שאלון הכרות

בר יעקב

New member
אני גם#$@%#

1. שם - שמעון 2. גיל - 18.3 3. מקום מגורים - טירת הכרמל 4. מתי הצטרפתי לפורום - אחרי ההופעה של קרן בטירת הכרמל בעצמאות 2008. (הייתי BarJacob)

בטח.. את חושבת ששכחתי? חח

כל השבוע אני מחכה לרגע שבו אני חבר שלי יבוא לפה, נחבר את המצלמה ונעלה הכל :] אגב.. את הסירטונים אני יכול להעלות ליוטיוב נכון? פשוט ראיתי פה שצריך אישור, או משהו כזה ?

Hadartal13

New member
כי כל אחד צריך במבה ../images/Emo6.gif

שם- הדר טל גיל - 14 מקום מגורים - ראשל"צ מתי ? חצי שנה >< נראלי שפחות ... אבל זה לא הכמות זה האיכות
פייסבוק ? Hadar Tal

מצטרף !

1.שם- יוסי קדוש 2-גיל- 19 3-מקום מגורים- קרית אתא 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- אממ זה מטעה.. כי אני קורא פה ממש ממש מלאא, אבל תמיד כותב.. מ-2010 אני פעיל סופית :] 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- Yosi Kadosh

sivan3004

New member
מסכמת:)

1.שם- סיון 2-גיל- 18 3-מקום מגורים- רחובות 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- כשהוא נפתח.. אבל אז עזבתי לאיזה שנה וחזרתי 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- sivan bar-on

sivan3004

New member
חחחחחחחחחחחחח בטעות כתבתי מסכמת

כי באתי לסכם בסכמ"ש ואז בסוף עברתי לפה

ב ניצן

New member
שאלון הכרות

1. שם - ניצן 2. גיל - 22 3. מקום מגורים - רעננה 4. הצטרפתי לפני שלושה-ארבעה חודשים, למרות שכבר המון זמן אני רק קוראת
אגב, יש לי חלום שחוזר על עצמו כבר כמעט חודש, על קרן.. אני הולכת בלילה ברחוב בלוך בת"א (חברה שלי עברה לגור שם), אין נפש חיה.. ופתאום אני קולטת שמישהו מתחיל לרדוף אחריי.. אני מנסה לברוח אבל הצעדים שלי איטיים והוא מתקרב ומתקרב.. בסוף הוא תופס אותי ומתחיל להכות אותי.. אחרי כמה דקות של שקט, פתאום אני רואה את קרן רוכנת מעליי ומציעה לי יד.. היא מורידה את הצעיף שלה ומנגבת לי את הדם מהפרצוף... ואז אני מתעוררת, קצת מבוהלת. וכל פעם מחדש זה מרגיש אמיתי. סיוט? או חלום טוב..?

5441215645121654 ואחרונה המפקדת

1.שם- אלינור 2-גיל- בדצמבר 20 3-מקום מגורים- מסווג ;) 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- בשלהיי 2006 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-

למעלה