שאלון היכרות

חופש?איזה חופש?

יש לי בגרויות.אבל אחרי הבגרויות,בואי אליי הביתה ונצפה ביחד בדיג'ימון.אני אכתוב בפורום שכנים שאת לא יכולה לכתוב אם את רוצה. וכן,אני מרגישה כאן בבית,וכל המחמאות בהחלט מגיעות לכם.ארני ממש מאושרת להיות,גם אם לא תמיד יש לי כאן מה לכתוב,כי אני באמת בקושי מבינה כאן דברים.תודה גם לך!ואני מתכננת להישאר,אל תדאגי.

star_female

New member
אה, כן!

נזכרתי שמצאתי סיכום נחמד של העונה השנייה, די מפורט אבל לא יותר מדי (זה ממש לא יכול לבוא במקום לראות את העונה, חסרים שם פרטים חשובים, וכל היחסים בין הדמויות) אבל זה יכול לעזור לך להבין טיפה יותר. ^^ בכל אופן, זה כאן. ואמ, בהנחה שאת רוצה להתחיל מהעונה הראשונה, יש שם גם דף עם סיכומים של כל הפרקים מהעונה הראשונה, אבל את זה לא קראתי כי זה די ארוך. ^^;

Unicorn Fairy

New member
"חיים שכאלה עם-יוניקורן פיירי"

1. שלי 2. 17 3. חיפה 4. יותר מידי... מי שרוצה שייכנס לכרטיסישי שלי 5. זמרת, או סתם אישה כזאת שמאכילה מיליארד חתולים 6. עולה לי"ב 7. כנות, אסרטיביות 8. אני אוהבת ללכת לחפש אצטרובלים ולאכול את הצנוברים יחד עם הכלבה שלי (???) 9. פסיכיים לא שיגרתיים 10. אנשים פחדנים ונורמליים 11. מתביישת לענות....................נו טוב, אופנה. 12. סגול 13. כל דבר שעשוי מתפוחי אדמה 14. בירה עם וודקה 15. לא מצליחה לספור

יאנה י

New member
טוב

1.שם - יאנה יגורוב 2.גיל - 14 , אבל עוד חודשיים 15 3.מקום מגורים - רשל"צ 4.תחביבים - לפרט?- דיג'ימון, קריאה ריקמה, ציור וכו' 5.תוכניות לעתיד - ליכתוב ספר 6.באיזו כתה אתם?ט 7.התכונה הכי דומיננטית שלך? לא יודעת 8.עובדה מעניינת על עצמך? אני מתקשרת עצים, זה מוזר אבל מילא 9.סוג אנשים שאתה הכי אוהב? בעיקרון כל האנשים טובים 10.סוג אנשים שאתה הכי לא אוהב? גיזענים , במיוחד כאלו שקוראים לי רוסיה... 11.איזו מגמה אתה?התקבלתי לביו רפואה... 12.צבע אהוב?ירוק, טורקיז, כחול, לבן. 13.מה אתה הכי אוהב לאכול? הרבה דברים , בעיקרון אני מעדיפה גזר 14.מה אתה הכי אוהב לשתות?מיץ דובדבנים מעורבב עים מיץ שזיפים. 15.כמה זמן ביום אתה באינטרנט?לא הרבה במיוחד.

יאנה י

New member
תיקון

כשכתבתי שאני בט' הכוונה לעולה ל י' תכונה בולטת- אני די תמימה ואני אוהבת טבע. תכניות נוספות לעתיד- להיות וטרינרית, עם חוות אוגרים ולעשות שלום.

יאנה י

New member
זה די מוזר , אני לא ממלצה לקרא.

העצים מסוגלים לתקשר בינהם אבל זה לא ממש דיבור אלא יותר ובכן קשה להגדיר את זה , ובכן זו שירה, מוסיקה, העצים כל הזמן מתקשרים זה עם זה עם הם קרובים או זה דרך זה עם הם רחוקים. אני קולטת הודעות ומעבירה אותן אל עץ אחר בעזרת מגע , זה ניראה מיותר אך התיקשורת של העצים לא ממש מהירה וזה די תלוי בהודעה עצמה שנוספות עליה לעיתים הודעות חדשות (כמו פורום) . אתה בטח שואל את עצמך עם אני מבינה את ההודעות אז בדרך כלל אני קוראת את ההדעודות האלו ודי קשה להבין אותן.יש אכן עץ קבועה שאני נוהגת לדבר איתה . ואגב באופן כללי כל צמח מפרסם את סיפור חייו ובאופן כללי זה פשוט להבין את זה. השפה של העצים והצמחים מורכבת יחסית וקשה מאוד להבנה ומה גם היא משתנה כל הזמן באופן סוחף מאוד, אגב זו כניראה הסיבה שאומרים שצמחים צומחים טוב עם מוזיקה הם מרגישים שאלו שדואגים להם מנסים לתקשר איתם והם די נהנים מזה. אם מישהו רוצה להיות גם מתקשר או שסתם מיתעניין שיפנה אלי - ורייסטלין מאגר אנא אל תיצחק.

יאנה י

New member
תיקון שגיאה

עם אני מבינה את ההודעות אז בדרך כלל אני לא קוראת את ההודעות האלו ודי קשה להבין אותן.י

digiken

New member
מזכיר לי קצת את שר הטבעות....

מישהו יודע על מה אני מדברת?

Digi Lista

New member
זה משהו רוחני כזה,נכון?

למדתי על זה פעם,זה מעניין לאללה,אומנם זה נשמע מוזר אבל כמה שזה מוזר ככה זה מעניין

אל תעלבי, אבל...

מה עישנת
אני באמת באמת לא מתכוון להעליב וסליחה אם התגובה בוטה מדי, אבל יש סיכוי שאולי את מדמיינת?

Digi Lista

New member
היא לא מדמיינת.

אני מכירה לפחות קצת את מה שהיא מדברת עליו,קראתי עליו אבל לא ממש לעומק,אני אלך למצוא מידע נוסף,מה שכן שמעתי גם על דברים שנראים יותר מוזרים בהתחלה,צריך רק קצת לפתוח את הראש(ניסוח גרוע...)
...

למעלה