שאלון הכל מיני..

שאלון הכל מיני..../images/Emo85.gif

כל מיני שאלות...
על עצמך:
[שיניים]- האם יש לך...? -רווח? -גשר? -רסן? -פלטה? -סתימה? -שיניי זהב? -שיניים תותבות? -שיניים בחוץ? -שיניים עקומות? -שיניים רגילות? [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? -עיניים חומות? -עיניים משולבות? -עיניים סגולות? -עיניים כחולות? -עיניים בהירות? -עיניים גדולות? [שיער] האם יש לך..? -כינים? -קשקשים? -ראש נקי? -שיער חלק? -שיער מתולתל? -שיער קצוץ? -שיער עבה מאוד? -שיער דק? -שיער זקנה? -שיער רגיל? [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? -רוצה להיות מפורסם? -נמוך? -גבוה? -רזה? -שמן? -עצלן? -פרחח? -שובב? -ממזר?

ady18

Well-known member
תשובות שלי

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?כן -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כן -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? -עיניים חומות?כן -עיניים משולבות?לא -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?לא -עיניים גדולות?לא [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?לא -ראש נקי?כן -שיער חלק?כן -שיער מתולתל?לא -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?כן -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?כן -רוצה להיות מפורסם?כן -נמוך?כן -גבוה?לא -רזה? -שמן? -עצלן?לא -פרחח?לא -שובב?כן -ממזר?כן

NiKi†a

New member
חח טוף אני?

[שיניים]- האם יש לך...? -רווח?לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? לא -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות? לא -שיניים רגילות? כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא חושבת -עיניים חומות? כן -עיניים משולבות? לא -עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? כן -עיניים גדולות? רגילות
[שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? לא -ראש נקי? כה -שיער חלק? לא -שיער מתולתל? גלי יותר
-שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? רגיל נו. -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? עדין לא :]..אבל בערך :) -רוצה להיות מפורסם? אולי -נמוך? לא -גבוה? לא -רזה? נראה לי -שמן? לא -עצלן? כה -פרחח? חחחחח..לאדעת מה לענות. -שובב? לא -ממזר? לא

A Lovato

New member
טוב התחלתי!!

כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?נופ...מזלי -גשר?נופ..כנל -רסן?נופ..כנל -פלטה?נופ..כנל -סתימה?יאפ... -שיניי זהב?היה פעם..אבל כתר(זהב..בלעכס) -שיניים תותבות?נופ..מזלי -שיניים בחוץ?נופ.. -שיניים עקומות?אולי טיפה.. -שיניים רגילות?למזלי כן! [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?לא:[ -עיניים חומות?כן..אוף! -עיניים משולבות?נופ! למזלי! -עיניים סגולות?לא..אבל אני רוצה! -עיניים כחולות?הלוואי! -עיניים בהירות?נופ.. -עיניים גדולות?אולי טיפה.. [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא! -קשקשים?לא נראה לי! -ראש נקי?כן!=] -שיער חלק?טיפה גלי -שיער מתולתל?נופ -שיער קצוץ?לא! -שיער עבה מאוד?חצי חצי -שיער דק?חצי חצי -שיער זקנה?לא!!!!!!!!!! -שיער רגיל?כן! [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?כן.. -רוצה להיות מפורסם?לא... -נמוך?לא! מזלי -גבוה?אם זה גבוה?...בת 13 וחצי (1.65) -רזה?לא ממש -שמן?לא! בפעם האלף יש לי מזל! -עצלן?די:[ -פרחח?יאפ=] -שובב?יאפ=] -ממזר?נופ טוב עניתי=] יאיא לי!*התחלתי להתמכר*

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? כן -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? לא -שיניי זהב? חח לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? לא -שיניים רגילות? כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? -עיניים חומות? -עיניים משולבות? -עיניים סגולות? -עיניים כחולות? -עיניים בהירות? -עיניים גדולות? [שיער] האם יש לך..? -כינים? חס! -קשקשים? לא -ראש נקי? אולי... -שיער חלק? כן -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא
-שיער דק? כן -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? כן -רוצה להיות מפורסם? כן -נמוך? לא -גבוה?כן -רזה? כן -שמן? לא -עצלן? לא -פרחח? לא -שובב? לא -ממזר?לא

Spiritfall

New member
טוב נו.

כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? אני חושבת שיש לי שינתיים. -רווח? לא -גשר? היה -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? לא -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? לא -שיניים רגילות? לא [עיניים]..האם יש לך..? כן -עיניים ירוקות? הלוואי. -עיניים חומות? כן -עיניים משולבות? אם יש דבר כזה גוונים של חום - אז כן. -עיניים סגולות? פחחח איפה סיון? -עיניים כחולות? לא, אבל זה יפה
-עיניים בהירות? לא -עיניים גדולות? לא, באמצע. [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? לא -ראש נקי? אני חושבת.. -שיער חלק? כן -שיער מתולתל? הלוואי -שיער קצוץ? לא, אבל ניר פה. -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? לא -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? אפשר להגיד.. [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? לא יודעת -רוצה להיות מפורסם? לא -נמוך? לא -גבוה? בסדר. -רזה? לא -שמן? לא -עצלן? כשצריך -פרחח? חח כן
-שובב? כה -ממזר? כה

netaK

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? יש לי שיניים
-רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? לא -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? לא -שיניים רגילות? כן! [עיניים]..האם יש לך..? יש לי עיניים! -עיניים ירוקות? רבע מעין ימין ירוקה! -עיניים חומות? כל השאר חום, כן -עיניים משולבות? נו כן
-עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? לא -עיניים גדולות? לא [שיער] האם יש לך..? יש לי שיער! -כינים? לא -קשקשים? לא -ראש נקי? נראה לי?
-שיער חלק? כן :| -שיער מתולתל? לא
-שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? ממש לא -שיער דק? כן -שיער זקנה? לא? -שיער רגיל? כן :|

Billy4

New member
New../images/Emo9.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?לא -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כן -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?לא -עיניים חומות?כן -עיניים משולבות?אה? -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?כן -עיניים גדולות?לא [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?לא -ראש נקי?כן -שיער חלק?כן -שיער מתולתל?לא -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?כן -שיער דק?לא -שיער זקנה?לא -שיער רגיל? [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?כן -רוצה להיות מפורסם?לא יזיק -נמוך?לא -גבוה?כן -רזה?באמצע -שמן?באמצע -עצלן?לא -פרחח?כן...
-שובב?כן...
-ממזר?כן...

Mrs big

New member
&^%*O)&^%$

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? כן. -גשר? לא. -רסן? לא. -פלטה? לא. -סתימה? לא. -שיניי זהב? לא. -שיניים תותבות? חח, לא. -שיניים בחוץ? הא? -שיניים עקומות? אולי קצת. -שיניים רגילות? בערך. [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא. -עיניים חומות? כן. -עיניים משולבות? לא. -עיניים סגולות? היו לי. -עיניים כחולות?
. (אין לי.) -עיניים בהירות? לא. -עיניים גדולות? לא. [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא. :| -קשקשים? כן. :/ -ראש נקי? יחסית. :| -שיער חלק? לא. -שיער מתולתל? כן. -שיער קצוץ? לא. -שיער עבה מאוד? לא. -שיער דק? קצת. -שיער זקנה? לא. -שיער רגיל? לא. [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? כן. -רוצה להיות מפורסם? לא. -נמוך? זה יחסי. -גבוה? גם זה יחסי. -רזה? לא. -שמן? כן. (למרות שגם זה יחסי..) -עצלן? כן. :/ -פרחח? חח, ברור. -שובב? מאוד. O_O -ממזר? לא.

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

[שיניים] האם יש לך...?
-רווח?
-גשר?
-רסן?
-פלטה?
-סתימה?
-שיניי זהב?
-שיניים תותבות?
-שיניים בחוץ?
-שיניים עקומות?
-שיניים רגילות?
[עיניים]..האם יש לך..?
-עיניים ירוקות?
-עיניים חומות?
-עיניים משולבות?
-עיניים סגולות?
-עיניים כחולות?
-עיניים בהירות?
-עיניים גדולות?
[שיער] האם יש לך..?
-כינים?
-קשקשים?
-ראש נקי?
-שיער חלק?
-שיער מתולתל?
-שיער קצוץ?
-שיער עבה מאוד?
-שיער דק?
-שיער זקנה?
-שיער רגיל?
[עלייך..] האם אתה?
-מאוהב?
-רוצה להיות מפורסם?
-נמוך?
-גבוה?
-רזה?
-שמן?
-עצלן?
-פרחח?
-שובב?
-ממזר?

RaSmUs iT

New member
mine!!

שיניים]- האם יש לך...? -רווח?
לא -גשר?
לא -רסן?
לא -פלטה?
כן -סתימה?
לא -שיניי זהב?
לא -שיניים תותבות?
לא -שיניים בחוץ?
לא -שיניים עקומות?
לא -שיניים רגילות?
כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?
בערך -עיניים חומות?
לא -עיניים משולבות?
כן -עיניים סגולות?
לא -עיניים כחולות?
לא -עיניים בהירות?
כן -עיניים גדולות?
לא ממש [שיער] האם יש לך..? -כינים?
לא -קשקשים?
לא -ראש נקי?
כן -שיער חלק?
לא -שיער מתולתל?
כן -שיער קצוץ?
לא -שיער עבה מאוד?
לא -שיער דק?
לא -שיער זקנה?
לא -שיער רגיל?
כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?
כן
-רוצה להיות מפורסם?
זה היה יכול להיות נחמד -נמוך?
לא -גבוה?
לא -רזה?
לא -שמן?
לא -עצלן?
כן -פרחח?
כן -שובב?
כן -ממזר?
כן

רונקי

New member
על עצמי ../images/Emo41.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? כן
-גשר? לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כן -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות? כן. סתם לא
-שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?כן -עיניים חומות?לא -עיניים משולבות?כן -עיניים סגולות?לא הלוואי -עיניים כחולות?כן -עיניים בהירות?לא -עיניים גדולות?כן [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?לא -ראש נקי?כן -שיער חלק?לפעמים -שיער מתולתל?לפעמים -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?לא -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?לא -רוצה להיות מפורסם?כן -נמוך?לא -גבוה?כן -רזה?כן -שמן?לא -עצלן?כן -פרחח?קצת -שובב?כן -ממזר?קצת

lollapalooza

New member
נאמ ../images/Emo80.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? 3 -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לא -שיניים עקומות? לא ממש -שיניים רגילות? כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? כן -עיניים חומות? לא -עיניים משולבות? מה זה
-עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? יש שם קצת כחול... -עיניים בהירות? כן -עיניים גדולות? לא [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? לא -ראש נקי? כן -שיער חלק? לא -שיער מתולתל? כן -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? לא -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? לא -רוצה להיות מפורסם? לא ממש -נמוך? לא -גבוה? לא -רזה? קצת -שמן? קצת -עצלן? מאוד -פרחח? הא
-שובב? לא -ממזר? טחחח לא

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo9.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? כה -שיניי זהב? פוי, לא -שיניים תותבות? לא
-שיניים בחוץ? ממ לא -שיניים עקומות? קצת למטה
-שיניים רגילות? ממ כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא
-עיניים חומות? קיצר חומות כהות
[שיער] האם יש לך..? -כינים? לא :\ -קשקשים? לא -ראש נקי? כן -שיער חלק? לא -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? לא -שיער עבה מאוד? לא -שיער דק? לא -שיער זקנה? לא -שיער רגיל? כן! גלי :p [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? ממ נראה לי
-רוצה להיות מפורסם? לא -נמוך? קצת.. נורמלי -גבוה? לא -רזה? בערך P: -שמן? לא -עצלן? מאוד :> -פרחח? לא -שובב? לא -ממזר? לא..

MikeY fReAk

New member
שליטה:]../images/Emo79.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לא -גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? אממ אפילו 2 -שיניי זהב? כסף
-שיניים תותבות? עדיין לא -שיניים בחוץ? לא:| -שיניים עקומות? בלמטה טיפה -שיניים רגילות? לא [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? לא -עיניים חומות? כן
-עיניים משולבות? מה|: -עיניים סגולות? :O -עיניים כחולות? לא:) -עיניים בהירות? קצת. זה לא חום כהה, אבל גם לא ממש בהיר. הוא יפה[: -עיניים גדולות? לא בדיוק. [שיער] האם יש לך..? -כינים? לא -קשקשים? כן -ראש נקי? כן -שיער חלק? קצת גלי -שיער מתולתל? לא -שיער קצוץ? כן, אפשר לומר. בערך. -שיער עבה מאוד? לע.. -שיער דק? לא! -שיער זקנה? |: -שיער רגיל? אממ אולי? [עלייך..] האם אתה? -מאוהב? אולי -רוצה להיות מפורסם? חס וחלילה -נמוך? לא -גבוה? יחסית, יש לי גובה. אבל אני בסדר, לא ג'ירפה. -רזה? ככה אומרים.. -שמן? לא ממש. לא. -עצלן? מאוד -פרחח? לא -שובב? לא -ממזר? לא

מה זה, שירים לא-של-רדיו ברדיו!

על עצמך: [שיניים] - האם יש לך...? רווח? יאפ. גשר? לא. רסן? לא. מה ההבדל בין גשר לרסן? פלטה? לא. סתימה? לא, אבל נראה לי שאני צריכה... שיניי זהב? לא
שיניים תותבות? לא. שיניים בחוץ? מה זה אומר שיניים בחוץ?! שיניים עקומות? יש מאחורה, אבל לא רואים אותן... שיניים רגילות? חלקן סתם רגילות, כן. [עיניים] האם יש לך..? עיניים ירוקות? יאפ. עיניים חומות? לא. עיניים משולבות? לא. עיניים סגולות? אף פעם לא הבנתי מה זה עיניים סגולות... עיניים כחולות? לא. עיניים בהירות? כן, נראה לי שירוק עדיין נופל בקטגוריית הבהיר. עיניים גדולות? לא, הן בסדר. [שיער] האם יש לך..? כינים? לא *פיו*. קשקשים? אני לא בטוחה אם זה קשקשים או... משהו אחר
ראש נקי? הוא יהיה, היום בערב. שיער חלק? לא. שיער מתולתל? יאפ! שיער קצוץ? ממש לא. שיער עבה מאוד? אוי, כן... שיער דק? בחיים לא. שיער זקנה?
לא הבנתי, אבל זה משעשע. שיער רגיל? אני חושבת שלא. [עלייך..] האם אתה? מאוהב? סביר להניח שכן, אבל
-מאוהב, לא
-מאוהב. רוצה להיות מפורסם? לא. נמוך? אני באמצע. גבוה? רזה? מממ, גם פה באמצע
שמן? עצלן? אוי, כן. פרחח? לא, ילדה טובה |מלאך| שובב? לפעמים יוצא לי, אבל ברמה העקרונית לא. ממזר? לא.

tuty fruty

New member
אני

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?
-גשר?
-רסן?
-פלטה?
-סתימה?
-שיניי זהב?
-שיניים תותבות?
-שיניים בחוץ?
-שיניים עקומות?
-שיניים רגילות?
[עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?
-עיניים חומות?
-עיניים משולבות?
-עיניים סגולות?
-עיניים כחולות?
-עיניים בהירות?
תלוי מתי -עיניים גדולות?
[שיער] האם יש לך..? -כינים?
-קשקשים?
-ראש נקי?
אבל לא מקשקשים -שיער חלק?
-שיער מתולתל?
-שיער קצוץ?
-שיער עבה מאוד?
-שיער דק?
-שיער זקנה?
-שיער רגיל?
[עלייך..] האם אתה? -מאוהב?
-רוצה להיות מפורסם?
-נמוך?
-גבוה?
-רזה?
-שמן?
-עצלן?
-פרחח?
-שובב?
-ממזר?

../images/Emo85.gif

על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח? לאא
-גשר? לא -רסן? לא -פלטה? לא -סתימה? אולי אחד גג -שיניי זהב? לא -שיניים תותבות? לא -שיניים בחוץ? לאא
- והכוונה לשיניים בחוץ זה כאילו השיניים יוצאים החוצה מובן? וכאילו אי אפשר לסגור את הפהה בלאכסס -שיניים עקומות? לא -שיניים רגילות? כן
[עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות? כן משולבות עם חומות
-עיניים חומות? גם.. -עיניים משולבות? אה הא -עיניים סגולות? לא -עיניים כחולות? לא -עיניים בהירות? כן ככה ככה -עיניים גדולות? העיגול גדול אבל הצורה של העין קטנה;) [שיער] האם יש לך..? -כינים? לאאא
-קשקשים? לא -ראש נקי?
-שיער חלק?
-שיער מתולתל?
-שיער קצוץ?
-שיער עבה מאוד?
-שיער דק? כן נורמאלי יפה כזה מדורג -שיער זקנה?
-שיער רגיל?
[עלייך..] האם אתה? -מאוהב? כןן
-רוצה להיות מפורסם? כן -נמוך? לא -גבוה? כן -רזה? כן בממוצע הנורמאלי -שמן? לא -עצלן? לא תמיד -פרחח? לא חח -שובב? לא -ממזר? לא

English Muffin

New member
עונה...

כל מיני שאלות... על עצמך: [שיניים]- האם יש לך...? -רווח?לא -גשר?לא -רסן?לא -פלטה?לא -סתימה?כן אולי איזה אחת -שיניי זהב?לא -שיניים תותבות?לא -שיניים בחוץ?לא -שיניים עקומות?לא -שיניים רגילות?כן [עיניים]..האם יש לך..? -עיניים ירוקות?לא -עיניים חומות?כן -עיניים משולבות?לא -עיניים סגולות?לא -עיניים כחולות?לא -עיניים בהירות?לא -עיניים גדולות?לא [שיער] האם יש לך..? -כינים?לא -קשקשים?לא -ראש נקי?כן -שיער חלק?לא -שיער מתולתל?כן -שיער קצוץ?לא -שיער עבה מאוד?לא -שיער דק?כן -שיער זקנה?לא -שיער רגיל?כן [עלייך..] האם אתה? -מאוהב?לא -רוצה להיות מפורסם?לא -נמוך?באמצע כזה -גבוה?באמצע כזה -רזה?כן -שמן?לא -עצלן?כן -פרחח?לא -שובב?ליפעמים -ממזר?זה כמו שובב לא ?? שאלון מפגר...

למעלה