שאלון "האם היית עושה את..."

Shampoo28

New member
חח אחד השאלונים הטוביםם..

שאלון בנות (שליטה!) האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):חח אני שותה בכלל מים מהברז P: אבל אם הם חתיכים למה לאאא.. כבאי לאחר שהציל אותך.....אם הוא חתיך.. את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:לא אוהבת ג'יגולואים הם די מגעילים.. את יהודה לוי:ברורררר את עופר שכטר:ברוררררר את המציל האחרון שראית בים:חח נכון תמיד מצילים הם חתיכים בים? בחור שצעיר ממך:חח אולי.. קלאבר בזמן מסיבה סוערת:ל מה לאא.. חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:לא הוא בטח גם מסריח.. פועל בניין ערבי:נוותר.. בחור עם כרס :חח אולי... בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:לא.. את האקס של החברה הכי טובה שלך:תלוי מה המצב בינהם.. הומו שהפך לסטרייט:לא..זה בלתי אפשרי..זה מלידה.. את איתן אורבך:מי זה? את אהוד אולמרט:בטח...[NOT] מישהי?:לא נראה לי אבל לכו תדעו את אחד המורים שלך:פיי לא בחור עם נטיות לסדיזם:חחח חשבתי על זה פעם עם ידיד שלי שהוא סדיסט..והוא הבטיח שלא יכאיב לי אז זה פסדר..חח מישהו שאת לא אוהבת:לאא מה אני זונה שלו... שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:ברורררר

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif עד יום שלישי אני לא אהיה פה הרבה.

בגלל זה אני לא עונה הרבה, לא שעזבתי או משהו. D: האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): תלוי איך הוא נראה. P: כבאי לאחר שהציל אותך..... לא. את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: לא. את יהודה לוי: כן. את עופר שכטר: הוא נמוך.. אבל כן. D: את המציל האחרון שראית בים: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!1 בחור שצעיר ממך: כן, תלוי בכמה. קלאבר בזמן מסיבה סוערת: המ.. חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: אולי? פועל בניין ערבי: לא. בחור עם כרס : כן. בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: כן. את האקס של החברה הכי טובה שלך: כן. הומו שהפך לסטרייט: כן. את איתן אורבך: כן. את אהוד אולמרט: לא. מישהי?: לא. את אחד המורים שלך: לא. בחור עם נטיות לסדיזם: לא. מישהו שאת לא אוהבת: המ. לא יודעת. וכל אלה שאומרות "לא", נו באמת.. אתן אוהבות באמת את עפר שכטר? שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: המ.. לא. D:

shahar1989

New member
אני../images/Emo3.gif

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): את אלו מהפרסומות, כן! מי שבאמת מביא, לא! כבאי לאחר שהציל אותך..... או.. כן
את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: לא את יהודה לוי: בצעירותו.. עכשיו לא.. את עופר שכטר: ממ.. לא.. את המציל האחרון שראית בים: אוי ווי, לא בחור שצעיר ממך: לא נראה לי.. אולי... תלוי בכמה צעיר קלאבר בזמן מסיבה סוערת: לא בטוח חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: לא
פועל בניין ערבי: לא בחור עם כרס : תלוי איזה כרס ומה הגודל שלה...חחח בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: כן.. אבל לא ביותר מידי... שלא יהיה סבאל'ה את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא הומו שהפך לסטרייט: אולי את איתן אורבך: כן את אהוד אולמרט: לא מישהי?: לא את אחד המורים שלך: אוי ווי, לא... בחור עם נטיות לסדיזם: לא מישהו שאת לא אוהבת: לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז. כן

JaboGirl

New member
האם הייתי עושההה... ../images/Emo96.gif

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): לא כבאי לאחר שהציל אותך..... תלוי איזה כבאי את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: לא את יהודה לוי: לא את עופר שכטר: לא את המציל האחרון שראית בים: לא!! בחור שצעיר ממך: בספק קלאבר בזמן מסיבה סוערת: לא חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: כן פועל בניין ערבי: לא! בחור עם כרס : לא בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: כן את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא! הומו שהפך לסטרייט: לא!!! את איתן אורבך: כן! את אהוד אולמרט: לאאאאא וגרמתם לי לחשוב על דברים לא נעימים. מישהי?: לא את אחד המורים שלך: לא! בחור עם נטיות לסדיזם: אולי
מישהו שאת לא אוהבת: אה כל אחד פה זה בהנחה שאני גם מאוהבת בו?
שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא הטעם שלי

fluppster

New member
שאלון מדליק!

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):
כבאי לאחר שהציל אותך.....
את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:
את יהודה לוי:
את עופר שכטר:
את המציל האחרון שראית בים:
הם ממש לא כמו במשמר המפרץ... בחור שצעיר ממך:
קלאבר בזמן מסיבה סוערת:
חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:
פועל בניין ערבי:
יכול להיות, זה מאוד תלוי.... פועלי בניין בכללי מפחידים אותי. בחור עם כרס :
בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:
את האקס של החברה הכי טובה שלך:
הומו שהפך לסטרייט:
את איתן אורבך:
את אהוד אולמרט:
!!!! מישהי?:
את אחד המורים שלך:
, במיוחד את המורה לפסיכומטרי שהיה לי בכיתה י"ב.... הוא היה כוסון!!! בחור עם נטיות לסדיזם:
מישהו שאת לא אוהבת:
ברור, זה הכי מסעיר....
שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: תלוי - בתקופה לפני הסיינטלוגיה וקייטי וההתחרפנות שלו -
. אחרי -
. ואו, אני ממש זנותית!

למעלה