שאלון ההכרות הגדול

raviv01

New member
שאלון ההכרות הגדול

1. שם: 2. גיל: 3. עיר מגורים: 4. כינוי: 5. מזל: 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): 7. מספר מזל: 8. צבע מועדף: 9. חיה מועדפת: 10. אוכל מועדף: 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 12. שתייה מועדפת: 13. מקצוע אהוב: 14. מקצוע שנוא: 15. המעשה הכי נועז שעשית: 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: 17. פריט לבוש מועדף: 18. ההמצאה של כל הזמנים: 19. ספורט מועדף: 20. ספר: 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: 23. שיר שגורם לך לצחוק: 24. שיר שגורם לך לבכות: 25. השיר של כל הזמנים: 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: 30. יש לך חבר/ה: 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 32. מהם התחביבים שלך: 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: 43. סדרה ישראלית אהובה: 44. סדרה אהובה מחו"ל: 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: 46. סרט אהוב: 47. פרסומת בלתי נשכחת: 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: 49. סדרה מצויירת אהובה: 50. שחקן אהוב: 51. שחקנית אהובה: 52. זמר אהוב: 53. זמרת אהובה: 54. להקה אהובה: 55. ואחרון חביב- מכור למלטים?

raviv01

New member
עונה:

1. שם: רביב אהרון 2. גיל: 15 3. עיר מגורים: נצרת-עילית (= עיר של בתולות אין עם מי לבלות) 4. כינוי: ג'ודוקא 5. מזל: סרטן 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): Email: [email protected] ICQ: 278890611 Messenger: [email protected] 7. מספר מזל: עדיין מחפש אותו בשביל הטופס השבועי 8. צבע מועדף: כחול?! 9. חיה מועדפת: פוחלצים 10. אוכל מועדף: בטח מועדף וכמה שיותר 11. המאכל שבחיים לא תסכימ/י לאכול: גפרורים מטוגנים 12. שתייה מועדפת: בנזין? 13. מקצוע אהוב: ספורט 14. מקצוע שנוא: פיזיקה והנדסה 15. המעשה הכי נועז שעשית: צחצחתי שיניים 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: בעצם... יש הרבה 17. פריט לבוש מועדף: מכנסי דייגים 18. ההמצאה של כל הזמנים: חוט דנטלי כמובן 19. ספורט מועדף: ג'ודו 20. ספר: מסיביליה 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: ועוד יותר בחיזור גורלי 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: כן אבל הוא לא תמיד מאמין בי 23. שיר שגורם לך לצחוק: ההמנון האמריקאי?! 24. שיר שגורם לך לבכות: ההמנון הצרפתי?! 25. השיר של כל הזמנים: יונתן הקטן 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: בפירוט רב 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: שהם נושמים 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: נמלטים 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: עיניים 30. יש לך חבר/ה: חברים יש רק באגד 31. כמה אחים ואחיות יש לך: אחד יותר מדי 32. מהם התחביבים שלך: לאסוף ג'וקים כמובן 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את רובינזון קרוזו כמובן שיסבול פעמיים, למה לא?! 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: פוקח עיניים?! 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: עוצם עיניים?! 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: אולקוס?! 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: כזו שתסתיים בגיל 120 אם אפשר 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: המברשת שיניים 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: בגלגול הקודם?! 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: למה נקודה,הייתי משנה קו שלם 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: ערוץ 2, yes ישראלי, 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: Fox , Star World 43. סדרה ישראלית אהובה: החיים זה לא הכל 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: 46. סרט אהוב: אנימציה למבוגרים (סגנון שרק) 47. פרסומת בלתי נשכחת: 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: איתן הבר מכריז על מותו של רבין 49. סדרה מצויירת אהובה: איש משפחה, משפחת סימפסון 50. ואחרון חביב- מכור לנמלטים? שמי רביב ואני מכור.. => היי רביב

עונה ../images/Emo178.gif

1. שם: טל 2. גיל: 22 3. עיר מגורים: בירת הנגב - באר שבע 4. כינוי: טולי 5. מזל: אריה 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): מסרים 7. מספר מזל: 2 8. צבע מועדף: שחור 9. חיה מועדפת: אני חולה על כל מה שקשור למשפחת החתולים 10. אוכל מועדף: סלטים 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: לא כשר 12. שתייה מועדפת: XL התמכרתי... 13. מקצוע אהוב: מתימטיקה (ואני לא חנונית פשוט הולך לי) 14. מקצוע שנוא: היסטוריה 15. המעשה הכי נועז שעשית: חח אתם צעירים מידיי 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש לי ידיים שמאליות מה יותר טיפשי מזה?! 17. פריט לבוש מועדף: קפוצ'ונים 18. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב 19. ספורט מועדף: כדורסל 20. ספר: וירוניקה רוצה למות - קאולו פאולו 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: אני מאמינה שהוא ניתן לשינוי 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: אך ורק בו 23. שיר שגורם לך לצחוק: אם את בעניין של מלכה באיה 24. שיר שגורם לך לבכות: שיר לא מוכר של סלין דיון 25. השיר של כל הזמנים: הממ יש הרבה 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: נותנת לאחרים לשפוט 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: הקשבה 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: פה וקומנה של יחזקאלי 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: גובה כי אני גבוהה 30. יש לך חבר/ה: לא 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 3 32. מהם התחביבים שלך: לשמוע מוזיקה והרבה 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את ה-MP שלי ולא התנגד אם צבי יחזקלאי יצטרף חחח 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: חושבת על הדרך למכללה היא רחוקה 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: חושבת מתי לקום בבוקר אני קמה מוקדם 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: הצלחה בפסיכומטרי 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: פנקייק אוכמניות חח 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: ה-MP שלי 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: אני מדריכה באירגון לתת 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: הייתי חוזרת לבית ספר ומשקיעה קצת יותר 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: חח מי ישמע כמה יש אז ערוץ 5 בלווין 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: ערוץ 13 נחשב?! 43. סדרה ישראלית אהובה: מילואים 44. סדרה אהובה מחו"ל: האנטומיה של גריי, 24 ונמלטים כמובן 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: קומדיה 46. סרט אהוב: סינדרלה מן 47. פרסומת בלתי נשכחת: של מק דולנדס עם הגיהנום 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: שראיתי את ירון לונדון עם תחתונים מזעזע 49. סדרה מצויירת אהובה: חח רכבת ההפתעות... 50. שחקן אהוב: אנתוני הופקינס 51. שחקנית אהובה: אנג'לינה הכוסית 52. זמר אהוב: בריאן אדמס 53. זמרת אהובה: סלין דיונון 54. להקה אהובה: סינרגיה 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? אז למה אני פה?!?

אליהו1919

New member
עונה לא להיכנס זה אישי מדיי

סתם צוחק רק הכנסתי אותכם אז למה לצאת עכשיו תתחילו לקרוא החיים שלי מעניינים 1. שם: אליהו 2. גיל: 15 3. עיר מגורים: ירושלים 4. כינוי: אליהו 5. מזל: בתולה 6. יצירת קשר" [email protected] גם אמייל גם מסנגר 331239743 איסי 7. מספר מזל: 9 (נולדתי ב9.9.1991 8. צבע מועדף: כחול טורקיז 9. חיה מועדפת: חתולים 10. אוכל מועדף: שווארמה בלאפה 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים 12. שתייה מועדפת: תה קר 13. מקצוע אהוב: רטוריקה 14. מקצוע שנוא: גיאוגרפיה 15. המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכר 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכר (לא שאני מתחמק אני פשוט לא זוכר) 17. פריט לבוש מועדף: חולצה קצרה וחאקי 18. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב איך לא 19. ספורט מועדף: כדורגל 20. ספר: רודף העפיפונים רק כי אני קורא אותו בימים האלו 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: כן 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים:כן מאוד 23. שיר שגורם לך לצחוק:למה אני כועס (סתם שיר כיתתי) 24. שיר שגורם לך לבכות: אין 25. השיר של כל הזמנים: אין דבר כזה 26. איך היית מתאר/ת את עצמך: מישו סבבה 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: כבוד וסבלנות 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: פה ובאבודים קומונת אבודים 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: הכל 30. יש לך חבר/ה: ממ לא אומר 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 5 אחיות ואח אחד שכולם גדולים ממני תנסו להיות במקומי 32. מהם התחביבים שלך: לקשקש בפורום 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: אותי, פוול גרעינים כמה חברים שלי וטלוויזיה ומחשב 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: קם מהמיטה מה נראה לכם יאהבלים 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: מכבה את האור 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: בית ענקי 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: אוו זה די מסובך... הרבה הייתי מבקש 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: אין 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: השבוע 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: בר המצווה שלי היה די מפדח 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: ביפ 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: ניקולדיאון אין אני מת על בובספוג 43. סדרה ישראלית אהובה: אהבתי פעם האלופה 44. סדרה אהובה מחו"ל: אבודים 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: קומדיה ואקשן 46. סרט אהוב: לא יודע אני מת על כל הסרטים אבל אולי ספיידרמן 47. פרסומת בלתי נשכחת: למה? של כללית 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: אין 49. סדרה מצויירת אהובה: בובספוג 50. שחקן אהוב: וונט 51. שחקנית אהובה:אוונלג'י מה שמה מאבודים 52. זמר אהוב: אין 53. זמרת אהובה: אין 54. להקה אהובה: לינקין פארק 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? כן

MineraL

New member
שלי ../images/Emo2.gif

1. שם: 2. גיל: עוד מעט 17 3. עיר מגורים: חולון 4. כינוי: MineraL 5. מזל: תאומים 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): שלחו מסר ותקבלו
7. מספר מזל: 7
8. צבע מועדף: כחול
9. חיה מועדפת: לאיודע 10. אוכל מועדף: ספגטי בולונז
11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים 12. שתייה מועדפת: ווינשטפן
13. מקצוע אהוב: מחשבים 14. מקצוע שנוא: ספרות 15. המעשה הכי נועז שעשית: לא כאן
16. המעשה הכי טיפשי שעשית: קיבלתי 2 במבחן 17. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 18. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב! 19. ספורט מועדף: כדורגל? 20. ספר: בקושי קורא ספרים
21. את/ה מאמינ/ה בגורל: ישמצב 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: תלוי איך מסתכלים על זה... 23. שיר שגורם לך לצחוק: איזשהו שיר ששלחו לי, הוא נשמע כמו שיר ששיכורים רוקדים 24. שיר שגורם לך לבכות: שירים לא ממש גורמים לי לבכות
25. השיר של כל הזמנים: Linkin Park - In The End 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: כוסון במכנסון
27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: מסרים מיידיים, אבודים, HEROES, תכנות ASP, מיץ תפוזים, בלוגים, 24, דאנס והאוס 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: חזה?
30. יש לך חבר/ה: לא 31. כמה אחים ואחיות יש לך: אח אחד 32. מהם התחביבים שלך: ניהול הפורום הזה!, תכנות, בניית אתרים וכל מה שקשור מסביב... 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: משפחה וקצת טכנולוגיה 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: "אמא מה את מעירה אותי שעה לפני" 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: מצחצח שיניים 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: מסך LCD 19 אינץ' 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: (אני אהיה מקורי ולא אבקש את מה שבוראוס ביקש)ספגטי בולונז!! 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: מחשב? 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: לפני כמה דקות 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: לפני הקיץ האחרון, שלא הכרתי כמה אנשים מפגרים. 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: hot fun,hot action, xtra hot 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: FOX5! 43. סדרה ישראלית אהובה: לא ממש רואה סדרות ישראליות, חוץ מהאלופה שכבר נגמרה 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים, לוסט, 24, גיבורים, ג'ריקו, התשעה, החטוף, נעלמה 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: אקשן-מתח, אימה 46. סרט אהוב: ג'וב איטלקי 47. פרסומת בלתי נשכחת: לא עולה לי
48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: את הזה שזכה במיליון שקל בתוכנית "מי רוצה להיות מיליונר" 49. סדרה מצויירת אהובה: הקטקטים
50. שחקן אהוב:וין דיזל
51. שחקנית אהובה: אוונג'לין לילי
52. זמר אהוב: לאזוכר 53. זמרת אהובה: CASCADA 54. להקה אהובה: לינקין 55. ואחרון חביב- מכור למלטים?

אנייי

1. שם: חתולה חמודה 2. גיל: 25 3. עיר מגורים: ליד ירושלים 4. כינוי: הממ... חתולה? 5. מזל: עקרב 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): מסרים 7. מספר מזל: 8 8. צבע מועדף: כחול 9. חיה מועדפת: נראה לי שזה ברור.. 10. אוכל מועדף: שוקולד 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: נקניקיות של טבעול 12. שתייה מועדפת: מים 13. מקצוע אהוב: אנגלית 14. מקצוע שנוא: מתמטיקה 15. המעשה הכי נועז שעשית: לא עושה מעשים נועזים..... 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: פגעתי במישהו שאהבתי 17. פריט לבוש מועדף: גופיות גופיות גופיות!!! (מתי קיץ??) 18. ההמצאה של כל הזמנים: שוקולד מריר 19. ספורט מועדף: לזפזפ בשלט
20. ספר: 'הצוואה' 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: כן 23. שיר שגורם לך לצחוק: 'סמי וסומו' של טיפקס 24. שיר שגורם לך לבכות: 'נמס בגשם' של יהודה פוליקר ו-'אגדה יפנית' של אריאל זילבר 25. השיר של כל הזמנים: everything i do, i do it for you של בריאן אדאמס 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: נאה, עקשנית, קיצונית, צינית ועם כל זה גם נחמדה
27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: כנה, ישרה, תמיד עומדת לצידי, מצחיקה ובחורה צדיקה לגמרי!
28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: אהבה ורומנטיקה, אפילפסיה, סקס ועוד כמה 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: עיניים וחיוך 30. יש לך חבר/ה: לא
31. כמה אחים ואחיות יש לך: 2 אחים ואחות 32. מהם התחביבים שלך: לאפות, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את החבר שיהיה לי 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: מצחצחת שיניים 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: רואה שוב 'נמלטים'... 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: DVD של חומות של תקווה עם תרגום 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: צ'יפס ושניצל 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: מיטה 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: .............. 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: אוי ווי.... אני לא אתחיל... 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: אין כזה 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: אין כזה 43. סדרה ישראלית אהובה: לא ממש יוצא לי לעקוב 44. סדרה אהובה מחו"ל: אפשר כמה? נמלטים, אבודים, חברים, בנות גילמור וורוניקה מארס
45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: דרמות בית משפט כאלו 46. סרט אהוב: חומות של תקווה 47. פרסומת בלתי נשכחת: אין לי 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: רוס ורייצ'ל מתנשקים לראשונה 49. סדרה מצויירת אהובה: נילס הולגרסון 50. שחקן אהוב: אדוארד נורטון 51. שחקנית אהובה: לא עולה לי בראש כרגע 52. זמר אהוב: רובי וויליאמס, בריאן אדאמס 53. זמרת אהובה: לא יודעת 54. להקה אהובה: אין כזו 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? דה......

noyil

New member
וגם אני עונה

1. שם: נוי 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: מרכז 4. כינוי: noyil, נויל 5. מזל: סרטן 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים: מסנג'ר, אחרי שניקיתי את הרשימה אני לא מתכוון לפרסם אותו בכל מקום
7. מספר מזל: 4, 8, 15, 16, 23 והמספר הנוסף- 42. 8. צבע מועדף: הכחול שיש בלוגו של MFP. 9. חיה מועדפת: דינוזאור 10. אוכל מועדף: ספגטי בולונז.. 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: גבינה צהובה דיאטתית, זה כמו פלסטיק! 12. שתייה מועדפת: שוקו? 13. מקצוע אהוב: אנגלית 14. מקצוע שנוא: מתמטיקה 15. המעשה הכי נועז שעשית: החלטתי לענות על השאלון הזה במקום להכין את השיעורים במתמטיקה. 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: החלטתי לענות על השאלון הזה במקום להכין את השיעורים במתמטיקה. 17. פריט לבוש מועדף: רוב האנשים ששואלים אותם את השאלה הזאת יענו "ג'ינס" כי אין להם כח לחשוב, ולי אין כח לחשוב אז אני עונה- ג'ינס. 18. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב... 19. ספורט מועדף: הקלדה 20. ספר: האחרון שקראתי? ספרון ההוראות של השעון שלי. 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: לא 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: לא 23. שיר שגורם לך לצחוק: .. 24. שיר שגורם לך לבכות: .. 25. השיר של כל הזמנים: .. 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: משעמם 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: טמטום! זה גורם לי להרגיש חכם:$ 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: נמלטים, גיבורים, דוקטור הו.. 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: אויש נו 30. יש לך חבר/ה: לא 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 3 32. מהם התחביבים שלך: עיצוב גרפי 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את מה? מטוס פרטי, את מי? טייס. 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: פותח את העיניים 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: סוגר את העיניים 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: iMac 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: לא הייתי מבקש 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: המחשב שלי 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: נראה לי שאף פעם 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: לא יודע 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: AXN 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: FOX 43. סדרה ישראלית אהובה: אין 44. סדרה אהובה מחו"ל: זהות בדויה 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: אקשן 46. סרט אהוב: משימה בלתי אפשרית 3 47. פרסומת בלתי נשכחת: שכחתי 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: כשזהות בדויה נגמר
49. סדרה מצויירת אהובה: אין 50. שחקן אהוב: אין 51. שחקנית אהובה: אין 52. זמר אהוב: אין 53. זמרת אהובה: אין 54. להקה אהובה: אין 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? אין.. אופס, כן.

x Tanya x

New member
אווו זה נחמד..

1. שם: טניה 2. גיל: 15 ו-7 חודשים (אם לדייק) 3. עיר מגורים: אזור השפלה 4. כינוי: טט 5. מזל: טלה 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): דרך מסר אפשר לברר את השאר
7. מספר מזל: זה או 6 או 3..אני תמיד מתבלבלת 8. צבע מועדף: שחור וכחול כהה 9. חיה מועדפת: פינגווין 10. אוכל מועדף: יש די הרבה 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: נממ לא יודעת..סושי אולי 12. שתייה מועדפת: ספרייט 13. מקצוע אהוב: ספורט ביולוגיה ואנגלית 14. מקצוע שנוא: לשון 15. המעשה הכי נועז שעשית: טחח לא יודעת 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש כמה ברשימה של "הדברים הכי טיפשיים שעשיתי" 17. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 18. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל 19. ספורט מועדף: שחייה וטניס 20. ספר: "שני ירחים" 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: כה 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: לא ממש 23. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת כזה 24. שיר שגורם לך לבכות: לא חושבת שיש כזה 25. השיר של כל הזמנים: Alice In Chains - Angry Chair 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: לא הייתי מתארת 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: לא יודעת 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: האנטומיה של גריי, נמלטים, אבודים, ומגרש ביתי בקטנה 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: שיער 30. יש לך חבר/ה: נופ 31. כמה אחים ואחיות יש לך: אחד 32. מהם התחביבים שלך: לאכול 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: לא הייתי הולכת לאי בודד 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: מדליקה את המחשב 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: מכבה את המחשב 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: ואיי יש דיי הרבה בקשות 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: כזאת שלא תיגמר אף פעם 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: אין לי כזה 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: שבוע שעבר...מחוייבות אישית 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: לא יודעת 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: ערוץ 2 כנראה.. 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: יס סטארס...ערוץ אי..ערוץ + זה 12 נראה לי ביס 43. סדרה ישראלית אהובה: לא רואה ממש סדרות ישראליות 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים, אנטומיה, אבודים, מגרש ביתי, סאמרלנד בקטנה, והחברה הגבוהה 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: קומדיה ודרמה 46. סרט אהוב: פרל הארבור, טרויה 47. פרסומת בלתי נשכחת: 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: נממ אין כזה 49. סדרה מצויירת אהובה: בוב ספוג 50. שחקן אהוב: בן אפלק 51. שחקנית אהובה: יש כמה 52. זמר אהוב: אין מישהו ספציפי 53. זמרת אהובה: אין מישהי ספציפית 54. להקה אהובה: Creed /Foo Fighters/Fall Out Boy/hinder והרשימה רק נמשכת 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? ברמות

סמיילי8

New member
חח אני

. שם: אסנת 2. גיל: 14 3. עיר מגורים: זכרון 4. כינוי: סמיילי8 5. מזל: תאומים 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...):גם וגם וגם וגם 7. מספר מזל: אין כזה 8. צבע מועדף: לבן 9. חיה מועדפת: כלב 10. אוכל מועדף: שוקולד 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חזיר 12. שתייה מועדפת: נסטי אפרסק 13. מקצוע אהוב: ספורט 14. מקצוע שנוא: מתמטיקה 15. המעשה הכי נועז שעשית:לא נראה לי שעשיתי כזה למען האמת. 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: אוהו יש הרבה 17. פריט לבוש מועדף: טרנינג 18. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל 19. ספורט מועדף:כדור נוצה\בדמינטון 20. ספר: הנסיך הקטן אנערף 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: ? לא.. 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: כן!! ישתבח שמו1! =) 23. שיר שגורם לך לצחוק: כל שיר של דניאל זילברשטיין, מהמילים הנמוכות,שפלות, מטומטמות, וחסרות צדק שמשמיעים אותם ברדיו. 24. שיר שגורם לך לבכות: "אני הולך לבכות לך תהיה חזק..." של אביב גפן 25. השיר של כל הזמנים: "let it be" של הביטלס 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: אחלה, סבבה, מעולה. 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: אמיתית,חמודה, חכמה. 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: חטיבת ביניים. 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]:חיוך 30. יש לך חבר/ה: לא.. 31. כמה אחים ואחיות יש לך: שני אחים ואחות 32. מהם התחביבים שלך: גיטרה, לצחוק,לישון ולהציק לאנשים 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד:את יואב. 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: פותחת תרדיו 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: מכבה תרדיו 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: את יואב! 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: סעודה?? חח הסעודה האחרונה??? =) 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: תחתונים? 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: כל יום 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך:התחצפות להורים 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: 24 מוזיקה ישראלית 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: אמטיבי 43. סדרה ישראלית אהובה: כל שבת שניה. זה בערוץ הילדים 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים ומעמקים 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: מה זה זאנר? כאילו קומדיה\מתח וזה? אז קומדיה 46. סרט אהוב:שישי הפוך 47. פרסומת בלתי נשכחת: של קינדר 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: לא יודעת 49. סדרה מצויירת אהובה: ארתור 50. שחקן אהוב: אשטון קוצר 51. שחקנית אהובה:לינזי לוהן 52. זמר אהוב: יובל בנאי 53. זמרת אהובה: אבריל לאבין 54. להקה אהובה: הרבה 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Angelus

New member
אני!../images/Emo188.gif

טוב, בלי .
אני כבר מתנצל על חוסר האמוטז בהודעה הזאת, העלתי אותה, והיא לא שורשרה כראוי.. ועכשיו היא נראת רע.
1. יצחק בנימין 2. גיל: 19 3. עיר מגורים: אזור השרון 4. כינוי: כללי? 5. מזל: טלה. 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): מסר. 7. מספר מזל: 7, כמובן. 8. צבע מועדף: כחול! 9. חיה מועדפת: תוכים. 10. אוכל מועדף: ספגטי. 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: יותר מדי. החל בחביתות למינהן, וכלה באפונה וכל האלה. 12. שתייה מועדפת: מים. 13. מקצוע אהוב: מתמטיקה. 14. מקצוע שנוא: פיסיקה. כלומר, חשמל. 15. המעשה הכי נועז שעשית: לא לפה. 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מדי.. אי אפשר לבחור. 17. פריט לבוש מועדף: כובע. 18. ההמצאה של כל הזמנים: האינטרנט. הא, ובאפי. 19. ספורט מועדף: כדורסל!! 20. ספר: הארי פוטר'ז 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: כה 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: כה 23. שיר שגורם לך לצחוק: שאלה טובה.. 24. שיר שגורם לך לבכות: אני לא בוכה יותר מדי. 25. השיר של כל הזמנים: המפ.. Forever Young? 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: אדיר לפנים. 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: טוב לב. 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: סקראבס, סמולוויל, מזג אוויר, דגים 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: רגליים. 30. יש לך חבר/ה: לא 31. כמה אחים ואחיות יש לך: יותר מדי. 32. מהם התחביבים שלך: ---- 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את הלאפטופ שלי. 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: חושב שאני מאחר לצבא.. 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: קורא קריאת שמע 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: המון כסף. 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: רד בול. תמיד בפרסומות איכשהו הם מצליחים להתחמק.. 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: המחשב שלי. 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: היום? צבא. 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: שאלה עמוקה מדי. 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: 10 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: cw. אני מושחת. 43. סדרה ישראלית אהובה: פלורנטין, הפוך 44. סדרה אהובה מחו"ל: סקראבס, נמלטים, ורוניקה מארס, סמולוויול וכו' וכו' וכו' 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: מד"ב 46. סרט אהוב: הרוזן ממונטה קריסטו 47. פרסומת בלתי נשכחת: מילקי. 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: ----- 49. סדרה מצויירת אהובה: המעבדה של דקסטר. וקפטיין פלאנט 50. שחקן אהוב: יואן מקרוגר 51. שחקנית אהובה: ניקול קידמן 52. זמר אהוב: רונאן קיטינג 53. זמרת אהובה: אניה 54. להקה אהובה: לייףהאווס 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? נמלטים? מה זה?

נשי נש

New member
עונהה

אף אחד פה לא מכיר אותי.. אז החלטתי לענות. 1. שם: שירן 2. גיל: 17 3. עיר מגורים: רעננה 4. כינוי: הנשמה, בובו 5. מזל: גדי 6. יצירת קשר - [email protected] 7. מספר מזל: פעם היה לי... לא זוכרת עכשיו 8. צבע מועדף: חום 9. חיה מועדפת: כלב 10. אוכל מועדף: צ'וצ'ולינה 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: ברוקולי 12. שתייה מועדפת: מיץ תפוזים (טרופיקנה... לאמריקקים שפה) 13. מקצוע אהוב: הסטוריה, מזרחנות 14. מקצוע שנוא: סוציו' 15. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא נועזת... 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: משו שלמעשה עדין לא עשיתי, תאוריה! 17. פריט לבוש מועדף: נעליים!!!! 18. ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון 19. ספורט מועדף: כדורסל, כדורגל 20. ספר: ואו יש הרבה... "משחק השעות", "הנעלמים", "בסימן ונוס" 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: לא חשבתי על זה אף פעם 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: כן... 23. שיר שגורם לך לצחוק:מתי כספי-נח 24. שיר שגורם לך לבכות: מתי כספי-זו ילדותי השניה (אגב אני לא מכורה למתי כספי.. סתם יצא ככה) 25. השיר של כל הזמנים: Pink Floyd - Shine On You 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: אין תשובה 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: חברות שלי מושלמות! אממ נאמנות 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: רק זה... אינ לא פעילה 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: אממ השיער! וגם העיניים 30. יש לך חבר/ה: לא 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 2 אחיות וכלב 32. מהם התחביבים שלך: אוהבת לקרא, חדר כושר, לראות סרטים 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: היית לוקחת ספר טוב ואיזה מישהו שיבדר אותי 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: מנתקת את השעון המעורר 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: קוראת... 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: לא מצליחה לחשוב על משו 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: עוגת בננות בטח 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: אוי היה לי חיבור על זה באנגלית, תמונה משפחתית 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: מחויבות אישית?! חוץ מזה אני תורמת הרבה כספים... 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: שאלה טובה 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: יס סטרס נחשב?! 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: ABC.. ראיתי תערוץ כל היום כשהייתי בארה"ב 43. סדרה ישראלית אהובה: השיר שלנו 44. סדרה אהובה מחו"ל: נמלטים, סקרבס 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: פעולה,מתח 46. סרט אהוב: טיטניק.. שתיקת הכבשים 47. פרסומת בלתי נשכחת: לא זוכרת 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: לא יודעת 49. סדרה מצויירת אהובה: לא אוהבת מצויר 50. שחקן אהוב: אין 51. שחקנית אהובה: אין 52. זמר אהוב: כריס מרטין, ברי סחרוף 53. זמרת אהובה: אין 54. להקה אהובה: קולדפלי, משינה, פינק פלויד, דפש מוד 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? מה פתאום?!

אני מהזקנים? |: שיהיה.

1. שם: רן 2. גיל: 19 3. עיר מגורים: רמה"ש 4. כינוי: כל אחד קורא לי בשם אחר. 5. מזל: אריה 6. יצירת קשר - תוכנות מסרים מיידים (אימייל, אייסיקיו, מסנג'ר ...): מסנג'ר [email protected] איסיקיו 157290945 7. מספר מזל: 8 8. צבע מועדף: ורוד, לבן, שחור. 9. חיה מועדפת: לאיודע. 10. אוכל מועדף: פיצה :) 11. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אין כזה:) 12. שתייה מועדפת: קולה\בירה 13. מקצוע אהוב: אנגלית 14. מקצוע שנוא: אזרחות 15. המעשה הכי נועז שעשית: ברחתי משוטר? |: 16. המעשה הכי טיפשי שעשית: קפצתי לעץ :) 17. פריט לבוש מועדף: אוו.. או חגורת ניטים או דיקיז :) 18. ההמצאה של כל הזמנים: יותר מידי דברים שמתחרים על המקום הראשון. 19. ספורט מועדף: איכס. 20. ספר: איכס. 21. את/ה מאמינ/ה בגורל: בקטנה. 22. את/ה מאמינ/ה באלוהים: לא. 23. שיר שגורם לך לצחוק: blink 182 - time to break up מעלה לי חיוך.. אבל לא צחוק. 24. שיר שגורם לך לבכות: lost prophets - fake sound of progress 25. השיר של כל הזמנים: 26. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]: בקצרה מאודמאודמאוד - אימופאנק. |: 27. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך: יש יותר מידי. 28. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע: רק זה ת'אמת. 29. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]: נאן אוף יור ביזינס P: 30. יש לך חבר/ה: כן. 31. כמה אחים ואחיות יש לך: 2. 32. מהם התחביבים שלך: מוזיקה בעיקר. 33. את מי / את מה היית לוקח/ת לאי בודד: את החברה. 34. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר: בודק מה השעה. 35. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון: מכבה את האור. 36. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל: לספול סטנדרד:) 37. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת: לאיודע. נר לי פיצה עם סיני, גלידה, עוגות טובות, פאנקייקס, כמה בירות וקולה. :) 38. מהו החפץ הכי חשוב לך: נראלי גיטרה. 39. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה: לא נראה לי אי פעם תרמת לקהילה. |: 40. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך: לא הייתי משנה כלום. 41. ערוץ טלוויזיה ישראלי אהוב: יס סטארס :) 42. ערוץ טלוויזיה אהוב מחו"ל: סטאר וורלד. 43. סדרה ישראלית אהובה: יאק. 44. סדרה אהובה מחו"ל: חברים. 45. סוג ז'אנר אהוב בקולנוע: לאיודע. 46. סרט אהוב: פייטקלאב. 47. פרסומת בלתי נשכחת: לאאוהב לראות פרסומות. 48. רגע טלוויזיוני שלא תשכחו בחיים: לאזוכר שום דבר כזה. 49. סדרה מצויירת אהובה: אקסמן :) 50. שחקן אהוב: אדוארד נורטון. 51. שחקנית אהובה: לאיצא לי לראות מישהי שהלהיבה אותי יותר מידי. 52. זמר אהוב: הסולן של מיוז. :) 53. זמרת אהובה: ידידה שלי. |: 54. להקה אהובה: בלינק. 55. ואחרון חביב- מכור למלטים? יאאאפ.

חח כן רק אחרי זה שמתי לב. :\

אוו, אופס, אני חצי עיוור. עכשיו גם ראיתי שיש פה מישהי בת 25. יאיי, אנחנו לא זקנים P: :)

חשוב

באמת חשוב ולא סתם כנסו לאתר של כריסטינה טוב יש בו רק 3 ואנחנו מנשות לקדם אותו בבקשה חח ועשיתי שם מישחק אז תתשתפו בוא עם אתם רוצים תודה =] http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=22095&smsMsg=

Gilliana

New member
חבר'ה, כדי שתרגעו כולכם מהר ../images/Emo13.gif

אף אחד מכם לא עובר אותי, אתם יכולים לישון בשקט בלילה...

למעלה