Miss Menta
New member
../images/Emo71.gif חחח טוב.
היי מה קורה? סבב מה המצב? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? טיינאג'ירס? מה חדש בו? P: ועל הקליפ? חרא קליפ. חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? כן XD גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? מן הסתם? כי אני כה, נכון דפוק? לא. תעשי לי ילד
? בואי
מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? לא יודעת, אם אני עייפה P: ומה התשובה? כה. מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? בזמן האחרון יותר מידי. .את מרגישה זקנה? לא. מרגישה צעירה? כן. .רגע,בת כמה את בכלל? 13.6. אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? מתי אני אפגוש אותו, בגן עדן? אבל, אם כן.. הייתי מתעלפת. או בוכה מהתרגשות. היית צורחת כמו פאקצה? יכול להיות. ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? הוא לא היה אומר את זה. ><" תמשיכי להעריץ אותו? כן. איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? מממממממ. LOVE OF MY LIFE?
את הולכת לעבוד בחופש הגדול? כן, אני תמיד עובדת. כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי
סבב. את חושבת שיקבלו אותי? כן למה לא. כי אני לא >< חח. מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : שאת סבבה. D:
היי מה קורה? סבב מה המצב? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? טיינאג'ירס? מה חדש בו? P: ועל הקליפ? חרא קליפ. חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? כן XD גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? מן הסתם? כי אני כה, נכון דפוק? לא. תעשי לי ילד