שאלון היכרות

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

העונג יהיה כולו שלי
אף פעם לא התחברתי לתכשיטים לפחות עליי,על אחרים זה אחלה לי זה פשוט לא נוח ולא מתאים,כשהייתי בת ארבע בערך עשו לי חורים באוזניים,תוך פחות מיום אחרי שהכניסו לי את העגילים קלטתי שזה לא מתאים לי והורדתי אותם,לנצח... טוב נו כול אחד ומה שהוא מחתבר אליו,נורא מגניב לראות אנשים עם דברים מיוחדים/מוזרים יחסית,כשכולם קונים משהו באותו סגנון זה פשוט גורם לי להרגיש רע,יחי היחודיות!(בואנה אפילו עם כאבי ראש עצומים אני מעודדת ליחודיות...ולאן הילולה נעלמה?...)

natalyrst

New member
מסכנה...

אני יודעת מה זה סחרחורת. יודעת טוב מאוד. בכל מקרה... אני עכשיו הולכת לישון, כי אני ממש עייפה, וחייבת לקום מוקדם, ואני עוד רוצה לקרוא קצת. מחר אני די בספק אם אני אתחבר, כי מחר זה יום שמוקדש ללימודים לקראת בגרות. אבל ביום שלישי בערב-לילה... אני אהיה כאן על בטוח... מילה שלי
תרגישי טוב יקירתי יא צנון ממולא פטרוזיליה אדומה עם המון המון שועית ירוקה שלי

DiGiHiLa

New member
אתמול...

הילולה נעלמה כי נדפק לה המחשב והיא לא הצליחה לחזור....

יאנה י

New member
רזיה אחותי הקטנה

אחותי רוצה להיות גם בפורום אז הנה ההודעה שלה. 1.שם רזיה יגורוב 2.גיל 8 וחצי 3.מקום מגורים רשל"צ 4.תחביבים לרקוד בלט 5.תוכניות לעתיד להיות וטרינרית 6.באיזו כתה אתם?עולה ל ד' 7.התכונה הכי דומיננטית שלך?ביישנית עם אנשים זרים 8.עובדה מעניינת על עצמך?אני אוהבת דיג'ימון ואני אחות של יאנה. 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב?אנשים טובים 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב?אנשים רעים 11.איזו מגמה אתה? אני רק ביסודי 12.צבע אהוב?ורוד ותכלת 13.מה אתה הכי אוהב לאכול?גלידה 14.מה אתה הכי אוהב לשתות?תפוזינה 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט?קצת כשיאנה מפנה אותו נ.ב אחותי הקטנה חברה באתר עוץ הופ.... היא רוצה להיות חברה בפורום אבקש שתקבלו אותה יפה כי היא ילדה קטננה וקצת נודניקית שלוחצת עלי להכניס אותה לפורום. התמונה של הדיג'ימון האהוב על אחותי.........

Haruka

New member
../images/Emo104.gif

1. הארוקה. 2. כמעט 14. 3. רחובות. 4. ספורט, אינטרנט, אר.פי.ג'י, אנימה, לקרוא. 5. עתיד?!... 6. ט' (אחרי החופש) 7. חוסר רגשות. 8. אני לא אדם מעניין. 9. החברים שלי. אין סוג אנשים ספציפי. 10. ערסים. 11. ביולוגיה ומוסיקה. 12. כחול וירוק כהה, שחור. 13. סושי. 14. חלב קר. ^^ 15. נון-סטופ.

DiGiHiLa

New member
...

לא עניתי על זה...אז..אני אענה עכשיו 1.שם: הוטארו.....כלומר...הילה 2.גיל: כמעט 15 3.מקום מגורים : ת"א 4.תחביבים : לא יודעת...לשיר,לרקוד,לראות אנימות,לצייר,לדבר עם הארוקה פאפא^^ 5.תוכניות לעתיד : לא יודעת
6.באיזו כתה אתם?עולה לי'... 7.התכונה הכי דומיננטית שלך?אמ...ביישנית ושקטה... 8.עובדה מעניינת על עצמך?אני לא מעניינת... 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב?בעיקר....אמ...אנשים נחמדים..נאמנים לא ממש סוג....החברים שלי אותם אני אוהבת... 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב?שקרנים ובוגדים... 11.איזו מגמה אתה?מגמה?...לא זוכרת.. 12.צבע אהוב?כחול... 13.מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה... 14.מה אתה הכי אוהב לשתות?אממ..אולי מיץ תפוחים...או ש...מים ... 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט? כמעט כל היום...טוב זה תלוי מתי

למעלה