My self and i
New member
../images/Emo54.gif
1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מצחצחת שיניים. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מדברת עם חברים, אומרת שלום וכו'. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? כרטיסייה?D: 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? עכשיו עולה לי בראש שאני בת 4 וחצי ואני נוסעת באוטו עם דודים שלי ואנחנו נכנסים למקום מזה יפה עם מלא פרחים כאלה.. 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא יודעת.
5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? טיול להודו! [שאנטייD=] 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? צורחתתת! 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? להכל! {: 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מורידה נעליים. 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? הרבה. תפוז נמ
10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? אמממ שמישו בכיתה א' עשה פיפי וזה היה על כל הרצפה של השולחן לידנו. והיה ריח מסריח יו אני ממש זוכרת את זה
1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מצחצחת שיניים. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מדברת עם חברים, אומרת שלום וכו'. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? כרטיסייה?D: 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? עכשיו עולה לי בראש שאני בת 4 וחצי ואני נוסעת באוטו עם דודים שלי ואנחנו נכנסים למקום מזה יפה עם מלא פרחים כאלה.. 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא יודעת.