שאלון-היכרות.

שאלון-היכרות.

עכשיו, כשהעונה הסתיימה ואין לנו כל כך מה לכתוב, חוץ מלהתרגז פה ושם על עוד שחקנים שעוזבים, הגיע הזמן שנכיר אחד את השני. מקווה שתשתפו פעולה.
שם: גיל: עיסוק: מקום מגורים: באיזה שער את/ה יושב/ת? חוויה עם הפועל שבא לכם לחזור אליה ברגע זה, גם אם היא לא הכי מרגשת שהייתה: תמונה:

שימו את י-ם בירדן..

שם: ענבר. גיל: 17.9. עיסוק: מסיימת יב'. מקום מגורים: אריאל. באיזה שער את/ה יושב/ת? 5. חוויה עם הפועל שבא לכם לחזור אליה ברגע זה, גם אם היא לא הכי מרגשת שהייתה: המשחק מול הרצליה, חגיגות הדאבל. הייתי אז בכתה ה', כל כך תמימה, כל כך שמחה, עם כל כך הרבה אדום בעיניים ובלב. או למשחק עם חיפה, שהפסדנו 4-0 אם זכרוני אינו בוגד בי, ואחרי הגול הרביעי, פשוט כל הקהל נעמד על הרגליים והחל לשיר: "תנו לנו עוד, תנו לנו עוד.. אנחנו לא נפסיק לרקוד". מחזה מדהים פשוט. תמונה:

SepteMber Lady

New member
עונה!!

שם: מאיה גיל: 16 ו9 חודשים עיסוק: תלמידת יא' מקום מגורים: צפון באיזה שער את/ה יושב/ת? אני לא ממש יכולה להגיע למשחקים:[ חוויה עם הפועל שבא לכם לחזור אליה ברגע זה, גם אם היא לא הכי מרגשת שהייתה: כשחזקנו את האליפות והגביע!! סורייי אבל לא בא לי לשים תמונה שלי!!

the red king

New member
אז מה את בת 17, עשרה חודשים ו-24 יום?../images/Emo8.gif

יפה! מעניין. צפו לתשובה בקרוב.

the red king

New member
אני לא שרוט, פשוט אנשים צריכים טיפ-טיפה לחשוב

לפני שהם כותבים משהו, וכל עוד מערכת הספירה שלנו היא עשרונית ולא שתים-עשרית אתה לא יכול לכתוב דבר כזה (דרך אגב גם אתה עשית אותו דבר אחי) כמו "הגיל שלי הוא 17.9". מה, אם היה עוד חודש ליומולדת היא היתה כותבת 17.11??? בגלל זה צחקתי ככה כי 0.9 של שנה זה עשרה חודשים ו-24 ימים. אם למשל אתה שכתבת 14.6 התכוונת ל-6 חודשים אז היית צריך לכתוב 14.5. ואני יודע שאני בטח לא צריך להסביר לך את זה. ואגב בהמה הייתה צריכה לכתוב 17.75 (שלושת רבעי). כמובן שכל התיקונים שלי פההם ברוח טובה ואני לא בא לרדת על אף אחד.
אגב מלבד הביקורת בהמה זה אחלה רעיון שהבאת. צפו לתגובה ממני בקרוב.

../images/Emo122.gif. 3 יחידות מתמטיקה.

באמת שהייתי צריכה להפעיל את המוח ממש כדי להבין מה כתבת. אז..סליחה על הטעות. 17.75. [פשוט אני מתכחשת ל18, אז אני מנסה לייפות את המצב
.]

Bull Shit

New member
סורי אחשלי..

אבל.. לא הבנתי כלום.. חחח.. אבלל אמ נשה קלטתי ממה שאמרת שזה לא נכון לרשום 14.6..

SepteMber Lady

New member
מאמי לא מוצא חן בעיניך מה שאני כותבת.....

אתה מוזמן לא לקרוא ולא להגיב!!

the red king

New member
כן אה.. תודה אחי!../images/Emo13.gif

חחח הרגה אותי החתימה שלך (עוד מזמן).

Bull Shit

New member
שתיהיה בריא..

היה לי משעמם יום אחד והחלטתי לשנות את החתימה שלי והתחלתי לשיר שירים דבילים והגעתי לשיר הזה והספתי עוד משו בגלל שזה היה ביום האיידס חחחחחחחחחחחחח...

the red king

New member
חחח נכון - תודה רבה!../images/Emo13.gif

אה וסליחה על החפירה... ככה אני...

SepteMber Lady

New member
באמת סוריי חבר'ה!!

לא ממש התכוונתי לכעוס אבל פשוט הייתי עצבנית וראיתי שהוא מדבר על צורת הכתיבה שלי אז כעסתי קצת ורציתי לפרק את כל זה !! סליחה מאמי באמת לא התכוונתי לכעוס!! friends??

Bull Shit

New member
סולחה!!

איפה השמן הזה עם החומוס מהפרסומת של צבר.. גם כן הוא...

למעלה