שאלון הכרות

עונה :]

שם- שירה
גיל מדויק - 17.9
מקום מגורים - רעננה
הצטרפתי- לא מזמן... אוקטובר 2010 פייסבוק - shira matityahu

OmErLoLa

New member
יאללה בכיף ;)

עומר בלה אניספלד 15 וארבעה חודשים בעוד שבוע חחחח חיפה לפני חודש בערך חח Omer Bella anisfeld

ofree15

New member
מתפקדת! ../images/Emo13.gif

1.שם- עופרי 2-גיל- 15 3-מקום מגורים- חולון 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- אממ.. לא זוכרת.. קצת לפני שיצא כל היתר חולף.. 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- ofri vizenblit

sp400

New member
עונה

1.שם- שלומי 2-גיל-19 3-מקום מגורים-מעלה אדומים 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- בגדול ב 2010 בתאכלס ב 2006 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-SHLOMI PIAMENTA

BRANGELINA

New member
../images/Emo28.gif

1.שם-קסם 2-גיל- 18 וקצת 3-מקום מגורים- חולון 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- 23.12.06 -2006- 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-מי שרוצה יודע איפה למצוא אותי

g a l4

New member
את כזאת חשאית,זה משו../images/Emo11.gif

והצטרפתי לפנייך לפורום?הזוי...

shay keran21

New member
מתפקדדדדדדדדדדדדד

1.שם- שי קרן...אהלן 2-גיל- חודש הבא...22..זקן....אבוי לי 3-מקום מגורים- ק.אתא 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- אני חושב כשלושה חודשים לפני שחגגתי 21 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- אממממממממממממ מי שרוצה יידע למצוא איתי...לא כזה מסובך:p

idanoosh17

New member
עונה על השאלון המטורף הזה!

ארוך משהו
.שם- עידן 2-גיל- 22 (בהכחשה אבל ממש ממש ממש קרוב ל23) 3-מקום מגורים-תל אביב/ שדרות 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)-2010 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-idan liber

idanoosh17

New member
ואני לא אבקש

שתגידי לי מתי הצטרפתי.... פאדיחה זה בערב לפני חודשיים

idanoosh17

New member
חסום ../images/Emo3.gif

נראלי
וחכי חכי! ב2020 אני אהיה ותיק בפורום!!!

I מ י ר ב I

New member
וואי עידן,כפרעליך

מה שאתם עוברים שם...לסגוד לכם.אוטוטו הטירוף חוזר.לדעתי כבר עכשיו תקבע תור לפסיכיאטר

idanoosh17

New member
האמת שהשבוע עומר שלט...

בקושי היה לי זמן! עוד לא התאפסתי בדירה החדשה עם הלימודים והכל. אבל אני עוד אחזור לעצמי.

jass8

New member
נעים להכיר ../images/Emo13.gif

1.שם- יסמין 2-גיל- 24 3-מקום מגורים- תל אביב. האמת שכנראה ממש קרוב לקרן כי גם אני גרה ממש קרוב לכיכר רבין בדיוק נזכרתי היום שראיתי את קרן במכולת לפני איזה שנתיים הרבה לפני שגיליתי שאני ממש חולה עליה.. אם זה היה קורה היום וואי וואי
4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- ממש כמה ימים אחרי ההופעה בזאפה של ה- 31.8.10 הלכתי כי אהבתי ממש את הדיסק החדש והיה כל כך מטריף שפשוט קניתי גם את שני הדיסקים הראשונים והשלמתי פערים
5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- yasmin petel

גם אני פה......

1.שם- דנה לייפציגר 2-גיל- 19 וחצי 3-מקום מגורים- חיפה 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- 19.1.2007 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- dana leypziger - עם התמונת פרופיל הירוקה.............. הפרופיל עם התמונה הוורודה כבר לא באמת עובד....

למעלה