שאלון הכי הכי

I L O V E MCR

New member
הוו שאלון חביב ח"ח מטורףף!

הפרי הכי הכי? קווי אופקורס הירק הכי הכי? הו...אממ שאלה טטובה האוכל הכי הכי? בדר"כ גךידה
המשקה הכי הכי? מילקשייק החטיף שוקולד הכי הכי? פסק זמן פור פליי הארטיק קרח הכי הכי? מלון מקום הבילוי הכי הכי? אממ אממ אממ סוג המכונית הכי הכי? אוי יונדיי צהובה / פרארי אדומה [מין הסתם] הצבע הכי הכי? אדום שחור צהוב אין אחד משחק המחשב הכי הכי? הוו חחח אני לא משחקת במשחקי מחשב רק בסימס כי יש שם את ג'רארד אז רק לראות ולצאת הספר הכי הכי? -- הסרט המצחיק הכי הכי? מת לצחוקק זה גדולל הסרט המפחיד הכי הכי? צילצולים למינייהם הסרט העצוב הכי הכי? קינגקונג=[ הסדרת טלויזיה הכי הכי? מועדון לילה השחקן הכי הכי? עפר שכטרר השחקנית הכי הכי? אמממ.. -- הלהקה הכי הכי? מי כימיקל רומנסס
הזמר הכי הכי? ג'רארדייי
הזמרת הכי הכי? לא ממש אוהבת זמרות..ואין הכיהכי החג הכי הכי? חנוכההה=] המתנה הכי הכי? כסףף=] / דיסקים הפדיחה הכי הכי? --- החיה הכי הכי? נחש/סרטן/עקרב/נמר
לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו אוקע - לא יודעתצ למהה.. שאלון חביב=]

דנטל

New member
הכי הכי

הפרי הכי הכי? אננס הירק הכי הכי? חסה האוכל הכי הכי? סטייק לבן המשקה הכי הכי? סודה החטיף שוקולד הכי הכי? אגוזי הארטיק קרח הכי הכי? סולרו לימון ליים, זה חדש וזה מהמם מקום הבילוי הכי הכי? אגו בר בימי שני סוג המכונית הכי הכי? פורשה הצבע הכי הכי? אדום משחק המחשב הכי הכי? ספיידר הספר הכי הכי? המאהב - א.ב. יהושע הסרט המצחיק הכי הכי? סאות'פארק הסרט המפחיד הכי הכי? לא רואה סרטים מפחידים הסרט העצוב הכי הכי? ערב נשים הסדרת טלויזיה הכי הכי? סאות'פארק השחקן הכי הכי? ג'וני דפ השחקנית הכי הכי? אנג'לינה ג'ולי הלהקה הכי הכי? פנתרה הזמר הכי הכי? סאבלימינל הזמרת הכי הכי? סיון החג הכי הכי? זה שיש בו הכי הרבה חופש המתנה הכי הכי? החברים שלי הפדיחה הכי הכי? להחליק ברחוב בתוך ג'יפה מול אנשים החיה הכי הכי? חתולים לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו: כן, לצערי אני טיפה דלוקה על מישהו, להקליק להגדלה

וואו.

כל הכבוד על האומץ! אנשים שופטים דברים כאלה כי הם מפחדים מכל דבר שיוצא מהמסגרת שמגינה עליהם מפני סיכונים. לילה.

אני../images/Emo3.gif

הפרי הכי הכי? מנגו הירק הכי הכי? חסה האוכל הכי הכי? פסטה המשקה הכי הכי? קולה/לימונדה החטיף שוקולד הכי הכי? כל שוקולד הארטיק קרח הכי הכי? דובדבן מקום הבילוי הכי הכי? ים או מסיבות סוג המכונית הכי הכי? לע מבינה במכוניות
הצבע הכי הכי? שחור משחק המחשב הכי הכי? באבלס XB הספר הכי הכי? הארי פוטר הסרט המצחיק הכי הכי? שכחו אותי בבית הסרט המפחיד הכי הכי? מלאא הסרט העצוב הכי הכי? טיטניק הסדרת טלויזיה הכי הכי? האלופה השחקן הכי הכי? רן דנקר ועפר שכטר השחקנית הכי הכי? מיה דגן הלהקה הכי הכי? אוונסנס, מי כימיקל רומנס, גוד שארלוט הזמר הכי הכי? ג'רארד
והסולן של גוד שארלוט
הזמרת הכי הכי? איימי לי ועוד זמרת ששרה ת'שיר "וואט האב יו דאן נאו" ושאקירה וביונסה ואווריל לאוין החג הכי הכי? פסח <הכי הרבה חופש> המתנה הכי הכי? בית? XB חח אממ לע דעת הפדיחה הכי הכי? לע זוכרת החיה הכי הכי? דולפין ופינגווין

../images/Emo42.gifעונה

הפרי הכי הכי? מנגו הירק הכי הכי? עגבנייה וגזר האוכל הכי הכי? הכלל המשקה הכי הכי? מים החטיף שוקולד הכי הכי? כל דבר עם שוקולד זה טוב
הארטיק קרח הכי הכי? ענבים מקום הבילוי הכי הכי? ים סוג המכונית הכי הכי? לא יודעת הצבע הכי הכי? שחור, אדום כחול משחק המחשב הכי הכי? בועות בצרורות הספר הכי הכי? לאהוב עד מוות הסרט המצחיק הכי הכי? לא עולה לי עכשיו הסרט המפחיד הכי הכי? כנ"ל הסרט העצוב הכי הכי? הפסנתרן ויש עוד הסדרת טלויזיה הכי הכי? סדריק השחקן הכי הכי? אורלנדו בלום השחקנית הכי הכי? ניקול קדימן הלהקה הכי הכי? אוונסנס ורד הוט הזמר הכי הכי? לא יודעת הזמרת הכי הכי? אבריל החג הכי הכי? חנוכה המתנה הכי הכי? כל דבר מהלב הפדיחה הכי הכי? לא עולה לי החיה הכי הכי? ג'ירפהה לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההה

הפרי הכי הכי? אבטיח או ענבים הירק הכי הכי? אין האוכל הכי הכי? יש המוןן המשקה הכי הכי? נסטי החטיף שוקולד הכי הכי? יש המוןןן הארטיק קרח הכי הכי? תותי פרוטי, ענבים, קולה מקום הבילוי הכי הכי? קניון סוג המכונית הכי הכי? פרארי הצבע הכי הכי? כחול ושחור
משחק המחשב הכי הכי? אה !? הספר הכי הכי? יש מלאאאאאאא הסרט המצחיק הכי הכי? יש המוןן הסרט המפחיד הכי הכי? המון הסרט העצוב הכי הכי? המון הסדרת טלויזיה הכי הכי? השמינייה השחקן הכי הכי? המון השחקנית הכי הכי? עופרי פרישקולניק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [אלא מה ?
]
הלהקה הכי הכי? לא יודעע הזמר הכי הכי? לא יודעע הזמרת הכי הכי? לא יודעע החג הכי הכי? אמממממ כולםם המתנה הכי הכי? טיסה לחו"ל !! או כסף הפדיחה הכי הכי? לא יודעע החיה הכי הכי? הכלב שלי

sweet shir

New member
הכי הכי

הפרי הכי הכי? בננה ותות. הירק הכי הכי? עגבניה. 3> האוכל הכי הכי? פיצה ושוקולד. המשקה הכי הכי? דיאט קולה, שוקו ודיאט נסטיה. החטיף שוקולד הכי הכי? מארס. הארטיק קרח הכי הכי? דובדבן. מקום הבילוי הכי הכי? לא משנה. סוג המכונית הכי הכי? לא משנה. הצבע הכי הכי? שחור וורוד. משחק המחשב הכי הכי? סימס. הספר הכי הכי? הארי פוטר. הסרט המצחיק הכי הכי? מת לצעוק/אמריקן פאי. הסרט המפחיד הכי הכי? משחקים נסתרים. הסרט העצוב הכי הכי? מממ אנלא זוכרת. נגיד שהפסנתרן. (ואני בוכה מכל דבר. בכיתי בקליק. X__X;) הסדרת טלויזיה הכי הכי? הכי גאים שיש. השחקן הכי הכי? ג'ארד לטו?
השחקנית הכי הכי? מממ. הלהקה הכי הכי? מקפליי. ^__^ הזמר הכי הכי? מאט וויליס (כאלו שלא בלהקה...) הזמרת הכי הכי? אבריל. X: (אנלא שומעת שומדבר אחר. ^^) החג הכי הכי? פסח ופורים. המתנה הכי הכי? כסף. XD הפדיחה הכי הכי? להיות ערום מול אנשים (בלי כוונה). X: החיה הכי הכי? גור חתולים.

הכי הכי הכי הכי....

הפרי הכי הכי? אננס כמובן!
הירק הכי הכי? מלפפון ובצל האוכל הכי הכי? אממ חם וטעים המשקה הכי הכי? מים או אייס משהו החטיף שוקולד הכי הכי? שוקולד לבן איכותי הארטיק קרח הכי הכי? אננס או דובדבן מקום הבילוי הכי הכי? כל מקום עם הרבה חברים סוג המכונית הכי הכי? הצבע הכי הכי? כל יום זה משהו אחר... משחק המחשב הכי הכי? אני ממש לא מכירה, אז שיהיה סימס :p הספר הכי הכי? די, אני לא מסוגלת לבחור הסרט המצחיק הכי הכי? מבצע סבתא הסרט המפחיד הכי הכי? לא רואה סרטים מפחידים
הסרט העצוב הכי הכי? היומן הסדרת טלויזיה הכי הכי? חברים השחקן הכי הכי? השחקנית הכי הכי? הלהקה הכי הכי? נטאשההה הזמר הכי הכי? יזהר אשדות הזמרת הכי הכי? החג הכי הכי? שבועות המתנה הכי הכי? אישית ומיוחדת הפדיחה הכי הכי? החיה הכי הכי? כלבים חמודים לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו אין לי תמונה, אז >

crazysapir

New member
חח עונה הכי הכי + התמונה הכי הכי..

הפרי הכי הכי?תפוז הירק הכי הכי?עגניה האוכל הכי הכי?פיצה וצ'יפס המשקה הכי הכי?נס ורדבול החטיף שוקולד הכי הכי?וואי קשה קשנ לבחור את ה-הכי הכי...ממ שיהיה פסק זמן אולי.. הארטיק קרח הכי הכי?מלון מקום הבילוי הכי הכי?הלוואי והייתי יכולה למועדון הבארבי(זה לא כמו שזה נשמע מועדון של פאקצות אלה בדיוק ההפף סוג המכונית הכי הכי: אני ממש אבל ממש אל מבינה במכוניות אבל פיג'ו זה מעפן אבל אני אוהבת את זה... הצבע הכי הכי?שחור משחק המחשב הכי הכי? אנערף...זופה לולה הספר הכי הכי?שונאת ספרים הסרט המצחיק הכי הכי? אין לי מושג...י/ש המון הסרט המפחיד הכי הכי?אין כזה...סרטי האימה הם כאלה לא מפחידים הסרט העצוב הכי הכי?נראה לי אולי החיפים היפים או משו כזה הסדרת טלויזיה הכי הכי?חברים השחקן הכי הכי?ג'וני דפ..בלי לחשוב פעמיים:)) השחקנית הכי הכי?ממ...אמנדה ביינס למרות שאני אל מעריצה שלה היא שחקנית מעולה וגם ג'ניפר אניסטון הלהקה הכי הכי? טוקיו הוטל!! (והם לא יפנים או משו כזה בכלל לא קשורים הם סתם קוראים לעצמם ככה---זה להקת רוק) הזמר הכי הכי?ביל קאוליץ ( מטוקיו הוטל יאמי..) הזמרת הכי הכי?איימי לין (מאוונסנס) החג הכי הכי? כולם.. המתנה הכי הכי?לפגוש את בילוש:)) הפדיחה הכי הכי?בחזרות גנרליות נתתי גלבה במדרגות...נראלי לי שזה ה-הכי! החיה הכי הכי?כלב לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו -->>מרגישה משוגעת(כי הזכרתם את בילוש:)) אני כ"כ אוהבת אותו ..:))

עונה../images/Emo219.gif

הפרי הכי הכי?-- הירק הכי הכי?-- האוכל הכי הכי?סלט המשקה הכי הכי?קולה החטיף שוקולד הכי הכי?תפוצ'יפס/צ'יטוס הארטיק קרח הכי הכי?שונאת ארטיק קרח מקום הבילוי הכי הכי?בית? סוג המכונית הכי הכי?לא יודעת הצבע הכי הכי?שחור&אדום משחק המחשב הכי הכי?הוגו ותעלומת היהלומים השחורים! XD [באמת] הספר הכי הכי?"החברה שלי אלין" הסרט המצחיק הכי הכי?"נורביט" בנתיים הסרט המפחיד הכי הכי?יש הרבה הסרט העצוב הכי הכי?"רקוויאם לחלום" הסדרת טלויזיה הכי הכי?"ווילד בויז" השחקן הכי הכי?ג'וני דפ השחקנית הכי הכי?-- הלהקה הכי הכי?מכ"ר הזמר הכי הכי?-- הזמרת הכי הכי?-- החג הכי הכי?-- המתנה הכי הכי?פלאפון/כסף הפדיחה הכי הכי?ישיבה על מנגל בוער החיה הכי הכי?חתול

נועם 4

New member
הכי הכי ../images/Emo175.gif

הפרי הכי הכי? תפוז... הירק הכי הכי? חסה (?) האוכל הכי הכי? סלטיםםםםם המשקה הכי הכי? לימונדה החטיף שוקולד הכי הכי? פסק זמן או שוקולד עם אגוזים הארטיק קרח הכי הכי? תותי פרוטי מקום הבילוי הכי הכי? מסיבות סוג המכונית הכי הכי? אין הצבע הכי הכי? כל הצבעים משחק המחשב הכי הכי? סימס הספר הכי הכי? אין הסרט המצחיק הכי הכי? מת לצעוק הסרט המפחיד הכי הכי? המסכה הסרט העצוב הכי הכי? לא יודעת הסדרת טלויזיה הכי הכי? האלופה, מועדון לילה, מסודרים, ארץ נהדרת השחקן הכי הכי? יהודה לוי וגיא אריאלי השחקנית הכי הכי? ג'סיקה אלבה, מיטל גל הלהקה הכי הכי? פוסיקאט דולז הזמר הכי הכי? סנופ דוג הזמרת הכי הכי? שאקירה וביונסה החג הכי הכי? פסח ופורים המתנה הכי הכי? הכל הפדיחה הכי הכי? לא יודעת החיה הכי הכי? כלב לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו

עונה

הפרי הכי הכי? אגס הירק הכי הכי? גזר האוכל הכי הכי? פיצה המשקה הכי הכי? מיץ תפוזים החטיף שוקולד הכי הכי? פסק זמן הארטיק קרח הכי הכי? מלון מקום הבילוי הכי הכי? ים סוג המכונית הכי הכי? אממ הונדה? הצבע הכי הכי? סגול משחק המחשב הכי הכי? סימס הספר הכי הכי? חבורת 9.9 הסרט המצחיק הכי הכי? אמריקן פאי הסרט המפחיד הכי הכי? לא זוכרת את השם ., וקצת הפחיד אותי בית השעווה : 0 הסרט העצוב הכי הכי? טיטניק הסדרת טלויזיה הכי הכי? ללא עקבות השחקן הכי הכי? ליאונרדו דיקפריו השחקנית הכי הכי? דון לני גבאי הלהקה הכי הכי? הביטלס ,גריין די , סינרגיה הזמר הכי הכי? עברי לידר הזמרת הכי הכי? אבריל לאבין החג הכי הכי? פורים , ל"ג בעומר (סתם כי הוא מתקרב) המתנה הכי הכי? העיקר הכוונה הפדיחה הכי הכי? ללכת בקניון עם ביצה על הראש החיה הכי הכי? כבשים , שבלולים

כמה צפוי ששכחתי תמונה

אה וגם .. אני אוהבת מיץ תפוזים ונסטי : ) יש כמה שמתארות את מצבי כרגע ..אבל אני אחסוך מכם עוד בעיות

ערב טוב ומה נשמע נגמרה המלמה..

הפרי הכי הכי? שזיף/ מלון/ אבטיח [אי אפשר להחליט] הירק הכי הכי? מלפפון האוכל הכי הכי? נודלס של ריבר
המשקה הכי הכי? נסטי אפרסק החטיף שוקולד הכי הכי? פסק זמן הארטיק קרח הכי הכי? טילון עם עוגיות שוקולד מקום הבילוי הכי הכי? מסעדה סוג המכונית הכי הכי? לימוזינה, למרות שאני לא משתוקקת, זה בולט מדיי.. הצבע הכי הכי? שחור משחק המחשב הכי הכי? עם הכדור שצריך לשמור עליו שלא יפול ולשבור את הקירות הספר הכי הכי? אני כריסטיאנה פ. [מומלץ
] הסרט המצחיק הכי הכי? לא רואה סרטים כ"כ הסרט המפחיד הכי הכי? הטינה הסרט העצוב הכי הכי?
הסדרת טלויזיה הכי הכי? האלופה
השחקן הכי הכי? עפר שכטר השחקנית הכי הכי? לירז צ'רכי הלהקה הכי הכי? באקסטריט בויז הזמר הכי הכי? עברי
הזמרת הכי הכי? לא בקטע של זמרות כ"כ. אולי אבריל לא יודעת.. החג הכי הכי? ל"ג בעומר!!!
[מחר
] המתנה הכי הכי? כסף
הפדיחה הכי הכי?
החיה הכי הכי? דולפין

למעלה