שאלון ההכרות הגדול

נשי נש

New member
מה זקנים? אני עוד שניה בת 18...

ואיך אפשר לשנוא אזרחות?! אחלה מקצוע... 97 בבגרות!!!!

Angelus

New member
פשש.. כל הכבוד!

איך 86 לעומת שלך?

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

. שם: קלי 2. גיל: 19 3. עיר מגורים: ראשון 4. כינוי: קלושש 5. מזל: מאזניים 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...):מסר של תפוז 7. מספר מזל:אין 8. צבע מועדף: תלוי במה...סתם ככה..תכלת 9. חיה מועדפת: דולפין 10. אוכל מועדף: סיני 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול:חצילים 12. שתייה מועדפת: נסטי ונביעות תפוחים 13. מקצוע אהוב: תמיד אהבתי אנגלית בבי"ס 14. מקצוע שנוא: כלכלה והיסטוריה 15. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא בחורה נועזת 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זכור ליי 17. פריט לבוש מועדף: מגפיים 18. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 19. ספורט מועדף:כדור עף שחייה ושופנינג 20. ספר: אות קין 21. את/ה מאמינ/ה בגורל:לא ממש 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים:כן 23. שיר שגורם לך לצחוק:יש כמה 24. שיר שגורם לך לבכות: יש כמה 25. השיר של כל הזמנים: rock this party 26. איך היית מתאר/ת את עצמך: התנהגותית בחורה טובה עם לב טוב...חיצונית ..בחורה נאה אבלל אין אדם מעיד על עיסתו שמעתם על זה??? 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: נאמנות 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: נימלטים, מיגרש ביתי, אבודים 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: עיניים 30. יש לך חבר/ה:לא 31. כמה אחים ואחיות יש לך:2אחים ואחות 32. מהם התחביבים שלך:שופינג, אינטרנט, לשמוע שירים, לרקוד,לשחות, וללכת לים... 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד:אביר החלומות?! 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: ישנה עוד קצת 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: רואה משהו בTV 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: ב"ה מה שאני רוצה יש לי 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת:חחח אפילו אם אני לא מוצאת להורג ח"ו ח"ו אני מבקשת אותו דבר אגרול...מוקפץ..סטייק סיני...ולקינוח גלידה מטוגנת 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: פאלפון? אבל אני לא ממש קשורה אליו 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: במלחמה בצפון... 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה? אין בוכים על חלב שנישפך 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: 3 ו ויוה 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: FOX WB 43. סדרה ישראלית אהובה: אין 44. סדרה אהובה מחו"ל:נימלטים 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: הכל חוץ מאימה 46. סרט אהוב:המגן, סיפור אהבה בילתי נשכח והיומן 47. פרסומת בלתי נשכחת:של אגיס 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים:אין כזה 49. סדרה מצויירת אהובה: אמממ צבי הנינגה אבל של התקופה שהייתי קטנה 50. שחקן אהוב:וונרות 51. שחקנית אהובה: אין ספציפית 52. זמר אהוב:יש הרבה מידי 53. זמרת אהובה:כנ"ל 54. להקה אהובה:כנ"ל 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? חחחח כןןןןן

הפרטים שלי!1

שם:ישראל גיל:17.5 עיר:פתח תקוה כינוי:או מיי גד מזל:אריה מספר מזל:7 צבע מ`:סגול חיה מ`:קוף אוכל מ`:שווארמה אוכל מגעיל:חביתה מקצוע אהוב:חשבון מקצוע שנוא:מתמתיקה מעשה נועז:הצלתי חבר שטבע בים מעשה טיפשי:לפעמים אני מתעצבן פריט לבוש:סוודר המצאה:אינטרנט ספורט:כדורגל ביתר ספר:חיסולי השב``כ גורל:לא מאמין. באלוקים:מאמין שיר לצחוק:כל הדיסק של אם סי מנצור שיר הזמנים:רכבת לילה (משינה) מתאר את עצמי:חיצוני- נאה פנימי -ביישן התכונות בחברים:לוקחים הכל בקלות פורומים:דניאל זילברשטיין שי גבסו עידן יניב המין השני;נמשך לעדינות .

הפרטים שלי!2

שונא פרחות. יש לך חברה:לא אחים:4 אני הבכור תחביבים:סרטים. קניות .סדרות את מי היתי לוקח לאי בודד:את החבר הכי טוב שלי שאני קם:מתפלל שאני הולך לישון: מתקשר לחברים ולהורים (אני בפנימיה) רוצה לקבל:חופש סרט אהוב:סיפור חצי רוסי שחקן אהוב: זאב רווח סדרה ישראלית:החיים זה לא הכל זמר אהוב:הראל סקעת זמרת אהובה:קרן פלס להתכתב:רק דרך המסרים! ואני חולה על נ-מ-ל-ט-י-ם מצטער שכתבתי שתי הודעות פשוט אני כותב מפלאפון!

נעה666

New member
עונה!!

אוי שיט צלצול (כן אני בביה"ס)חייבת לעוף אני יענה (ככה כותבים.???) בבית...

נעה666

New member
הלו הלו

אני רק בכתה ח' לא צריך לצעוק... (וידעתי שלא ככה כותבים אבל לא ידעתי איך...)

מוקתית85

New member
עונה!!!-עכשיו כשצהל מאחורי יש זמן..

שם-סיון גיל-21 עיר מגורים-נהריה כינוי-סיו,סיוי וכל שאר ההטיות הכי מוזרה שהייתה-סיתויליסית מזל-עקרבית עוקצת יצירת קשר-מסנג'ר בעיקר מדי פעם גם איסיקיו מספר מזל-2 צבע מועדף-סגול ובייבי בלו...(כחול בתולי) חיה מועדפת-כלב אוכל מועדף-איטלקי מאכל שנוא-רגל קרושה שתייה מועדפת-מים מקצוע אהוב-סיימתי תיכון אבל אז זה היה תנך מקצוע שנוא-מ-ת-מ-ט-י-ק-ה מעשה נועז-לא עולה לי לראש שום דבר נועז במיוחד... מעשה הכי טיפשי-יש יותר מדי... לרב זה כל הפליטות פה חסרות טאקט שלי שיוצרות רגעים מאוד מאוד מביכים פריט לבוש מועדף-כל מה שצבעוני ושייך לTNT המצאה של כל הזמנים-טלויזיה בלווין ספורט מועדף-כשאני עושה אותו אז ריקוד וכשאחרים אז אני ממש אוהבת החלקה על קרח ספר-תולעת ספרים רצינית... כל שבוע ספר אחר.. סופרים אהובים-רם אורן,מיכל שלו,אילן הייטנר,דן בראון... יש עוד אלפים -מאמינה בגורל כשהוא טוב אליי -מאמינה באלוהים -סקטמן וורלד... שיר מצחיק... יש כמה במיוחד-Earth Song של מייקל ג'קסון,HERO של מריה קארי,My Immortal-אוונסאנס, ועוד כמה שירים שאני ממש אוהבת בספרדית. השיר של כל הזמנים: מכורה רצינית למוזיקה, אין לי שיר אחד מועדף כל שבוע זה מתחלף.. השבוע זה שיר בספרדית שנקרא-Contigo Y Sin Ti תיאור עצמי: דברים טובים באים באריזות קטנות מאוד.... אני צינית מאוד ובגלל זה חסרת טאקט רצינית.. מצחיקה ומשוגעת מבחוץ ורצינית ופילוסופית מבפנים. תכונות בחבר/ה טובים- כנות,הקרבה,פרגון,תמיכה,יודע להקשיב,מקבל אותי בלי תנאים ותמיד שם כשאני צריכה. פורומים קבועים-תמיכה טכנית,ספרים וספרות,משחקי מחשב ורשת,מצעדים וביקורת מוזיקה,זיהוי שירים, ספרדית ותרבות לטינית,תרבות ארגנטינה,הומור,אוונסנס,טלנובלות,סדירים,כלבים ועוד כל מיני... הדבר הכי מושך אצלי באופן מוזר זה שיער ארוך... -אין לי חבר -יש לי אחות אחת גדולה -תחביבים: מחשבים וגרפיקה,מוזיקה,קריאה וכתיבה הייתי לוקחת לאי בודד מחשב עם חיבור לאינטרנט,מקור מוזיקה בלי הגבלה, ומסוק עם דלק אינסופי הדבר הראשון שאני עושה בבוקר-מסתכלת במראה,מסתובבת וחוזרת למיטה לעוד שעה. הדבר האחרון שאני עושה לפני השינה- מסדרת את הכריות טוב טוב,מתהפכת כמה פעמים ומתכננת איזה חלומות לחלום הדבר השאני הכי רוצה לקבל כרגע זה פלייסטישן חדש הסעודה האחרונה שהייתי מבקשת לפני המוות- אוכל של סבתא החפץ שהכי חשוב לי זאת קופסאת הזכרונות שלי שאני שומרת בה דברים מכיתה א בערך פעם אחרונה שתרמתי מזמני לקהילה הייתה בכנס משתחררים כשחתמתי על כרטיס אדי והסכמתי לתרום את כל האיברים של במקרה של התפגרות -הייתי רוצה לחזור לשנות ה-60.. אין צורך לפרט למה.. בהיסטוריה שלי.. הייתי רוצה לחזור לגן... שוב אין צורך לפרט למה ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב-יס דוקו ערוץ אהוב מחו"ל-יס סטארס סדרה ישראלית אהובה-עדי אשכנזי לא בדיוק סדרה אבל הכי ישראלי בעולם סדרה מחול-כל הטלנובלות שלי, נמלטים כמובן,בנות גילמור,האנטומייה של גריי(!),דירת המצויירים,בוב ספוג ועוד אלפים ז'אנר אהוב בקולנוע-אימה ומותחנים פסיכולוגים סרט אהוב-אלפים... פרסומת בלתי נשכחת-סנו די והאישה שנכנסת לכלוב עם היתושים... כשהייתי קטנה זה היה מפחיד רגע טלוויזיוני שאני לא אשכח-רצח רבין,הזכייה של דנה בארוויזיון,המלחמה סדרה מצויירת אהובה-בוב ספוג שחקן אהוב-לא חסר... שחקנית אהובה-חסר... זמר אהוב זמרת אהובה-אין לי רק אחד יחיד ומיוחד אבל הייתי מאוד רוצה לנסוע ללאס וגאס להופעה של סלין.. להקה-אוונסנס מכורה לנמלטים בטירוף!!!!

hadasie

New member
תנו כבוד למבוגרים! חח

1. שם: הדס 2. גיל: 22 3. עיר מגורים: בת חפר 4. כינוי: דסי, דסוש, הדסית 5. מזל: אריה 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): 267276006 7. מספר מזל: 2 8. צבע מועדף: סגול 9. חיה מועדפת: כלב 10. אוכל מועדף: ספגטי (ומדיד- מי שלא יודע מה זה מפסיד!) 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: במיה, מי שלא יודח מה זה לא הפסיד! 12. שתייה מועדפת: ויטמינצ'יק תפוחים. סתאאאם. מים 13. מקצוע אהוב: פסיכולוגיה חברתית 14. מקצוע שנוא: סטטיסטיקה 15. המעשה הכי נועז שעשית: התחלתי ללמוד נהיגה (שוב) 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: התחלתי ללמוד נהיגה 17. פריט לבוש מועדף: המעיל החדש שלי 18. ההמצאה של כל הזמנים: נייר טואלט (תצחקו, תצחקו, אבל נראה אותכם נתקעים בלי באמצע הלילה או בשירותים ציבוריים) 19. ספורט מועדף: שחייה 20. ספר: הארי פוטר 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: לא 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: כן 23. שיר שגורם לך לצחוק: לושינקה, לושינקה...(פעם שמעתי את זה ברדיו ונקרעתי מצחוק!) 24. שיר שגורם לך לבכות: ים של דמעות בשתי עיני...סתאאם, ארץ הצבי 25. השיר של כל הזמנים: i'll survive! 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: בדיכאון כרגע, חיצונית פנימית התנהגותית... 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: שהיא שם כשאני זקוקה לה 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: נמלטים! 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: עיניים 30. יש לך חבר/ה: בשאיפה... 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 4 32. מהם התחביבים שלך: לצייר, לקרא, לראות סרטים, לתפור, לסרוג, לשוטט באינטרנט, 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את החברה הכי טובה שלי 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: פיפי 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: פיפי,חח 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: את המארז של כל העונות בדיוידי של חברים 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: פנקייק אוכמניות, חח. בורגר ראנץ'! 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: הסלולרי שלי, הוא כל חיי, בלעדיו אני חצי בן אדם 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: אהההה, מזמן 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: הייתי רוצחת את היטלר התינוק 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: 22 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: סטאר וורלד 43. סדרה ישראלית אהובה: אלביס 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: הכל חוץ מאימה ודוקו 46. סרט אהוב: הנסיכה הקסומה 47. פרסומת בלתי נשכחת: מנה חמה . מה נחה? מה נחה מה?! 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: גמר כוכב נולד 4 ! 49. סדרה מצויירת אהובה: המומינים 50. שחקן אהוב: וונתוורת' מילר 51. שחקנית אהובה: סנדרה בולוק 52. זמר אהוב: בריאן אדמס 53. זמרת אהובה: אבריל לוין 54. להקה אהובה: אוונאסנס 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? דהההה

עונה

1. שם: אורי 2. גיל: 28 3. עיר מגורים: חולון 4. כינוי: נזק 5. מזל: בתולה 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): [email protected] 7. מספר מזל: 3 8. צבע מועדף: אדום 9. חיה מועדפת: דולפין 10. אוכל מועדף: כל ג'נק פוד אפשרי 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: קוראים לזה "צ'ורבה" זה משהו דוחה לחלוטין... 12. שתייה מועדפת: קולה,בירה, 13. מקצוע אהוב: אלקטרוניקה 14. מקצוע שנוא: מטימטיקה 15. המעשה הכי נועז שעשית: טיפסתי על הר בגובה 7000 רגל בתאילנד ואז צנחתי משם עם מצנח(אני בכלל אוהב ספורט אתגרי) 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: השתתפתי במרתון עליה של המדרגות של עזריאלי (אתם לא רוצים לדעת לאן הגעתי) 17. פריט לבוש מועדף: אני מתלבש בסטייל (כל מכנס לא שיגרתי וחולצה הכי מושכת בעיר) יש לי ג'ינס מטורף עם דרקון אדום תפור על כל האורך ... בשהו בנז... 18. ההמצאה של כל הזמנים: נייר טואלט... לא סתם אורי (אתם יודעים .. מנורה וכ'ו) 19. ספורט מועדף: אתגרי ככל האפשר(טיפוס הרים גלישה מצוקים,צניחה ...) 20. ספר: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: מאד!!! 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: כן 23. שיר שגורם לך לצחוק: נשל הנחש .. מאיר אריאל 24. שיר שגורם לך לבכות: יהללו ... יהללוך מלאכים... 25. השיר של כל הזמנים: regulet של WARREN G 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: חיצוני סבבה לגמרי,פנימי .. אדם טוב.. מזל בתולה טיפוסי 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: יכולת הקשבה עמוקה 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: אבודים,נמלטים 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: אני לא יודע איך אצלכם אבל אצלי אני מסתכל על העינים ואז חזה ואז גוף ואז השאר 30. יש לך חבר/ה: הייתי עד יום שישי .. עזבו סיפור ארוך 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 1 - בת 32. מהם התחביבים שלך: אני בחור תחרותי אז כל מה שקשור בתחרויות 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את בן דוד שלי חזי ... אף פעם לא משעמם איתו. 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: הייתי אומר תוקע נאד ... אבל אני בעצם מכבה את האור המרגיז 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: מתכסה בשמיכה וחושב על מה אני יעשה מחר 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: ברור שסכום ענק של כסף.... 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: ואי... בהשארת הפרק של נמלטים... אממ... אני חייב לומר לאפה עם שווארמה מהערבי ביפו ליד אבולעפיה 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: המפתח של הבית שלי... חחח... (אני לא קשור לחפצים) 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: לפני פחות משבוע... הלכתי למילואים חחח... לא סתם לפני 3 שנים צבענו גן ילדים 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: ואי .. הייתי חוזר לכיתה ו' ומתחיל הכל מחדש ... הכל כולל הכל (פשוט לא עובר כיתה) 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: AXN ואם לא אז ביפ 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: STAR WORLD 43. סדרה ישראלית אהובה: מילואים 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים,אבודים 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: אקשן,דרמה סוחפת דמעות 46. סרט אהוב: סיפורו של אלוף,LAST CASTEL (נראה לי ככה כותבים את זה) 47. פרסומת בלתי נשכחת: של נייק ... נופל לאחד מהשחקני כדורגל כדור בשדה התעופה ואז הם מתחילים לכדרר ולהקפיץ וכל מיני טריקים עד שכאילו מגיע לאחד שעומד בשער והוא בועט ובסוף מחטיא ... ואז אומרים NIKE JUST DO IT .. פשוט גדול 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: דנה אינטרנשיונל מנסה להרים את הגביע ונופלת 49. סדרה מצויירת אהובה: החתולים הסמוראים (אבל של פעם) 50. שחקן אהוב: בראד פיט 51. שחקנית אהובה: סנדרה בולוק 52. זמר אהוב: ארכדי דוכין 53. זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר(חבל שהיא לא בין החיים) 54. להקה אהובה: GUN'S AND ROSESS בזמנו... היום יותר שוטי הנבואה 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? אני לא אגיד מכיר... מכור זה מילה קשה.. אני רק יגיד " דההה.... כאילו אין פרק שלא ראיתי" טוב מקווה שאתם מכירים אותי עכשיו ואם תראו פעם מישהו מטפס על איזה צוק מטורף ... תציעו לו מים .. זה בטח אני חח יאללה אנשושים לילה טוב

../images/Emo9.gif

1. שם: רעותי 2. גיל: 17 3. עיר מגורים: רמלה
4. כינוי: מה כינוי? עם חברים?? בורלי. 5. מזל: בתולה 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): מי שצריך אותי יודע איפה למצוא אותי
7. מספר מזל: מה זה השטויות האלה? אין. 8. צבע מועדף: לא יודעת.. אולי כחול. 9. חיה מועדפת: כלבים.. אבל אצלי הכל הולך. 10. אוכל מועדף: פיצה 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ארטישוק 12. שתייה מועדפת: קולה 13. מקצוע אהוב: אין. אהבתי פעם ביולוגיה, עבר לי. 14. מקצוע שנוא: יותר מידי. 15. המעשה הכי נועז שעשית: שתיתי קולה בלי גזים. 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: השתכרתי, לא במקום הנכון. 17. פריט לבוש מועדף: חולצה(?) מה זו השאלה המוזרה הזו? 18. ההמצאה של כל הזמנים: מיקרוסקופ(?) 19. ספורט מועדף: זיפזופ בשלט 20. ספר: הצל של יואב 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: מאז אבודים, כבר לא! ג'ון הזה הרס לי ת'חיים... לא מאמינה בגורל, בכל מקרה. החלטות שאנחנו עושים הם אלה שמביאים אותנו לאיפה שאנחנו. 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: אני עדיין אטאיסטית, ברוך השם.. סתם. ניראה לי שכן. 23. שיר שגורם לך לצחוק: "אני בסך הכל חתולה" 24. שיר שגורם לך לבכות: המון. לא עולה לי עכשיו. 25. השיר של כל הזמנים: תחזור תחזור. 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: מה זה השטויות האלה? 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך:
אממ לא חשבתי על זה
28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: לא קבוע... לפי מצב רוח. 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: גומות
30. יש לך חבר/ה: לא. 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 2 32. מהם התחביבים שלך: לא ללכת לבצפר. 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: הייתי לוקחת חברים ומשפחה, ואת הבית על כל תכולתו. 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: חוזרת לישון. 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: פיפי ניראה לי. 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: מחזור(?) סתם. מיליארד דולר.. סתם. לא יודעת. 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: זה עלול להיות אחרך, אני מוותרת על פירוט, אבל חייב להיות שם קולה ושוקולד, ופיצה, ועוד מלא דברים. 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: אין כזה. אני רוחנית. 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: תגדירו תרמת מזמנך... 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: בהסטוריה הכללית? הייתי מסרסת את אבא של היטלר. בהיסטוריה האישית, הייתי חוזרת לכיתה א' ומחילה ללמוד כמו שצריך. אולי. 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: ניראה לי 22 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: לא יודעת. 43. סדרה ישראלית אהובה: החיים זה לא הכל, ועוד כמה. 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים, ואבודים. 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: דרמה 46. סרט אהוב: יש המון: "פרל הרבור" "טיטאניק" "ריקוד מושחט" "ארמגדון" ועוד מלאאא 47. פרסומת בלתי נשכחת: הפרסומת עם הארנבים/שפנים, ששי אביבי מדובב את אחד מהם.. ענק! של הירקות משהו. 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: נינט זוכה. 49. סדרה מצויירת אהובה: לא יודעת. היו כל מיני. 50. שחקן אהוב: יש המון. 51. שחקנית אהובה: אורנה בנאי, מאיה מרון, דניאלה וירצר, יש המשך... 52. זמר אהוב: אין אחד.. הרבה. 53. זמרת אהובה: נינט,אלאניס מוריסט, ועוד ועוד. 54. להקה אהובה: הדג נחש, משינה ועוד. 55. ואחרון חביב- מכורה למלטים? בוודאי.

עונה + הזוי + עייף + מגניב

1. שם: אוהד 2. גיל: 22 וחצי 3. עיר מגורים: ת"א 4. כינוי: רייב 5. מזל: סרטן 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): 7. מספר מזל: 6 8. צבע מועדף: שחור 9. חיה מועדפת: אם אני רעב אז פרה , סתם ברגיל אז כלב. 10. אוכל מועדף: פרה חח סתם.. חביתה וירקות בשלל צבעים טריים ועסיסיים. 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: קישוא או מוח של איזה חיה בעע 12. שתייה מועדפת: דיאט קולה 13. מקצוע אהוב: גרפיקה ופיתוח 14. מקצוע שנוא: אה חח זה בטח שאלות של בית ספר .. אמממ לא יודע מה ששנוא לא עושים הא. 15. המעשה הכי נועז שעשית: סקס מול המון אנשים בים חח . טיפוס על מנוף T בגובהה של 100 מטר 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: הצצתי למורה כשהיא החליפה בגדים. 17. פריט לבוש מועדף: אממ פריט אחד? זה בטח יהיה תחתונים.. אם זה פריטים אז זה - ג'ינס חולצה מגניבה והאולסטר שלי. 18. ההמצאה של כל הזמנים: חווה. 19. ספורט מועדף: סקס? 20. ספר: אבא עשיר אבא עני 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: אממ לא 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: אממ לא 23. שיר שגורם לך לצחוק: רמי מואשם באחזקת סמים. ושיר שכתבתי "דודה של אסף" . 24. שיר שגורם לך לבכות: מזרחית .. שנוא עד בכי . 25. השיר של כל הזמנים: green day - time of your life 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: חתיך מאוד , מגניב . ספונטני . סוחף . הזוי . מצחיק . רציני . מצליח . מרגש . מחדש . מלהיב . אוי נו עוד טיפה אני גומר .. חח 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: זורם , מגניב , מצחיק , מקשיב , שיקח אותי לעבודה כל יום ו.. זהו. 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: נמלטים , אבטחת מידע . ופורום כחול - לבן פורום סקס וסיסמאות . 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: תחת רגליים שפתיים ו... 30. יש לך חבר/ה: לא 31. כמה אחים ואחיות יש לך: יותר מידי 32. מהם התחביבים שלך: לעשות סרטים מצויירים , לעשות מוסיקה , לצאת לרקוד , להכיר אנשים (בנות) , לעשות דברים כייפים שעושים אקשן. 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את סילביה סיינט כמובן. 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: זורק את השעון לכיוון המטבח ואז זורק עליו נעל כדי לוודא הריגה. 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: מתקלח 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: כסףףףףףףףףףףףףףף המון ($)($) 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: הרבה הרבה ירקות וחביתות ודיאט קולה עם קרח בתוך אמבטיה שאוכל לצלול בזה ואני אמשיך עוד לאכול ואז אני אוכל עוד הרבה בשר הרבה כי אומרים שכשהגוף מת עף לך קקי החוצה אז אני אדאג לזה שיהיה הרבה מאוד קקי שיזדיינו. 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: לא היתי קורא לו חפץ כי יש לו שם וקוראים לו שוקי ואם מישו לא יכבד אותו ויקרא לו חפץ הוא יעלב וילך לישון ולא יעמוד בחיים. 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: חחחח כשעשיתי את ההיא ביום שישי חח. 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: היתי נשאר בחול ולא בא למדינה העלובה הזאת חח . 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: לא רואה. 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: לא רואה. 43. סדרה ישראלית אהובה: אממ אין 44. סדרה אהובה מחו"ל: סאות' פארק , נמלטים , אבודים , הפלישה , חברים , הנסיך המדליק , bang bus , my friend's hot mom. 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: קומדיה , פעולה , מלחמה , מתח . 46. סרט אהוב: אמריקן פאי . 47. פרסומת בלתי נשכחת: וואי לאחרונה יש איזה פרסומת בערוץ 2 על ילד בן 9 שנדרס ומחפשים את אמא שלו , ואז היא צועקת "זה הבן שלי" בעע זה עושה לי צמרמורת. 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: שנת 2000 ברחבי העולם. 49. סדרה מצויירת אהובה: חח המעבדה של דקסטר. סאות פארק . בוב ספוג . חח יש הרבה.. 50. שחקן אהוב: סטיב סטיפלר מאמריקן פאי 51. שחקנית אהובה: 52. זמר אהוב: בון ג'ובי 53. זמרת אהובה: 54. להקה אהובה: לינקין פארק אממ יש הרבה 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? לא!!! שיזדינו עם כל ההפסקות שלהם .. לא מספיק אני מחכה כל שבוע .

למעלה