עונה!!!-עכשיו כשצהל מאחורי יש זמן..
שם-סיון גיל-21 עיר מגורים-נהריה כינוי-סיו,סיוי וכל שאר ההטיות הכי מוזרה שהייתה-סיתויליסית מזל-עקרבית עוקצת יצירת קשר-מסנג'ר בעיקר מדי פעם גם איסיקיו מספר מזל-2 צבע מועדף-סגול ובייבי בלו...(כחול בתולי) חיה מועדפת-כלב אוכל מועדף-איטלקי מאכל שנוא-רגל קרושה שתייה מועדפת-מים מקצוע אהוב-סיימתי תיכון אבל אז זה היה תנך מקצוע שנוא-מ-ת-מ-ט-י-ק-ה מעשה נועז-לא עולה לי לראש שום דבר נועז במיוחד... מעשה הכי טיפשי-יש יותר מדי... לרב זה כל הפליטות פה חסרות טאקט שלי שיוצרות רגעים מאוד מאוד מביכים פריט לבוש מועדף-כל מה שצבעוני ושייך לTNT המצאה של כל הזמנים-טלויזיה בלווין ספורט מועדף-כשאני עושה אותו אז ריקוד וכשאחרים אז אני ממש אוהבת החלקה על קרח ספר-תולעת ספרים רצינית... כל שבוע ספר אחר.. סופרים אהובים-רם אורן,מיכל שלו,אילן הייטנר,דן בראון... יש עוד אלפים -מאמינה בגורל כשהוא טוב אליי -מאמינה באלוהים -סקטמן וורלד... שיר מצחיק... יש כמה במיוחד-Earth Song של מייקל ג'קסון,HERO של מריה קארי,My Immortal-אוונסאנס, ועוד כמה שירים שאני ממש אוהבת בספרדית. השיר של כל הזמנים: מכורה רצינית למוזיקה, אין לי שיר אחד מועדף כל שבוע זה מתחלף.. השבוע זה שיר בספרדית שנקרא-Contigo Y Sin Ti תיאור עצמי: דברים טובים באים באריזות קטנות מאוד.... אני צינית מאוד ובגלל זה חסרת טאקט רצינית.. מצחיקה ומשוגעת מבחוץ ורצינית ופילוסופית מבפנים. תכונות בחבר/ה טובים- כנות,הקרבה,פרגון,תמיכה,יודע להקשיב,מקבל אותי בלי תנאים ותמיד שם כשאני צריכה. פורומים קבועים-תמיכה טכנית,ספרים וספרות,משחקי מחשב ורשת,מצעדים וביקורת מוזיקה,זיהוי שירים, ספרדית ותרבות לטינית,תרבות ארגנטינה,הומור,אוונסנס,טלנובלות,סדירים,כלבים ועוד כל מיני... הדבר הכי מושך אצלי באופן מוזר זה שיער ארוך... -אין לי חבר -יש לי אחות אחת גדולה -תחביבים: מחשבים וגרפיקה,מוזיקה,קריאה וכתיבה הייתי לוקחת לאי בודד מחשב עם חיבור לאינטרנט,מקור מוזיקה בלי הגבלה, ומסוק עם דלק אינסופי הדבר הראשון שאני עושה בבוקר-מסתכלת במראה,מסתובבת וחוזרת למיטה לעוד שעה. הדבר האחרון שאני עושה לפני השינה- מסדרת את הכריות טוב טוב,מתהפכת כמה פעמים ומתכננת איזה חלומות לחלום הדבר השאני הכי רוצה לקבל כרגע זה פלייסטישן חדש הסעודה האחרונה שהייתי מבקשת לפני המוות- אוכל של סבתא החפץ שהכי חשוב לי זאת קופסאת הזכרונות שלי שאני שומרת בה דברים מכיתה א בערך פעם אחרונה שתרמתי מזמני לקהילה הייתה בכנס משתחררים כשחתמתי על כרטיס אדי והסכמתי לתרום את כל האיברים של במקרה של התפגרות -הייתי רוצה לחזור לשנות ה-60.. אין צורך לפרט למה.. בהיסטוריה שלי.. הייתי רוצה לחזור לגן... שוב אין צורך לפרט למה ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב-יס דוקו ערוץ אהוב מחו"ל-יס סטארס סדרה ישראלית אהובה-עדי אשכנזי לא בדיוק סדרה אבל הכי ישראלי בעולם סדרה מחול-כל הטלנובלות שלי, נמלטים כמובן,בנות גילמור,האנטומייה של גריי(!),דירת המצויירים,בוב ספוג ועוד אלפים ז'אנר אהוב בקולנוע-אימה ומותחנים פסיכולוגים סרט אהוב-אלפים... פרסומת בלתי נשכחת-סנו די והאישה שנכנסת לכלוב עם היתושים... כשהייתי קטנה זה היה מפחיד רגע טלוויזיוני שאני לא אשכח-רצח רבין,הזכייה של דנה בארוויזיון,המלחמה סדרה מצויירת אהובה-בוב ספוג שחקן אהוב-לא חסר... שחקנית אהובה-חסר... זמר אהוב זמרת אהובה-אין לי רק אחד יחיד ומיוחד אבל הייתי מאוד רוצה לנסוע ללאס וגאס להופעה של סלין.. להקה-אוונסנס מכורה לנמלטים בטירוף!!!!