שאלון היכרות

star_female

New member
עוד אחד?

טוב... 1.שם - טלי 2.גיל - 18 3.מקום מגורים - חיפה 4.תחביבים - מנגה, אנימה, רשום בפרטים. 5.תוכניות לעתיד - צבא
6.באיזו כתה אתם? - מסיימת י"ב 7.התכונה הכי דומיננטית שלך? - אממ.. שקטה וביישנית 8.עובדה מעניינת על עצמך? - ... לא יודעת 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב? - אנשים דומים לי (יותר נכון, כאלה שיש להם תחביבים דומים לשלי כי אז יש לי על מה לדבר איתם) 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב? - אנשים שלא מתחשבים באחרים 11.איזו מגמה אתה? - מחשבים וכימיה 12.צבע אהוב? - אפרסק ^^ 13.מה אתה הכי אוהב לאכול? - שוקולד 14.מה אתה הכי אוהב לשתות? - מיץ תפוחים 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט? - כמה שאני יכולה

טוב עכשיו אני אענה...

1.אורנית אבל זה שם בדוי 16.5.2 3.רמלה 4.בכרטיס האישי כתוב הכל 5.עדיין אין לי מושג 6.אני עולה לי"ב 7.רגישה מאוד 8.אמממממ אין כזו. 9.אנשים מצחיקים,כנים,מתחשבים,נחמדים וטובי לב. 10.אנשים אנוכיים,צבועים,שתלטניים,חטטניים,לא מפרגנים,רעי לב. 11.צרפתית 12.אדום 13.אממממ לא יודעת... 14.מים 15.המון זמן כפי שבטח כבר שמתם לב....

miaka

New member
אני יכולה גם? ../images/Emo3.gif מזמן לא עשיתי אחד

1. טל aka chibi-chan chibi-sis chibi Charmed menchi etc. 2. אהה.. אהה.. 19? ^^; אבל מנטלית זה יותר קרוב ל-5 3. חולון, מסתבר ~_~ 4. מנגה ואנימה, מוזיקה- והרבה אהממ.. זה החשובים
5. חו"ל, אוניברסיטה, לא יודעת.. משהו
6. אני לא ^^; 7. ביישנית אך מטורפת, ודי ילדותית (אני חושבת o.o;) וכמובן סנילית 8. מעניינת? אני? אהממ.. לא דרסתי עד היום אף אחד ^_^ 9. אנשים פתוחים שכיף לדבר איתם.. i guess 10. אנשים צבועים 11. צה"ל 12. כחול סגול ואדום 13. ניוקי (אהבת חיי), פיצה, המבורגרים, פאסט פוד ^^ שזה מה שאני אוכל כל החיים שלי, אחרת הבית ישרף ^^; 14. קולה!! קולה קולה קולה ורק קולה (ולא דיאט\צ'רי\לימון וכל השטויות האלה) 15. הרבה יותר מדי

אממ..אני אענה ^^

1.שם:חופית 2.גיל:14 3.מקום מגורים:אילת..כן,כן העיר הדרומית הזאת עם המלונות... 4.תחביבים:אממ..אנימה ומנגה,טלוויזיה,מוזיקה,לשיר,אינטרנט,לצייר-בייחוד בגדים ושיער ולכתוב ^^ 5.תוכניות לעתיד:לגמור את בית הספר בשלום וללמוד באוניברסיטה ויש עוד הרבה תוכניות ^^ 6.באיזו כיתה אתם:עולה לט' 7.התכונה הכי דומיננטית שלך:שקטה..אממ..וביישנית. 8.עובדה מעניינת על עצמך:לא יודעת P: 9.סוג האנשים שאתה הכי אוהב:אממ..כאלה שיש להם תחביבים דומים לשלי,שאוהבים דברים שאני אוהבת ובכלל..אנשים נחמדים שכיף לדבר איתם ^^ 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב:מעצבנים,שקרנים ובכלל כאלה שאין להם לב P: 11.איזו מגמה את:אין לי מגמה..חחח..כי אני עדיין לא בכיתה י'..אבל אני רוצה ללמוד ספרות או מוסיקה.. 12.צבע אהוב:ורוד ולבן ^^ 13.הכי אוהבת לאכול:..אממ..פיצה..בעצם לא,אממ..לא יודעת,כמעט הכל ^^ 14.הכי אוהבת לשתות:ספרייט וקולה..אה..וגם תות בננה ^^ 15.כמה זמן ביום את באינטרנט:כמה שיותר ^^

natalyrst

New member
התשובות שלי:

1.שם: נתלי 2.גיל: 16 וחצי 3.מקום מגורים: איזור ראשון לציון 4.תחביבים: בעלי חיים, אנטרנט, מוזיקה 5.תוכניות לעתיד: לא ברור עדיין. משהו שקשור לבעלי חיים 6.באיזו כתה אני: י' 7.התכונה הכי דומיננטית שלך: אני מתלבטת בן עצבנית לאוהבת חיות בטירוף 8.עובדה מעניינת על עצמך: אני כנראה עושה קעקוע בקרוב 9.סוג אנשים שאת הכי אוהב: חביבים וטובי לב 10.סוג אנשים שאת הכי לא אוהב: עצלנים, צבועים 11.איזו מגמה את: קולנוע וטלוויזיה *גאווה* 12.צבע אהוב: שחור ואדום 13.מה את הכי אוהב לאכול: תפוחי אדמה 14.מה אתה הכי אוהב לשתות: קולה (שותה ממש עכשיו 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט: תלוי. אם יש לי זמן ואין בחינות זה יכול להיות הרבה

Digi Lista

New member
נתלילוש!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

איך התגעגעתי אלייך!הזכרתי אותך אתמול באיזו הודעה(בשרשור של יאקומו),יקירתי איך עברו הבגרויות?איך התעודה?מה קורה איתך?שמחה לראות שאת חיה!!!

natalyrst

New member
היי../images/Emo70.gif

את כאן!!! יאייייי *חיוך מאושר:
את לא יכולה להתחבר לאייסיקיו??? התעודה בסדר.. איך שלך? אני סתם מעוצבנת על המורה הדפוקה שלי לתסריטאות שנתנה לי 60 ואיפה הזכרת אותי?? אני רוצה לראות!! איך עברו לך הבגרויות
שלי עוד לא ממש נגמרו יש לי את הבגרות ה-3 ביום שלישי.. ואחרי זה עוד 2

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

קודם כול
ענקית בכול מה שנשאר לך
אני בקושי יכולה להתחבר למשהו כרגע הראש שלי מפוצץ מכאבים אבל נזכרתי שהבטחתי לחברי הפורום משהו ואני לא אוהבת לא לקיים... לי היום הייתה הבגרות האחרונה השנה(בספרות),ישנתי רק שלוש שעות בלילה בערך ולמרות הכול הייתי עירנית והבגרות הלכה אחלה,היה ממש כיף!(כן,בבגרות...)מלבד החלק החמישי שזה איזה קטע מוזר שלא הבנתי אותו כול כך,נשארו לי עוד שתי דקות עד לסיום המבחן אז חירבשתי משהו,ניסיתי לקרוא כמה פעמים אבל לא היה לי זמן,גם בבית לא הבנתי אותו במיוחד,גם אימא שלי לא ככה שזה בסדר יש לי עילה לתביעה
..סתם,מלבד זה באמת הלך מצויין!!!
הינה ציטוט מההודעה(וגם קישור כדי שלא תעלי לרגע בדעתך הכרוביה שרימיתיתך
...) כמו שאמרתי בעבר להארוקה ולאורנית(ולנתלילוש ובטח לעוד כמה...)מי שרוצה להיות כאן מוזמן-זה פורום פתוח והכבוד כולו שלנו שאנשים שלא אוהבים/מכירים את הסדרה כול כך(או בכלל...)יתנחלו כאן,כול עוד הם רוצים אני רוצה לי הייתה איזו טעות בציון בהיסטוריה(מורה פוזלת...),נתנו לי ציון של התלמידה שמעליי ברשימה והוא לגמרי טעות אז הם מתקנים,האידיוטים
אתמול וביום חמישי המשכתי ללמוד את הצילום בווידאו ועכשיו אני מרגישה דומה לך(ההבדל שאני לא צריכה להיבחן על זה
) מה עוד את יכולה לספר?התגעגעתי לראות אותך כאן(ובכלל,לאחרונה נעלמת לגמרי...)!איך הייתה ההופעה של אביב גפן בסוף(כשאז דיברנו והלכתי להקים מקהלה עם הכלב שלי...)
יאללה תעדכני ובגדול!

natalyrst

New member
וואו..

לרגע חשבתי שכבר לא תעני היום *תחושת הקלה* בכל מקרה, אם את מרגישה לא טוב, וכואב לך הראש (מי כמוני מבינה מהו כאב ראש
) אז אל תיתעכבי כאן בגללי. ההופעה הייתה מדהימה, אחרי הכל זה אביב
חחח יש לי גם תמונות אם אי פעם נדבר באייסיקיו. זה לא שנעלמתי, פשוט אני כבר ממש בקושי בפורומים, ובכלל באנטרנט. עבדתי בשבוע הספר... אז לא הייתי גם בבית. מה שלום צ'רלי
וזה בסדר, כבר מצאתי את ההודעה שבה הוזכרתי. אני כל כך מקנאה בך שאין לך יותר בגרויות. רע לי רק לחשוב על הבגרויות שלי
מה חוץ מזה
תעדכני ובגדול גם את!!!

Digi Lista

New member
לדעתי כדאי שנריב מי תעדכן יותר../images/Emo3.gif..

עבדת בשבוע הספר?נחמד!אני מתכננת ללכת לצומת ספרים כי את שבוע הספר פיספסתי ואני אוהבת ספרים אז חבל לוותר לגמרי על ההנחות... הצלחתי לכופף קצת את המערכת של הבוקים(בואי לא נפרט,סיפרתי לך איך נתפסתי...)-עוד קצת ואני אשיג את מה שאני רוצה(זוכרת שאמרתי לך שאני מארגנת תומכים?...
),טוב נו אני ארחיב לך בעניין הזה בפרטי... צ'ארלי מתוק,הוא כאן לידי-ישן!אתמול הוא ואחי הקטן החליטו לערוך את אימוני הקפיצים שלהם עליי,אז במקום להתעורר רגיל התעוררתי כשגמד קטן וכלב מקפצים על המיטה שלי ועליי
למה את מתכננת לעשות קעקוע?טוב נו,זה בטח יפה,אני פשוט לא אוהבת קעקועים(אפילו לא את המדבקות קעקוע)על עצמי... אין לי בגרויות אבל אני צריכה להשלים חומר של שנתיים בערך במדעי החברה אחרת אני סביר להניח בצרות צרורות... מה עוד קרה?אה,השבוע כמעט פינו אולם בגללי(זה נמצא באוף טופיק,מגילה על האירוע בשם "איך זה להיות עפיפון-סיפור האמיתי"...)... למה את כבר בקושי באינטרנט?העיקר שכשאת כאן אני רואה אותך(אומנם כרגע אני רואה בעיקר את העולם מסתובב אבל גם זה משהו...) מה עם ילד הבמבה/עוגיות/שניצל עם נבטים
... ושוב תורך...

natalyrst

New member
אוקיי... אני הולכת להישמע

כזו מעצבנת... וכזו קיטשית.. אבל ליטסה: אני כל כך אוהבת אותך
לא יודעת מה קרה, אבל היה לי צורך עז לרשום את זה :) למה קעקוע
כי.. דבר ראשון לאבא שלי יש, ואני רוצה להיות תאומה שלו. חח סתם, לא קשור. כי זה משהו שרציתי מאז ומתמיד. וההורים שלי מסכימים. וזה יהיה משהו יפה. אגב, אם זה מנחם אותך, גם אני שונאת קעקועי מדבקה. זה אפילו לא נראה אמיתי
שיעשו את זה אמין. ברגעים אלו אני שומעת שלמה ארצי. סתם התחשק לי לציין. הייתי גם בפארק מים עם הבית ספר, ובקושי השתזפתי. זה לא פייר!!! לגביי ילד המאכלים: לא ראיתי אותו המון זמן.. בגלל ימי חופשה לפני בגרות\מגן. אבל!! מחר אני אראה אותו.. פגישת פולין. (לסיפור המורחב פני למסרים) כן, עבדתי בשבוע הספר. אבא שלי מנהל דוכנים, אז הלכתי לעבוד חוץ מ-3 ימים שבהם לא יכולתי, בגלל בגרות ומגן. זה לא היה שבוע. זה היה 10 ימים. ידעת?? אם במקרה את הולכת לישון אז רק תרשמי לי כדי שאני לא אחכה סתם... מחכה לעדכונך...

DiGiHiLa

New member
נתלי....

אני חושבת שהיא הלכה לישון...כי היא כתבה בשרשור למטה שהיא לא מרגישה טוב....והיא פורשת..

natalyrst

New member
היי את!!

כן, כן. את!
תודה שאמרת לי. אחרת סתם הייתי מחכה כאן. אז גם אני הולכת לי לישון, מחר צריך לקום מוקדם. ביי ביי!!

Digi Lista

New member
הילולה מיי סיסטר../images/Emo13.gif

אני עוד כאן כי אני לא מסוגלת לשים את הראש ולנוח,הוא פשוט מסתחרר ,לקחתי כדורים אבל זה לא עוזר,אני לא יודעת מה לעשות אם עצמי אז אני כאן...אם אני לא עונה כנראה באמת יצאתי כי אני ממש מסוחררת מכאבים

Digi Lista

New member
אני עוד ערה...

במילא מרוב כאבים אני לא יכולה לנוח... שבוע הספר תמיד היה עשרה ימים,אם יש מישהו שאמור לדעת את זה זאת אני-אין לי מה לעשות מלבד לספור כול שנה את הימים עד ל10 ימים האלה שנקראים שבוע,שאני באמת נורא אוהבת!(מה אני אשמה שמאז ומתמיד חונכתי לקרוא?נראה לי שקראתי יותר ספרים בשנה האחרונה מאשר מה שאחי למשל קרא כול החיים
) זה בסדר,אם בא לך להגיד שאת אוהבת אותי ,מי אני שאתנגד?(ועוד קיטשיות?תשאלי את החברים כאן כמה אני רגשנית ודביקה יותר מידיי לפעמים)זה תמיד משמח לשמוע שאוהבים אותך(וזה הדדי,אני לא שונאת אותך,להיפך
)
אם הייתי בפארק מים הייתי נצלית טוטאלית,גם ככה זה מאוד מסוכן לי,אם כבר בריכה(ים אני לא אוהבת)אז אני חייבת ללכת רק בשעות הבוקר הממש מוקדמות או בערב וגם זה עם חולצה מעל אחרת אני נהיית סטייק ולא יעזרו כמה מקדמי הגנה אני אשים,יש לי עור רגיש במיוחד(אם כבר הזכרת דימיון לאבא...)וכבר הזהירו אותי שזה ממש מסוכן לי כמו לאבא שלי... כול עוד את שלמה לגביי ההחלטה על הקעקוע אז למה לא?זה עניין של טעם,אימא שלי בעיקרון מרשה לי לעשות קעקוע(היא רצתה בעצמה לעשות לפני שנתיים וויתרה ברגע אחרון)אבל אני לא רוצה,אני לא אוהבת את הדברים האלה,גם פירסינגים אני לא אוהבת,בכלל תכשיטים ועניינים מהסוג הזה הם לא הסגנון שלי...אבל יש לי שעון על כול יד אם זה נחשב משהו
....

natalyrst

New member
אז את עדיין כאן..

האמת שלא הכי נעים לי ככה להשתלט על השרשור הזה, מחר אנשים יתעורר ויראו מה עשינו לו. נו טוב, חפיף. את המנהלת כאן :) בכל מקרה, אני לא ממש סגורה על זה, אבל אני 90% סגורה על זה. (על הקעקוע התכוונתי) גם אני לא אוהבת פירסינגים. אולי בגבה, אבל לי זה לא יהיה יפה אני אוותר על הרעיון. וואי ליסטה. יש לך שעון יד!! כל הכבוד. וממתי שבוע הספר זה 10 ימים
אצלנו זה היה תמיד שבוע. ואני בטוחה בזה כי אני כבר שנים עובדת שם.

Digi Lista

New member
...

זה שרשור היכרות,עשינו כבר כמה כאלה אז יסלחו לי על עידוד פורענות בשרשורים(גם ככה כבר יש נגדי התארגנות לעצומת העפה מצד חברי הפורום...)
... יש לי שני שעונים-אחד על יד ימין והשני על יד שמאל,תמיד אנשים עושים פרצופים תמהים ופולטים דברים כמו "את יודעת שיש לך שני שעונים?",בהתחלה הייתי עונה ומתחילה להסביר,אחר כך קלטתי שהדבר היחיד שיעזור זאת ציניות והגבתי ב"אוי?מאיפה צמח לי שעון על היד?!" מלווה במבט המום,שני השעונים הם הדברים היחידים שיש עליי(מלבד בגדים כמובן),לא טבעות,לא צמידים,לא לק...רק שעון על כול יד!... שבוע הספר הוא תמיד עשרה ימים,איך את לא יודעת פרט חשוב כול כך לקיום האנושי?
,ממש תהום ענקית בהשכלה:-פ

natalyrst

New member
אז אני די שונה ממך...

אני אוהבת שרשראות בטירוף!! אבל לא כאלה מכסף או זהב. שרשראות עם אבנים, או משהו שאנטי כזה מיוחד. וגם צמידים. פעם היו לי איזה 4 צמידים. אבל הורדתי אותם כי הם היו מעור, והחלטתי להוריד עור, כי זה מעודד רצח של בעלי חיים. אז היום יש לי רק 2 צמידים עיקריים שאני הולכת איתם. וטבעת
יש לי טבעת... יש לי בעצם 2 מכסף וחרוטים עליהן ציורים של: בטבעת 1-ילד וילדה בטבעת ה-2 איש, אישה ובאמצע הילד שלהם. אם ניפגש מתישהוא אני אראה לך

למעלה