שאלון הכי הכי

מיכל 87

New member
שאלון הכי הכי ../images/Emo41.gif

הפרי הכי הכי? הירק הכי הכי? האוכל הכי הכי? המשקה הכי הכי? החטיף שוקולד הכי הכי? הארטיק קרח הכי הכי? מקום הבילוי הכי הכי? סוג המכונית הכי הכי? הצבע הכי הכי? משחק המחשב הכי הכי? הספר הכי הכי? הסרט המצחיק הכי הכי? הסרט המפחיד הכי הכי? הסרט העצוב הכי הכי? הסדרת טלויזיה הכי הכי? השחקן הכי הכי? השחקנית הכי הכי? הלהקה הכי הכי? הזמר הכי הכי? הזמרת הכי הכי? החג הכי הכי? המתנה הכי הכי? הפדיחה הכי הכי? החיה הכי הכי? לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו

D:

הפרי הכי הכי? אפרסק הירק הכי הכי?גזר ^.^ האוכל הכי הכי?תאילנדי. המשקה הכי הכי?מים[: החטיף שוקולד הכי הכי?פררו רושה. הארטיק קרח הכי הכי?אננס מקום הבילוי הכי הכי?קומזיץ מג'וייף ביער.D: סוג המכונית הכי הכי?אופנוע. הצבע הכי הכי?ירוק
משחק המחשב הכי הכי?נמ. אין]: הספר הכי הכי?ה"פ.! [מכל השאר אני פשוט לא מסוגלת לבחורP:] הסרט המצחיק הכי הכי? נוטינג היל. הסרט המפחיד הכי הכי?המבוך של פאן OO הסרט הכי מדהים שראיתי בחיי. הסרט העצוב הכי הכי?מלך האריות.
והר ברוקבק גם. הסדרת טלויזיה הכי הכי?ניפ/טאק, או עמוק באדמה. השחקן הכי הכי? ראסל קרואו, והמשמו ג'ילנהול- זה ששיחק בהר ברוקבק. השחקנית הכי הכי?נמ. והבלונדה משרה"ט, האלפית. כיח. לא זוכרת מה השם שלה >< הלהקה הכי הכי?אין. הזמר הכי הכי?אביתר בנאי. הזמרת הכי הכי?שילה פרבר. החג הכי הכי? ראש השנה. המתנה הכי הכי? כסף [איזו תאוות בצע XD] הפדיחה הכי הכי? ליפול OO החיה הכי הכי? חתול או נחש. לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו |תמונה של מישהו נורא עייף. עם שיער פרוע, ועיניים אדומות|

I am IRiTooSH

New member
אניD:../images/Emo17.gif

הפרי הכי הכי?מנגו!!!!11 הירק הכי הכי?זייתים?XD האוכל הכי הכי?איטלקי וקינוחים$#&%@&@ המשקה הכי הכי?מים ומיץ מנגוD: החטיף שוקולד הכי הכי?הכללללללללל! הארטיק קרח הכי הכי?ענבים
מקום הבילוי הכי הכי?עם אנשים קרובים, לא משנה איפה. סוג המכונית הכי הכי?גדולD: ועם בגז' גדול שאפשר להכנס אליוP: הצבע הכי הכי?צהוב!
משחק המחשב הכי הכי?עכבישXD הספר הכי הכי?אין הסרט המצחיק הכי הכי?אין הסרט המפחיד הכי הכי?אין הסרט העצוב הכי הכי?אין הסדרת טלויזיה הכי הכי?אין השחקן הכי הכי?אין השחקנית הכי הכי?אין הלהקה הכי הכי?אין אחת><"""" הזמר הכי הכי?ג'רארד@#% הזמרת הכי הכי?אין החג הכי הכי?חנוכה~
המתנה הכי הכי?ממ.. לא יודעת>< הפדיחה הכי הכי?של אחריםP: החיה הכי הכי?כלב!

Miss Menta

New member
הכי הכי! ../images/Emo109.gif

הפרי הכי הכי? תפוז. הירק הכי הכי? מלפפון חמוץ. האוכל הכי הכי? בשר. המשקה הכי הכי? קולה דיאט ונסטי דיאט. החטיף שוקולד הכי הכי? קליק. הארטיק קרח הכי הכי? תות. מקום הבילוי הכי הכי? מסיבות, כיכר. סוג המכונית הכי הכי? ממ, לא יודעת >< לא מבינה בזה, מכונית עם גג פתוח D: הצבע הכי הכי? כתום. משחק המחשב הכי הכי? סימס וריימן. הספר הכי הכי? מכשפה, יומן יקר. הסרט המצחיק הכי הכי? נורביט, מיסטר בין. הסרט המפחיד הכי הכי? מממ, הצעקה. הסרט העצוב הכי הכי? אה. >< הסדרת טלויזיה הכי הכי? השיר שלנו, ארץ נהדרת. השחקן הכי הכי? ליאור אשכנזי, ג'וני דפ, בראד פיט. השחקנית הכי הכי? ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי. הלהקה הכי הכי? MCR, הביטלס, סימפל פלאן.. עוד. הזמר הכי הכי? אריק ברמן, ג'קו אייזנברג, ג'סטין טימברלייק. הזמרת הכי הכי? נינט טייב. החג הכי הכי? פורים. המתנה הכי הכי? דובי ענקק כזה. הפדיחה הכי הכי? חליקה באמצע השכבה. החיה הכי הכי? כלב.

נועוש3

New member
עונה

הפרי הכי הכי? אני לא אוהבת פירות... אממ אז נגיד תפוח
הירק הכי הכי? גזרררר
האוכל הכי הכי? שוקולדד חחח
המשקה הכי הכי? מיץ פטל =] החטיף שוקולד הכי הכי? מקופלת
הארטיק קרח הכי הכי? דובדבןן
מקום הבילוי הכי הכי? בית קפה (:) סוג המכונית הכי הכי? לא מבינה בזה חח... הצבע הכי הכי? ירוק וסגול
משחק המחשב הכי הכי? אייסי טאוור חחח הספר הכי הכי? שני ירחים ומראות מצחיקות
הסרט המצחיק הכי הכי? לאדעת אל עולה לי עכשיו הסרט המפחיד הכי הכי? בית השעווה S: הסרט העצוב הכי הכי? לא יודעת לא עולה לי הסדרת טלויזיה הכי הכי? השיר שלנו ומגרש ביתי
השחקן הכי הכי? צ'אד מייקל מוריייי השחקנית הכי הכי? ג'ניפר אניסטון, הילארי ברטון :) הלהקה הכי הכי? ניקלבאק, משינה, סינרגיה
הזמר הכי הכי? אוחח יש מלא.. אביתר בנאי אביב גפן עברי לידר אריק ברמן... הזמרת הכי הכי? קרן פלס, דנה עדיני, אבריל לאבין ועוד מללא החג הכי הכי? חנוכהה המתנה הכי הכי? כסף
חח לאדעת משהו מקורי ומהלב
הפדיחה הכי הכי? לאדעת חח החיה הכי הכי? פרפר =]

fireyes

New member
../images/Emo209.gif הכי הכי

הפרי הכי הכי?אפרסק
הירק הכי הכי?עגבניה
האוכל הכי הכי?--
המשקה הכי הכי?מים!!
החטיף שוקולד הכי הכי?ריזן פררו רושר וטובלרון
הארטיק קרח הכי הכי?קולה
מקום הבילוי הכי הכי?מקס ברנר
סוג המכונית הכי הכי?מרצדס
הצבע הכי הכי?כחול!
משחק המחשב הכי הכי?ג'י טי איי וסימס
הספר הכי הכי?כוחו של התת מודע
הסרט המצחיק הכי הכי?נראלי הבת של הבוס שלי אבל יש יותר..
הסרט המפחיד הכי הכי?לאדעת..
הסרט העצוב הכי הכי?נראלי אפקט הפרפר..הסוף שלו ממש עצוב וגם טיטאניק
הסדרת טלויזיה הכי הכי?האלופה
השחקן הכי הכי?גיא לואל
השחקנית הכי הכי?אנג'י
הלהקה הכי הכי?סינרגיה
הזמר הכי הכי?
הזמרת הכי הכי?שרית
החג הכי הכי?פסח
המתנה הכי הכי?שוקולד
הפדיחה הכי הכי?וואי יש המון...לקרוא למורה בשם של הכלב זה מספיק??...
החיה הכי הכי?הכלב שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

coullette

New member
רכע

הפרי הכי הכי? בננה הירק הכי הכי? גמבה האוכל הכי הכי? איטלקי המשקה הכי הכי? מים אפרסק החטיף שוקולד הכי הכי? פסק זמן חמאת בוטנים הארטיק קרח הכי הכי? -- מקום הבילוי הכי הכי? -- סוג המכונית הכי הכי?פורשה הצבע הכי הכי? סגול משחק המחשב הכי הכי? -- הספר הכי הכי? -- הסרט המצחיק הכי הכי? -- הסרט המפחיד הכי הכי? -- הסרט העצוב הכי הכי? -- הסדרת טלויזיה הכי הכי? פרנדז השחקן הכי הכי? היידן כריסטנסן השחקנית הכי הכי? נטלי פורטמן הלהקה הכי הכי? יש הרבה הזמר הכי הכי? -- הזמרת הכי הכי? מאריה קארי החג הכי הכי? כריסטמס המתנה הכי הכי? הפדיחה הכי הכי? החיה הכי הכי? חתול

1Shir

New member
מיאו

הפרי הכי הכי? מלון הירק הכי הכי? עגבניה האוכל הכי הכי? סלט המשקה הכי הכי? תה החטיף שוקולד הכי הכי? טובלרון הארטיק קרח הכי הכי? לימון מקום הבילוי הכי הכי? מסיבה סוג המכונית הכי הכי? יאכטה הצבע הכי הכי? ורוד משחק המחשב הכי הכי? טטריס? הספר הכי הכי? זה ייגמר בבכי הסרט המצחיק הכי הכי? אחי איפה האוטו שלי הסרט המפחיד הכי הכי? צעקה הסרט העצוב הכי הכי? סיפור אהבה בשלושה פרקים הסדרת טלויזיה הכי הכי? מכושפות השחקן הכי הכי? רייאן פיליפה השחקנית הכי הכי? ג'וליאן מור הלהקה הכי הכי? הקראנבריז הזמר הכי הכי? מקסימיליאן הקר הזמרת הכי הכי? אבריל החג הכי הכי? פסח המתנה הכי הכי? חולצה הפדיחה הכי הכי? לדבר על מישהו כשהוא שם החיה הכי הכי? חתול

shaharrr53

New member
הכי הכי

הפרי הכי הכי?תפוח הירק הכי הכי?גמבה האוכל הכי הכי?
המשקה הכי הכי?נסטי/קולה החטיף שוקולד הכי הכי?קינדר בואנו הארטיק קרח הכי הכי?דובדבן/אננס מקום הבילוי הכי הכי?אנגליה סוג המכונית הכי הכי?מרצדס/bmv הצבע הכי הכי?כחול משחק המחשב הכי הכי?GTA הספר הכי הכי?הארי פוטר הסרט המצחיק הכי הכי?בוראט הסרט המפחיד הכי הכי?לא ממש סרט-החוש השישי הסרט העצוב הכי הכי?אין לי הסדרת טלויזיה הכי הכי?הפיג'מות
השחקן הכי הכי?-- השחקנית הכי הכי?-- הלהקה הכי הכי?רד הוט צ'ילי פפרס
הזמר הכי הכי?רובי וויליאמס/ג'סטין טימברלייק הזמרת הכי הכי?נלי פורטאדו החג הכי הכי?ל"ג בעומר
ויום העצמאות
המתנה הכי הכי?כרטיס טיסה לחו"ל הפדיחה הכי הכי?-- החיה הכי הכי?כלב

shaharrr53

New member
יש לזה סדרה,אבל לא ידעתי שיש סרט

אז שאלתי את אחותי והיא אמרה שהיה סרט כזה. היא חובבת מושבעת של סרטי אימה
.

נושבו

New member
עונה!

הפרי הכי הכי
אפרסק הירק הכי הכי
גמבה האוכל הכי הכי
אוכל של אמא ודגנים עם חלב המשקה הכי הכי
דיא ספרייט וקולה לימון החטיף שוקולד הכי הכי
יואווו התקלתם אותי! זה באמת שאינלי מושג
הארטיק קרח הכי הכי
ענבים מקום הבילוי הכי הכי
אילת סוג המכונית הכי הכי
אנאערף... הצבע הכי הכי
ירוק וורוד משחק המחשב הכי הכי
לא משחקת במחשב.. הספר הכי הכי
ממ יש המון! הסרט המצחיק הכי הכי
חותנת בהפרעה הסרט המפחיד הכי הכי
אממ אני מתה על סרטים מפחידים ואפחד מהם לא באמת מפחיד אותי.. אבל סרט אימה טוב זה הצלצול. הסרט העצוב הכי הכי
ארמגדון סדרת הטלויזיה הכי הכי
האלופה השחקן הכי הכי
יהודה לוי, השחקנית הכי הכי
אממ אנג'לינה ג'ולי, יעל שרוני הלהקה הכי הכי
אוונסנס הזמר הכי הכי
עברי לידר הזמרת הכי הכי
נינט טייב החג הכי הכי
חנוכה המתנה הכי הכי
בגדים הפדיחה הכי הכי
לא זוכרת... החיה הכי הכי
דולפין וכלב

hilonet14

New member
הכיי הכייי

הפרי הכי הכי? תפוז הירק הכי הכי? מלפפון האוכל הכי הכי? אוכל של אמא המשקה הכי הכי? מים החטיף שוקולד הכי הכי? פררו רושה הארטיק קרח הכי הכי? ענבים מקום הבילוי הכי הכי? קניון סוג המכונית הכי הכי? לא מבינה בזה XD הצבע הכי הכי? כל הצבעים... משחק המחשב הכי הכי? SIMS הספר הכי הכי? אין XD הסרט המצחיק הכי הכי? מיסטר בין הסרט המפחיד הכי הכי? לא היה XD הסרט העצוב הכי הכי? לא זוכרת הסדרת טלויזיה הכי הכי? לוחשת לרוחות השחקן הכי הכי? צ'אד מייקל מורי השחקנית הכי הכי?ג'ניפר אניסטון הלהקה הכי הכי? רד הוט הזמר הכי הכי? רובי וויליאמס
הזמרת הכי הכי? איימי לי החג הכי הכי? פורים המתנה הכי הכי? כל מה שבא מהלב הפדיחה הכי הכי? לא משנה החיה הכי הכי? חתול לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו =[[ אין לי כוחח 8D

chen349

New member
עונה :)

הפרי הכי הכי? מנגו הירק הכי הכי? מלפפון או גמבה האוכל הכי הכי? אממ... יש הרבההההה חח... אבל הכי הכי.. זה לאזניה ניראלי P: המשקה הכי הכי? אמממממ........... ספרייט החטיף שוקולד הכי הכי? אגוזי חח הארטיק קרח הכי הכי? דובדבן מקום הבילוי הכי הכי? ים או בריכה סוג המכונית הכי הכי? טויוטה הצבע הכי הכי? תכלת-כחול משחק המחשב הכי הכי? אין הספר הכי הכי? בטחון עצמי הסרט המצחיק הכי הכי? אמ.......... יש הרבההההההההההה חח הסרט המפחיד הכי הכי? אמממ............................. לא זכור כרגע P: הסרט העצוב הכי הכי? יש הרבה גם חח הסדרת טלויזיה הכי הכי? אממ... או צער גידול בנות או הצלצול הגואל או סמולוויל או הופ ופיית או שכחתי מה עוד חח... P: השחקן הכי הכי? אממ... יש הרבהההה מאודדדדדדדדד חחח השחקנית הכי הכי? אממ... אמנדה ביינס הלהקה הכי הכי? בלו או בקסטריט בויז או היי פייב... הזמר הכי הכי? אממממממ....... הזמרת הכי הכי? כריסטינה אגילרהה !!
החג הכי הכי? אממ... או ל:ג בעומר או שבועות... המתנה הכי הכי? אממממממממ......... יש הרבההההה חח הפדיחה הכי הכי? אממ גם הרבה חח החיה הכי הכי? כלב או דולפין לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו : זה בערך מה שאני מרגישה עכשיו P:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהכי הכי D:

הפרי הכי הכי?אפרסק, ענבים, תותים הירק הכי הכי?מלפפון, גמבה האוכל הכי הכי?מקדונלדס, בולונז המשקה הכי הכי?נסטי
החטיף שוקולד הכי הכי?טעמי 3> הארטיק קרח הכי הכי?דובדבן מקום הבילוי הכי הכי?מסיבה סוג המכונית הכי הכי?אנאעארף לא מבינה בזה XD הצבע הכי הכי?שחור ותכלת משחק המחשב הכי הכי?סימס 2 הספר הכי הכי?הארי פוטר הסרט המצחיק הכי הכי?אבא באלגן הסרט המפחיד הכי הכי?וזה הסרט העצוב הכי הכי?ארמגדון הסדרת טלויזיה הכי הכי?חברים, ארתור, הפיג'מות השחקן הכי הכי?אדי מרפי, עפר שכטר, ג'וני דפ השחקנית הכי הכי?אין הלהקה הכי הכי?מקפליי
הזמר הכי הכי?אביב גפן הזמרת הכי הכי?אין החג הכי הכי?חנוכה ופסח המתנה הכי הכי?טיסה לחו"ל הפדיחה הכי הכי?אין החיה הכי הכי?כלב D:

2eye

New member
קרבי זה...

הפרי הכי הכי? אבטיח! הירק הכי הכי? גמבה!
(שניהם אדומים) האוכל הכי הכי? יש כמה... המשקה הכי הכי? נסטי החטיף שוקולד הכי הכי? שוקולד לבן למינהן. הארטיק קרח הכי הכי? משמש (שלא מייצרים יותר X:) מקום הבילוי הכי הכי? הופעות סוג המכונית הכי הכי? אוהב יגואר הצבע הכי הכי? אדום כהה משחק המחשב הכי הכי? X הספר הכי הכי? X הסרט המצחיק הכי הכי? יש המון הסרט המפחיד הכי הכי? X הסרט העצוב הכי הכי? X הסדרת טלויזיה הכי הכי? חברים! השחקן הכי הכי? X השחקנית הכי הכי?X הלהקה הכי הכי? X הזמר הכי הכי? X הזמרת הכי הכי? X החג הכי הכי? חופש גדול? XD סתם, חנוכה המתנה הכי הכי? סוס? :] הפדיחה הכי הכי? ללכת כם נייר טואלט מבצבץ מהמכנסיים כל היום ולשים לב בסופו. החיה הכי הכי? סוס!
~ נראה לי שאני העונה שענה על הכי הכי פחות שאלות X: ~

fluppster

New member
הכי הכי....

הפרי הכי הכי? בננה/אבטיח הירק הכי הכי? מלפפון האוכל הכי הכי? גלידה המשקה הכי הכי? שייק פירות החטיף שוקולד הכי הכי? שוקולד ביסקוויט פרה הארטיק קרח הכי הכי? דובדבן עם סוכריות מקום הבילוי הכי הכי? המסיבות בקיבוץ שלי, שלצערי כבר לא מתקיימות!!
סוג המכונית הכי הכי? פורד פוקוס הצבע הכי הכי? ורוד משחק המחשב הכי הכי? סימס הספר הכי הכי? הארי פוטר הסרט המצחיק הכי הכי? בוראט הסרט המפחיד הכי הכי? צעקה הסרט העצוב הכי הכי? בופור הסדרת טלויזיה הכי הכי? באפי קוטלת הערפדים השחקן הכי הכי? אדוארד נורטון השחקנית הכי הכי? גווינית' פאלטרו הלהקה הכי הכי? קווין הזמר הכי הכי? פרדי מרקורי ז"ל הזמרת הכי הכי? אלאניס מוריסט החג הכי הכי? פורים המתנה הכי הכי? כל דבר שבא מהלב ונעשה בהשקעה הפדיחה הכי הכי? אין לי משהו רציני (או לפחות לא זכור לי כרגע) החיה הכי הכי? חתול/כלב לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו - אין לי.

למעלה