שאלון "האם היית עושה את..."

Shlosi

New member
:)

חשבתי שזה קיצור שידוע דווקא לציבור תלתלי ביצים...

דנטל

New member
אז בעעעעעעעעע

לא משנה כמה היא מילפית (ולא שאני יודעת את הפירוש של המלה הזו, אבל מסיקה מסקנות), תלבצים בבית השחי של בנות יגרמו לכל אחת להראות בעיני מזעזעת.

נושבו

New member
../images/Emo90.gif

את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):
כבאי לאחר שהציל אותך.....
את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:
את יהודה לוי:
את עופר שכטר:
את המציל האחרון שראית בים: אם הוא חתיך אז כן! בחור שצעיר ממך:
קלאבר בזמן מסיבה סוערת:
חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: אחרי שהוא יתקלח... פועל בניין ערבי:
בחור עם כרס :
בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:
את האקס של החברה הכי טובה שלך:
הומו שהפך לסטרייט:
את איתן אורבך:
את אהוד אולמרט:
מישהי?:
את אחד המורים שלך:
בחור עם נטיות לסדיזם:
מישהו שאת לא אוהבת:
שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:

I am IRiTooSH

New member
עונהXD../images/Emo40.gif

את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): לא._. כבאי לאחר שהציל אותך..... אוליXD את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:אולי. את יהודה לוי:לאאאא@# איכס. את עופר שכטר:כנ"ל. את המציל האחרון שראית בים:שכחתי כבר איך הוא נראה. מאז אוגוסט לא הייתי בים._. בחור שצעיר ממך:אולי..XD קלאבר בזמן מסיבה סוערת:הומ? חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:לא. פועל בניין ערבי:לא. בחור עם כרס : זה לא משנה. בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:אולי. [ג'רארד, פיט
] את האקס של החברה הכי טובה שלך:לאS: הוא מגעיל. הומו שהפך לסטרייט: לא. את איתן אורבך: לא. את אהוד אולמרט: לא~^#S: מישהי?: אוליXD נו.. סתםXD את אחד המורים שלך: לא._. בחור עם נטיות לסדיזם:אהא? מישהו שאת לא אוהבת: לא. שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא. איכס.~!#^$

הוו ננסה..

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): כן כבאי לאחר שהציל אותך..... לא את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: לא את יהודה לוי: לא את עופר שכטר: לא את המציל האחרון שראית בים: בגיל שלוש? O_ם בחור שצעיר ממך: תלוי כמה קלאבר בזמן מסיבה סוערת: לא יודעת חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: לא פועל בניין ערבי: אם הוא לא יזיע>_> בחור עם כרס : כנל בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: כן את האקס של החברה הכי טובה שלך: מממממ אני לא מכירה אותו
הומו שהפך לסטרייט: כן את איתן אורבך: מי זה? מוכר לי>< את אהוד אולמרט: לא מישהי?: אולי את אחד המורים שלך: לא בחור עם נטיות לסדיזם: לא מישהו שאת לא אוהבת: כן שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: אולי

I L O V E MCR

New member
אני נקבה XP ../images/Emo129.gif

את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): הממ לא כבאי לאחר שהציל אותך..... לא את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: לא פיכס. את יהודה לוי: טלוי כמו אני שיכורהP: את עופר שכטר: לייק דה:} בטח! את המציל האחרון שראית בים: לא בחור שצעיר ממך: לא קלאבר בזמן מסיבה סוערת: לא חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: הממ לא הוא מזיעXS סתם זה תמיד סקסי:} פועל בניין ערבי: איכסה בחור עם כרס : כן! יאאלה צלוליטיסP: - שומנים עדפים - זאת חולשה אצלי בבנים בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: לא=\ את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא הומו שהפך לסטרייט: הממ נראה לי שכן כי הומואים הם חתיכים את איתן אורבך: לא את אהוד אולמרט: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מישהי?: לאא!!! את אחד המורים שלך: איכסהההה ממש ממש לא בחור עם נטיות לסדיזם: הממ יש מצבP: מישהו שאת לא אוהבת: לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:
בטח:} ואת השאלה הכי חשובה לא שאלת : האים היית עושה את ג'רארד וואי? לייק דהההההההההההההההההההה!!!!
שעת חירפון התרחקו מהמסכים

I L O V E MCR

New member
האא נכון והשאלה על הבנאדם שגדול ממך ב5 שנים

שיניתי את תשובתי לכןן!!! 1. ג'רארד
2. פראנקי
3. מייקי
4. בוב[יי] החתיך הזה 5. וריי:}

../images/Emo90.gif

את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):
כבאי לאחר שהציל אותך.....
את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:
את יהודה לוי:
את עופר שכטר:
את המציל האחרון שראית בים:
בחור שצעיר ממך:
קלאבר בזמן מסיבה סוערת:
חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:
פועל בניין ערבי:
איכ. בחור עם כרס:
בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:
את האקס של החברה הכי טובה שלך:
הומו שהפך לסטרייט:
את איתן אורבך:
את אהוד אולמרט:
מישהי?:
את אחד המורים שלך:
בחור עם נטיות לסדיזם:
מישהו שאת לא אוהבת:
שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:

דנטל

New member
לעשות את

את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים אותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): את חלקם כן כבאי לאחר שהציל אותך... תלוי איך הוא נראה את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: רובם דוחים אותי את יהודה לוי: לפני כמה שנים כן, אבל הוא התכער את עופר שכטר: לא את המציל האחרון שראית בים: לא בחור שצעיר ממך: בהחלט! קלאבר בזמן מסיבה סוערת: הו, כן! חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: לא פועל בניין ערבי: אולי בחור עם כרס: אין לי בעיה עם זה בחור שמבוגר ממך ביותר מ- 5 שנים: סבירות נמוכה את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא הומו שהפך לסטרייט: כן, למה לא? את איתן אורבך: לא את אהוד אולמרט: לא מישהי?: לא את אחד המורים שלך: לא בחור עם נטיות לסדיזם: רק סאדו קל מישהו שאת לא אוהבת: לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא

pacific ocean

New member
יאללה גם אני צריכה לענות מתישהוא... ../images/Emo90.gif

שאלון בנות (שליטה!) האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): |תךתן| כל כך כן.... כבאי לאחר שהציל אותך.....
תשמעו לי...אני מתנדבת שם...הסחורה די טובה :) את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:
לא.............. את יהודה לוי:
לא נראה משהו במיטה חעחעחעחע את עופר שכטר:
אם הוא היה ב-5 ס"מ יותר גבוה את המציל האחרון שראית בים:
ללללאאאאאאא בלע בחור שצעיר ממך:
לגמרי... קלאבר בזמן מסיבה סוערת:
לא..................... חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:
אוחח סקסי....כן ועוד איך כן פועל בניין ערבי:
ברצינות עכשיו?..זה ממש עושה לי את זה ...
בחור עם כרס :
לא! בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:
אממ תלוי בת כמה אני.... את האקס של החברה הכי טובה שלך:
בחיים אבל בחיים לא הומו שהפך לסטרייט:
יאללה נו את איתן אורבך:
ברוררררררררררר את אהוד אולמרט:
יווו הוא כזה בנאדם סקסי וחושני..הוא מרטיט את חושיי.....(לא!) מישהי?:
לא....=\ את אחד המורים שלך:
המורה היחידי שהייתי מסכימה לעשות התפטר... בחור עם נטיות לסדיזם:
אממ..........לא מישהו שאת לא אוהבת:
לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:| תלתן| כן

sukrazit

New member
מגניבבב :)

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים ותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!): ברור למה לא? כבאי לאחר שהציל אותך.....כן! טוב רק אם הוא נראה טוב והוא לא זקן. את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך: חחח כן.. את יהודה לוי: ברור 3> את עופר שכטר: יש מצב. את המציל האחרון שראית בים: לא זוכרת אותו.. בחור שצעיר ממך: רק אם זה בשנה. קלאבר בזמן מסיבה סוערת: מהזה? חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע: איכס לא. פועל בניין ערבי: לאאא בחור עם כרס : לא נראלי.. בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים: עד חמש שנים לא יותר. את האקס של החברה הכי טובה שלך: לא הומו שהפך לסטרייט: כן למה לא? את איתן אורבך: כןן את אהוד אולמרט: בע לא. מישהי?: תלוי מי. את אחד המורים שלך: לאאא בחור עם נטיות לסדיזם: כן חח מישהו שאת לא אוהבת: לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז: לא נראלי..

נחמד! D:../images/Emo219.gif

האם היית עושה .... את הבחורים עם הסרבלים הכחולים של מי עדן שמביאים אותם עד הבית (כי הם תמיד כאלה חתיכים!!):מכיוון שאני לא רואה כאלו בד"כ,והאחרון שראיתי היה דומה לדודו מהום-סנטר-לא כבאי לאחר שהציל אותך.....-לא את החשפן במסיבת הרווקות של החברה הכי טובה שלך:לא את יהודה לוי:לא את עופר שכטר:כן! את המציל האחרון שראית בים:לא בחור שצעיר ממך:לא קלאבר בזמן מסיבה סוערת:לא יודעת חייל מיוזע שחזר ממסע כומתה ארוך ומייגע:לא פועל בניין ערבי:לא בחור עם כרס :לא בחור שמבוגר ממך ביותר מ-5 שנים:אולי את האקס של החברה הכי טובה שלך:כן הומו שהפך לסטרייט:כן!!11 D: את איתן אורבך:לא את אהוד אולמרט:כיח,לא מישהי?:לא את אחד המורים שלך:לאO_O בחור עם נטיות לסדיזם:לא מישהו שאת לא אוהבת:לא שאלה אחרונה חביבה : את טום קרוז:לא כמעט הכל לאXD

לא../images/Emo219.gif

א.בוב מבוגר ממני בהרבה מ-5 שניםP: ב.השאלה היא אם בוב היה רוצה שפאנגירל תאנוס אותו -__-".

למעלה