שאלון הכל מיני..

../images/Emo86.gifעכשיו תורי

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?לא -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כן -שיניי זהב?לא
-שיניים תותבות?מה?
-שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?לא -עיניים חומות?כן -עיניים משולבות?לא -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?לא -עיניים גדולות?כן [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?לא -ראש נקי?כן -שיער חלק?בערך -שיער מתולתל?לא -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?כן -שיער זקנה?לא
-שיער רגיל?כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?כן -רוצה להיות מפורסם?לא -נמוך?אני בסדר כמו כולם -גבוה?--- -רזה?כן -שמן?לא -עצלן?לפעמים -פרחח?לא -שובב?כן -ממזר?שצריך

---->

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?לא -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כה -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא ממש -שיניים רגילות?כה [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?לא -עיניים חומות?כה -עיניים משולבות?לא -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?לא -עיניים גדולות?לא ממש [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?אולי חח -ראש נקי?ממ נראה לי -שיער חלק?כה -שיער מתולתל?לא -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?ממ לא במיוחד -שיער דק?לא ממש -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?כה [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?כה -רוצה להיות מפורסם?לא ממש -נמוך?לא -גבוה?לא יותר מדי -רזה?יחסית -שמן?לא -עצלן?קצת -פרחח?לא ממש חח -שובב?לא במיוחד -ממזר?לא ממש תלוי איך מסתכלים עלזה חח

../images/Emo113.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? לא -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? לא -שיניים רגילות? נראה לי שכן... [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא -עיניים חומות? לא -עיניים משולבות? לא ממש.. -עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? בערך.. -עיניים בהירות? בערך.. -עיניים גדולות? לא ממש [שיער] האם יש לך..? -כינים? איכס לא! -קשקשים? לא -ראש נקי? כן =] -שיער חלק? כן -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? כן -שיער זקנה? לא -שיער רגיל?=\ כנראה. [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? בערך -רוצה להיות מפורסם? לא -נמוך? לא -גבוה? לא -רזה? בערך -שמן? לא -עצלן? כן -פרחח? לא -שובב? לא -ממזר? לא

--->

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? לא -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? לא ממש -שיניים רגילות? כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא -עיניים חומות? ממ..בערך...דבש -עיניים משולבות? לא -עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? קצת -עיניים גדולות? לא [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? טיפה -ראש נקי? כן -שיער חלק? לא -שיער מתולתל? לא..גלי -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? כן -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? כן -רוצה להיות מפורסם? לא -נמוך? כן -גבוה? לא -רזה? כן -שמן? לא -עצלן? כן -פרחח? לא -שובב? לא -ממזר? לא

taltal3001

New member
התשובות של טלטוללל ../images/Emo47.gif

שיניים
רווח? לא גשר? לא פלטה? לא סתימה? כן 20 אלף שיניי זהב? לא תודה חח שיניים תותבות? לא שיניים בחוץ? לא שיניים עקומות? לא שיניים רגילות? אני חושבת שכן חח עיניים
עיניים ירוקות? לא עיניים חומות? כן עיניים משולבות? לא עיניים סגולות?לא עיניים כחולות? לא עיניים בהירות?לא עיניים גדולות?לא שיער
כינים? לא תודה@!!!!!!!!!! חחחחחח קשקשים? גם לא ראש נקי?מאד נקי שיער חלק? כן!!חלק מאד כמו פן.. שיער מתולתל?לא שיער קצוץ?לא שיער עבה מאד? לא עבה מאד,אבל עבה מספיק שיער דק?לא שיער זקנה? חחחחחחחחחחחחחחחח לא עליי
מאוהבת?לא רוצה להיות מפורסמת?מי לא רוצה להיות מפורסם? נמוך?לא גבוה?אני כבר גבוהה חח.. רזה?אני כבר רזה.. שמן?לא עצלן?אני עצלנית.. פרחח?חחחחחחחחחחחחחחחחח לא שובבה? כן מאד.. ממזר?לא!

אני רוצה להאמין שיש לי דרך לעצור |:

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? כן -סתימה? כן -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? לא -שיניים רגילות? כן[?] [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא -עיניים חומות? כן -עיניים משולבות? לא -עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? כן -עיניים גדולות? לא ממש [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? לא -ראש נקי? כן -שיער חלק? כן -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? כן -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? מממ..ליודעת -רוצה להיות מפורסם? אפשר לומר -נמוך? לא -גבוה? כן -רזה? לא ממש -שמן? ליודעת -עצלן? כן -פרחח? לא -שובב? כן -ממזר? כן

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? כן, יש לי שיניים
-רווח? לא ממש -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? יכול להיות, אף פעם לא ממש עקבתי איזה טיפולים רופאי השיניים עושים לי בפה
-שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? כע -שיניים רגילות? לא [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא
-עיניים חומות? לא
-עיניים משולבות? לא
-עיניים סגולות? לא
-עיניים כחולות? כן כן כן !!! -עיניים בהירות? כנראה
-עיניים גדולות? כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן
[שיער] האם יש לך..? כן, יש לי שיער
-כינים? לא -קשקשים? כן -ראש נקי? חפפתי רק שלשום, אז בערך
-שיער חלק? בערך -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? בערך, לא ג'יפה -שיער דק? לא -שיער זקנה? ?לא -שיער רגיל? לא [עלייך..] האם אתה? כן, אני אני
-מאוהב? עד כאב (אבל לא בבן אדם
אולי לא כולל אד נורטון) -רוצה להיות מפורסם? אני יכולה בבטחה להגיד שלא
-נמוך? לא -גבוה? לא -רזה? כן -שמן? כן -עצלן? כן -פרחח? לאכן -שובב? כןלא -ממזר? יאללה.

victoria777

New member
תשובות

כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?לא -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?לא -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?קצת -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?כן -עיניים חומות?לא -עיניים משולבות?לא -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?לא -עיניים גדולות?בינוניות [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?לא -ראש נקי?כן -שיער חלק?לא ממש -שיער מתולתל?לא -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?לא -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?לא -רוצה להיות מפורסם?לא -נמוך?לא -גבוה?כן -רזה?לא -שמן?לא -עצלן?לא -פרחח?לא -שובב?לא -ממזר?ממזר= ילד שנולד מחוץ לנישואים.אני לא מתאימה להגדרה הזאת

../images/Emo28.gif .................

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?מה?? -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כן -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?לא -עיניים חומות?לא -עיניים משולבות?כן -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?אולי -עיניים גדולות?לא [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?לא -ראש נקי?=\ -שיער חלק?כן -שיער מתולתל?לא -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?כן -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?כן -רוצה להיות מפורסם?לא -נמוך?לא -גבוה?כן -רזה?חחחחחחחחחח -שמן?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -עצלן?כן -פרחח?כן -שובב?כן -ממזר?כן

../images/Emo46.gifאיזה שקרנית!מה עם הכינים

הצבעוניות בשלל צבעים? סנילילת!(מגלגלת עיניים)

מסטולית

New member
שאלון מפגר ../images/Emo3.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? כן -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות ? לא -שיניים בחוץ? קצת אבל בקטנה -שיניים עקומות? טיפלה... -שיניים רגילות? כה! [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא -עיניים חומות? כן -עיניים משולבות? מה? -עיניים סגולות? לא.. הלוואי -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? לא -עיניים גדולות? לא [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? לא -ראש נקי? כן נראה לי -שיער חלק? כן -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? כן -שיער זקנה? לא
-שיער רגיל? בערך [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? לא ממש -רוצה להיות מפורסם? לא -נמוך? לא -גבוה? לא -רזה? לא -שמן? לא -עצלן? כן -פרחח? בטח!
-שובב? לא -ממזר? כמובן

אני../images/Emo3.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה? כה -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כה [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?לא -עיניים חומות?כה -עיניים משולבות?לא -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?לא -עיניים גדולות?לא [שיער] האם יש לך..? -כינים? חח לא -קשקשים? לא -ראש נקי? כה -שיער חלק? כה -שיער מתולתל? רק למטה בכלל שאני מסתרקת חצי ראש -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק? בערך -שיער זקנה? לא -שיער רגיל?לא [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? כה -רוצה להיות מפורסם? לא יזיק לי -נמוך? לא -גבוה? לא אני באמצע -רזה? לא -שמן? לא אני מלאה במקומות הנכונים חחח -עצלן? כה בערך -פרחח? מאוד -שובב? מאוד -ממזר? כה

ציירי לך שפם

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? ממש מעט. -גשר? לא. -רסן? לא. -פלטה? לא. -סתימה? כן. / -שיניי זהב? לא. -שיניים תותבות? לא. -שיניים בחוץ? מעט. -שיניים עקומות? מעט. -שיניים רגילות? כן?.. [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא. -עיניים חומות? כן. -עיניים משולבות? לא. -עיניים סגולות? לא. -עיניים כחולות? לא. -עיניים בהירות? לא. -עיניים גדולות? לא. [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא. -קשקשים? לא. -ראש נקי? כן. -שיער חלק? כן. -שיער מתולתל? לא. -שיער קצוץ? לא. -שיער עבה מאוד? לא. -שיער דק? לא. -שיער זקנה? לא. -שיער רגיל? כן. [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? קצת. -רוצה להיות מפורסם? אנערף. -נמוך? 1.63. נחשב? / -גבוה? לא. -רזה? לא. -שמן? כן. / -עצלן? כן. -פרחח? לא.
-שובב? לא. -ממזר? לא.

עווווווונה ../images/Emo9.gif

כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?
קטן כזה -גשר?
-רסן?
-פלטה?
-סתימה?
-שיניי זהב?
-שיניים תותבות?
-שיניים בחוץ?
-שיניים עקומות?
-שיניים רגילות?
[עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?
-עיניים חומות?
-עיניים משולבות?
-עיניים סגולות?
-עיניים כחולות?
-עיניים בהירות?
-עיניים גדולות?
[שיער] האם יש לך..? -כינים?
-קשקשים?
-ראש נקי?
-שיער חלק?
-שיער מתולתל?
-שיער קצוץ?
-שיער עבה מאוד?
-שיער דק?
-שיער זקנה?
-שיער רגיל?
[עלייך..] האם אתה? -מאוהב?
כרגע -רוצה להיות מפורסם?
כרגע -נמוך?
-גבוה?
=ממוצעת -רזה?
=ממוצעת -שמן?
-עצלן?
-פרחח?
-שובב?
-ממזר?

pompii

New member
נמנמנמ ../images/Emo26.gif

[שיניים]- האם יש לך...? -רווח?לא -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כן -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן.. [עיניים].. האם יש לך..? -עיניים ירוקות?כן -עיניים בהירות?כן -עיניים גדולות?לא ממש [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?קצת -ראש נקי?כן -שיער חלק?בערך -שיער מתולתל?לא -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?כן -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?לא -רוצה להיות מפורסם?לא -נמוך?לא ממש נמוכה..קצת.. -גבוה?לא -רזה?כן -שמן?לא -עצלן?לפעמים -פרחח?לא -שובב?לפעמים -ממזר?לפעמים

הילושששששששש

כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -גשר -רסן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים חומות [שיער] האם יש לך..? -כינים?
ודאי שלא -קשקשים?ודאי שכן
-ראש נקי?לא...כי יש לי קשקשים(מגלגלת עיניים) -שיער חלק-טוב נו..גם חלק וגם מתולתל שכזה -שיער מתולתל -שיער עבה [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?במתי אטלס!
-רוצה להיות מפורסם?ובכן...כן! -נמוך?
אפשר מאוד לומר... -רזה?מאוד!אחח התודה והשבח לאל -עצלן?די הרבה פעמים...כן אפשר לומר.. -פרחח?לא -שובב?יותק מידי -ממזר?למילה הזאת יש כמה משמעויות בשפה כך שלא ניכנס לזה....(מירה הרשקוביץ מ-ש-פ-י-ע-ה עלי
)

pitput1

New member
....

• שאלון הכל מיני..ו הילה חולה על מאיה ו 16:26 | 09/01/05 כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?במקלדת -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?כן -סתימה?כן -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? -עיניים חומות? -עיניים משולבות?כחול-ירוק -עיניים סגולות? -עיניים כחולות? -עיניים בהירות? -עיניים גדולות? [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים?לא -ראש נקי?כן -שיער חלק?לא -שיער מתולתל? גלי -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?כן -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?בערך [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?לא -רוצה להיות מפורסם?אולי -נמוך?לא -גבוה?לא -רזה?לא -שמן?לא -עצלן?קצת.. -פרחח?לא -שובב?לא- ממזר?לא

backstreet n1

New member
עונה נה נה נה../images/Emo9.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא טפו טפו טפו -גשר? כנ"ל -רסן?כנ"ל -פלטה? לא -סתימה? לא -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות? כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא
-עיניים חומות? כן.. -עיניים משולבות? לא -עיניים סגולות? הלוואי
-עיניים כחולות? לאאא
-עיניים בהירות? לא -עיניים גדולות? לא [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא חח -קשקשים?לא -ראש נקי? כן -שיער חלק?לא -שיער מתולתל? כן -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? לא -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? הממ...לא -רוצה להיות מפורסם? כן..מי לא? -נמוך? לא חח -גבוה?כןןן -רזה? לא -שמן? לא -עצלן? כןן -פרחח?לא -שובב?לא -ממזר?לא

EROTOMANIA

New member
Dang it!

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? כן יש לי שיניים
-רווח? קצת. משהו שאי אפשר לתקן עם גשר. -גשר? כבר אין. -רסן? אין. -פלטה? רק בלילה. -סתימה? אממ.. 2 רגילות אחת לבנה -שיניי זהב? חח לא. בלינג בלינג. -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? בערך, רופאים בישראל לא יודעים איך לתקן שיניים. -שיניים רגילות? כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא -עיניים חומות? כן, כהות מאוד. -עיניים משולבות? לא -עיניים סגולות? חחחח לא -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? לא -עיניים גדולות? לא [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? לא -ראש נקי? כן -שיער חלק? כן -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? כן -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? לא [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? לא -רוצה להיות מפורסם? אממ.. לא ממש -נמוך? אכן. אני גמדה. -גבוה? לא -רזה? לא -שמן? לא -עצלן? מאוד -פרחח? חחחח לפעמים -שובב? כן
-ממזר? לא

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? כן, אבל ממש קטן ולא מורגש -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? כן -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? רק אחת -שיניים רגילות? כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא -עיניים חומות? כן -עיניים משולבות? לא -עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? לא, הלוואי -עיניים גדולות? לא [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? כן -ראש נקי? מה זאת אומרת? -שיער חלק? אפשר להגיד, כי השיער שלי חלק, ורק למטה הוא מסתלסל -שיער מתולתל? רק בקצוות -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? לא -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? כן, מאוד
-רוצה להיות מפורסם? כן -נמוך? כן -גבוה? לא -רזה? כן -שמן? לא -עצלן? לפעמים -פרחח? לא -שובב? לא -ממזר? לא

למעלה