שאלון- "הדבר הראשון"

My self and i

New member
../images/Emo54.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מצחצחת שיניים. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מדברת עם חברים, אומרת שלום וכו'. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? כרטיסייה?D: 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? עכשיו עולה לי בראש שאני בת 4 וחצי ואני נוסעת באוטו עם דודים שלי ואנחנו נכנסים למקום מזה יפה עם מלא פרחים כאלה.. 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא יודעת.
5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? טיול להודו! [שאנטייD=] 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? צורחתתת! 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? להכל! {: 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מורידה נעליים. 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? הרבה. תפוז נמ
10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? אמממ שמישו בכיתה א' עשה פיפי וזה היה על כל הרצפה של השולחן לידנו. והיה ריח מסריח יו אני ממש זוכרת את זה

essit

New member
../images/Emo48.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?צחצוח שיניים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?בוקר טובבב 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?זיעה 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?ברחתי מהחדר במלון...
4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?נראה לי כמו כולם א-ב-א 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?לקנות בית קטן בערבה 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?חלוקה בין המשפחה ושופינג 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?אמא,האוכל של אמא,האחים אההההה 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?אם זה מהבצפר אז זורקת את התיק 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?תפוז פורומים->סקרים ושאלונים 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?היום הראשון

lintu1

New member
אני=]

מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?אממ...אומרת בוקר טוב לחיות ולהורים?
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?שלום לחברים
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?גלגלים 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?שנולדתי וחייתי 2 וחצי שנים בפינלנד
4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?אין לי מושג... 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?לא יודעת
כל מה שאני רוצה
7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?אממ סבתא נראה לי 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?טלוויזיה\מחשב 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?תפוז כמובן 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?שיעורי-בית...

little lottie

New member
עונה../images/Emo205.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מתאכזבת שהתעוררתי. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? הולכת ישר לכיתה. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? בחילה, חום, ליכלוך, זוהמה! 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? ילדות קסומה.
5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? אעבוד ואטייל בעולם. 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים מיליון דולר? עוברת לאירופה, לאירלנד או לסקוטלנד. ^_^ 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? לחדר שלי. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? נכנסת לחדר ובודקת שהכל במקום. 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? וואלה. 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? כאב ראש.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? שירותים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מדברת עם אנשים עד שיתחיל המסדר 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? פקק 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? שוטרים וגנבים עם הבנים מהכיתה/גניבת מספריים לילד שאני וחברה שלי ממש שנאנו (שד"א עכשיו לומד בשכבה שליXD) 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא זוכרת, צריך לשאול את ההורים 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לא יודעת.. 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? בודקת שלא עבדו עלי 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? החברים שלי 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? אומרת "שלום בית" או מנתקת את האזעקה 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? תפוז/וואלה 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? ע"ע שאלה 4.

למעלה