שאלון דפוק שחברתי :))

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif חחח טוב.

היי מה קורה? סבב מה המצב? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? טיינאג'ירס? מה חדש בו? P: ועל הקליפ? חרא קליפ. חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? כן XD גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? מן הסתם? כי אני כה, נכון דפוק? לא. תעשי לי ילד;)? בואי :) מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? לא יודעת, אם אני עייפה P: ומה התשובה? כה. מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? בזמן האחרון יותר מידי. .את מרגישה זקנה? לא. מרגישה צעירה? כן. .רגע,בת כמה את בכלל? 13.6. אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? מתי אני אפגוש אותו, בגן עדן? אבל, אם כן.. הייתי מתעלפת. או בוכה מהתרגשות. היית צורחת כמו פאקצה? יכול להיות. ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? הוא לא היה אומר את זה. ><" תמשיכי להעריץ אותו? כן. איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? מממממממ. LOVE OF MY LIFE?
את הולכת לעבוד בחופש הגדול? כן, אני תמיד עובדת. כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) סבב. את חושבת שיקבלו אותי? כן למה לא. כי אני לא >< חח. מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : שאת סבבה. D:

MC sApiR

New member
i'm lost with out your love../images/Emo23.gif

היי מה קורה?לחוצה..את\ה? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם?לא ועל הקליפ? חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?כן כי אני כה, נכון דפוק?אה אה תעשי לי ילד;)?לא..נוותר
מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו?כלום ומה התשובה?^^ מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?ממ.. .את מרגישה זקנה?לא מרגישה צעירה?כן .רגע,בת כמה את בכלל?14 וחצי אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו?שיעשה לי ילד היית צורחת כמו פאקצה?לא ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי?אני ייתן לו חיבוק
תמשיכי להעריץ אותו?כן איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך?את כווולםם את הולכת לעבוד בחופש הגדול?כנראה=\ כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי?כן כי אני לא ><חח

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

היי מה קורה? הכל טוב מה איתך.? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? לא ועל הקליפ? לא חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? לא גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? מה? כי אני כה, נכון דפוק? תעשי לי ילד;)? לא חושבת. אני אצטרך להתהלך 9 חודשים עם תינוק כבד בבטן , אלד בכאבים נוראיים ובייסורים, שלא נדבר על צירי לידה, ובסוף אתן את התינוק לך? לא נראה לי... מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? ומה התשובה? מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? לא יודעת .את מרגישה זקנה? לא מרגישה צעירה? כן .רגע,בת כמה את בכלל? 14 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? אני לא מעריצה אף אחד היית צורחת כמו פאקצה? ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? תמשיכי להעריץ אותו? איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? שיר עם מילים יפות. את הולכת לעבוד בחופש הגדול? יכול להיות כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי? אולי כי אני לא >< טוב בהצלחה. מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : את בסדר.

למעלה