שאלון היכרות קצר

nurit224

New member
שאלון היכרות קצר ../images/Emo3.gif

צהריים טובים לכל חברי הפורום ( ולסמויים בינינו )
טוב אז אני חושבת שהגיע הזמן שנלמד להכיר טיפה את האדם שמסתתר מאחורי הכינויי שלו, ולכן החלטתי לפתוח את היום שלי בהודעה חדשה של שאלון היכרות קצר ( זה קצר נכון
) ואני אשמח מאוד אם תוכלו לענות על השאלות כדי שכולנו נוכל להכיר אתכם, אתם לא חייבים לענות על כל השאלות זה לא מבחן או משהו כזה זאת רק דרך להכיר את כולם ואולי להוציא את הסמויים שבינינו לאור ( כן, כן, אתם שם תפסיקו להתבייש ותתחילו להתמכר ביחד איתנו
) , אה כן והשאלון ברובו לקוח מגוגל חוץ מכמה תוספות קטנות שלי חחח, טוב ועכשיו נעבור לשאלון עצמו, מוכנים ? הנה זה בא
.... 1.שם : 2.כינוי : 3.ת.לידה : 4.מזל : 5.עיר בארץ : 6.מוצא : 7.צבע עיניים : 8.צבע שיער : 9.שפות שאתה יודע לדבר : 10.שפות שהיית רוצה לדעת לדבר : 11.הדרמה שפתחה לך את הדלת לעולם האסייתי : 12.הדרמה הכי אהובה : 13.הדרמה האחרונה שראית : 14.איזו דרמה היית רוצה שיתרגמו לעברית : 15.דרמה יפנית, קוריאנית או טייוואנית : 16.דרום קוריאה או יפן : 17.בחור יפני או קוריאני : 18.מה הוא סגנון הלבוש שלך : 19.אם היית יכול לשנות את השם במה היית בוחר : 20.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת : 21.אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה : 22.פירסינג : 23.קעקועים : 24.צבע אהוב : 25.צבע שנוא : 26.מאכל אהוב : 27.מאכל שנוא : 28.חטיף אהוב : 29.חטיף שנוא : 30.פרי אהוב : 31.פרי שנוא : 32.בע"ח אהוב : 33.סרט אהוב : 34.ספר אהוב : 35.שיר אהוב : 36.זמר : 37.זמרת : 38.להקה : 39.ז'אנר מוסיקה אהוב : 40.ז'אנר בסרטים \ דרמות אהוב : 41.שחקן : 42.שחקנית : 43.החג הכי אהוב עליך : 44.היום הכי מועדף עליך בשבוע 45.מילה או משפט שאתה תמיד אומר : 46.שיר שעושה לך מצב רוח טוב : 47.סרט אחרון שראית בקולנוע : 48.אופטימית או פסימית : 49.תוכנית הכי אהובה בטלוויזיה : 50.תחנת הרדיו הכי אהובה עליך : 51.תכונה שאתה שונה בעצמך והיית רוצה לשנות : 52.תכונה שנואה באחרים : 53.תכונה שאת אוהבת בעצמך : 54.תכונה שאת אוהבת באחרים : 55.שיר שאת שומעת כשאת עצובה : 56. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד : 57.איפה את עכשיו : 58.יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו עכשיו : 59.עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו : 60.הכי אוהבת בעולם : 61.הכי שונאת בעולם : 62.מתגעגעת ל...: 63.מה גורם לך לבכות : 64.מה מצחיק אותך : 65.תחביבים : 66.ציטוט אהוב : 67.ציטוט אהוב מדרמה שראית : 68.חורף או קיץ : 69.קור או חום : 70.ים או בריכה : 71.מקלחת או אמבטיה : 72.לבן או שחור : 73.אופי או יופי : 74.תה קפה או שוקו : 75.שקיעה או זריחה : 76.חלום שהיית רוצה להגשים : 77.החפץ שהכי חשוב לך בעולם : 78.צבא – בעד או נגד : 79.דבר ראשון שאת עושה כשאת מתעוררת : 80.דבר אחרון שאת עושה כשאת הולכת לישון : 81.האם את נרדמת בקלות : 82.האם את קמה בקלות בבוקר : 83.איך את עונה לטלפון – מושי מושי, יובוסיאו או הלו : 84.תלמידת תיכון או סטודנטית : 85.איך הציונים בלימודים : 86.דמות מצויירת הכי אהובה : 87.סדרה מצויירת הכי אהובה : 88.את מי הכי הכי היית רוצה לפגוש מחר : 89.במה היית רוצה לעבוד : 90.את מעדיפה בנים אם שיער ארוך או קצר : 91.איזו חיה מייצגת אותך הכי : 92.אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לאיזה זמן היית מחזירה אותו? 93.שיר שאת שומעת ממש עכשיו : 94.העונה הכי רומנטית : 95.מה יש על הקירות בחדר שלך : 96.מאמינה באלוהים : 97.מאמינה בגורל : 98.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים : 99.איך את מרגישה עכשיו : 100.את מי אתם רוצים להרוג עכשיו ( בטוח אותי על גרמתי לכם לענות על שאלון כזה חחחח
תמונה אהובה
חברים יקרים אשמח לקרוא את התשובות שלכם ולדעת טיפה מי מסתתר אחרי כול כינוי וכינוי
אני אתחיל ראשונה

nurit224

New member
אני אשבור את הקרח ראשונה ../images/Emo6.gif

והנ ההתשובות שלי
1. שם : נורית 2. כינוי : nurit224 3. ת.לידה : 3.4.1986 4. מזל :
5. עיר בארץ :עכו 6. מוצא :קווקזית 7. צבע עיניים :חום כהה 8. צבע שיער :שחור סיני 9. שפות שאתה יודע לדבר : עברית, אנגלית, רוסית , קווקזית, 10. שפות שהיית רוצה לדעת לדבר : קוריאנית, יפנית, סינית, צרפתית, ספרדית. 11. הדרמה שפתחה לך את הדלת לעולם האסייתי : סאם סון המתוקה
12. הדרמה הכי אהובה :סאם סון ( כי בזכותה אני פה ), זמן בין כלב לזאב, מלכת השלג ועוד הרבה אחרים...
13. הדרמה האחרונה שראית : A STORY OF A MAN 14. איזו דרמה היית רוצה שיתרגמו לעברית : EAST OF EDEN וגם Cain And Abel 15. דרמה יפנית, קוריאנית או טייוואנית : תאמת מבחינתי הכל אבל מבחינת דירוג זה קוריאנית יפנית וטייוואנית 16. דרום קוריאה או יפן : שניהם
17. בחור יפני או קוריאני : עדיפות לקוריאני
18. מה הוא סגנון הלבוש שלך : ספורט אלגנט, טישרט וג'ינס 19. אם היית יכול לשנות את השם במה היית בוחר : אני צריכה לחשוב על זה יותר לעומק...
20. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת : דרום קוריאה
21. אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה : קונה כרטיס טיסה לדרום קוריאה 22. פירסינג : חוץ מעגילים אין כלום 23. קעקועים : רוצה, אבל מפחדת אולי כשיהיה לי מספיק אומץ 24. צבע אהוב : שחור 25. צבע שנוא : אין צבע שנוא תאמת 26. מאכל אהוב : האוכל של סבתא
27. מאכל שנוא : כל דבר שיש בו בצל בכמויות ענקיות 28. חטיף אהוב : דוריטוס חמוץ חריף, צ'יפס 29. חטיף שנוא : ביסלי 30. פרי אהוב : דובדבנים, תפוח ירוק 31. פרי שנוא : אפרסק 32. בע"ח אהוב :
33. סרט אהוב : אישה יפה 34. ספר אהוב : הארי פוטר כל ה 7 ספרים 35. שיר אהוב : celine dion - goodbyes the saddest word, וכמובן כל השירים הקוריאנים והיפנים שיש לי במחשב. 36. זמר : K.WILL יש לו קול מהמם 37. זמרת : BOA 38. להקה : אוקיי זה הולך להיות ארוך – DBSK, FTTS, SUJU, BIG BANG, 2PM ,FT ISLAND, 2AM SS501, SNSD ,2NE1 יש עוד הרבה אבל אלה העיקריים 39. ז'אנר מוסיקה אהוב : הכל חוץ ממזרחית דיכאונית
40. ז'אנר בסרטים \ דרמות אהוב : אימה דרמה פעולה קומדיה אמרתי הכל לא ? 41. שחקן : היון בין, ריין, גונג יו, ועוד הרבה אחרים....
42. שחקנית : סונג יורי, שין מין הא, יון און היא, ועוד הרבה אחרות...
43. החג הכי אהוב עליך : ראש השנה 44. היום הכי מועדף עליך בשבוע : שבת בבוקר כשאני עדיין במיטה
45. מילה או משפט שאתה תמיד אומר : נו באמת, או בקוריאנית צ'ינצ'ה 46. שיר שעושה לך מצב רוח טוב : http://www.youtube.com/watch?v=JCFewBwdr1U 47. סרט אחרון שראית בקולנוע : הארי פוטר החדש 48. אופטימית או פסימית : תלוי... אבל הרוב פסימית. 49. תוכנית הכי אהובה בטלוויזיה : אין על תוכניות קוריאניות אין... family outing, סטאר קינג, come to play, introducing star's friend, X-MAN , ועוד הרבה אחרים... 50. תחנת הרדיו הכי אהובה עליך : לא שומעת הרבה רדיו אלא אם כן, אז אני ברכב שזה לרוב גלגלצ' 51. תכונה שאתה שונה בעצמך והיית רוצה לשנות : ביישנות 52. תכונה שנואה באחרים : צביעות 53. תכונה שאת אוהבת בעצמך : אחריות 54. תכונה שאת אוהבת באחרים : אנשים שיודעים איך לזרום 55. שיר שאת שומעת כשאת עצובה : PROUD - DBSK 56. שלוש דברים שהיית לוקחת לאי בודד :מחשב עם חיבור לאינטרנט, מים ואוכל
57. איפה את עכשיו : בבית מול המחשב 58. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו עכשיו : בבית קפה עם מיקי יוצ'אן חחח
59. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו : מיקי יוצ'אן 60. הכי אוהבת בעולם : אוכל 61. הכי שונאת בעולם : אנשים מרובעים עם בעלי דעות קדומות שחושבים שכל האסייתים הם עובדים זרים או סינים 62. מתגעגעת ל...: ילדות 63. מה גורם לך לבכות : לאבד מישהו שאני אוהבת 64. מה מצחיק אותך : פדיחות 65. תחביבים : ציור 66. ציטוט אהוב : DON’T WORRY BE HAPPY 67. ציטוט אהוב מדרמה שראית : הקטעים שאני הכי אוהבת לראות בדרמות זה כאשר סוף סוף השחקנים הראשיים מתוודים על האהבה שלהם ואומרים את המשפט : סאראנג הא...אני חולה על המשפט הזה
68. חורף או קיץ : חורף
69. קור או חום : קור
70. ים או בריכה : בריכה 71. מקלחת או אמבטיה : גם וגם 72. לבן או שחור : שחור 73. אופי או יופי : אופי 74. תה קפה או שוקו :
75. שקיעה או זריחה : שקיעה 76. חלום שהיית רוצה להגשים : לחיות בחו"ל כמה שנים 77. החפץ שהכי חשוב לך בעולם : המחשב שלי כי בלעדיו אין לי חיים 78. צבא – בעד או נגד : בעד 79. דבר ראשון שאת עושה כשאת מתעוררת : מכבה את השעון המעורר עם המנגינה המעצבנת 80. דבר אחרון שאת עושה כשאת הולכת לישון : שמה אוזניות על האוזניים ומתהפכת על הבטן ונרדמת 81. האם את נרדמת בקלות : כן עם מוסיקה 82. האם את קמה בקלות בבוקר : כן כי אין ברירה 83. איך את עונה לטלפון – מושי מושי, יובוסיאו או הלו : לפעמים יובוסיאו רק בשביל לעצבן כמה אנשים אבל בעיקר הלו 84. תלמידת תיכון או סטודנטית : סטודנטית 85. איך הציונים בלימודים : השנה גרועים...עובדה ממשיכה עוד סמסטר במקום לסיים את התואר השנה
86. דמות מצויירת הכי אהובה : פו הדוב 87. סדרה מצויירת הכי אהובה : פו הדוב 88. את מי הכי הכי היית רוצה לפגוש מחר : GD ולגזור לו את השיער שיש לו עכשיו לקצוץ ( לין לא להרוג אותי ) 89. במה היית רוצה לעבוד : שאלה טובה.... 90. את מעדיפה בנים אם שיער ארוך או קצר : קצר 91. איזו חיה מייצגת אותך הכי :
92. אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לאיזה זמן היית מחזירה אותו? לילדות 93. שיר שאת שומעת ממש עכשיו : יאאא PROUD - DBSK 94. העונה הכי רומנטית : חורף... להתכרבל מתחת לשמיכה 95. מה יש על הקירות בחדר שלך : ציור קיר שבוצע על ידי, שתאמת הגיע הזמן למחוק אותו 96. מאמינה באלוהים : מעדיפה לא לענות... 97. מאמינה בגורל : כן...אבל אני גם מאמינה שאם רוצים אפשר לשנות אותו 98. איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים : בחו"ל עם המשפחה והילדים 99. איך את מרגישה עכשיו : מוכנה לקרב....סתם תאמת מרגישה מצוין והולכת לנקות את הבית .... 100. תמונה
( יום יבוא ואני אהיה שם ) שבת שלום לכולם

LILIN1

New member
חחח אנחנו נסגור חשבון במסנג'ר על הירידה על GD

MalkiNuna

New member
אניו../images/Emo70.gif יוריבון, צ'אנן מלכה אימנידה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.שם : מלכה 2.כינוי :מלכי 3.ת.לידה :09/05/70 4.מזל :אריה 5.עיר בארץ :הרצליה 6.מוצא :תמניה - תורכיה 7.צבע עיניים :חום 8.צבע שיער : חום 9.שפות שאתה יודע לדבר :עברית כמובן, אנגלית, ערבית, ספרדית-לדינו, פורטוגזית ברזיל מאותגרת, קוריאנית מאותגרת, צרפתית מאותגרת 10.שפות שהיית רוצה לדעת לדבר :קוריאנית כמובן, פורטוגזית ברזיל לעת עתה 11.הדרמה שפתחה לך את הדלת לעולם האסייתי :סם סון המתוקה 12.הדרמה הכי אהובה :עץ גן העדן 13.הדרמה האחרונה שראית : City hall והסרט דם - הערפד האחרון 14.איזו דרמה היית רוצה שיתרגמו לעברית :התרגלתי לצפות בתרגום לאנגלית ואם מתרגמים מאנגלית אז זה באמת לא משנה כי גם ככה הרבה מהמשמעות והדיוק הולך לאיבוד. 15.דרמה יפנית, קוריאנית או טייוואנית :קוריאנית 16.דרום קוריאה או יפן :דרום קוריאה 17.בחור יפני או קוריאני :קוריאני או חצי חצי 18.מה הוא סגנון הלבוש שלך :בד"כ ספורטיבי, שמלות ולעיתים ספורט אלגנט 19.אם היית יכול לשנות את השם במה היית בוחר :אין לי מושג 20.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת :ניו-יורק 21.אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה :מתעלפת 22.פירסינג :אין 23.קעקועים :אין 24.צבע אהוב :כתום 25.צבע שנוא :אין 26.מאכל אהוב :שוקולד 27.מאכל שנוא :נגעלת מאוכל לא כשר 28.חטיף אהוב :דוריטוס בטעם רגיל 29.חטיף שנוא :ביסלי (אמנם טעים אבל הריח מזכיר אוכל של כלבים) 30.פרי אהוב :תפוח חמוץ, קשה וקר 31.פרי שנוא :תפוח מתוק, רך וחם 32.בע"ח אהוב :גורילה 33.סרט אהוב :פרידות 34.ספר אהוב : מדובר כאן בתולעת ספרים שמאוהבת בספר מילדותה שבט דב המערות, כרגע קוראת ספרות יפנית וקוריאנית. 35.שיר אהוב : Alma - Zelia Duncan ו- DBSK למה התאהבתי בך, באשמתכן 36.זמר : Lee Seung Chul 37.זמרת : Yun Mirae T 38.להקה : Big Mama ולהקת אבבא 39.ז'אנר מוסיקה אהוב :בלאדות 40.ז'אנר בסרטים \ דרמות אהוב :רומנטי/קומדיה 41.שחקן :לי וואן ועוד רבים וטובים 42.שחקנית :קים סונה 43.החג הכי אהוב עליך :פורים 44.היום הכי מועדף עליך בשבוע: שבת 45.מילה או משפט שאתה תמיד אומר :"כשהחיים נותנים לך לימון תכין לימונדה" 46.שיר שעושה לך מצב רוח טוב: Aretha Franklin – Respect 47.סרט אחרון שראית בקולנוע :פרדות 48.אופטימית או פסימית :אופטימית, אין לי עצם פסימית בגוף 49.תוכנית הכי אהובה בטלוויזיה :כל התכניות בסגנון ארץ נהדרת 50.תחנת הרדיו הכי אהובה עליך :לא שומעת רדיו ואם כן אז בד"כ בבוקר ברכב 102 FM רדיו ת"א 51.תכונה שאתה שונה בעצמך והיית רוצה לשנות : אוכלת ולא בכדי לשרוד 52.תכונה שנואה באחרים :רוע לשם רוע, חיפוש אחר נקודות תורפה בכדי להכאיב 53.תכונה שאת אוהבת בעצמך :יכולת נתינה ללא אינטרסים וללא צורך או רצון לקבל חזרה 54.תכונה שאת אוהבת באחרים :אנשים חופשיים שאינם מקובעים בדפוסי חשיבה מקובלים 55.שיר שאת שומעת כשאת עצובה :שנסונים של אדית פיאף 56. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד :מקדם הגנה 57.איפה את עכשיו :בבית בחדר השינה מול מסך המחשב 58.יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו עכשיו :כן, בקוריאה הדרומית בחוף הים בבוסאן 59.עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו :לבד 60.הכי אוהבת בעולם :את הילדים שלי 61.הכי שונאת בעולם :לא שונאת אף אחד, באמת 62.מתגעגעת ל...: תקופה שהייתי רזה וחטובה 63.מה גורם לך לבכות :הכל 64.מה מצחיק אותך :הכל 65.תחביבים :השפות קוריאנית ופורטוגזית, ישיבה מול מסך המחשב ופטפוט עם קוריאנים. 66.ציטוט אהוב :"כולם שווים בעיני האל" 67.ציטוט אהוב מדרמה שראית :"אם כולם היו נוהגים כמנהג עין תחת עין חצי עולם היה עיוור" מ "עוף החול" בכיכובו של מלכנו סאן 68.חורף או קיץ :חורף 69.קור או חום :קור 70.ים או בריכה :ים 71.מקלחת או אמבטיה :מקלחת 72.לבן או שחור :הכל 73.אופי או יופי :כשיש אופי אז יש גם יופי, לא כך המצב כשיש רק יופי ללא אופי 74.תה קפה או שוקו :נס קפה עם חלב ללא סוכר ובלילות קרים שוקו חם 75.שקיעה או זריחה :שקיעה 76.חלום שהיית רוצה להגשים :לטייל ברחבי קוריאה וגם בכל עיר בעולם בה יש ריכוז מכובד של קוריאנים, כמו סאו פאולו, ניו יורק וונקובר 77.החפץ שהכי חשוב לך בעולם :מחשב 78.צבא – בעד או נגד :בעד כי אין הרבה ברירות 79.דבר ראשון שאת עושה כשאת מתעוררת :מצחצחת שיניים 80.דבר אחרון שאת עושה כשאת הולכת לישון :מצחצחת שיניים 81.האם את נרדמת בקלות :בקלות רבה 82.האם את קמה בקלות בבוקר :בקלות ועם חיוך 83.איך את עונה לטלפון – מושי מושי, יובוסיאו או הלו :תלוי מי בצד השני, בד"כ "כן" 84.דמות מצויירת הכי אהובה :ג'רי מתום וג'רי 87.סדרה מצויירת הכי אהובה :תום וג'רי 88.במה היית רוצה לעבוד :לעבוד עם גורילות 90.את מעדיפה בנים אם שיער ארוך או קצר :ארוך או קרחת 91.איזו חיה מייצגת אותך הכי :לביאה 92.אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לאיזה זמן היית מחזירה אותו? לגיל 17 93.שיר שאת שומעת ממש עכשיו : צ'ל דל קוייה – הכל יהיה בסדר
94.העונה הכי רומנטית :סתיו 95.מה יש על הקירות בחדר שלך :טלויזיה, מאוורר, מזגן ומראה 96.מאמינה באלוהים :כן, אבל באלוהים יוניברסלי 97.מאמינה בגורל :כן 98.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים :עובדת במשרד ממוזג מידי וחולמת על יערות עם גורילות
99.איך את מרגישה עכשיו :ממהרת כי אני צריכה להאכיל את הגוזל הקטן שלי 100.את מי אתם רוצים להרוג עכשיו? אין בי אגרסיה כרגע

MalkiNuna

New member
אוי, התפלק לי 09/08/70 ולא 09/05/70

אני ילידת אוגוסט החודש הכי חם ולח בשנה

LILIN1

New member
אהלן

אני בטוחה שתכירו אותי יותר טוב מהשאלון הזה. בכל מצב רציתי להגיד כמה מילים. אני "מהוותיקות" בפורום אז ככה שאני וחנה,דקלה,אסיה,אליס ,נורית ונועמ חברות ממש ממש טובות אנחנו בקשר טוב=] אני אשמח להכיר את כולכם אפילו ולמרות מה שקרה. רציתי לציין שהמעגל המשפחתי הקרוב שלי הם סיוון(שבחרה לי את הכינוי פי'צ),לולי וג'ני שהן בנות אדם מדהימות וחבל שהריב הגיע לממדים כאלה. אני מקווה שמערכת היחסים עם המשפחה שלי לא תעיב על הקשר. 初めましてどうぞ宜しくお願いします
אז " .שם :לין...לא ליליאן! 2.כינוי :פי'צ 3.ת.לידה :23.9.93 4.מזל :מוזנאים 5.עיר בארץ :רחובות 6.מוצא :חצי תמניה חצי טריפולטאית 7.צבע עיניים :חום 8.צבע שיער :חום 9.שפות שאתה יודע לדבר :אנגלית,קצת צרפתית,קצת ערבית(מבית ספר לא להיכנס לאפניקה),מעט קוראנית ומעט יפנית. 10.שפות שהיית רוצה לדעת לדבר :לדבר שוטף? יפנית וקוראנית..וערביתXD 11.הדרמה שפתחה לך את הדלת לעולם האסייתי :ראיתי הכל אבל הכי הכי מאיזה כוכב את ופול האוס 12.הדרמה הכי אהובה :הנה יורי דנגו והנה קימי 13.הדרמה האחרונה שראית :אני רואה את סיטי האל 14.איזו דרמה היית רוצה שיתרגמו לעברית :שום דבר 15.דרמה יפנית, קוריאנית או טייוואנית :או טיוואניות הן אהבת חיי וגם יפניות..וגם קוראניותXDD חחח אני והוותיקות וותיקות שנשארו נאמנות להכל..גם חנה ככה נכון חנה?XD 16.דרום קוריאה או יפן : הכל 17.בחור יפני או קוריאני : הכל 18.מה הוא סגנון הלבוש שלך :לא משו מיוחד 19.אם היית יכול לשנות את השם במה היית בוחר :יהלי 20.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת :יפן 21.אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה : הולכת לפגוש את הניוז 22.פירסינג :לא..כאילו רק משו של מיאבי 23.קעקועים :רק של GD 24.צבע אהוב :וורוד?:S 25.צבע שנוא :אפור 26.מאכל אהוב :ציפ'ס 27.מאכל שנוא :דגים 28.חטיף אהוב :במבה 29.חטיף שנוא :איןXD 30.פרי אהוב :אפרסקXDDD 31.פרי שנוא :איןXD 32.בע"ח אהוב :כלב 33.סרט אהוב :דמדומים 34.ספר אהוב :דמדומים 35.שיר אהוב :המון 36.זמר :מיאבי 37.זמרת :אוטדה היקרו 38.להקה :ניוז קאטון ביג באנג 39.ז'אנר מוסיקה אהוב :הכל 40.ז'אנר בסרטים \ דרמות אהוב :רומנטיקה
41.שחקן :יאמאפי?
42.שחקנית :הירוקיטה מאקי
43.החג הכי אהוב עליך :שבועות 44.היום הכי מועדף עליך בשבוע שישי 45.מילה או משפט שאתה תמיד אומר :לכאורה 46.שיר שעושה לך מצב רוח טוב :DBSK-BALLONS אפילו שאני ממש לא מתה עליהם הכל בגלל חברה שלי. NEWS-HOSHI WO MZASHITE כל שירי ניוז ביג באנג וקאטון 47.סרט אחרון שראית בקולנוע :קח אותי לגינהום 48.אופטימית או פסימית :אופטימית 49.תוכנית הכי אהובה בטלוויזיה :חצויה?:S 50.תחנת הרדיו הכי אהובה עליך :התוכנית של SE7EN 51.תכונה שאתה שונה בעצמך והיית רוצה לשנות :להתעצבן פחות בכלות 52.תכונה שנואה באחרים :את התכונה שאני הכי שונאת בכללי 53.תכונה שאת אוהבת בעצמך :שנונה?:S 54.תכונה שאת אוהבת באחרים :כנות 55.שיר שאת שומעת כשאת עצובה :FTI-SARANG HAJIMAYO 56. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד :יאמאפי,קאמה ואת נעימהXD 57.איפה את עכשיו :בבית 58.יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו עכשיו :קוריאה 59.עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו :בזרועותיו של GD 60.הכי אוהבת בעולם :אנשים שפתוחים לדברים חדשים 61.הכי שונאת בעולם :אנשים שקרנים שלא מוכנים להקשיב לדעות אחרות. 62.מתגעגעת ל...:נורית אני משערת שאת יודעת לאיזו תקופה אני מתגעגעת 63.מה גורם לך לבכות :הכל כמעטXD 64.מה מצחיק אותך :הכל כמעטXD 65.תחביבים :קריאה,צפיה בטלוויזיה וסדרות,החלקה על הקרח ועוד. 66.ציטוט אהוב :"נובוטה פאוור..ציניון"XD 67.ציטוט אהוב מדרמה שראית :אני מצטטת מסרט "MIKA...WARRATE" מיקה ..תחייכי. ומסדרה. "NOBUTA POWER CHIUNIUON" חח המבין יבין ו"HOMO JANAI"-אני לא הומוXD "ARIANI TSUNO"-לא יאומן 68.חורף או קיץ :חורף
69.קור או חום :קור 70.ים או בריכה :ים 71.מקלחת או אמבטיה :אמבטיה 72.לבן או שחור :לבן 73.אופי או יופי :תופי 74.תה קפה או שוקו :שוקו
75.שקיעה או זריחה :דמדומיםXD לכיוון שקיעה..טוב נו גם זריחהXD
76.חלום שהיית רוצה להגשים :לטוס ליפן וקוריאה..אבל יותר מכל ללמוד לרופאה
77.החפץ שהכי חשוב לך בעולם :התהילים שלי. והדיסק של הניוזXD 78.צבא – בעד או נגד :בעד 79.דבר ראשון שאת עושה כשאת מתעוררת :מחשבXD 80.דבר אחרון שאת עושה כשאת הולכת לישון :מתכתבת עם נורית?XDDD חחח במחשב 81.האם את נרדמת בקלות :תלוי אם באלי או לא 82.האם את קמה בקלות בבוקר :לא 83.איך את עונה לטלפון – מושי מושי, יובוסיאו או הלו : כל פעם משו אחר=] 84.תלמידת תיכון או סטודנטית :תיכון 85.איך הציונים בלימודים :בסדר גמור=] 86.דמות מצויירת הכי אהובה :מומין אבאXD 87.סדרה מצויירת הכי אהובה :המומינים 88.את מי הכי הכי היית רוצה לפגוש מחר :את יאמאפיXD 89.במה היית רוצה לעבוד :חנות ספרים 90.את מעדיפה בנים אם שיער ארוך או קצר :תלוי מתי 91.איזו חיה מייצגת אותך הכי :צבXD(נעימהXDD מבינה) 92.אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לאיזה זמן היית מחזירה אותו?לבגרות בלשון.... 93.שיר שאת שומעת ממש עכשיו :של של מיאביXD 94.העונה הכי רומנטית :חוף 95.מה יש על הקירות בחדר שלך :קאמה(קאמנשי קאזויה),ג'ין,קוקי,יודה,ג'ונו,נאקאמרו=יענו קאטון,2 פוסטרים של בי,קים יון ג'ון,יאמאפי,YUI ועוד המון שאני לא זוכרת. אה וכמובן ניוזה על היומןXD 96.מאמינה באלוהים :ברור..אין לי ספק לרגע.מאמינה בו באמונה שלמה 97.מאמינה בגורל : כן 98.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים :מסיימת קורס פרמדיקים בצב"א מתחילה לימודי רפואה 99.איך את מרגישה עכשיו :מבולבלת 100.את מי אתם רוצים להרוג עכשיו ( בטוח אותי על גרמתי לכם לענות על שאלון כזה חחחח את החברה ה**** של יאמאפי. תמונה אהובה .

אליס241

New member
../images/Emo9.gif עונה ../images/Emo8.gif

נורית, אני עונה בפעם השנייה כי התכבה לי המחשב
1.שם : אליס 2.כינוי : אליס 241 3.ת.לידה : 8-3-84 4.מזל : דגים 5.עיר בארץ : מרכז 6.מוצא : טורקיה עירקאית. 7.צבע עיניים : חום דבש 8.צבע שיער : נוטה לבלונדי 9.שפות שאתה יודע לדבר : אנגלית, ספרדית. 10.שפות שהיית רוצה לדעת לדבר : קוריאנית, יפנית 11.הדרמה שפתחה לך את הדלת לעולם האסייתי : קים סאם סון 12.הדרמה הכי אהובה : קים סאם סון 13.הדרמה האחרונה שראית : מה שויקה מתרגמת 14.איזו דרמה היית רוצה שיתרגמו לעברית : כול דבר מתקבל בברכה. 15.דרמה יפנית, קוריאנית או טייוואנית : יפנית, קוריאנית. 16.דרום קוריאה או יפן : דרום קוריאה, יפן לשלב ביחד, למרות שכרגע החלום יפן! 17.בחור יפני או קוריאני : חצי ,חצי ויש הרבה כאלה :) 18.מה הוא סגנון הלבוש שלך : אלגנטי, ובקייץ גינס וגופיות 19.אם היית יכול לשנות את השם במה היית בוחר : לא משנה! 20.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת : יפן, קוריאה 21.אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה : מסדרת את המשפחה, קונה כרטיס ליפן 22.פירסינג : בטבור , והיה פעם בלשון! 23.קעקועים : לא אוהבת 24.צבע אהוב : תכלת, ורוד 25.צבע שנוא : שחור 26.מאכל אהוב : פיצה, פסטה, רמיון קוריאני אמיתי וקימפפ אחחח החך שלי עוד מתגעגע לאגומה שלי :) 27.מאכל שנוא : לא זוכרת .. 28.חטיף אהוב : טעמי, פסק זמן! 29.חטיף שנוא : ביסלי בצל 30.פרי אהוב : אבטיח, תותים 31.פרי שנוא : אשכולית 32.בע"ח אהוב : דגים באקוריום! 33.סרט אהוב : A Moment To Remember 34.ספר אהוב : בנות למכירה, ספר חזק ביותר! 35.שיר אהוב : עד יום מותי איציק קלה 36.זמר : בארץ אייל גולן, שלומי שבת, בחו"ל אלכס! 37.זמרת : סלין דיון, מריה קרי, ריטה, שרית חדד, 38.להקה : ביג באנג 39.ז'אנר מוסיקה אהוב : ים תיכוני, שירים שקטים וחפירות טיאסטו 40.ז'אנר בסרטים \ דרמות אהוב : רומנטי קיצי 41.שחקן : יון בין חחח סתם לא לא זוכרת את השם שלו 42.שחקנית : סונה מלכה 43.החג הכי אהוב עליך : שבועות 44.היום הכי מועדף עליך בשבוע : שישי מנוחה 45.מילה או משפט שאתה תמיד אומר : חייה ותן לחיות! 46.שיר שעושה לך מצב רוח טוב : נובאדי אחח מזכיר את לילות המעדונים בקוריאה! 47.סרט אחרון שראית בקולנוע : 27 שמלות עם בחור קוריאני חתיך!!! 48.אופטימית או פסימית : תלוי מתי אתם תופסים אותי 49.תוכנית הכי אהובה בטלוויזיה : מה זה??? חח מלאך סאן 50.תחנת הרדיו הכי אהובה עליך : גלגלצ 51.תכונה שאתה שונה בעצמך והיית רוצה לשנות : רגישות 52.תכונה שנואה באחרים : בגדנות,נקמנות, שקרנים 53.תכונה שאת אוהבת בעצמך : נתינה,טובת לב 54.תכונה שאת אוהבת באחרים : נתינה, כיבוד הזולת ,רגישות, הומור 55.שיר שאת שומעת כשאת עצובה : שמע ישראל שרית חדד 56. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד : המשפחה שלי 57.איפה את עכשיו : בחדר במיטה 58.יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו עכשיו : כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יפן קוריאה ? נוו מה נראה לכם!!! 59.עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו : עם יון בין חחח 60.הכי אוהבת בעולם : תמשפחה שלי 61.הכי שונאת בעולם : שקרנים 62.מתגעגעת ל...: אחי התאום כפרה עליו בראה"ב\ ולטיול שלי בדרום קוריאה ולשותפה המדהימה אתי אוהבת אותך! 63.מה גורם לך לבכות : סרט, ספר, שיר עצוב, אני רגישה, המבחן הגרוע שהיה לי היום! 64.מה מצחיק אותך : האחיינים שלי 65.תחביבים : לטייל בעולם, לאכול במסעדות טובות, ולשמוע מוזיקה או סרט טוב! 66.ציטוט אהוב : " אלוהים תשמור אותי מאוהבי ומשונאי ישמר בעצמי" 67.ציטוט אהוב מדרמה שראית : "תאוהב כאילו אף פעם לא נפגעת" קים סאם סון! 68.חורף או קיץ : קיץ 69.קור או חום : חום 70.ים או בריכה : ים 71.מקלחת או אמבטיה : אמבטיה 72.לבן או שחור : לבן 73.אופי או יופי : אופי , יופי זה בעייני המתבונן כולם יפים וילדי אלוהים! 74.תה קפה או שוקו : קפה 75.שקיעה או זריחה : זריחה, תחילת יום סוף יום 76.חלום שהיית רוצה להגשים : להיות אייל פלד ולהיות בכול העולם! 77.החפץ שהכי חשוב לך בעולם : ספר תהילים 78.צבא – בעד או נגד : בעד חובה לתרום! 79.דבר ראשון שאת עושה כשאת מתעוררת : מתקלחת ומצחצת שיינים! 80.דבר אחרון שאת עושה כשאת הולכת לישון : סוגרת את המחשב חחח 81.האם את נרדמת בקלות : לא 82.האם את קמה בקלות בבוקר : לאאאאאאאאאאאאאאא גיהנום בשבילי לקום! 83.איך את עונה לטלפון – מושי מושי, יובוסיאו או הלו : הלו 84.תלמידת תיכון או סטודנטית : סטודנטית שנה ג' 85.איך הציונים בלימודים : אחח בסדר כמה שאני בוכה, כי אני שואפת למצוינות! 86.דמות מצויירת הכי אהובה : שד טאזמני 87.סדרה מצויירת הכי אהובה : מרקו 88.את מי הכי הכי היית רוצה לפגוש מחר : אנשים שיקרים לי מאוד ולא נמצאים בעולם! 89.במה היית רוצה לעבוד : במקצוע שבחרתי לי עורכת דין בע"ה 90.את מעדיפה בנים אם שיער ארוך או קצר : תלוי למי, לאסייתים זה יפה!! לכול השאר קצר! 91.איזו חיה מייצגת אותך הכי : לביאה נלחמת! 92.אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לאיזה זמן היית מחזירה אותו? כמה דקות לפני פיגוע רצחני ולהגיד לחברים שלי לברוח, להבדיל לאף הבדלות, ליום שאחיינים שלי נולדו ! 93.שיר שאת שומעת ממש עכשיו : לא שומעת! 94.העונה הכי רומנטית : חורף! מתחת לשמכות סרט שוקו! 95.מה יש על הקירות בחדר שלך : תמונה 96.מאמינה באלוהים : כן מאוד 97.מאמינה בגורל : כן 98.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים : בע"ה נשואה+2 עובדת במקצוע שלי, ומטיילת בחופשות בעולם! 99.איך את מרגישה עכשיו : ואווו כמה שזה היה ארוך , אבל הקלה מרעננת אחרי המבחן שהיה לי! 100.את מי אתם רוצים להרוג עכשיו : את המרצה שלי, שלא בדקה ידע אלה במטרה להכשיל!!! היה כייף זה קצת אני
מאישיות המגוונת שלי חחח

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifשאלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

1.שם :ויקה
2.כינוי :Mokona Modoki?בתפוז?
במציאות~ המ~ ויקית~ [סיפור ארוך,אל תשאלו
] 3.ת.לידה :17.11.90 4.מזל :עקרב 5.עיר בארץ :נשר 6.מוצא :רוסיה?
7.צבע עיניים :כחול,אפור,ירוק~ תלוי באור
8.צבע שיער :חום 9.שפות שאתה יודע לדבר :רוסית,עברית,אנגלית~ 3 מילים בקוריאנית
יפנית בסיסית למדי 10.שפות שהיית רוצה לדעת לדבר :יפנית!
11.הדרמה שפתחה לך את הדלת לעולם האסייתי :סאםסון
12.הדרמה הכי אהובה :המ~ מיפניות...האנה קימי. מקוריאניות...הכל?
13.הדרמה האחרונה שראית :משפט המכשפה
14.איזו דרמה היית רוצה שיתרגמו לעברית :המ...שאלה טובה.אין לי מושג. 15.דרמה יפנית, קוריאנית או טייוואנית :יפנית 16.דרום קוריאה או יפן : יפן 17.בחור יפני או קוריאני : יפני 18.מה הוא סגנון הלבוש שלך :צבאי
.באזרחות,רגיל :) אמ...נוטה לכיוון "פריקיות" מדי פעם. 19.אם היית יכול לשנות את השם במה היית בוחר :משהו שאין בו 8 אותיות
20.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת :איטליה! 21.אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה : כרטיס טיסה ליפן. 22.פירסינג :דה 23.קעקועים :לא 24.צבע אהוב :כחול 25.צבע שנוא :ורוד 26.מאכל אהוב :אוכלת הכל,כמעט 27.מאכל שנוא :האוכל של הצבא?
28.חטיף אהוב :במבה! 29.חטיף שנוא :ביסלי בצל
30.פרי אהוב :אפרסק! 31.פרי שנוא :הדבר הזה שנראה כמו מדוזה
32.בע"ח אהוב :חתול! 33.סרט אהוב :שרה"ט![שר הטבעות] 34.ספר אהוב :אישתו של הנוסע בזמן. גדול ביפן. 35.שיר אהוב :אמ יש הרבה 36.זמר :הרבה 37.זמרת :הרבה 38.להקה :הרבה 39.ז'אנר מוסיקה אהוב :הכל,אבל יותר לכיוון רוק [אלא אם כן זה יפני/קוריאני ואז זה פופ
] 40.ז'אנר בסרטים \ דרמות אהוב :אימה
41.שחקן :ג'וני דפ
42.שחקנית :אמ...סנדרה משו. 43.החג הכי אהוב עליך :שבועות! 44.היום הכי מועדף עליך בשבוע :מאז תחילת השבוע,יום שישי שבת
45.מילה או משפט שאתה תמיד אומר :יש הרבה 46.שיר שעושה לך מצב רוח טוב :הרבה 47.סרט אחרון שראית בקולנוע :"ההצעה" 48.אופטימית או פסימית :אופטימית 49.תוכנית הכי אהובה בטלוויזיה :אמ שאלה טובה 50.תחנת הרדיו הכי אהובה עליך :לא שומעת רדיו :0 51.תכונה שאתה שונה בעצמך והיית רוצה לשנות :אם אני אתחיל לפרט,אני לא אסיים 52.תכונה שנואה באחרים :כשדוחפים את האף 53.תכונה שאת אוהבת בעצמך :אופטיומות?
נחשב? 54.תכונה שאת אוהבת באחרים :ראו שורה מעל 55.שיר שאת שומעת כשאת עצובה :רבה 56. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד :מחשב,מיטה,פלא' 57.איפה את עכשיו :בחדר שלי!
58.יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו עכשיו :לא!ממש אבל מש לא! 59.עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו :חברים שלי >: הזבלים בצבא >: 60.הכי אוהבת בעולם :את הפורומים
[נכון שאני חמודה?] 61.הכי שונאת בעולם :שקרנים :) 62.מתגעגעת ל...:אנשים 63.מה גורם לך לבכות :הרבה דברים.אני בכיינית :) 64.מה מצחיק אותך :גם הרבה דברים. 65.תחביבים :לשגע לאנשים ת'שכל 66.ציטוט אהוב :ואי,אמ~ יש הרבה.לא יכולה לחשוב על אחד 67.ציטוט אהוב מדרמה שראית :נראה לכם שיש לי זיכרון לשורות מדרמות?!אני בקושי זוכרת מה עשיתי אתמול! 68.חורף או קיץ :סתיו
69.קור או חום :באמצע 70.ים או בריכה :ים 71.מקלחת או אמבטיה :שניהם 72.לבן או שחור :שחור 73.אופי או יופי :אופי 74.תה קפה או שוקו :תה 75.שקיעה או זריחה :שקיעה 76.חלום שהיית רוצה להגשים :טיסה ליפן 77.החפץ שהכי חשוב לך בעולם :המחשב?
78.צבא – בעד או נגד :בעד 79.דבר ראשון שאת עושה כשאת מתעוררת :עפה לעמוד בח' בחוץ
[לפחות בשבוע האחרון] 80.דבר אחרון שאת עושה כשאת הולכת לישון :מקללת את המפקדים
81.האם את נרדמת בקלות :כה 82.האם את קמה בקלות בבוקר :כה 83.איך את עונה לטלפון – מושי מושי, יובוסיאו או הלו : הלו
84.תלמידת תיכון או סטודנטית :חיילת
85.איך הציונים בלימודים :טובים :) אני חכמה
[וצנועה
] 86.דמות מצויירת הכי אהובה :
ראו ת'כינוי שלי~ חפשו ת'תמונה של היצור הזה ותבינו למה
87.סדרה מצויירת הכי אהובה : של דיסני~ היפה והחיה~ של יפנים~ לא משנה השם
88.את מי הכי הכי היית רוצה לפגוש מחר :טומה
[או את סופר ג'וניור,אבל אלה זה 13 אנשים אז זה לא רלוונטי לשאלה!] 89.במה היית רוצה לעבוד :בבנק
90.את מעדיפה בנים אם שיער ארוך או קצר :ארוך 91.איזו חיה מייצגת אותך הכי :חתול?
92.אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לאיזה זמן היית מחזירה אותו?י"ב :) 93.שיר שאת שומעת ממש עכשיו :ה"סורי סורי" [מה?!זה היה במדיה פלייר,איןליכוח להחליף >:] 94.העונה הכי רומנטית :אביב 95.מה יש על הקירות בחדר שלך :ציורים
96.מאמינה באלוהים :לא
97.מאמינה בגורל : כן 98.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים :בעבודה
99.איך את מרגישה עכשיו :גמורה
100.את מי אתם רוצים להרוג עכשיו : את מי שהחליט לעשות את הרכבת בת"א רחוק מהתחנה של אוטובוסים

shoval 172

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifאיזה דבר נראה כמו מדוזה?!?

7han

New member
אוקי עונה

1שם חנה 2כינו7han 3ת לידה 7.12.73 4מזל קשת 5מוצא טריפולטאית לין משהו משותף 6צבע עניים שחרו וגם שיער שחור סיני כול כך חזק שחושבים שאני צובעת לא מאמיניםלי זה טבעי
7עיר מושב ליד עכו 8שפות עברית אנגלית 9שפות שהיית רוצה לדעת קוראנית יפנית טיאונת כדי שלא הצטרך תרגום 10הדרמה הראשונה שראיתי סאם סון פתחה לי את העולם וואי קשה המשיך בפעם האחרת כי כבר אן ליזמן צריכה להמשיךבמטבח

7han

New member
ממשיכה

11הדרמה ההכי האהובה יש הרבה 12 אניבאמע של City Hall 13 אתCity Hall [14דרמה יפנית קוראינית טיאונית הכול והרבה הרבה 15 דרוםקרואיה יפן שנהם 16סגנון לבוש רגיל 17 אן לי מושג אבל בטוח לא חנה 18 דרום קוראיה 19 דואגת קודם למשפחה שלי אחכך טיול מפנק עם בעלי בכול אסיה 20פריסנג קעקועים אן 21צבע אהוב שחור 22 צבע שנוא אן 23 מאכל אהוב קוסקוס של אמא 24 מאכל שנוא האמת גלידה שונאתדברי חלב 25חטיף אהבו לא ידועת יש הרבה 26 שנוא בסלי 27 פרי אהוב ענבים 28 פרי שנוא אבטיח מלון בעיקראבטיח 29בעל חיים אהוב אפרוחים הרכות שלהם מזכירה לי תינוקות 30סרט אהוב דמדומים מחכה לראותאתהחלק שני 31ספר אהוב יש הרבה אני תולע ת ספרים אז קשה להחליט 32 שיר אהוב GO HEA אני המשיך אחכך יום שיש בכול זאת

One Missed Call

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

1.שם : נועמ, אני בדרך כלל חופרת לאנשים בהסבר על המ'... אבל הפעם כל מה שאני אומר יהיה קיצור של נועמצ'אן, תקרית מכיתה ט'
2.כינוי : נועמצ'אן, ויש הקוראים לי נצנץ
3.ת.לידה : 26.2.92 4.מזל :
5.עיר בארץ : פתח תקווה
6.מוצא : חצי תימניה, חצי תורכיה 7.צבע עיניים : חום כהה 8.צבע שיער : כנ"ל
9.שפות שאתה יודע לדבר : עברית, אנגלית, מגמת ערבית בבצפר ויפנית בשעות הפנאי
ומסוגלת פחות או יותר להבין ספניולית (לדינו) מהשיחות של אמא וסבתא 10.שפות שהיית רוצה לדעת לדבר : יפנית, קוריאנית ומנדרינית בשיטפון
בכללי, כל שפה אפשרית.. גם לטינית 11.הדרמה שפתחה לך את הדלת לעולם האסייתי : Kimi wa Petto של מטסוג'ון, איפושהו בתחילת החטיבה 12.הדרמה הכי אהובה : קשה... אני חושבת שבמקום הראשון זו Hana Kimi, ומיד אחריה My Boss My Hero 13.הדרמה האחרונה שראית : עכשיו אני רואה מחדש את מיי בוס, ולפני כן זו הייתה Yukan Club של באקאנישי ג'ין 14.איזו דרמה היית רוצה שיתרגמו לעברית : אין מסויימת, אבל כמה שיותר יותר טוב
15.דרמה יפנית, קוריאנית או טייוואנית : כמו שכבר בטח שמתם לב, דרמות יפניות
16.דרום קוריאה או יפן : יפן
17.בחור יפני או קוריאני : בחור יפני / לי הונגי
18.מה הוא סגנון הלבוש שלך : כל מה שיושב בסדר, אני חושבת
19.אם היית יכול לשנות את השם במה היית בוחר : שאלה טובה.. עדיין חושבת על זה, מחפשת שם במה יפני לעתיד
20.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת : ביפן או בדרום קוריאה ^^ 21.אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה : מפקידה את זה בבנק כמובן.. ואז שוברת את הראש
22.פירסינג : שומדבר חוץ משניים ואחד בתנוכים, הכי רחוק שאי פעם אני אלך אם בכלל יהיה הליקס בטופ של האוזן 23.קעקועים : גם, שומדבר~ 24.צבע אהוב : ורוד
וגם כחול-תורכיז
25.צבע שנוא : אני לא חושבת שיש
26.מאכל אהוב : שומדבר ספציפי, אולי פיצה
27.מאכל שנוא : רשימה ארוכה.. עגבניות, חצילים, ירקות מבושלים ורכרוכיים למיניהם... כל דבר שלא נראה לי, אישית, אכיל
28.חטיף אהוב : תפוחים מיובשים ופריכיות עם שוקולד XD 29.חטיף שנוא : דוריטוס, אולי 30.פרי אהוב : כמעט כל פרי, בעיקר פירות של קיץ
31.פרי שנוא : לא מסוגלת לטעום תאנים, לא יודעת בדיוק למה
32.בע"ח אהוב : כלבים
וארנבונים 33.סרט אהוב : קשה לי להחליט... 34.ספר אהוב : בינתיים גשר סתיו של טאקשי מטסואוקה, למרות שעוד לא סיימתי לקרוא... נתחיל בשנה הבאה כשהספרייה תפתח
35.שיר אהוב : שומדבר ספציפי, שירים באים והולכים
36.זמר : הונגי אופפה
37.זמרת : איומי האמאסאקי 38.להקה : F.T Island
39.ז'אנר מוסיקה אהוב : פופ מנצנץ
ורוק-פופ, ובמקרים מסויימים אפילו מטאל
40.ז'אנר בסרטים \\ דרמות אהוב : כמה שיותר קיטשי ורומנטי יותר טוב
וקומדיות הזויות, כמובן
41.שחקן : ג'ון מטסומוטו, שון אוגורי וקאמנאשי קאזויה בגזרה היפנית, היון בין ולי ג'ונקי בגזרה הקוריאנית (אני לא מכירה כלכך הרבה שחקנים קוריאנים
) 42.שחקנית : מאקי הוריקיטה, ולאחרונה גם יו קאשי התחבבה עליי מאוד (השמות, סביר להניח, לא אומרים הרבה.. אבל זה בטיפול
) 43.החג הכי אהוב עליך : אני חושבת שבסופו של דבר זה יהיה שבועות.. כי מרגישים שזה סוף השנה והחופש מתקרב
44.היום הכי מועדף עליך בשבוע : שישי, סוף שבוע כמובן
45.מילה או משפט שאתה תמיד אומר : "תמיד רציתי להגיד את זה", "אז בסדר" (זה שכבתי אצלנו
) 46.שיר שעושה לך מצב רוח טוב : ג'יני של SNSD, בוקס אין דה שיפ של DBSK והשירים הקופצניים של FTI
47.סרט אחרון שראית בקולנוע : לא זוכרת מתי הייתה אותה פעם אחרונה
48.אופטימית או פסימית : מצבי רוח משתנים.. פעם ככה, פעם ככה.. כי ככה זה עם הדגיגים
49.תוכנית הכי אהובה בטלוויזיה : לא ממש צופה בטלוויזיה, אבל אולי שמש
וחצויה
כי הגיל מאפשר לי
50.תחנת הרדיו הכי אהובה עליך : לא מקשיבה לרדיו
51.תכונה שאתה שונה בעצמך והיית רוצה לשנות : לא תמיד עומדת על שלי מול אנשים אחרים כשאני כועסת, השתפנות כמו שאומרים
52.תכונה שנואה באחרים : חוסר סבלנות 53.תכונה שאת אוהבת בעצמך : שונה מאחרים, שוחה נגד הזרם, בדרך כלל לא נכנעת לטרנדים חולפים ולא מדרדרת לשטויות שילדים בגילי עושים...
54.תכונה שאת אוהבת באחרים : נאמנות ואכפתיות 55.שיר שאת שומעת כשאת עצובה : כשאני עצובה אני בדרך כלל לא שומעת שירים להזדהות איתם אלא פלייליסט רגיל, אבל שיר שבאמת מרגש אותי וגורם לי לבכות הוא Greatest Love of All של וויטני יוסטון
56. 3 דברים שהיית לוקחת לאי בודד : מחשב, כלי רחצה ושמיכה אולי... אם יכולתי לומר חמישה אוצרות הייתי אומרת את זה
57.איפה את עכשיו : בחדר שלי 58.יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו עכשיו : בדרום קוריאה.. לארוב לFTI
59.עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו : עם לין
60.הכי אוהבת בעולם : את הבית שלי 61.הכי שונאת בעולם : אוהו.. שונאת זו מילה נפוצה בלקסיקון שלי
יותר מדי דברים.. שחם לי, שמשעמם לי, שכפות הרגליים שלי מתלכלכות, להיות רעבה, ללמוד למבחנים, כשמתגרים בי... כשאני רואה נקבות אחרות עם FTI
אני קוטרית
62.מתגעגעת ל...: להמון דברים.. לסבתא שלי, לדודה שלי, לתקופות טובות כאלה ואחרות.. 63.מה גורם לך לבכות : אני בכיינית
בוכה בדרמות ובסרטים, מכתבות בעיתון, מדברים מרגשים כאלה ואחרים, ממצבים של חוסר אונים, בבתי קברות, בכי אצלי בא גם כשלב השני של נדנוד...
לדוגמא בדקה ה-90 לפני היציאה של The One של FTI.. והאלבום הנוכחי
64.מה מצחיק אותך : דרמות משעשעות, כל מיני דברים דביליים שצצים... 65.תחביבים : ללמוד יפנית, 66.ציטוט אהוב : "תמיד רציתי להגיד את זה" חחחח 67.ציטוט אהוב מדרמה שראית : מהאני&קלובר, ציטוט של טומה איקוטה... הייתה התערבות של הדמויות הראשיות על אוכל, והזוכה בהתערבות יהיה זה שיעצור את הסטופר הכי קרוב ל10 שניות - הוא התלהב ואמר "באמת?! אני מעולה בזה!" שאלו אותו "באמת?" והוא אמר "כן, אני תמיד עושה את זה כשמשעמם לי..." והתגובה לזה הייתה "Kawaii so… (=מסכן...)" זה היה קטע מפיל

One Missed Call

New member
והמשך~

68.חורף או קיץ : קיץ, חופש
69.קור או חום : קור, אם צריכים באמת להחליט
70.ים או בריכה : בריכה 71.מקלחת או אמבטיה : בנמצא יש מקלחת, אבל אמבטיה תמיד יותר כיף
72.לבן או שחור : לבן 73.אופי או יופי : טוב... איפושהו באמצע
74.תה קפה או שוקו : שוקו 75.שקיעה או זריחה : זריחה 76.חלום שהיית רוצה להגשים : להיות מפורסמת ביפן
77.החפץ שהכי חשוב לך בעולם : אני נחשבת לאוגרת, אספנית כפייתית... אני אוספת כל דבר שלדעתי יש לו משמעות או זיכרון, אבל דוגמא בולטת היא צעיף-מגבתי כזה שדודה שלי נתנה לי ולא אהבתי אותו, אבל אחרי שהיא נפטרה אני שומרת אותו בארגז של המיטה ולא מכבסת 78.צבא – בעד או נגד : הייתי שמחה לקבל פטור מזה, אבל זה משהו שכל אזרח חייב לעשות לטובת המדינה אז אני מניחה שבעד... 79.דבר ראשון שאת עושה כשאת מתעוררת : מתחילה לספור... אני אספור עד 100 ואז אתעורר
80.דבר אחרון שאת עושה כשאת הולכת לישון : טיפולי ספירט ומסכות לפנים
81.האם את נרדמת בקלות : בדרך כלל לא.. אני חושבת הרבה וזה מפריע לי להרדם 82.האם את קמה בקלות בבוקר : ממש לא
83.איך את עונה לטלפון – מושי מושי, יובוסיאו או הלו : הלו
84.תלמידת תיכון או סטודנטית : תלמידת תיכון.. ושמיניסטית מהשנה הבאה
85.איך הציונים בלימודים : הרבה 80, פה ושם 90.. ממוצעת, אבל משתדלת
86.דמות מצויירת הכי אהובה : כל הדמויות החמודות האלה על הפיצ'יפקס של סאנריו
87.סדרה מצויירת הכי אהובה : דט' נוט 88.את מי הכי הכי היית רוצה לפגוש מחר : הממ.. כנראה שאף אחד
89.במה היית רוצה לעבוד : בשגרירות יפן, וביפן להיות מדובבת
90.את מעדיפה בנים אם שיער ארוך או קצר : כמובן שארוך
91.איזו חיה מייצגת אותך הכי : בחיי שאני לא יודעת, אולי אוגר
92.אם הייתה לך אפשרות להחזיר את הזמן אחורה, לאיזה זמן היית מחזירה אותו? טוב.. אחורה במטרה להציל ולמנוע דברים שפגעו בבריאות של המשפחה שלי או לאבד... 93.שיר שאת שומעת ממש עכשיו : Ayumi Hamasaki - Sparkle 94.העונה הכי רומנטית : אביב אולי
95.מה יש על הקירות בחדר שלך : ארון שתופס קיר שלם
ופוסטר בד גדול של DNAngel (אנימה) 96.מאמינה באלוהים : ממ לא
97.מאמינה בגורל : כן 98.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים : בשגרירות יפן, נשואה ליפני
99.איך את מרגישה עכשיו : קצת רעבה
100.את מי אתם רוצים להרוג עכשיו ( בטוח אותי על גרמתי לכם לענות על שאלון כזה חחחח) : דווקא לא חחח נכון לעכשיו את צ'וי ארא הביטצ' הקטנה שהתעסקה עם הונגי בקליפ החדש
התמונה האהובה עליי ביותר, ללא ספק.. הונגי-נצנץ מחמד ליבי בשמלה ורודה, נקבית ומנצנצת

LILIN1

New member
חחח נעימה אם תלכי לאי בודד

איזה אי? FTISLAND XDDDDDDDDDDDDDDDDD השנינות תקפה אותי

One Missed Call

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אוי הייתי מתעלפת אם הייתי מגיעה לאי כזה..
מטביעה את עצמי בים.. מה, איזה... הייתי מספקת בעצמי תרומה נדיבה לים
גם אותך הייתי מוסיפה לרשימה של החמישה אוצרות.. ואז זה יהיה ששת אוצרות האי את תהיי הצלע השישית של FTI האוצר המוכשר המולטי-טאלנט על העוד הדרבוקה והרובאבה חחחחחחחח

LILIN1

New member
תדעי לך שאת צריכה לשמוע אותי

מנגנת על עודP-: ככה זה שגודלים בפרברים של צנעה. והיום ..תראי אותי בעלי (נאקאמרו) מתחכך עם הברנז'ה ההולויודית והתמנית כאחד!!! יום יבוא ושנינו יד ביד נצעד בשעת הדמדומים לטיול שורשים לעבר צנעה(הקטע שתופסים אותנו,שודדים אותו ומשסעים את גרונתינו צונזר לפרק הבא
) חחח נעימה את צריכה לראות אותי כמו באקה"איצ ני סאן"XDDDD ומנענעת אתה ראשXDDD דמייני את הונקי אופפה עושה את זהXDD חחח את יודעת תמונה של מי אנחנו חייבות לחפש? של אחותו של יאמאפי... רינהXDDDDDDDD מת1

One Missed Call

New member
התחרפנת סופית ../images/Emo3.gif

אני חושבת שנאקאמארו לא תימני.. אני חושבת שיותר מתאים לו.. מה שאבי גרייניק כי.. הם קצת דומים
אבל אולי הוא מהמיסרים בכלל
טוב לכולם יש קשר לתימן בסופו של דבר.. גם להונגי אבניביאובוהבבאובותבך אופפה
אז בטח נאצר שלח אותו לתימן בימי המהפכה התימנית... ובמקום לעזור לחיילים המיסרים שניסו לעזור לתימנים במלחמת האזרחים הוא הפך למזכיר האישי של אימאם אל באדר המודח.. התימנים התעצבנו שנאקאמארו עוזר לו.. יואיצ'י עבד-אל-צאלח-איבן-נאקאמארו היה הגורם המרכזי לשקיעת הנאצריזם במיסר ונאצר שרתח מזעם רצה להעניש אותו, אבל מאחר ובמיסר שלו לא היה קיים עונש מוות הוא הלך על עונש פשוט יותר - הוא בעט אותו לתעלת סואץ.. נאקאמארו המסכן נסחף אל חופי אילת כשהוא מחוסר הכרה, ושם, על החוף, מצא אותו תימני טוב לב בשם ג'חנון-אבו-עלי-מטסו-אמו ששהה באילת באותו הזמן לצורכי השתזפות.. לא משנה שהייתה מלחמת ששת הימים באותה התקופה השיזוף יותר חשוב ללוק ושמן שיזוף זה משהו שג'חנון חייב. ג'חנון נבהל עזב הכל ומיד העמיס את נקאמארו על הסוסיתא החדשה שלו ועשה את דרכו לתל אביב על מהירות שהייתה מוגבלת על כבישי מדינת ישראל הצעירה בזמנו 60 קמ"ש מטורפים. בדרך עצרה אותם משטרת ישראל.. משה דיין שר הביטחון באותה התקופה שידע על המיסרי שנזרק לתעלת סואץ פחד והורה לעצור כל רכב חשוד והלוק המיסרי של נאקאמארו גרם למשטרה לחשוד שמדובר במרגל לטובת מיסר והם עיכבו את הרכב.. ג'חנון נכנס ללחץ ומשראתה שמצבו של נאקאמארו קשה והוא גוסס על מושב העור המנומר הניחה המשטרה לג'חנון להמשיך לנסוע... והמשטרה העלימה עין מהפקודה של משה דיין ולקחה את הסיכון. בכל מקרה, ג'חנון ונאקאמארו הגיעו לעיר תל אביב אל כרם התימנים, ג'חנון גרר את נאקאמארו לפחון שלו והעניק לו טיפול מסור.. הכין לו תה בוקר וערב את החווייג' הוא כתש בעצמו במכתש ועלי.. הנשים הטובות מהכרם היו מכינות לו עסיד וזום ואלה שהגיעו מנמל עדן ולמדו את רזי הכנת הג'חנון במקום הכינו לו את הג'חנון הטוב ביותר במזרח התיכון.. נאקאמארו התאושש אט אט והתחזק.. ג'חנון ונאקאמארו הפכו חברים טובים והיו נפגשים במסעדת הלב הרחב שם סעדו את ליבם יום יום, ולאחר תקופה הצטרפו ללהקת "צלילי הכרם" של דקלון ובן מוש משה. נאקאמארו וג'חנון, שניהם, עזבו את כרם התימנים בשנות ה-90 אל ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות ג'אפאאאן שם התקבלו לסוכנות טאלנטים ידועה וזנחו את הזמר המזרחי, חברו לצבים ולמרוקאים מקומיים והפכו למגה-סטארים. על אף מעמדם, התהילה וההכנסות מרקיעות השחקים, לא שכחו לעולם נאקאמארו וג'חנון מאין באו ובאיזה כרם גדלו. זהו סיימתי עם הבגרות בהיסטוריה

LILIN1

New member
חחח אין אין נעימה אין עלייך

"מצא אותו תימני טוב לב בשם ג'חנון-אבו-עלי-מטסו-אמו ששהה באילת באותו הזמן לצורכי השתזפות.. "XDDD כפרות על הג'חנון אין אין עליו!!
ו"צבים ומרוקאים" הכוונה לריו?! כמה פעמים עלי להסביר לך..ריו הוא תמני קלטי את זה כבר!!!!!! חחח ראית שהפכו אותו לערס?XDD את חייבת לראות ריו מתחבר לאישיות הערסי שבו(שתמיד היתה בה והוא הוציא אותה על קויאמה באמצע הופעות את לא קולטת איך הוא הגיב שקויאמה אמר לאסט פרינד במקום לאסט פרינדססססססס חחחחחחח ומישהו שפך עליו מים בהופעה והוא הסתובב עצבני ואז הוא קלט שזה פי אז הוא התמוגג כפרות עליו) חחח אצל ריו זה צריך להיות"אחד ליטר של תמניות\מרוקאיות
כי ככה זה שמעלים את הנושא של ריו http://www.youtube.com/watch?v=cz5_WTaDcZQ

למעלה