שאלון הכרות קטנטן

הפה! הפה! הפה! ../images/Emo109.gif

למה מה יש לך נגד הומואים? רק שתדעי שסבתא שלי הביאה זוג הומואים לחתונה של דודה שלי, והם אלה שעשו את החתונה!!! אחחח שונאת הומופובים!

את פשוט אחותי בלב ובנשמה ../images/Emo99.gif

כל פעם שמישהו רק מזכיר הומואים בסביבה שלי אני כבר מתחילה להיכנס למצב כוננות
אל תשאלי כמה פעמים קראתי לחברות שלי הומופוביות

כן, אני יודעת ../images/Emo109.gif

אני וחברה שלי עשינו לינץ' על הומופוב אחד מהכתה שלי (שאנחנו חושדות שהוא בעצמו הומו
)

בד"כ

הומופובים הם הומואים בעצמם.... כי לדעתי, מישהו שחושב שהוא כזה, זה מפחיד אותו, והוא פוחד שידעו מזה, כי הוא לא רוצה להיות כזה, ואז הוא כל הזמן מדבר נגד הומואים, שלא יחשבו אולי שהוא כזה, והוא בעצם פוחד מעצמו.... אבל כמובן יש יוצאי דופן, שהם סתם מטומטמים

צודקת ../images/Emo45.gif ../images/Emo109.gif

חוץ מזה שמעת על ילד בן 15 שלא חושב כל היום על בנות ערומות וספורט?

../images/Emo4.gif

די לעשות בנים כל כך שטחיים. וגם אם כל מה שיש להם בראש זה סקס, זה לא הופך אותם לשטחיים... יש להם גם צדדים טובים.

חס ושלום ../images/Emo109.gif

בנים שטחיים? לא אמרתיי אמרתי שרק סקס יש להם בראש כל הזמן!

../images/Emo41.gifעונה

שם-מור גיל-14 וחצי מזל-קשת שולטט
סרט אהוב-יש הרבה... אזור מגורים-יבנה מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים?כלום שונאת עוגיות נמצאת בתנועת נוער כלשהי?לאא אם כן- פרטי איזו ראש1/מעריב לנוער?ראש1 באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? אהבה מעבר לפינה והשמינייה בושם אהוב-נועה צבע לק אהוב-שקוף איזה איפור את שמה ליומיום?שחור בעיניים וסומק בעד/נגד- התנתקות (נו מה הם כתומים...) נגד יחסים הומוסקסואלים בעד פירסינג בעד סמים נגד אלכוהול נגד רצח נגד זנות נגד מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים נגד

aNaTi 17

New member
עכשיו.... אני!

שם- ענת גיל- 18 מזל- תאומים (ולא, אין לי פיצול אישיות!! חח) סרט אהוב- ילד אבוד אזור מגורים- מרכז, מודיעין מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? אמממ לא יודעת נמצאת בתנועת נוער כלשהי? עכשיו לא, בעבר הייתי אם כן- פרטי איזו- הנוער הציוני (?) ראש1/מעריב לנוער? מעריב לנוער באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? כוכב נולד, לימוד נהיגה ותיאוריה (למרות שסימתי עם זה מזמן...) בושם אהוב- מנדרינה דאק צבע לק אהוב- ורוד
איזה איפור את שמה ליומיום? עיפרון שחור וצלליות.. בעד/נגד- התנתקות (נו מה הם כתומים...)- לא יודעת
יחסים הומוסקסואלים- אין לי שום דבר נגדם פירסינג -
סמים-
אלכוהול- לא ברמות קשות, מדי פעם יכול להיות נחמד רצח-
זנות-
מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים-

אני ../images/Emo98.gif

שם
דנה. גיל
19. מזל
טלה. סרט אהוב
כל הסרטים של אנג'לינה ג'ולי
אזור מגורים
חיפה. מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים?
כלום. נמצאת בתנועת נוער כלשהי?
לא. ראש1/מעריב לנוער?
שניהם לא משו. באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך?
אביב גפן. בושם אהוב
ולנטינו. צבע לק אהוב
איכס. איזה איפור את שמה ליומיום?
עיפרון שחור. בעד/נגד- התנתקות (נו מה הם כתומים...)
לא יודעת. יחסים הומוסקסואלים
אחלה. פירסינג
בעד!!! סמים
נגד. אלכוהול
סבבה. רצח
נגד. זנות
נגד. מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים
חחחחח

אני../images/Emo13.gif

שם- ליאור
גיל- עוד חודשיים בדיוק 13 מזל- אריה סרט אהוב- טיטאניק ואינטיליגנציה מלאכותית.. וגלידאטור
אזור מגורים- מרכז מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? כלום.. אני לא עד כדי מתה על עוגיות.. נמצאת בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן- פרטי איזו -- ראש1/מעריב לנוער? ראש 1 שליטה!
באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך?טלנובלות בושם אהוב- i love love צבע לק אהוב- שקוף/שחור איזה איפור את שמה ליומיום? לא שמה ליומיום.. הכי אוהבת טבעי.. בעד/נגד- התנתקות (נו מה הם כתומים...) אין לי דיעה.. יחסים הומוסקסואלים
פירסינג- מי שרוצה שיהיה לו בכיף סמים
אלכוהול- אין בעיה.. אבל לא מופרז.. רצח-
זנות-
מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים- חחח
זהו עכשיו תענו ואל תשכחו לכתוב בסוף כמה שאתם אוהבים אותי סתם, אתם לא חייבים אני מאוד אוהבת אותך
למרות שאני לא מכירה אותך ממש..

Danielushhhh

New member
בלהבלהבלהבלהבלהבלה

שם- בלהבלהבלהבלהבלהבלה גיל- כמעט 14 מזל- עקרב
סרט אהוב- קוראים לי סם אזור מגורים- גבעתיים מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? כלום
לא מתה על עוגיות נמצאת בתנועת נוער כלשהי? אופקורס
אם כן- פרטי איזו- הנוער העובד והלומד, לומד עלק
ראש1/מעריב לנוער? ראש1 באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? תחפשו בושם אהוב- דולצה וגבאנה צבע לק אהוב- שקפקף איזה איפור את שמה ליומיום? לא מתאפרת
בעד/נגד- התנתקות-
יחסים הומוסקסואלים-
פירסינג-
סמים- בטח שכן
סתם, בטח שלא אלכוהול- עד רמה מסוימת רצח-
זנות-
מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים-

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייייי

שם- עדן|דגש| גיל- 20 מזל- אריה סרט אהוב- "ברוס הגדול מכולם" אזור מגורים- אשדוד מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? כלום נמצאת בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן- פרטי איזו ראש1/מעריב לנוער? ראש 1 באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? הראל סקעת, השיר שלנו, ווסטלייף, סקרים ושאלונים בושם אהוב- Noa צבע לק אהוב- שקוף חחח אנ'לא אוהבת לקים איזה איפור את שמה ליומיום? עיפרון שחור בעיניים בעד/נגד- התנתקות (נו מה הם כתומים...) בעד יחסים הומוסקסואלים בעד פירסינג בעד סמים נגד אלכוהול נגד רצח נגד זנות נגד מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים מה?????? חחחח

למעלה