שאלון הכרות!

annafff

New member
שאלון הכרות!

אם המנהלות לא מסכימות אז סליחה תמחקו, ואם לא אז הינה שאלון קטן להכרות בגלל שהצתרפו הרבה ילדים!
(וגם כי אני קצת משועממת.....
) שם: איזור: בית ספר: גיל: תחביבים: שיעור שנוא: שיעור אהוב: סרט אהוב של ג'וני: סרט אהוב בכללי: זמר/ת אהוב/ה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: סוג מוזיקה מועדף: יש חבר/ה?: אם כן ממתי?: סוג לבוש אהוב: אוכל אהוב: שתיה אהובה: תוכנית טלויזיה אהובה: סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...): ציטוט אהוב: ספר אהוב: עיתון אהוב: ואחרון.... תמונה אהובה! זהו מקווה שתהנו ואם ימחקו אז חבל אבל לא נורא ח....

A1B2C37

New member
עונה :)

שם: בר איזור: מרכז.. (?) בית ספר: תיכון (?) גיל: 17 :) תחביבים: סרטים, קריאה.. שיעור שנוא: לשון %#$%#$ שיעור אהוב: ספרות 3>. ואנגלית סרט אהוב של ג'וני: "ליברטין" "למצוא את ארץ לעולםלא" ו"צ'ארלי וממלכת השוקולד". אל תאלצו אותי לבחור :-| סרט אהוב בכללי: "ליברטין" זמר/ת אהוב/ה: כמה נדוש יהיה לומר קרן פלס..? ושלמה ארצי! שלמה ארצי! להקה אהובה: אין.. שחקנית אהובה: קייט ווינסלט וקיירה נייטלי :) שחקן אהוב: אלן ריקמן, טום הנקס ו-כמובן ג'וני דדפ :) סוג מוזיקה מועדף: הכל :)י ש חבר/ה?: נופ.. אם כן ממתי?: סוג לבוש אהוב: נוח P: אוכל אהוב: מקום העבודה- בורגר :p שתיה אהובה: פאנטה אקזוטיק : תוכנית טלויזיה אהובה: ממממ... לא עולה לי עכשיו.. סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: Willi: What makes you feel better when youre not feeling so hot? Charlie:My family.. Willi: Ew.. ספר אהוב: 'גרין מייל', 'חלף עם הרוח' ו'ציפורים מתות בסתר' (שוב אל תאלצו לבחור.. :)) עיתון אהוב: שומדבר במיוחד.. אולי "ידיעות"...?

סופסוף איך רציתי שמישהי תיפתח שאלון

הכרות!! רציתי גם לעשות אבל לא עלו לי שאלות...ולא ידעתי עם המנהלות מרשות..
שם: עינבל
איזור: במרכז.. בת ים:)
בית ספר: "רמות" בעע
(תיכון.. כיתה י'..)
תחביבים: ממ.. מחשב, סרטים
!! אני חולהה על סרטים במיוחד עם הם של ג'וני, חברות... ,לדבר איתכןןן
בפורום הזה חיחי
שיעור שנוא: הבעה בעעעעעע
שיעור אהוב: ממ..אנגלית
סרט אהוב של ג'וני: שה"ק 1ו-2 וכניראה גם 3 שהוא ייצא.. חח...
סרט אהוב בכללי: בעיקר סרטים של ג'וני ושל אנג'לינה..("לקחת חיים" טומב ריידר.."..)
זמר/ת אהוב/ה: בארץ אין לי ממש אבל מי שיש לה קול יפה לדעתי זאת דין דין אביב, ומח'ול אני אוהבת כמה: אבריל לאבין, הילארי דאף, לינדזי לוהאן..
להקה אהובה: אין..
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולייייי
שחקן אהוב: כמובן שג'ון ג'ון!@!#1!! אבל חוץ מימנו אולי איתן הוק..הוא שחקן מדהיםםם
סוג מוזיקה מועדף: כל מוזיקה
יש חבר/ה?: לא..
אם כן ממתי?:
סוג לבוש אהוב: אין משהו מיוחד...
אוכל אהוב: צ'יפס, בורקס, שוקולד!@$ יאמייי
שתיה אהובה: מים קולה ושוקווו
!@#!@!!
תוכנית טלויזיה אהובה: ממ.. ניראה לי ש"השיר שלנו"
סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...): יש לי כמה
ציטוט אהוב: "savvy" "but why's the rom gun"חח וואי קורע
ספר אהוב: לא קראתי מספיק ספרים בחיים שלי כדי לדעת איזה ספר אהוב עליי....חח עיתון אהוב: "ראש 1"... יש שם הרבה פעמים תמונות של ג'וני..
ואחרון.... תמונה אהובה!: אויישששש זה קשה..טוב אני יבחר לפחות 2 כי אני לא יכולה ליבחור..... בכל תמונה הוא יפההה

tali44

New member
עונה =]]

שם: טלי איזור: חולון ביה"ס: תיכון גיל: 15 תחביבים: בעיקר לראות סרטים ולשמוע מוזיקה. (אני גם אוהבת לקרוא) שיעור שנוא: לשון!!! ומתמטיקה שיעור אהוב: ביולוגיה ואנגלית גם נחמד.. סרט אהוב של ג'וני: (חוץ משה"ק שאת זה כל העולם אוהב) אהבתי את צ'ארלי בממלכת השוקולד. (וגם את הסרט שוקולד) זמרת אהובה: בריטני ספירס! (ואחר כך באה אבריל לאבין) ובישראל אני אוהבת את שירי מימון. להקה אהובה: אין לי להקות מועדפות של ממש. אבל מארון 5 וגרין די חמודים... לא יותר מזה. שחקן אהוב: גם אני אוהבת את אלן ריקמן!! (סנייפ מהארי פוטר לכל מי שלא מכירה - שחקן ענק!!) שחקנית אהובה: ריס וותרפסון. ומישראל: מיה דגן - תותחית!! חבר: אין... סוג לבוש אהוב: אני אוהבת דברים רשמיים כאלה (אבל לא עדיין לא יצא ללכת בצורה "רשמית") אוכל אהוב: פיצה? שתיה אהובה: קולה. תכנית טלוויזיה אהובה: "חברים" (גם הפיג'מות חמודים..) סמיילי אהוב מתפוז:
ציטוט אהוב: מטיטאניק היה את הקטע שלאונרדו דיקפריו ראה בפעם הראדונה את רוז העשירה, והוא הסתכל עליה מלא זמן.. אז החבר שלו אמר לו "יתעופפו לך מלאכים מהתחת" (עד שתצלחי לדבר אתה או משהוא כזה...) ספר אהוב: צופן דה וינצ'י (וסדרות-הארי פוטר ונרניה) עיתון אהוב: (שאלה מוזרה..) "מעריב לנוער" ו- "ראש 1". תמונה
(שמתי פעם את התמונה הזאת בקומונה - "קומונה על כל דבר" ואחת הגיבה לי: 'תחזיקו אותי שאני לא יאנוס את התמונה' חחחחחחח)

נעמי דפ

New member
איזה תמונה מהממת

אני מבינה את הילדה מהקומונה.... תגידי לה שאני מרגישה אותו דבר חח...

Dead Scene

New member
אין לי בעיה עם השאלון

שם: ניקול איזור: מרכז כזה בית ספר: אני עם בית ספר סיימתי גיל: 21 תחביבים: מגלומניה, דיקטטורה, גברים, ליסוע ברחבי ת"א עם לירון ולהפריע את מנוחת השכנים בצרחות חולניות ומוזיקה רועשת ולעשות חיקויים של בריאנה מולוקו, להטריד מינית גברים, ראובן שיעור שנוא: בעבר, מתמטיקה שיעור אהוב: ספרות סרט אהוב של ג'וני: איש מת, השער התשיעי סרט אהוב בכללי: 12 קופים, אבודים בטוקיו, התפוז המכני, מופע האימים של רוקי, וי פור ונדטה, flight club זמר/ת אהוב/ה: מייק פאטון, אדי וודר, כריס קורנל להקה אהובה: סאונדגארדן שחקנית אהובה: הלנה בוהנם קרטר שחקן אהוב: ג'וני דפ, יו לאורי :X סוג מוזיקה מועדף: רוק ולז'אנריו השונים. בעיקר גראנג' ומטאל יש חבר/ה?: ראובן אם כן ממתי?: משבוע שעבר סוג לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה אוכל אהוב: שוסי! שתיה אהובה: קוקה קולה תוכנית טלויזיה אהובה: מלקולם באמצע, CSI, ER, אבודים, האוס סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...): הקונדום ציטוט אהוב: I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain." ספר אהוב: chuck palaniuk - invisible monsters עיתון אהוב: אין לי דבר כזה, אני לא בוטחת בעיתונים למרות שאני קוראת אותם

Stansfield

New member
חחחחחחח

אם את שמה את הפרצוף שלי במקום הפרצוף שלו זה יראה כמוני.. כאילו, אותו שיער.. בול! חח

Stansfield

New member
../images/Emo3.gif

שם: לירון איזור: רעננה
בית ספר: שו? גיל: 20 תחביבים: קולנוע, מוסיקה, מחשב, דיזינגוף סנטר שיעור שנוא: ארמ שיעור אהוב: ? סרט אהוב של ג'וני: המספריים של אדוארד סרט אהוב בכללי: התפוז המכני זמר/ת אהוב/ה: אין להקה אהובה: מוס (מיוז) שחקנית אהובה: הלנה
שחקן אהוב: גארי
סוג מוזיקה מועדף: רוק יש חבר/ה?: יש הרבה אם כן ממתי?:
סוג לבוש אהוב: רגיל עם מחשוף גדול אוכל אהוב: שוסי שתיה אהובה: מים תוכנית טלויזיה אהובה: ג'ימי ניוטרון בניקולדיאון (באמת) סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: don't put off til tomorrow what you can do the day after tomorrow או משהו כזה ספר אהוב: לא קוראת ספרים עיתון אהוב: אמ.. אפשר מגזין? ואחרון.... תמונה אהובה! אני בעבודה, אין לי תמונות מעניינות פה במחשב

dark fairy14

New member
אניאניאניאני

שם: נועם איזור: מרכז בית ספר: תיכון גיל: 14 תחביבים: לקרוא,לראות סרטים,ג'וני
,לישון,מחשב (חחח...אני ילדה בלי תחביבים) שיעור שנוא: פיזיקה... בעעעע שיעור אהוב: ספרות סרט אהוב של ג'וני: שה''ק (צפוי), המספרים של אדוארד,וחתונת הרפאים (הוא מדובב מדהים) סרט אהוב בכללי: יותר מדי זמר/ת אהוב/ה: קרן פלס- "שמעון השכן נפטר לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים.." (נדבקתי לשיר הזה) להקה אהובה: אין שחקנית אהובה: קיירה נייטלי,ניקול קידמן שחקן אהוב: ג'וני
סוג מוזיקה מועדף: משהו בסגנון כזה של קרן פלס ואיה כורם יש חבר/ה?: אם כן ממתי?: סוג לבוש אהוב: ספורטיבי-אלגנטי ,ג'ינסים וחולצות טריקו עם כתוביות מצחיקות
אוכל אהוב: שוקולד
שתיה אהובה: פאנטה תוכנית טלויזיה אהובה: כרגע "של מי השורה הזאת" סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: "אני מאמין שילדים הם העתיד- לכן צריך לעצור אותם עכשיו!!!" ספר אהוב: יש יותר מדי עיתון אהוב: מממ...אין? ואחרון.... תמונה אהובה!

n o g n o g

New member
../images/Emo9.gif

שם: נגה (נראה לי) איזור: צפון בית ספר: השנאה שלי. גיל: 14 תחביבים: מחשב, טלויזיה, סרטים, מוסיקה,ג'וני דפ. שיעור שנוא: הכל חוץ מ.. (בשאלה הבאה) שיעור אהוב: עיצוב גרפי. סרט אהוב של ג'וני: חלון סודי. סרט אהוב בכללי: טרויה. זמר/ת אהוב/ה: קצת גוון סטפני, טיפה ג'סטין טימברלק, הרבה עברי לידר. להקה אהובה: גרין דיי, אוונסנס, האול אמריקן ריג'קטס, רד הוט צ'ילי פפרס. שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון. שחקן אהוב: ג'וני דפ. סוג מוזיקה מועדף: רוק. יש חבר/ה?: לא במובן הזה. אם כן ממתי?: סוג לבוש אהוב: ספורטיבי. אוכל אהוב: פסטה ופופקורן. שתיה אהובה: מים. תוכנית טלויזיה אהובה: אבודים, זהות בדויה, חברים, סאות'פארק. סמיילי אהוב מתפוז(איזה שאלה מגניבה ח...):
ציטוט אהוב: "משעמם לי" הכי כיף כשמשעמם לך. עיתון אהוב: עיתוני ספורט למניהם, האמת שגם צהובונים.. זה פשוט מצחיק אותי. ואחרון.... תמונה אהובה! מצורף למטה.

למעלה