שאלון- "הדבר הראשון"

שאלון- "הדבר הראשון"

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?

ראשונה[?] ../images/Emo3.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? בודקת מה השעה... יש לי נטייה לקום מאוחר 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? פוגשת אנשים 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? איחור :p 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? אמממ חלום על סבתא שלי, ואחרי זה שעברתי לגן בקיבוץ 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? עגלה אם אני לא טועה... 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? טיול בחו"ל, או למצוא דירה 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? קונה מצלמה 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? לשפה העברית... 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? אוכלת ארוחת צהריים 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? תפוז\ישראבלוג 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? איזה יום אחד שחזרתי הבייתה בכיתה א' ובדקתי את המחברות... לא זוכרת למה אבל אני זוכרת את זה ממש טוב ><

moruush

New member
עונה..:]

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? בודקת מה השעה
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מדבתר עם חברות על הא ודה חחח 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? טיול שנתי
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? מממ כמעט הכל 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?אמא/אבא
5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? מתי הטיסה?..
6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? שופינג חחחח 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? פלאפל 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? לא יודעת חחח 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? פורום מחול בתפוז
10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? הצחוקים

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים
מכבה ת'שעון מעורר (חזרתי ללימודים...
) 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה
נכנסת לכיתה 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"
אגד 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם
אממ שאני וחברה שלי היינו מפריעות בגן לילדים לישון צהריים חחח 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם
אממ אין לי מושג.. אולי אבא/אמא? 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)
טיול לאנשהו! 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר
צורחת מרוב אושרררר! 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ
משפחה, חברות 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה
מורידה ת'תיק 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט
אתר תפוז 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר
שלא נתתי לאמא שלי ללכת לעבודה ביום הראשון בכיתה א'... רדפתי אחריה

../images/Emo176.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? פוקחת את עיניי
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? לעבודה: אומרת "שלום" לכולם 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? כרטיסיה! 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? זוכרת
4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא 'דעת
5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לא 'דעת
6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? מפקידים בבנק? [ואז מבררים מה אפשר לעשות עם זה
] 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? המשפחה 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? אומרים "שלום" למי שנמצא בבית 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?
|חנפנית| 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? בכיתה א'- היה לנו לוח עם טוש מחיק [בי"ס חדש, נו..] והמורה לאנגלית חשבה שהטוש שיש לה מחיק, אבל הוא לא היה מחיק- אז נשאר לנו ציור של כובע על הלוח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוקי

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? שוטפים פנים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מניחים את התיק בצפר ומורידים את הכיסא 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? כרטיסיה 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? שהייתי בתוך כיור ענק חח 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? לא יודעת חח 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? טיול בחול 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? שופינג 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? במבה וחברים 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מחשב 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? שהייתי יום לפני כיתה א' כדיי להכיר את המורה שלי ואמרתי לאמא שלי שהיא ממש נמוכה

מ א מ י2

New member
אני D: ../images/Emo219.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?פוקחת עיניים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?מסתכלת על הכיתה 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?בצפר 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?המלחמת מים שלי ושל אחי 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?לא יודעת 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?לויודעת 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?-- 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?הכל 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?טלויזיהי/מחשב 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?תפוז 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?שלא רציתי שאמא שלי תלך

נאמנאמ

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? בודקת את השעה 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אומרת שלום,זורקת את התיק. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? צהוב! הו 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? שהייתי מה זה שקרנית 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? אממ אבא ונראה לי אור 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? טיול ארוך 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? שמה קצת בצד
ויוצאת לשופינג מטורף 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? השפה אולי 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מפעילה מזגן (נגיד שחם) 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? הבלוג שלי 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? לא יודעת..לא זוכרת

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה ../images/Emo13.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?פותחת עיניים
2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?נכנסים לכיתה , אומרים שלום לכולם, וזורקים ת'תיק על הכיסא בלי להפוך אותו
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?בצפר 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?שאני מטיילת עם סבא שלי בעגלה באיזה רחוב , אמנם זיכרון קטן אבל אני לא אשכח אותו , לאיודעת למה 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?אבא 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?טיול למזרח 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?קונה בית :) 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?האנשים פה , אין מה לעשות , לא הייתה , אין , ולא תהיה כמו ישראל
8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?מורידה נעליים 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?תפוז, אתר הבית שלי
|מסמיקה| 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?אין ממש כזה הודגש באמצעות מדגישומטיק

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההההההההההההההההההההההה

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? מתלבשים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? הולכים לכיתה [
] 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? פיגועים 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? שאני שותב מיץ [חח
] 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? מאיפה אני אמור לזכור דבר כזה!?!?!? 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? אני בחטיבה!!! 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? מפוצץ את הקניון [כאילו בקניות לא בפיגוע...] 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? אחיין שלי 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? שירותים
9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? וואלה- לאימייל שלי 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? השיעורים בעעעעעעעעע

cohenet91

New member
אני ../images/Emo9.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? פותחים עיניים וחוזרים לישון. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? דבר ראשון- בי"ס. דבר שני- מאתרת את חבריי. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? קו 1
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? זיכרון מיומולדת 3, משהו שאני לא הולכת לפרט עליו... 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? כן, אני גם זוכרת... 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? --- 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? חופשה מסביב לעולם
7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? חברים, משפחה. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? אומרת שלום לאמא
9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? בלוגים.. 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? המחנכת בב' וג'

talush2005

New member
עונה...

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? הולכת לשרותים בד"כ 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? לצבא עוד לא יודעת, כשהייתי מגיעה לבית ספר עד השנה בד"כ הדבר הראשון היה ללכת ללוקר. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? מייגע,ארוך,מחניק,צפוף לא אוהבת חח 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? המממ שנפרדתי מהבקבוק שלי חחח 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? אין לי מושג אבל אני משערת שאבא כמו כל התינוקות שאני מכירה חח 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לטוס לאוסטרליה וניו זילנד. 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? טסה לכל המקומות שאי פעם רציתי בחו"ל. 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?הבית,החברים פה. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מלטפת טת הכלבה שלי חח 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? תפוז 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? המורה

Summer moved on

New member
../images/Emo13.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? בודקת מה השעה. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? יושבת עם חברות בחצר או בכתה. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? כרטיסיה 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? אבא. נראה לי. 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? חו"ל אלא מה! 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? קונה לאמא אוטו. 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? משפחה. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? זורקת את הדברים ומתיישבת על הספה. 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? וואלה 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? אממ המחנכת הראשונה שלי- אתי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

רקפת89

New member
שאלון חמוד:

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? פותחת עיניים.. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? תלוי... לפעמים אומרת שלום.. לפעמים שמה את התיק איפשהו.. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? בחילה. 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? חח המון דברים... 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? אין לי שמץ.... בטח במבה או משהו כזה.. 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לא התחלתי שירות לאומי עדיין.. 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? אומרת תודה, אחרי זה מביאה את זה להורים שלי. 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? הארץ.. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? נורא תלוי... אבל כשאני אחזור היום.. לא יודעת.. נראה לי אני אלך להגיד לכולם שחזרתי..
9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? MSN.. זה דף הבית שלי.. :) 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? אני עדיין בבית ספר.. לא שכחתי כלום.. חח

עונה

. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? שותה משהו..... 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? מדברת עם אנשיםם... 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? איכס 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? אממ היה מויי כיףףףףף 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? קורקנפלקסס.. רק בלי הר' 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לטוס לאיפשהו 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? ווואלה אין לי מושג 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? לחברים 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מחשב נראלי חח 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? אמממממ לא קבוע 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? המורה..

Black Mariah

New member
עונה=]

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים?פוקחת עיניים 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה?אומרים "בוקר.." בקול תמהוני 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"?3.60 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם?לא זוכרת XD 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם?דנגה [כסף ברוסית..XD] 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)?להתחיל ללמוד עיצוב אופנה 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?הולכת לקניון 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ?החברים שלי 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה?מתקלחים 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט?הבלוג 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר?"נדר אוהבים" שהיה לי ולילד חמוד אחד שקראו לו רוני ^________^

ornit4

New member
עונה

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? חוזרת לישון. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? הולכת לחפש את החברים שלי
3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? אוטובוס אדום
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? תיק אדום של בת הים 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? איימי לי! סתם, לא. 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? ממ, עוד לא התחלתי צבא.. אבל אם מדברים על שיחרור מבצפר אז.. אמממ... 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? רשימת קניות! 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? כלום, החברים. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? אוכל! 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? אימייל 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? לא יודעת

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo13.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? בודקת מה השעה 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? שמה את התיק 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? נסיעה?
4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? את הגן 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? נראה לי אמא 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? ליסוע לטיול ארוך ארוך בואוסטרליה ו\או לעבוד 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר?הייתי שמחה!
7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? חומוס, משפחה וחברים. 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מאיפה? 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? כל מיני.. 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? מבחנים :-!

אאאניייי../images/Emo192.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? ממ..נישארת עוד 10 דקות במיטה ואז הולכת לישטוף פנים.. 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? אומרת לכל העולם ואישתו בוקר טובב 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? טיולים 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? ממ..בובות ושמלות 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? יפה 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? נממ..לאדעתת 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? צורחתת ואחרי שייעכל את זה..הולכת לקניות ולבזבז הכל 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? חברים וחברות =[ 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? נממ..מארגנת את החדר הדברים והכל..או בטלפון או במחשב.. 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? לשיןן שליי=]] 10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? ממ..המחנך החרא שהייה לי השנה..

•HadaS•

New member
עונננננננננה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

1. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר, כאשר אתם מתעוררים? חוזרת לישון 2. מה הדבר הראשון שאתם עושים כאשר אתם מגיעים לבית הספר או לצבא או לעבודה? הולכת ומחפשת תחברות ועומדות בחוץ ומדברות עד הצלצול.. 3. מה הדבר הראשון שעולה לראשכם כאשר אתם שומעים את המילה "אוטובוס"? לנסוע לקניון P: 4. מה הדבר הראשון שאתם זוכרים מילדותכם? לא זוכרת \= 4. מהי המילה הראשונה שאמרתם? אנערף 5. מה הדבר הראשון שתרצו לעשות אחרי השחרור (בהנחה שזה עדיין לא קרה)? לעבור לגור בתל אביב .. ולחיותתתת! 6. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מקבלים 1,000000 דולר? מביאה להורים רבע מזה :) 7. מה הדבר הראשון שהייתם מתגעגעים אליו אם הייתם עוזבים את הארץ? חברים 8. מה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים הביתה? מדליקה טלוויזיה או מחשב ואוכלתת 9. מה הדבר/האתר הראשון שאתם גולשים אליו באינטרנט? אייסיקיו
10. מה הדבר הראשון שזכור לכם מבית הספר? ההפסקות הכיפיות שהיו

למעלה