שאלון היכרות למשחק!

gili600

New member
אני

שם: גילי סבן גיל: 13.5סגנון רכיבה: אינגליש- דרסז' מוזיקה/להקה אהובה: גרין דיי,three doors down , סימפל פלאן, שייגעצ ועוד פולל בע"ח אהובים: סוס (דה!) כלב ודולפין צבעים אהובים: תכלת וורוד בהיר גזע וצבע [של סוסים] אהובים: קו-פאן וחום פחות או יותר כמו שבתמונה אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

שם: מורן גיל: 16 סגנון רכיבה: אינגליש עם נטייה לקפיצות חחח מוזיקה/להקה אהובה: רוק ישראלי בע"ח אהובים: סוסים וכלבים קטנים[אני מפחדת מהגדולים
] וכל דבר שהוא לא עוף. צבעים אהובים: סגול, צהוב ושחור גזע וצבע [של סוסים] אהובים: טורבריידים כמובן וכל הוורמבלאדים למיניהם, האירופאים האלו
צבעים אממ...באיי ושחור הכי
אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: אני חמודה

עדימ

New member
עונה

שם: עדי גיל:19 וחצי סגנון רכיבה:אינגליש-בעיקר דרסז' מעט קפיצות מוזיקה/להקה אהובה: אממ וואלה אין לא מתה על מוזיקה אבל קצת לומדת את התחום בע"ח אהובים: כלבחם וסוסים צבעים אהובים: כחול גזע וצבע [של סוסים] אהובים: אממ מעורב אבל אן כבר אז או קווטר או גרמני או הולנדי. העיקר שיהיה ענק! וצבע אממ איין הכל אהוב אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: חולת מחשבים

אם היית מסתכלת כמה שרשורים למטה

היית שמה לב שההרשמה הייתה עד שלשום בערב. מצטערת, בפעם הבאה :].

cavallo

New member
עונה

שם:יוגי...חח סתם, יוחאי גיל:17 סגנון רכיבה:אינגליש מוזיקה/להקה אהובה:וואי יש הרבה...REM, U2, avril lavigne, dido,bon jovi, cure בע"ח אהובים:כל בעל חיים שלא נראה כמו ג'וק
צבעים אהובים:הצבע של עלה המייפל גזע וצבע [של סוסים] אהובים:הולנדי שחור אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:

PinkPony

New member
../images/Emo3.gif

שם: מיכל גיל: 12 וקצת סגנון רכיבה: קפיצות מוזיקה/להקה אהובה: ממ יש הרבה
בע"ח אהובים: סוסים , זברות , כלבים .. צבעים אהובים: ורוד .. גזע וצבע [של סוסים] אהובים: הכל
אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]: אין .

PinkPony

New member
יש לך בעיות ? ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

קיפונת נכה שלי
סתם מתה עלייך !

עוננה בננה ../images/Emo94.gif

שם: מאי גיל: 13 סגנון רכיבה: אינגליש- דרסג' מוזיקה/להקה אהובה: גרינדיי, ביטלז, בלו, אוונסנס
בע"ח אהובים: בעיקרון הכל, בעיקר סוסים וכל דבר פרוותי צבעים אהובים: שחור, תכלת, כחול,כחולכהה,טורקיז וכל גוון שונה של כחול שתמצא/י גזע וצבע [של סוסים] אהובים: שחור פחם, אפור תפוחים, דאן (?) וגזעים.. לא כ"כ אכפת לי אבל הולשטיינר KWPN אנדלוסי וא-ו-ל-ד-נ-ב-ר-ג מדהימים.. אבל הכל הולך אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:ממממ נאדההה נון גורנישט כלום X-P

אני..

שם:שחר גיל:12 סגנון רכיבה:אינגליש-דרסג' מוזיקה/להקה אהובה:אין אבל אני אוהבת רק באנגלית לא מזרחית בע"ח אהובים:סוס צבעים אהובים:כחול וירוק גזע וצבע [של סוסים] אהובים:סוסים חומים ואין גזע מועדף אחר [אם יש משהו שלא צויין פה והייתם רוצים שהגמד שלכם ידע]:

למעלה