../images/Emo13.gif
קודם כול
ענקית בכול מה שנשאר לך
אני בקושי יכולה להתחבר למשהו כרגע הראש שלי מפוצץ מכאבים אבל נזכרתי שהבטחתי לחברי הפורום משהו ואני לא אוהבת לא לקיים... לי היום הייתה הבגרות האחרונה השנה(בספרות),ישנתי רק שלוש שעות בלילה בערך ולמרות הכול הייתי עירנית והבגרות הלכה אחלה,היה ממש כיף!(כן,בבגרות...)מלבד החלק החמישי שזה איזה קטע מוזר שלא הבנתי אותו כול כך,נשארו לי עוד שתי דקות עד לסיום המבחן אז חירבשתי משהו,ניסיתי לקרוא כמה פעמים אבל לא היה לי זמן,גם בבית לא הבנתי אותו במיוחד,גם אימא שלי לא ככה שזה בסדר יש לי עילה לתביעה
..סתם,מלבד זה באמת הלך מצויין!!!
הינה ציטוט מההודעה(וגם
קישור כדי שלא תעלי לרגע בדעתך הכרוביה שרימיתיתך
...)
כמו שאמרתי בעבר להארוקה ולאורנית(ולנתלילוש ובטח לעוד כמה...)מי שרוצה להיות כאן מוזמן-זה פורום פתוח והכבוד כולו שלנו שאנשים שלא אוהבים/מכירים את הסדרה כול כך(או בכלל...)יתנחלו כאן,כול עוד הם רוצים אני רוצה לי הייתה איזו טעות בציון בהיסטוריה(מורה פוזלת...),נתנו לי ציון של התלמידה שמעליי ברשימה והוא לגמרי טעות אז הם מתקנים,האידיוטים
אתמול וביום חמישי המשכתי ללמוד את הצילום בווידאו ועכשיו אני מרגישה דומה לך(ההבדל שאני לא צריכה להיבחן על זה
) מה עוד את יכולה לספר?התגעגעתי לראות אותך כאן(ובכלל,לאחרונה נעלמת לגמרי...)!איך הייתה ההופעה של אביב גפן בסוף(כשאז דיברנו והלכתי להקים מקהלה עם הכלב שלי...)
יאללה תעדכני ובגדול!