שאלון הכירות

shellyland

New member
שאלון הכירות

שם: גיל: בחרתי בניק הזה כי: ארץ מגורים: ארץ מוצא: עיר בעולם: פורומים נוספים: הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: פתגם אהוב: שורה משיר שמתארת אותי: דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: כשאגדל אני רוצה להיות: משהו שעושה לי טוב: הופעה שלא אשכח: סגנון מוזיקלי: ריקוד מועדף: קבוצת כדורגל: בי"ס לסמבה: געגועים: ביקור אחרון/הבא בברזיל: ישראל או ברזיל? קורקובדו או הר הסוכר? תשבצים או סודוקו? ריאליטי או טלנובלה? קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? גל קוסטה או מריה בטאניה? איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? שושה או סנדי וג'וניור? פלה או רונלדו? גווארנה או קאיפיריניה? אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? ירוק, צהוב או כחול? שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום:

roniway1

New member
../images/Emo140.gif אני אתחיל

שם:- רוני בחרתי בניק הזה כי: אין סיבה מיוחדת ,זה השם שלי וחלק משם המשפחה. ארץ מוצא - ישראל עיר בעולם - ריו דה ז'נירו פורומים נוספים- ספרדית ותרבות לטינית ,שאנייה טווין ,סטודנטים. הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות - חיפשתי באינטרנט על מוסיקה ברזילאית ומה שקשור לברזיל ,וכך הגעתי לפורום הנפלא הזה. פתגם אהוב - אין דבר העומד בפני הרצון כשאגדל אני רוצה להיות - אני לומד מנהל עסקים ,אז הייתי רוצה לעבוד בתחום הזה כמובן. משהו שעושה לי טוב - לראות קליפים של דניאלה מרקורי ,או גם לשמוע אותה. הופעה שלא אשכח - את ההופעה של דניאלה ברעננה. סגנון מוזיקלי - מוסיקה ברזילאית ,לטינית ,קאנטרי. ריקוד מועדף - סלסה. קבוצת כדורגל - באירופה - מנצ'סטר יונייטד בברזיל - אין קבוצה מועדפת ,אני אוהב לראות כל מיני קבוצות. בית ספר לסמבה - בייג'ה פלור ביקור אחרון/הבא בברזיל - אני מקווה שיתאפשר לי לנסוע בשנה הבאה לקרנבל בפברואר. ישראל או ברזיל? - ברזיל קורקובדו או הר הסוכר? - קורקובדו תשבצים או סודוקו? - לא זה ולא זה. ריאליטי או טלנובלה? - ריאליטי (הישרדות). קאיטנו ,ג'יל ,שיקו או מילטון? - קאיטנו וג'יל גל קוסטה או מריה בטאניה? - גם וגם. איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? - דיניאלה מרקורי כמובן !!!! שושה או סנדי וג'וניור? - שושה. פלה או רונאלדו? - פלה ,אבל ברור שרונאלדו כעת הוא הכדורגלן הטוב בעולם. גווארנה או קאיפריניה? - קאיפריניה. אבוקדו:עם סוכר או מלח? - עם מלח. ירוק ,צהוב או כחול? - צהוב. שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: - מסעדה ברזילאית אהובה? התשובה - פאפאגאיו. שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה? - לא עולה לי כרגע משהו מסוים. הצעת ייעול לפורום: - הפורום באופן כללי מנוהל בצורה נהדרת , הייתי מציע להוסיף בגלריות עוד תמונות של זמרים וזמרות ,יש לי כמה תמונות של דניאלה מרקורי ואם זה בסדר ,אשמח לצרפן לגלרית הפורום.

החתולית

New member
נו שוין...

שם: נעזוב זה גיל: 44 בחרתי בניק הזה כי: אני מפונקת, נופלת תמיד על הרגליים וסורטת כשצריך ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: קנדה עיר בעולם: לונדון פורומים נוספים: משפחות מורכבות, מתכונים, גרושים גרושות הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: וואו... לא זוכרת פתגם אהוב: שורה משיר שמתארת אותי: דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: כשאגדל אני רוצה להיות: מסםרת סיפורים משהו שעושה לי טוב: הבחור שלי, הילד שלי ושוקולד הופעה שלא אשכח: ז'ילברטו ז'יל בחוף המערבי בת"א ואני איתו על הבמה סגנון מוזיקלי: סמבות ישנות, בוסה נובה ריקוד מועדף: סמבה קבוצת כדורגל: פלמנגו בי"ס לסמבה: פורטלה / סאלגיירו געגועים: לאוכל ולחופש (טוב, גם לגזרה) ביקור אחרון/הבא בברזיל: 1984 ישראל או ברזיל? ישראל קורקובדו או הר הסוכר? הר הסוכר תשבצים או סודוקו? תשבצים ריאליטי או טלנובלה? אף אחד מהם קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ג'יל גל קוסטה או מריה בטאניה? בטאניה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? נעזוב זה שושה או סנדי וג'וניור? מעצבנים אותי אלה פלה או רונלדו? רונלדו גווארנה או קאיפיריניה? גווארנה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום: אני חושבת שמי שעונה על השאלות הזה, צריך לזכות בפרס הכותב המצטיין.

giba70

New member
נעים להכיר

שם: גיל גיל: שם (נו, תציצו בכרטיס...) בחרתי בניק הזה כי: זה קיצור של ז'ילברטו שזה כינוי שלי ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: שומקום מועדף במיוחד פורומים נוספים: מוזיקה עברית, אח"לה, אגדות רוק, ברי סחרוף, תרבות עולם הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: שיטוט בתפוז פתגם אהוב: אדם נשאר אדם, אל תקרא לי עם; תן חיוך הכל לטובה שורה משיר שמתארת אותי: לא זוכר דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: לא זוכר כשאגדל אני רוצה להיות: אולי קצת ילד... משהו שעושה לי טוב: מוזיקה (וכרגע גם האחיינים המתוקים שלי) הופעה שלא אשכח: הרבה הופעות אני לא שוכח... ניק קייב בפסטיבל הבלוז בחיפה ב-1993, דייויד בואי בפארק הירקון ב-1996, ברי סחרוף בצוללת הצהובה ב-2000, אהוד בנאי וברי סחרוף בחאן השיירות ב-2003, ברזילאי: קייטנו ולוזו במשכן לאמנויות הבמה, ז'ילברטו ז'יל בסינרמה. סגנון מוזיקלי: רוקנרול, רוק מתקדם, רוק פסיכדלי, בלוז, אסיד-ג'אז, פיוז'ן-ג'אז, Fאנקי, טריפ-הופ. ריקוד מועדף: תנועות קצביות ללא הגדרה קבוצת כדורגל: נבחרת ברזיל וכל קבוצה שמשחקת טוב וגם יפה בי"ס לסמבה: אין געגועים: לטיול הארוך בדרא"מ ב-1995, לתקופת חיי בערבה ביקור אחרון/הבא בברזיל: האחרון היה ב-1998 לסאו פאולו וסביבתה הבא: לא יודע, יש גם מקומות אחרים בעולם, יו נואו... ישראל או ברזיל? גם וגם! קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו, לא יצא לי לעלות עליו תשבצים או סודוקו? תשבצי היגיון, השאר לא מעניין אותי בכלל ריאליטי או טלנובלה? לא אוהב את שני הז'אנרים, אם כי בכל אחד מהם יש סדרה חביבה. אם כבר טלנובלה אז "בובה פראית", ואם כבר ריאליטי אז "אפקט הפחד", שזו סדרת ריאליטי אמיתית שבה אנשים עושים דברים שהם באמת קצה גבול היכולת והתעוזה, וגם המשימות מעניינות הרבה יותר. קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? שיקו (סיינס) גל קוסטה או מריה בטאניה? גל קוסטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? דניאלה מרקורי שושה או סנדי וג'וניור? לא ממש משנה לי... פלה או רונלדו? כל אחד עשה דברים גדולים גווארנה או קאיפיריניה? זה משקה קל וזה אלכוהול, לכל אחד יש תפקיד ומקום טוב בתפריט שלי... אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? טעים בשתי הצורות ירוק, צהוב או כחול? בעיקר ירוק, זה הדבר הכי חשוב לשמור בברזיל כי יער האמזונס זה החמצן של כדור הארץ, כחול וצהוב יש לנו מספיק שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: מה האלבום הברזילאי האחרון שרכשת? BossaCucaNova - Brasilidade שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: אותה שאלה: מה האלבום הברזילאי האחרון שרכשת? הצעת ייעול לפורום: אפשר אולי קצת שעשועונים כאלה, או פינת השפה הפורטוגזית, או פינת "הידעת?", יש הרבה אפשרויות...

XUXA141

New member
אז ככה

שם: בוא נגיד שבתעודת הזהות שלי אין מקום לכל השם המלא שלי... (כמקובל בדרום אמריקה, שם לכל אחד יש לפחות שלושה שמות פרטיים). גיל - 36 למה בחרתי בניק? בעקבות שושה הזמרת המקסימה, ובעקבות זה שאנחנו קרובות בגיל, שתינו ילידות ברזיל, שתינו אוהבות לרקוד סמבה, היתה תקופה שהיתה לי התספורת שלה, והכי חשוב, השמות האמיתיים של שתינו כמעט זהים. ארץ מגורים - ישראל ארץ מוצא - ריו דה ז'נירו, ברזיל. קריוקה עם תעודות. עיר בעולם - וואו, יש הרבה. לגור - הייתי בוחרת צפון איטליה, לבקר שוב ושוב - פאריס, ולרקוד - רק באהיה. פורומים נוספים - בעיקר פורומים פמיניסטיים אבל גם סלסה. הגעתי לפורום בעקבות - חיפשתי שמות של ריקודי שורות, שאלתי בפורום סלסה והפנו אותי לכאן. פתגם אהוב - (עם קצת שיפוץ) - אין "לא יכול" יש "לא רוצה מספיק". שורה משיר שמתארת אותי? הייתי הולכת דווקא על שורה מסרט - this is my dance space, this is your dance space, i dont go into yours you dont go into mine" דמות מסרט - סקרלט אוהרה! כשאגדל אני רוצה להיות - המלבישה של דיוויד האסלהוף. אם יש לו כבר, אז בראד פיט גם טוב. משהו שעושה לי טוב - ריקודי שורות, והמון. הופעה שלא אשכח - של דיוויד האסלהוף בגרמניה. סגנון מוסיקלי אהוב - לטיני ריקוד מועדף - הזכרתי כבר שאני חולה על שורות? קבוצת כדורגל - נבחרת ברזיל למונדיאל. בית ספר לסמבה - אין מועדף - כולם מדהימים. ביקור אחרון בברזיל - השנה, בקרנבל. היה ענק. ישראל או ברזיל? בוא נגיד שאם נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת ברזיל, אני בצד הברזילאי. קורקובדו או הר הסוכר - קורקובדו - הפסל עושה לי את זה למרות שאין לי שום קשר לנצרות. תשבצים או סודוקו - אין לי סבלנות לאף אחד מהם. ריאליטי או טלנובלה - גם לזה אין לי סבלנות. מתוך רשימת הזמרים שהוזכרה - איבטי סנגלו, דניאלה, והלהקה האהובה עלי כל כך - הצ'אן! (אה, וארקטו, ושירו דה אמור, ואסה דה אגילה, ובנדה אווה הגדולים) לגבי שושה - זה די ברור, לא? פלה או רונלדו - קשה לבחור, אחד קלאסיקה ואחד עכשווי. גווארנה או קייפיריניה - איך שכחת אסאי? ויטמינה עם בננה? אבוקדו - אמא שלי אוהבת עם סוכר, הבעל אוהב עם מלח. אני לא סובלת אבוקדו. אם כבר אוכל - רק פריניה לקטיה נסטלה!! ירוק, צהוב או כחול - צהוב. הייתי שואלת אחרים - במיוחד כאלה שלא נולדו בברזיל, מה משך אותם לשם ומניין האהבה, והייתי גם שואלת אם הם למדו פורטוגזית או דוברים או מבינים או מתכוונים ללמוד הייתי מוסיפה את השאלה "מהי ברזיל עבורך" והתשובה שלי היא - ברזיל היא הבית למרות שאני רחוקה ממנו, ברזיל היא השפה שלא יוצא לי מספיק לדבר אבל כשאני שם זה זורם הכי טבעי שבעולם, ברזיל זו המוסיקה שלא מאפשרת לשבת אלא גורמת לך לזוז כאילו חשמל עובר לך בגוף, ברזיל זה עסיס הפירות תחת השמש הלאטינית, ברזיל הם האנשים הכל כך חמים, כל כך מחייכים וכל כך שמחים, תמיד, בכל מצב, גם כשאין להם מה לאכול. ברזיל זה המון ירוק בעיניים, והמון כחול של ים והמון צבע של תחפושות. ברזיל זה הטעם של האסאי בבר מיצים בזמן שבסמוך עוברת באנדה שמורכבת מארבעה נגנים ושמונת אלפים רקדנים, ברזיל זה המרקנה שמתרומם באוויר מהאנרגיה של הקהל כשמובקע שער, ברזיל זה להרגיש קטנים כל כך ליד הגואל המשקיף על ריו, ברזיל זה יער עד ליד בניינים מודרניים, והייטק ליד קצב פראי ראשוני. ברזיל זו אהבה באוויר.

romario005

New member
תורי

שם: אריאל גיל: 33 בחרתי בניק הזה כי: בזמן מונדיאל 1994 גור קטן מצא את אחי במחנה צופים בזמן המשחק של ברזיל נגד שבדיה. אחי החליט לקרוא לו על שם השחקן הראשון שיבקיע. ההיסטוריה היתה בעדנו ורומריו הבקיע את הגול שהעלה את ברזיל לגמר וההמשך ידוע. מאז כל הניקים הינם על שם הכלב שלנו.... ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: לצורך העניין ריו ואולינדה פורומים נוספים: אין הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: בפברואר 2004 ראיתי קישור לדיווח של באיינו מהקרנבל. מאז אני פה פתגם אהוב: שורה משיר שמתארת אותי: דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: כשאגדל אני רוצה להיות: מציל בים משהו שעושה לי טוב: מוסיקה, אוכל הופעה שלא אשכח: זי'לברטו ז'יל על הטריו 2222 ואני מאחוריו במשך 5 שעות סגנון מוזיקלי: רוק, רוקנרול, ברזילאי על סוגיו, לטיני ריקוד מועדף: הכל קבוצת כדורגל: מנצ'סטר יונייטד, הפועל ת"א ופלמנגו בי"ס לסמבה: מצטער, לא מבין בזה געגועים: בלי סוף. מת לחזור יום אחד לברזיל ביקור אחרון/הבא בברזיל: הפעם הרביעית והאחרונה (בנתיים) היתה ב- 2003. מקווה לחזור אבל העולם גדול ויש עוד מקומות לראות ישראל או ברזיל? שניהם. אבל בברזיל יותר שמח קורקובדו או הר הסוכר? אי אפשר לבחור. כל אחד מדהים תשבצים או סודוקו? לא זה ולא זה ריאליטי או טלנובלה? לא זה ולא זה קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ז'יל וכמו שג'יבה אמר - שיקו (סאיינס) גל קוסטה או מריה בטאניה? גל קוסטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? איבצ'י שושה או סנדי וג'וניור? לא בשבילי פלה או רונלדו? זיקו גווארנה או קאיפיריניה? קאיפיריניה. אבל מתגעגע לאנטרקטיקה צוננת על החוף אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? לא אוהב אבוקדו ירוק, צהוב או כחול? אדום. אבל מבין השלושה - ירוק שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום: להעביר את התוכנית של שלי לשעות יותר מוקדמות שאני אוכל לשמוע בעבודה. כרגע היא בשעה הכי לא נוחה בשבילי ואני אף פעם לא מצליח להקשיב...

beijaflor

New member
גם אני רוצה לשחק!!!!../images/Emo179.gif

גיל: 39 בחרתי בניק הזה כי: חיפשתי 'Codinome'(ניק) ומצעתי 'beija flor' Codinome beija flor - השיר הכי יפה של Cazuza ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ברזיל עיר בעולם: Fortaleza פורומים נוספים: אין הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: כדי לעשות פרסומת של כל מיני הופעות או מסיבות פתגם אהוב:Quem sabe faz a hora, nao espera acontecer תרגום: מי שיודע עושה, ולא מחקה עד שזה אקרה שורה משיר שמתארת אותי: amigo e coisa pra se guardar... mesmo que o tempo e a distancia digam nao (Cancao da america דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: אין כשאגדל אני רוצה להיות: סבתה משהו שעושה לי טוב: הופעות של בה פריירי הופעה שלא אשכח: בברזיל - סטינג (במרקנה), בארץ - בה פריירי(בכפר סבה) סגנון מוזיקלי: MPB ריקוד מועדף: חוץ מי שורות, כל הסיגנונים הברזילאים קבוצת כדורגל: פלומיננסה (של פעם) בי"ס לסמבה: מנגירה געגועים: חברים, אוכל, הדירה שלי בלבלון, על הזמן שלמדתי... כל כך הרבה געגעוים שאדיפו לא לדבר על זה ביקור אחרון/הבא בברזיל: מי אז שאני כאן (סוף 88) לא נסעתי. ביקור הבא -לא יודעת, התיק שלי קבר מוחנה 16 שנים ישראל או ברזיל? תלוי מתי... קורקובדו או הר הסוכר? הר סוקר (בזמני היו שמה הופעות, לא יודעת עם עדים יש) תשבצים או סודוקו? לא ולא ריאליטי או טלנובלה? טלנובלות - רק הברזילאים קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קאיטנו, ג'יל, שיקו ומילטון גל קוסטה או מריה בטאניה? גל קוסטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? גם וגם שושה או סנדי וג'וניור? לא ולא מכירה פלה או רונלדו? פלא, אבל גם רונלדו גווארנה או קאיפיריניה? גווארנה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? עם סוקר ירוק, צהוב או כחול? ירוק, צהוב, כחול וגם לבן שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: אין שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: אני חושבת ש-XUXA כבר שעל: מה מושך הישראלים למוזיקה והתרבות הברזלאי? הצעת ייעול לפורום: הפורום הוא מצוין. רק לדאג שהמשיך כך

גם אני אכיר לכם את עצמי

גיל 52 ולמי שמכיר אותי יודע מי אני ניק- השם של בני ארץ מוצא ומגורים-ישראל הגעתי לפורום- רציתי להיות קצת מעודכנת במה שקורה שורה משיר (כמובן בעבר)תמיד קנאו בך נערות כשאגדל- לא נראה לי שאף פעם משהו שעושה לי טוב- מוזיקה ומוזיקה וכל החברה הצעירים הופעה שלא אשכח - דניאלה מרקורי אוהבת קיפיריניה,רונלדו,צהוב אני חושבת שזה מספיק

d o n a f l o r

New member
"על עצמי לספר ידעתי..." ../images/Emo9.gif

שם:bela גיל:25 בחרתי בניק הזה כי: הסיפור קרוב לליבי.... ארץ מגורים: ישראל. ארץ מוצא: ישראל. עיר בעולם: האוונה וסלבדור(באהיה) פורומים נוספים: אין. הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: שמועות... פתגם אהוב: אין משהו ספציפי, אבל בעיקר- חשיבה חיובית!!! שורה משיר שמתארת אותי: "vc e linda mais do qe demais...." סתאם...אני לא באמת "מתה על עצמי"...זה קורה רק לי לעיתים רחוקות... דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: דונה פלור כמובן...
כשאגדל אני רוצה להיות: משהו שאוהבים לעשות ושמרוויחים בו הרבה!
משהו שעושה לי טוב: ים!!! ושקט... (ועוד כמה דברים שלא כ"כ קשורים לפורום הזה... הופעה שלא אשכח: טימבלדס ב"גטו" בסלבדור. סגנון מוזיקלי: אוהבת כמעט הכול, מעדיפה מוזיקה ברזילאית וג'אז. ריקוד מועדף: סמבה (וגם קצת סלסה, אבל רק קצת...) קבוצת כדורגל: פלמנגו (אסור לבגוד בבעל- הוא אוהד פנאטי) בי"ס לסמבה: (גם בגלל ה"פלור" וגם בגלל שיש לי חברים שם) Beja-flor געגועים: לסלבדור...העיר האהובה עלי!!! ביקור אחרון/הבא בברזיל: ינואר 2005 בביקור משפחתי. ישראל או ברזיל? קצת שם וקצת כאן. קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו (על הר הסוכר לא יצא לי לעלות...) תשבצים או סודוקו? סודוקו ריאליטי או טלנובלה? נובלות, בעיקר של גלובו! אחת יותר מוצלחת מהשניה... קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ג'יל. גל קוסטה או מריה בטאניה?גל קוסטה (שזה גם עונה על השאלה "משהו שעושה לי טוב"- היא מדהימה!!!) איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? שתיהן ענקיות, אוהבת את הפילפל של איבטי ומכורה לשירים של דניאלה. שושה או סנדי וג'וניור? סנדי וג'וניור (אולי יחלקו איתי כאן אבל נראה לי שכבר עברתי את הגיל לשושה... למרות שהיא תותחית...) פלה או רונלדו? רונלדיניו, כמו הבעל!!! גווארנה או קאיפיריניה? ג ו ו א ר נ ה . . . (נראה לי שהיתמכרתי לאנטרטיקה) אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? אבוקדו תמיד טעים (עם מלח אני תמיד אוכלת אבל עם סוכר אני לא יודעת להכין...מישהו יכול לנדב שוב את המתכון???) ירוק, צהוב או כחול? צהוב...וגם ירוק (שני הצבעים האהובים עלי אז אני חייבת לבחור שניים...) שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: אה...צבע עינים אולי??? (ירוק) שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: אין. הצעת ייעול לפורום: אין! אחלה פורום, למרות שלא יוצא לי להיכנס הרבה...

רם אניב

New member
הנה אני

שם: רם (ברור מהכרטיס-לא?) גיל: 33 בחרתי בניק הזה כי: למה להסתתר מאחורי כינוי? ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא:ישראל עיר בעולם: ירושלים( לא אמרת ח"ול דווקא) וריו פורומים נוספים: טיולים בארץ הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: חיפוש אחרי פורום כזה.. פתגם אהוב: שורה משיר שמתארת אותי: que e coisa mais linda dessa mundo e viver cada segunda como nunca mais דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: כשאגדל אני רוצה להיות: לעבוד מעט ולהנות הרבה משהו שעושה לי טוב: לשבת על שפת הים הופעה שלא אשכח: דניאלה ברעננה והופעות בקרנבל בסלבדור סגנון מוזיקלי: בוסה נובה / ישראלי ריקוד מועדף: סמבה (רק לראות) קבוצת כדורגל: בי"ס לסמבה: beija flor / salgueiro געגועים: לאוירה המדהימה בברזיל ולטיולים שם ביקור אחרון/הבא בברזיל: האחרון ב2002 ויהיו עוד ישראל או ברזיל? קשה...אבל ברזיל קורקובדו או הר הסוכר? הר הסוכר תשבצים או סודוקו? תשבצי הגיון ריאליטי או טלנובלה? זה נבלה וזה טריפה קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ג'יל גל קוסטה או מריה בטאניה? גל קוסטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי?דניאלה מרקורי שושה או סנדי וג'וניור? לא יודע פלה או רונלדו? פלה גווארנה או קאיפיריניה? קאיפיריניה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח (השני לא נוסה מעולם) ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום:

maracuja

New member
טוב, עכשיו טורי

שם: שריתה גיל:35 בחרתי בניק הזה כי: אני אוהבת maracujá ארץ מגורים:ישראל ארץ מוצא:ברזיל עיר בעולם:ריו פורומים נוספים:עריכה ותרגום הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות:החבר שלי מצא לי אותו פתגם אהוב:nem só de pão vive o homem (האדם לא חי רק מלחם) שורה משיר שמתארת אותי: A vida vem em ondas, como o mar - החיים באים כמו גלים בים - ככה החים שלי בזמן האחרון, שינוי דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי:אין לי משהו מיוחד כשאגדל אני רוצה להיות:אני כבר - מתורגמנית משהו שעושה לי טוב:חיים הופעה שלא אשכח:טום ג'ובים בבריכת הסולטן סגנון מוזיקלי: מוסיקה ברזילאית בעיקר וגם רוק פרוגרסיבי - למי שמכיר, Sagrado Coração da Terra - פרוגרסיבי ברזילאי - פיצוך ריקוד מועדף:העיקר לרגוד קבוצת כדורגל:פלמנגו - Flamengo בי"ס לסמבה:מנגיירה Mangueira געגועים:לברזיל בכלל ביקור אחרון/הבא בברזיל:אחרון ב-08/03 - הבא ב-10/05 ישראל או ברזיל? לחיות ישראל, לבקר ברזיל קורקובדו או הר הסוכר?לא יודעת תשבצים או סודוקו? לא זה ולא זה ריאליטי או טלנובלה?טלנובלות רק ברזילאיות קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון?כולם ביחד אפשר? גל קוסטה או מריה בטאניה?2 טובות אבל אני בכלל מעדיפה מריסה מונטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי?אין לי דעה שושה או סנדי וג'וניור?לא ולא פלה או רונלדו?פלה גווארנה או קאיפיריניה?גווארנה לימים וקאיפיריניה ללילות אבוקדו: עם סוכר או עם מלח?סוכר סוכר וסוכר - גם בבלנדר עם גלידה וניל! יאמי! ירוק, צהוב או כחול?צהוב שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום:

danisl

New member
אני, אני!

שם:דניאל גיל:18 בחרתי בניק הזה כי:אני משתמש בו תמיד. זה משלב שם פרטי ושם משפחה. ארץ מגורים:ישראל ארץ מוצא:ברזיל עיר בעולם:ת"א פורומים נוספים: - הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: פרסום במסעדת "ברזיל" בר"ג. פתגם אהוב:"מי שמכה מלאכים דינו שלעולם לא יקבל כנפיים". שורה משיר שמתארת אותי:"עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא". דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי:חנה מ"מיכאל שלי" של עמוס עוז. כשאגדל אני רוצה להיות:מורה לספרות :) משהו שעושה לי טוב:אנשים טובים הופעה שלא אשכח:עברי לידר ביום העצמאות ברעננה סגנון מוזיקלי:הכל, אבל באיזי. ריקוד מועדף:Forro קבוצת כדורגל: Sao Paulo F.C.!! Tricolor tricampeao da america! בי"ס לסמבה:- געגועים:ללא ידוע. ביקור אחרון/הבא בברזיל:האחרון- לפני שלוש שנים. הבא- אחרי הצבא. ישראל או ברזיל? ישראל. קורקובדו או הר הסוכר? קורקובדו. תשבצים או סודוקו? תשבצים :\ ריאליטי או טלנובלה? זה כמו להחליט אם להתאבד בירייה או בתלייה. קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קאיטנו... גל קוסטה או מריה בטאניה? גל קוסטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? דניאלה מרקורי שושה או סנדי וג'וניור? Que eh isso, mano...sacanagem פלה או רונלדו? פלה, ברור... גווארנה או קאיפיריניה? קאיפיריניה, לפחות מאז שמותר לי אלכוהול D: אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח ירוק, צהוב או כחול? ירוק זה הצבע האהוב עליי שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום:

italianodoc

New member
טוב אז זה אני ../images/Emo3.gif

שס: דוד גיל 28 בחרתי בניק הזה כי: אני איטלקי ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: איטליה עיר בעולם: אמסטרדם הגתי לפורום הברזילאית בעקבות: פאלאס אתינה
משהו שעושלי טוב: מוסיקה ברזילית סגנון מוזיקלי: forro axe pagode בקיצור brasil 100% ריקד מועדף:forro קבוצת כדורגל: juventus ביה"ס לסמבה: mangueira ישראל או ברזיל?: ישראל וברזיל
ג'יל גל קוסטה איבט סנגאלו ודניאלה מרקורי רונלדו קאיפיריניה ירוק

אין מנוס. גמני.

שם:מיה גיל: 26 בחרתי בניק הזה כי:פאלאס אתינה היא דמות מהמיתולוגיה היוונית שמאד אהבתי כשהייתי קטנה ארץ מגורים: ישהאאו (הצלחתם? יענו ישראל) ארץ מוצא: גם. עיר בעולם: ריו, ניו יורק, גבעתיים. פורומים נוספים: הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: בדידות מזהרת. אף אחד מהחברים שלי לא אוהב את מוסיקה ברזילאית.. אז חיפשתי חברים שכן אוהבים. פתגם אהוב: לעשות תמיד את המקסימום ולא לפחד מכלום (זה יותר מנטרה. אבא אחראי לזה) שורה משיר שמתארת אותי: my love dont cost a thing (ג'ניפר לופז) דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: אן שרלי, החייל ב"תאום כוונות" האחות חמוטל ב"חימו מלך ירושלים" כשאגדל אני רוצה להיות: זו השאלה הקשה ביותר.אני בצומת דרכים. מה שבטוח: בנאדם טוב, נינוח, אמא ל- 5, חזקה. משהו שעושה לי טוב:מוסיקה אוכל חברים לבשל ים שמש קיץ הופעה שלא אשכח: חבורה ספונטנית שהתחילה לנגן באיליה גראנדה, עם גיטרה, קוואקיניו והקשה, ושבתה את ליבי. סגנון מוזיקלי: סמבה, פוהו, פאגודי, טריפ הופ ריקוד מועדף:כל הנ"ל קבוצת כדורגל:נו באמת. בי"ס לסמבה: beijaflor meu amor געגועים:לשם, לפה, אליו. ביקור אחרון/הבא בברזיל: אחרון ב- 2000, הבא, מצידי מחר. ישראל או ברזיל? גם וגם. קורקובדו או הר הסוכר? גם וגם תשבצים או סודוקו? תשבצים, והכי טוב "שחור ופתור" ריאליטי או טלנובלה? ריאליטי אם טובה. קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? קאיטנו. גל קוסטה או מריה בטאניה? מריה בטאניה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? דניאלה שושה או סנדי וג'וניור? לא ולא. פלה או רונלדו? פלה. קלאסיקה. גווארנה או קאיפיריניה? קאיפיריניה אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח! ירוק, צהוב או כחול? צהוב. שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: למה אתם לא באים יותר לרקוד? הצעת ייעול לפורום: כלום. טוב לי פה. בעצם, הלוואי שהיינו מוצאים סרטונים של לימוד סמבה, כמו שיש סרטוני ריקודי שורות.

BAHIA

New member
בבקשה....

שם:RON - BAHIA גיל:34 בחרתי בניק הזה כי: אוהב את באייה ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא:ישראל עיר בעולם: (כרגע) פורטו סגורו פורומים נוספים: אלויס פרסלי הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: אהבתי לברזיל פתגם אהוב: "הבל הבלים הכל הבל" שורה משיר שמתארת אותי:(לא ממש מתאר אבל אהבתי...) A gente se da valor Depois que perde um grande amor דמות ספרותית/קולנועית שדומה לי: אין חיה כזאת כשאגדל אני רוצה להיות: מאושר משהו שעושה לי טוב: מחשבות על חופש בברזיל הופעה שלא אשכח: קרנבל סגנון מוזיקלי:אלויס,ארקטו,אייל גולן,מאנה ריקוד מועדף:אין קבוצת כדורגל:אין בי"ס לסמבה:אין געגועים: לחברה לשעבר בברזיל ולברזילללל ביקור אחרון/הבא בברזיל: האחרון במרץ 05 ,הבא בשנה הבאה ישראל או ברזיל? הראש שם,הלב פה,הלב שם ,הראש פה קורקובדו או הר הסוכר? מועדון HELP...סתםםם תשבצים או סודוקו? תעשו לי טובה ריאליטי או טלנובלה? סרט בערבית קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ? גל קוסטה או מריה בטאניה? ? איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? דניאלה שושה או סנדי וג'וניור? ? פלה או רונלדו? רונלדיניו גווארנה או קאיפיריניה? SKOL אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? SAL ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: הצעת ייעול לפורום: אם כבר כותבים פורטוגזית פה ןשם,אז נא לצרף תרגום OBRIGADO = תודה

Baiano

New member
e eu

שם: ערן גיל: 26 בחרתי בניק הזה כי: "Sou da muvucaca Eu sou da Bahia Sou do rodo papa" ארץ מגורים: ישראל ארץ מוצא: ישראל עיר בעולם: סלבדור הגעתי לפורום ברזילאית בעקבות: חיפוש מילים לשיר כלשהו פתגם אהוב: atrás do trio só não vai quem já morreu שורה משיר שמתארת אותי: Samba no pé e a Bahia na cabeça משהו שעושה לי טוב: המממ... לא לפורום הופעה שלא אשכח: לבד בפיצריה נידחת עם חברה שלי, דניאלה מרקורי עם המשפחה שלה והגיטרה... הופעה אקוסטית פרטית סגנון מוזיקלי: מוזיקה ברזילאית על (כמעט) כל גווניה ריקוד מועדף: swing baiano בי"ס לסמבה: ליתר דיוק: טריו אלטריקו: Cerveja & Cia געגועים: כשאני בברזיל - לארץ, ולהיפך ביקור אחרון/הבא בברזיל: עכשיו, הבא: עוד לא ידוע ישראל או ברזיל? גם וגם... הכל תלוי במינון קורקובדו או הר הסוכר? עליתי רק על הר הסוכר והיה מדהים, לא עליתי על הקורקובדו כי אמרו לי שזה בערך אותו הדבר... תשבצים או סודוקו? אם אני מוכרח אז תשבצים כי אין לי מושג מה זה סודוקו... ריאליטי או טלנובלה? משתדל לא לצפות בטלוויזיה אבל אם כבר אז טלנובלה בתנאי שהיא ברזילאית איכותית... קאיטנו, ג'יל, שיקו או מילטון? ג'יל גל קוסטה או מריה בטאניה? גל קוסטה איבט סנגאלו או דניאלה מרקורי? מ-1 עד 10 דניאלה מקבלת אצלי 10 אבל איווצ'י 11... שושה או סנדי וג'וניור? סנדי פלה או רונלדו? רונלדו גווארנה או קאיפיריניה? גווארנה (אבל כל יום!) אבוקדו: עם סוכר או עם מלח? מלח בלבד... ירוק, צהוב או כחול? כחול שאלה שלא נמצאת בסקר הזה ואני רוצה לענות עליה: מאכל ברזילאי אהוב: Cocada, Acarajé, Bobo de camarão, Aipim frito ou cozido, Açai, Agua de cocô, Goiabada שאלה שאני רוצה שאחרים יענו עליה: שיר נבחר ; זמר/להקה נבחרים הצעת ייעול לפורום: לעבור על כל הארכיון, ל"דוג" משם את כל המידע, תמונות וכד' ולקטלג אותו בצורה כזאת שמשתמשים חדשים יוכלו להינות ממנו גם כן...

d o n a f l o r

New member
באהיאנו......

עשה אותי מאוד רעבה עם האוכל הזה שאהוב עליו...... מה יש? אתה לא יכול לאהוב מאכלים שנמצאים גם אצלינו בכזה הישג-יד??? אוי.......
.....aipim cozido....
....goiabada........acarajg...... תארו לכם שאתם הולכים ברחוב ופתאום תוקף אתכם רעב רציני.....ואז, בפינת הרחוב אתם ניתקלים בה: באהיאנה, לבושה בלבן מהמם, לצד שולחן מלא במטעמים וריחות של שמן"אוליו ג'י דנדה" שרק אני יכולה לדמיין כרגע......אתם מוותרים על המנה שווארמה\פלאפל\סביח(שגם הם בכלל לא רעים ברגעים טרופים אלה של רעב מיתפרץ), ניגשים לפינה ויורדים על איזה "אקרז'ה גוסטוזו".... ולקינוח איזו "טפיוקה"................אחחחחחחחח
החיים הטובים!!! טוב, נראה לי שאני הולכת לאכול משהו.....

shellyland

New member
מנהלת מודיעה קבל עם ועדה

שלא תאפשר לומר בפורום הזה דברים טובים על גויאבות!
מילא להשמיץ את קאיטנו. מילא להגיד שריו אלימה. מילא לאהוב ריקודי שורות יותר מסמבה. מילא איכסה על אסאי. אבל גויאבות?! עד כאן!

למעלה