שאלון הכרות

I מ י ר ב I

New member
שאלון הכרות../images/Emo88.gif

הצטרפו אלינו לאחרונה כמות יפה של חדשים. כדי שנכיר טוב יותר אחד את השני-מתפקדים
1.שם- 2-גיל- 3-מקום מגורים- 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-

I מ י ר ב I

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.שם-מירב 2-גיל-31 3-מקום מגורים-חדרה 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)-מאי 2006 בדיוק כשהוא נפתח 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-Meirav Perry

g a l4

New member
עונה../images/Emo98.gif

1.שם-גל 2-גיל-18 3-מקום מגורים-שהם 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)-נראלי 2006 (?) 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- Gal Shaul

g a l4

New member
כן...עכשיו אני יכולה לומר

שב-06.06.06 מכרתי את נשמתי לפורום של קרן!

Music4Life

New member
../images/Emo171.gifמשתתפת...

אני אומנם לא חדשה חדשה, כי הרוב מכיר אותי מפורום מיריל'ה
אבל עדיין אני חדשה כאן בפורום הזה... אם כך, בואו ונראה... 1.שם-
ניבה (למי שלא מכיר ויש כאלה פה...) 2-גיל-
28 פלוס :) 3-מקום מגורים-
בעיר הכי שווה שבארץ - תל אביב! 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)-
השנה...2010, לא מזמן האמת 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-
מי שצריך יש לו... יומטוב חבר'ס

../images/Emo252.gif../images/Emo103.gif

1.שם- ענבר 2-גיל- עודמעט 20 3-מקום מגורים- פ"ת 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- בדיוק לפני 4 שנים
אוקטובר 2006, בערך שבועיים לפני ההופעה הראשונה

../images/Emo250.gif

שם-עדי 2-גיל-31 3-מקום מגורים-רמת גן 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)-2006- לפני ההופעה של צוותא (25/7) 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- adi shemen prinz

מתפקדת ../images/Emo13.gif

1.שם- רותם 2-גיל- 19 שבוע הבא חח 3-מקום מגורים- כפר ורדים 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)- אממ אני לא יודעת האמת...אולי 2006. 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)-Rotem Solomon

../images/Emo264.gifאני יכולה לעמוד בזה

1.שם-ורד 2-גיל-38 (נראה לי הכי זקנה פה) 3-מקום מגורים-נתניה (כן כמו ורד השניה) 4-מתי הצטרפתי לפורום(שנה)-נראה לי 2006 5-פייסבוק(למי שרוצה להוסיף)- נו, זה כבר קצת יותר מידי.... וגם - אתם לא יודעים עלי - שאני תרפיסטית במוסיקה עם תואר שני.... :)

לכי תדעי

אולי אנחנו תאומות שהופרדו בלידתן... וההורים שלנו התווכחלו למי מאיתנו יקראו ורד- ואף אחד לא הזכים לךוותר בסוף קראו לשתינו כך... (ולי שינו את הגיל, אבל האמת ששתינו בנות 30)

למעלה