שאלון הכרות קטנטן

אני../images/Emo3.gif

שם-גל גיל-16(כמעט
) מזל-בתולה סרט אהוב-אין:] אזור מגורים-שנוי במחלוקת
מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? אל תעשו טובות
נמצאת בתנועת נוער כלשהי?לא אם כן- פרטי איזו לא ראש1/מעריב לנוער? לא באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך?לא..חח סתם
בושם אהוב-אין צבע לק אהוב-שחורררררררר איזה איפור את שמה ליומיום?לא שם
בעד/נגד-תמיד בעד
התנתקות (נו מה הם כתומים...) בעד יחסים הומוסקסואלים..למה לא? פירסינג-נגד סמים-נגד
אלכוהול-לעיתים רחוקות..ולא כדי להשתכר
רצח חחח ברור...שלא זנות נגד מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים - למה לא?
כי ככה זה מה שיש להההה או כמה יש לההההההההההההההההההה(היהודים - "ג'קי")

אפשר להגיד משהו?

אני לא מבינה למה כולכם נגד זנות. לא, אני לא זונה, ואני לא רוצה להיות אחת כזאת, אבל אני חושבת שזונות הן נשים שאנחנו צריכים לכבד יותר. את חלקן לפחות. את אלה שהולכות ומוכרות את הגוף שלהן, בשביל שיהיה להן ולילדים שלהן אוכל. אלה נשים שאני חושבת שמגיע להן קצת יותר מזלזול עמוק.

אבל זה לא מקצוע מי יודע מה מכובד...

ומה שאמרת עכשיו זה מקרה מיוחד...התופעה בכללי היא שלילית

כל עבודה מכבדת את העליה.

ואם הם רוצות למכור את הגוף שלהן, זכותן. מה ההבדל אם הן מוכרות סבונים או את הגוף שלהן? לזה מה שהחיים גלגלו אותן, וזהו...

Danielushhhh

New member
אפשר לעשות עוד דברים חוץ מזנות

אלה נשים פרובוקטיביות ואני לא בטוחה כל כך שיש להן ילדים רובם ברחו מהבית, לא למדו והפכו להיות זונות לא אכפת לי, שיעשו מה שבא להן, אני לא חייבת לתמוך בזה

Danielushhhh

New member
וחוצמזה

גם את כתבת שאין לך דעה, אז זה לא אומר שאת נגד ולא אומר שאת בעד

עונה לך

מכיוון שרק אני אוהבת סקעת אחותי לא משתתפת בפורום היא בטב"ע שם-לינוי גיל-12 מזל-עקרב סרט אהוב-בובספוג
שליטטט!! אזור מגורים-המרכז מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים?ספה. נמצאת בתנועת נוער כלשהי?השמוץ-(השומר הצעיר) אם כן- פרטי איזו כתבתי ראש1/מעריב לנוער?מעריב לנוער באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך?טב"ע פלוריסיינטה הראלייי שירי מימון. בושם אהוב-בושם של אמא!!
צבע לק אהוב-הלק של אמא!!
איזה איפור את שמה ליומיום?רימל הזה לריסים ולפעמים ליפסטיק אני לא אוהבת הרבה איפור בעד/נגד-אני לא יודעת אני רק יודעת שאני נגד התנתקות (נו מה הם כתומים...) יחסים הומוסקסואלים קצת וקצת זכותו של כל אדם לעשות דברים לפני הנטיות שלו פירסינג נגד סמים נגדדדדד אלכוהול קצת וקצת רצח נגד זנות נגד מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים נגדדדדדדדדדדדדדדדד תודה.

הפתעה!!!../images/Emo9.gif

שם- אדוה, דוה, אדוע, אדוונת. המקורי זה אדוה
גיל- 12, 7 חודשים, ו-6 ימים מזל- עקרב
(זה הכי דומה לעקרב. או שהיתוש יותר דומה?!
) סרט אהוב- סרטי אורלנדו בלום למיניהםף, ועוד מלאמלא (אין לי כח לפרט). אגב סרטי אורלנדו בלום.. היום ראיתי (סוף סוף) שרה"ט 3... אוי זה סרט כזה יפההההה... לגולאסססססססס
אעאעאע... שיעשה לי 10000000000 אלפים קטנים
אזור מגורים- שם, מעבר לקשת בענן
. בין חיפה לת"א מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? מנשקת צב. זה לא מספיק מסוכן?
נמצאת בתנועת נוער כלשהי? צופים, עם כל מיני חברים. בינהם גם אקי (ראשי תיבות של מישהו). אוף אני אוהבת את הבנאדם הזה כ"כ.... אם כן- פרטי איזו. ^ ^ ^ ראש1/מעריב לנוער? לא משנה. אבל אם יש פוסטרים ענקיים של אורלנדו באמצע זה הכי טוב... פיתחתי אובססיה קטנה אליו
נו מה? איך אפשר שלא? באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? ואו. יש המון: ראש גדול, אורלנדו בלום, עברי לידר, יס וויקאנד, מגרש ביתי, אוונסנס, ועוד... אלה הפעילים יותר. פעם אחת העלאתי נוסטלגיית פוקימון עם מישהו אז נכנסתי לפורום שלהם כדי לבדוק אם למישהו יש תמונה של גרי. עד היום זה לא מחק לי את זה מהפרטים
. בושם אהוב- אין
צבע לק אהוב- מזעזעים שכאלה, אבל לא מגעילים.
איזה איפור את שמה ליומיום? לא שמה. אם אני שמה (שזה לא קורה הרבה)זה רק עפרון קצת בעד/נגד- התנתקות- הצבע שמסמל אותם יפה|כתום ארגגגגגגג|. אבל אין לי דעה כ"כ. יחסים הומוסקסואלים- בעד! בעד! בעד! בעד! הומואים רולזזז פירסינג- תלוי איפה.
סמים- פיסה ביכסה אלכוהול- לא הרבה. לפעמים ובמידה. למשל בליל הסדר
. וגם לא לפני גיל 16..
רצח- בעד על כמה אנשים מסויימים
זנות- נואופ. שונאת זונות
מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים- תלוי איזה עוגיות
וחזרתי, אבל אני לא אכתוב המון המון פה... אלא במידה

עונה על השאלות חח...[ מעיין]

שם- מעיין גיל- לא מסגירה [ 26.7] מזל- אריה סרט- ל=א בית השווה מגורים- מרכז בשביל עוגיות- די הרבה... תנועת נוער- לא... מ-ע-ר-י-ב= שליטה טלנובלה בע"מ= גם שליטה בושם- 212 לק- נוצצים איפור- עיפרון שחור לעניים התנתקות- נגד הומוסקסואליים- שיעשו מה שבראש שלהם למרות שזה איכס... פירסינג- תלוי איפה.. סמים- נגד איכס אלכוהול- תלוי באיזו מידה... רצח- נגד זנות- שיהיה להם בכיף.. לא..........

../images/Emo152.gif היום בתפוז אנשים

ולרי בזרוב, האחראי על שרות האיתור וההיסטוריה המשפחתית בארגון HIAS (ארגון העזרה למהגרים יהודיים), מתארח היום בשעה 16:00 בפורום שורשים משפחתיים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=325&msgid=54184584
יאיר שיינגוט, מנהל מעבדת הצילום פוטוגן, יתארח בפורום צילום - ציוד וסיוע טכני בשעה 17:00 ויענה לשאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=809&msgid=54756803
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: ליקויי למידה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1080&msgid=54740714
והערב ב-20:50 מגיעה תמר קינן, הלא היא אפרת בטלנובלה בע"מ, להתארח באתר הרשמי של הסדרה, שבוע תמים לאחר מות הדמות אותה היא מגלמת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1000&msgid=54695778

skaatit 1

New member
עונה לך, מאמי!!!

שם: אורטל גיל: 13 מזל: דלי סרט אהוב: יש המון אזור מגורים: חיפה, או יותר נכון: קרית ביאליק בשביל אספקת עוגיות לא הייתי נותנת כלום, אני לא ממש אוהבת... לא נמצאת בשום תנועת נוער, זה לא מעניין אותי... חולה על ראש 1, אני חדשה בקטע של הפורומים..חחח.... צבע לק: סגול, סגלגל...ורוד... לא שמה איפור...רק למסיבות....

למעלה