תמונה אהובה!מבטיחה למצוא

עונה באיחור מאוד מאוד גדול

שם: אור איזור:עפולה בית ספר:קיריית חינוך על שם בן גוריון גיל:17 ושלושה חודשים תחביבים:קריאה, סרטים, באולינג, אופניים, מחשב, בישול ועוד שיעור שנוא:אזרחות וביולוגיה...בעעעע שיעור אהוב:סוציולוגיה, פסיכולוגיה, תנ"ך, ספרות וספורט סרט אהוב של ג'וני:שה"ק, שוקולד, השער התשיעי, ארץ לעולם לא, בני וגון ועוד ועודדד סרט אהוב בכללי:להרוג את ביל 1,2, ואת שתיקת הכבשים, חניבעל, דרקון אדום, והמנסרים מטקסס, בקיצור סרטי אימההההה זמר/ת אהוב/ה:אריק איינשטיין, מתי כספי (גדלתי עליהם), דוד דאור, ריטה ורמי ועוד להקה אהובה:ווסטלייף, בקסטרייטביוז, ובלאק אייד פייז שחקנית אהובה:אומה תורמן, גניפר אניסטון, קורטני קוקס, דרו ברימור שחקן אהוב:ג'וני דפ, אדם סנדלר, טום הנקס, ארנולד שוורצנגר, גון טרבולטה, יו גרנט, ריצארד גיר סוג מוזיקה מועדף:הכל חוץ ממזרחית ודיכאון יש חבר/ה?:לא אם כן ממתי?: לאאאאא סוג לבוש אהוב:גינס או חצאית וגופיות (רצוי בכתום) אוכל אהוב: המבורגר, ציפס, אטריות וסלט של סבא שתיה אהובה:ספרייט, תות בננה וקולה, וגם בירה נשר תוכנית טלויזיה אהובה:חברים, הפיגמות, סמיילי אהוב מתפוז:
ציטוט אהוב:אני עוד עובדת על זה ספר אהוב:הסדרה של הרלן קובן, ושוקולדים לרצח עיתון אהוב:איןןןן

עונה

שם:דנה איזור:מרכז בית ספר:ישורון גיל:13 תחביבים: לנגן על אורגן והכי לראות סרטים אני חולת סרטים שיעור שנוא:גאוגרפיה שיעור אהוב:אנגלית ומתמטיקה (חחח...) סרט אהוב של ג'וני:שודדי הקאריביים סרט אהוב בכללי:שודדי הקאריביים זמר/ת אהוב/ה:אבריל לוין להקה אהובה:גרין דיי בלק אייד פיז שחקנית אהובה:קיירה נייטלי וג'ניפר אניסטון שחקן אהוב:ג'וני דפ ואורלנדו בלום סוג מוזיקה מועדף:רוק יש חבר/ה?:לא אם כן ממתי?:... סוג לבוש אהוב:אממ ג'ינס וחולהצ לא משנה העיקר שתהיה יפה ומתאימה אוכל אהוב:קוסקוס אדום שתיה אהובה:קולה תוכנית טלויזיה אהובה:קצרים החיים זה לא הכל מועדון לילה אהה אבל הכי הכי חברים (בקיצור אני אוהבת קומדיות) סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):לא יודעת סמיילים חמודים... כולם כאן חמודים ציטוט אהוב:אממ של ג'וני? האו בגה שלו משודדי הקאריביים...חחח... ספר אהוב:אבא ארך רגליים עיתון אהוב:סופשבוע (כי יש שם משחקים ויש שם בצד סרטים... ואחרון.... תמונה אהובה!של ג'וני? אממ זאת שצירפתי

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

שם:מישל איזור:מרכז בית ספר:טביב גיל:14 יום ראשון [אהמאהמ] תחביבים:מוזיקה, סרטים.. שיעור שנוא:ספורט>< שיעור אהוב:ספורט! סרט אהוב של ג'וני:המספריים של אדוארד. נראה לי סרט אהוב בכללי:יש המוןן.. רוק בביה"ס, ביטלג'וס.. נו הרבה בקיצור זמר/ת אהוב/ה:אין לי להקה אהובה:my chemical romance' from first to last' the used שחקנית אהובה:אומה ת'ורמן שחקן אהוב:ג'וני דפ סוג מוזיקה מועדף:הכל חוץ מכל מה שבעברית יש חבר/ה?:לע.. אם כן ממתי?:--- סוג לבוש אהוב:הכל חוץ מפרחי? אוכל אהוב:הכלל שתיה אהובה:מים, קולה, שנדי תוכנית טלויזיה אהובה:סטרדיי נייט לייב, פמילי גאיי סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):מאוד מגניבההה.. אממ..
נראה לי ציטוט אהוב:לאדעת ספר אהוב:בית כברות לחיות עיתון אהוב:קראנג! ואחרון.... תמונה אהובה!נייט

nitzan s

New member
יאא מגניפפ גמאני רוצה! =]

שם: ניצן
איזור: נס ציונה--> מרכז
בית ספר: תיכון בן גוריון
)
תחביבים: לראות טלוויזיה, לשחק במחשב, לשחק, לראות סרטים (אני דיי פריקית של סרטים..), לקרוא ספרים.
שיעור שנוא: מתמטיקה
שיעור אהוב: תיאטרון
סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקריביים 1+2, נער שוליים, המספריים של אדוארד וצ'רלי בממלכת השוקולד =]
סרט אהוב בכללי: אוהו יש פה הרבה הכי הכי אהוב זה נראה לי גריז או שודדי הקריביים אח"כ כל הסרטים של אדם סנדלר במיוחד נער מים ילי מדיסון וקליק
זמר/ת אהוב/ה: אביב גפן
להקה אהובה: שייגעץ
שחקנית אהובה: קיירה נטלי, ג'ניפר אניסטון, מיה דגן ולירז צ'רכי
שחקן אהוב: ג'וני (כמובן=]), ברוס וויליס, אדם סנדלר, ג'ים קארי, אורלנדו בלום, מת'יו פארי, דני מסטרסון, אשטון קוצ'ר וטופר גרייס
סוג מוזיקה מועדף: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון
יש חבר/ה?: לא
אם כן ממתי?:
סוג לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה יפה =]
אוכל אהוב: פיצה
שתיה אהובה: מיץ מנגווו
תוכנית טלויזיה אהובה: שנות ה-70 והתוכניות היחידות שאני ממש רואה בימים אלו: נשואים פלוס (ממש יפה מכירה מגיל 4 אולי), חברים וסיינפלד =]
סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: של ג'וני: מצ'רלי בממלכת השוקולד "choing gum it's really grust choing gum i hate the most" משה"ק 1+2 כמעט הכלל אבל הכי הכי: "Captain... captain jeck sperow" ושל אדם סנדלר מבילי מדיסון: "Oh I can and I will!" ואז הוא מנשק ת'שחקן השני
ספר אהוב: סדרת הארי פוטר, וקיץ אחד ביחד
עיתון אהוב: למרות שהעיתון הזה כל כך צהוב הוא היחיד שאני רגילה אליו--> ראש אחד
ואחרון.... תמונה אהובה! שתיים אחת של ג'וני והשנייה תראו בהודעה הבאה =] חח בזאת הוא כאילו משתדל לא לחייך =]

johnny depp1

New member
עוננההה:)

שם: קרן איזור: תל אביב בית ספר: צייטלין גיל:16 וחצי תחביבים:אין לי תחביבים. חחח שיעור שנוא:הכל? שיעור אהוב:שיעור חופשי סרט אהוב של ג'וני: שודדי הקראבים:) סרט אהוב בכללי:קוראים לי סם עם שון פול. זמר/ת אהוב/ה:אנסטסיה להקה אהובה:סימפל פלאן שחקנית אהובה:גולייה רוברטס שחקן אהוב:גוניי!! סוג מוזיקה מועדף:היפהופ-רוק. יש חבר/ה?:מי ירצה אותי? אם כן ממתי?:אנחנו כבר איזה שנתיים יחד! -בטח. סוג לבוש אהוב:ספורט -חגיגי אוכל אהוב:פיצהההה! ושוקולד. שתיה אהובה:קולה דיאט:) תוכנית טלויזיה אהובה:ורוניקה מארס סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...): :) ציטוט אהוב:תנו חיוך הכל לטובה. ספר אהוב:אני חושבת צופן דה וינצי. עיתון אהוב: לאשה! (העיתון הכי טובה לקיראה בשירותים!)

אני אני

וזה כל שאני...גילי יחסי לנסיון חיי בהשוואה לאחר,ושמי הינו אוסף אותית שגורמים לי להסתובב,אוהב ושונא כמו אדם אנושי ומתעלם משניהם בעולם הפרקטי,נהנה מגוני דפ כשחקן אבל משתדל לא לאבד פורפורציות בעניין...

פאני14

New member
אני!

שם: פאני איזור: המרכז. בית ספר: תיכון "עתידים". גיל: 14 תחביבים: אובססיביות לגבי "ג'וני דפ", סרטים, מוזיקה, לקרוא ספרים. שיעור שנוא: מתמטיקה. שיעור אהוב: אנגלית. סרט אהוב של ג'וני:שודדי הקאריביים 2 [כמה צפוי...]. סרט אהוב בכללי: אישה יפה. זמר/ת אהוב/ה: קלי קלרקסון. להקה אהובה: Green Day שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון. שחקן אהוב:ג'וני דפ of course! סוג מוזיקה מועדף: רוק-פאנק. יש חבר/ה?: אמ...עדין לא. אם כן ממתי?: -- סוג לבוש אהוב:נוח. טי-שירט וג'ינס וכדומה. אוכל אהוב: האוכל שאמא שלי מכינה. שתיה אהובה: שוקו. תוכנית טלויזיה אהובה: ג'יי לנו. סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):הקונדום...[מי חשב על זה?] ציטוט אהוב:I got a jar of dirt! I got a jar of dirt! And guess what's inside it? ספר אהוב:יש הרבה... עיתון אהוב: People Magazine ואחרון.... תמונה אהובה! אל תאלצו אותי לבחור... כל התמונות של ג'וני מושלמות.

nitzan s

New member
אויי איך אהבתי ת'קטע הזה עם הצנצנת

חול כבר שכחתי מהציטוט הזה וזה היה כזה יפה!!! חחחח XD

shira the star

New member
אני עונה !!! ../images/Emo189.gif

שם : שירה .
: איזור : חדרה-מרכז .
בית ספר : תיכון חדרה .
תחביבים : לקרוא
, לישון
ולהיות בפורום המהמם הזה
.
שיעור שנוא : כולם .
שיעור אהוב : ערבית , כי הוא ק"ומ (קל ומשעמם )
סרט אהוב של ג'וני : כולם (כפרה עליו !!!)
סרט אהוב בכללי : חברים לזירה -אורלנדו בלום
זמר אהוב : הראל מויאל .
להקה אהובה : Three Days Grace .
שחקנית אהובה : מרי קייט ואשלי אולסן
.
שחקן אהוב : ג'וני דפ ( דה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
סוג מוזיקה : ישראלים ולא יודעת מה עוד .
שי חבר : לא .
סוג לבוש אהוב : רגילים שאפשר ללכלך אבל לא אכפת (מי שהבין סחתיין )
אוכל אהוב : של אמא האהובה שלי
שתייה אהובה : קולה (ולא דיאט )
תוכנית TV אהובה : "זואי 101" (אני רואה ניקולודיאון )
סמיילי אהוב :
( כי ככה כולם ידעו כמה אני אוהבת את ג'וני )
ציטוט אהוב : אין .
ספר אהוב : יומני הנסיכה ( כל סדרת הספרים )
עיתון אהוב : "ראש 1 " . זה היה ארוך וקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה