שאלון דפוק שחברתי :))

crazysapir

New member
שאלון דפוק שחברתי :))

כי שעמם לי אוחח ואין לי כח להיכנס עשכיו למקלחת..אוףף למה זה חובה:(( אההה וסתם חברתי אותו בלשון נקבה כי הרוב פה ככה (אני חושבת) טוב יאלה:) היי מה קורה? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? ועל הקליפ? חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? כי אני כה, נכון דפוק? תעשי לי ילד;)? מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? ומה התשובה? מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? .את מרגישה זקנה? מרגישה צעירה? .רגע,בת כמה את בכלל? אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? היית צורחת כמו פאקצה? ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? תמשיכי להעריץ אותו? איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? את הולכת לעבוד בחופש הגדול? כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי? כי אני לא >< מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : טוב אני מקווה שנהנת:) גוד די נ.ב נכון שרואים שממש שעמם לי, פשוט אני בקומונה הזאת די זמן ועדיין לא כתבתי פה שאלון נראלי

I L O V E MCR

New member
עונה לך:}../images/Emo129.gif

היי מה קורה? הכל טוב תודה:} שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? הוא ממש ממש חמוד:} ועל הקליפ? אני מעדיפה את דה גווסט אוף יו חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע?מאודXPP גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?חחחחחחח כי אני כה, נכון דפוק? אולי תעשי לי ילד;)? בכיף:} מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? הממ לא יודעת>< ומה התשובה?לא יודעת>< מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?יאאלה של הג'רארד הזה אוי אופס אלדד..התבלבלתי בשמות .את מרגישה זקנה? לא מרגישה צעירה? יאפ .רגע,בת כמה את בכלל?13 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו?מה הייתי אומרת לג'ר..הממ שאני אוהבת אות המוזיקה שלו:} היית צורחת כמו פאקצה?נואופ ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי?עצובי={P: תמשיכי להעריץ אותו?יאא איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך?איי דונט לאב יו את הולכת לעבוד בחופש הגדול?כן כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:)חחח הלוואי:} את חושבת שיקבלו אותי?בטח! כי אני לא ><למה לא? מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : שזה שאלון ממש חמודי טוב אני מקווה שנהנת:) גוד די טנקסי:} נ.ב נכון שרואים שממש שעמם לי, פשוט אני בקומונה הזאת די זמן ועדיין לא כתבתי פה שאלון נראלי קומונה? זה לא פורום?O:

I L O V E MCR

New member
הוו לא קוראת הודעות משורשרות שכמוני:}פורום:}

+
:}

עונה../images/Emo3.gif

היי מה קורה? הכול אחלה
שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? איזה שיר טיניג'רס? נחמד מאוד
ועל הקליפ? ציפתי למשו אחר אבל גם יפה יצא
חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? הוממ
גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? XBBBBBBBBB נראה לי חח כי אני כה, נכון דפוק? כע XB תעשי לי ילד;)? יאלללההה
מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? אממ לע דעת חח ומה התשובה? בלה בלה בלה מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? ^^ בלה בלה בלה XB .את מרגישה זקנה? לא
מרגישה צעירה? כע
.רגע,בת כמה את בכלל? 16 וחצי אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? הוממ שאני מעריצה .. ומחמיאה לו על מה שהוא עושה .. והייתי מבקשת חתימה ותמונה היית צורחת כמו פאקצה? ממש לא .. ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? אני יעיף לו כאפה למה מי הוא תמשיכי להעריץ אותו? לע .. איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? הוממ "תודה ליפה שלי לנסיכה שלי למהממת ..."
או כל שיר אהבה אחר
את הולכת לעבוד בחופש הגדול? בעזרת השם כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) בהצלחהההההה
את חושבת שיקבלו אותי? כע
כי אני לא >< אל תדאגי מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : הוא לא דפוק ואת חמודהה

דנטל

New member
לא חובה להתרחץ, אבל נעים יותר לסובבים אותך

היי מה קורה? הכל טוב שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? לא ועל הקליפ? - חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? לא גם את, אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? לא יודעת אם הבנתי את השאלה כי אני כה, נכון דפוק? - תעשי לי ילד;)? חס וחלילה מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? שאלה שמעולם לא שאלו אותי ומה התשובה? תשובה שמעולם לא עניתי מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? לא זוכרת את מרגישה זקנה? לא מרגישה צעירה? כן רגע, בת כמה את בכלל? 34 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה היית אומרת לו? היי היית צורחת כמו פאקצה? לא ואם הוא היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? אעלב עד עמקי נשמתי וסאב בחיים לא יגיד דבר כזה תמשיכי להעריץ אותו? לא חושבת איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? Amazed - Lonestar את הולכת לעבוד בחופש הגדול? כן כי אני חושבת שכה... השאלה אם יקבלו אותי:) אני עובדת כל השנה את חושבת שיקבלו אותי? איפה את רוצה לעבוד? כי אני לא >< למה? מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק: אני מקוה שתעני לי על השאלות ששאלתי נ.ב נכון שרואים שממש שעמם לי, פשוט אני בקומונה הזאת די זמן ועדיין לא כתבתי פה שאלון נראלי פה זה פורום ולא קומונה

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo3.gif

היי מה קורה?בסדר,מה איתך? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם?ברור
ממזמן
דעתי-
ועל הקליפ?בסדר.היא נראית מו סינית חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע?מאוד
גם אתה , אם אתה דורך על מישו צועק אי או משו כזה XDD?אה?לא הבנתי כ"כ את השאלה... כי אני כה, נכון דפוק?אכן תעשה לי ילד;)?למה לא?
מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו?אם אני עשה מסיבת סיום ומה התשובה?לא מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?יש הרבה
.אתה מרגיש זקן?לא מרגיש צעיר?כן .רגע,בן כמה אתה בכלל?13.5 אם היית פוגש את האדם שאתה מעריץ, מה היית אומרת לו?תלוי היית צורח כמו פאקצה?אולי ואם הוא היה אומר לך שאתה טיפש, מה תרגישי, תחשבי?אממ...בטח שעצוב תמשיכי להעריץ אותו?לא איזה שיר הכי היית רוצה שבת תקדיש לך?שיר אהבה[?] אתה הולך לעבוד בחופש הגדול?לא כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) אתה חושב שיקבלו אותי?כן כי אני לא >< מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק :הייתי צריך לשנות הרבה שאלות מנקבה לזכר.אבל השאלון היה נחמד טוב אני מקווה שנהנת:) גוד די נ.ב נכון שרואים שממש שעמם לי, פשוט אני בקומונה הזאת די זמן ועדיין לא כתבתי פה שאלון נראלי:רואים

Retama

New member
כככ

היי מה קורה? אחלה שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? לא, לא אוהבת אותם בכלל ועל הקליפ? חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? .... כי אני כה, נכון דפוק? תעשי לי ילד;)? לא
מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? ומה התשובה? מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? זה חמש, טוב? .את מרגישה זקנה? לא מרגישה צעירה? לא .רגע,בת כמה את בכלל? 15 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? שנאי ממש מעריכה את מה שהוא עושה היית צורחת כמו פאקצה? לא ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? אני ממש אעלב תמשיכי להעריץ אותו? אולי איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? את הולכת לעבוד בחופש הגדול? בנתיים נראה שלא כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי? כי אני לא >< למה הפסימיות? מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : אממ...

MushrooMush

New member
עונה

היי מה קורה?יכול להיות יותר טוב שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם?אין לי דעה ועל הקליפ?זה עם האישה שיש לה ענים שחורות... יותר מידי .......??... אפם זהה זהה --->>גרוע חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע?לא גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?לא הבנתי>< כי אני כה, נכון דפוק?קורה תעשי לי ילד;)?אני לא יכולה מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו?><? ומה התשובה?>< מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?אתה מכוער פצצות מחצות.....XDDD בעצם זה לא טיםשיי זה גאוני .את מרגישה זקנה?כה מרגישה צעירה?כה .רגע,בת כמה את בכלל?בת אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו?היי היית צורחת כמו פאקצה?כה ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי?מיתאבדת תמשיכי להעריץ אותו?לא איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך?you &me song את הולכת לעבוד בחופש הגדול?אממ זה עבודה אבל אני לא הוכלת כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי?כה כי אני לא ><... חבלל.... מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק :שאת לא חכמה בימיוחד...><.... אבל את מצחיקה.. זה יותר חשוב! טוב אני מקווה שנהנת:) גוד די טנקס נ.ב נכון שרואים שממש שעמם לי, פשוט אני בקומונה הזאת די זמן ועדיין לא כתבתי פה שאלון נראלי---כה

LIly845

Well-known member
עונה D:

היי מה קורה?'סדר שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם?כן..לא אהבתי
ועל הקליפ?הקליפים שלהם די נחמדים,אז כן חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע?אממ אני חושבת שהוא סתם דפוק (אל תסקלו אותי
) גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?כנראה כי אני כה, נכון דפוק?כנראה
תעשי לי ילד;)?יאללהה מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו?לא'דעת <> ומה התשובה?<> מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?לא'דעת .את מרגישה זקנה?לא מרגישה צעירה?כה .רגע,בת כמה את בכלל?14.6 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו?קודם שאני אפגוש,אח"כ נדבר
היית צורחת כמו פאקצה?לא ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי?שהוא דפוק תמשיכי להעריץ אותו?אני לא מעריצה אנשים
אני מעריצה את מה שהם עושים איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך?the kooks-she moves in her ow way את הולכת לעבוד בחופש הגדול?לא נראה לי כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי?לאלא כי אני לא >< מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק :

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה

היי מה קורה?חרא, חולה :\ שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם?איזה שיר? ועל הקליפ?כנ"ל חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע?כנ"ל גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?חחחחחחח אולי כי אני כה, נכון דפוק?לא תעשי לי ילד;)?בכיף מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו?לאיודעת ומה התשובה?-- מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?שעוצמים את העיניים רואים צורות זזות כאלה XD .את מרגישה זקנה?לא מרגישה צעירה?כן .רגע,בת כמה את בכלל?14 ו4 ימים P: אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו?לאא הייתי אומרת. הייתי קופצת עליהםםםםםםםםםם היית צורחת כמו פאקצה?כן !!!!!!!!111111 ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי?כלום. לא היה מעניין או תי הייתי ממשיכה לקפוץ עליהם תמשיכי להעריץ אותו?כן איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך?Your Guardian Angel את הולכת לעבוד בחופש הגדול?כן כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) בהצלחה את חושבת שיקבלו אותי?אולי כי אני לא >< חחח מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק :זה שאלון נחמד D: טוב אני מקווה שנהנת:) גוד די. נהניתי נ.ב נכון שרואים שממש שעמם לי, פשוט אני בקומונה הזאת די זמן ועדיין לא כתבתי פה שאלון נראלי: זה פורום :) ובסדר לכולנו משעמם

נוגעע

New member
אהוי !

היי מה קורה? הכל טוב ברוך השם.. ואת ? שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? לא ממש... איך קוראים לו ?
ועל הקליפ? לא ראיתי חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? אהממ... אני לא מבינה גדולה בלהקה הזאת -__- גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? נראלי שכעע :S כי אני כה, נכון דפוק? אכן.
תעשי לי ילד;)? אני לא מכירה אותך ! אבל.. אני אעשה לך 200 ;] מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? מה שתרצי ומה התשובה? מה שארצה מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? לא יודעת.. .את מרגישה זקנה? לא כ'כ מרגישה צעירה? גם לא כ'כ .רגע,בת כמה את בכלל? באוגוסט אני אהיה בת 14. אהמ, בסוף אוגוסט. אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? כלום. הייתי מגניבה לו מבטים עד שהוא שם לב ואז הולכת. היית צורחת כמו פאקצה? לא XD זה דיי מביך. ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? שהוא צודק. ושהוא לא היחיד שאומר את זה. תמשיכי להעריץ אותו? אכן. איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? איזה שיירצה את הולכת לעבוד בחופש הגדול? לצערי, לא. כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי? אולי. בת כמה את ? כי אני לא >< מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק : שאת אחלה ילדה :] טוב אני מקווה שנהנת:) גוד דיי נהניתי ביותר נ.ב נכון שרואים שממש שעמם לי, פשוט אני בקומונה הזאת די זמן ועדיין לא כתבתי פה שאלון נראלי. זאת קומונה ???? לא פורום ?????????? (מה ההבדל בעצם ?)

המציאות שלך בממתינה אז שב בשקט.

היי מה קורה?הכל דבש (וואי יצא מהאופנה להגיד הכל דבש) שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם?לא אוהבת אותם ועל הקליפ?- חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע?- גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?מה? כי אני כה, נכון דפוק?די... תעשי לי ילד;)?לא מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו?משהו שלא קשור למכר ומה התשובה?יששש מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?משהו עלה אוטובוס XD .את מרגישה זקנה?לא מרגישה צעירה?כן .רגע,בת כמה את בכלל?14 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו?תלוי מי. אם אפגוש את יובל יש לי כבר מלא דברים להגיד לו. היית צורחת כמו פאקצה?הייתי נורא מתרגשת. ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי?צוחקת כי זה באמת טיפשי תמשיכי להעריץ אותו?דע איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך?אמממ אם את בעניין את הולכת לעבוד בחופש הגדול?כן :( כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:)יופי את חושבת שיקבלו אותי?לא כי אני לא >< מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק :אממממ

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo40.gif

היי מה קורה? כאבי גרון. ומצוננת;;;; שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? הוא לא חדש, אם הכוונה לטינאייגרס. מכירה אותו מדצמבר..P: ועל הקליפ? הוא ממש נחמד~ חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? כעXD גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?כן. לא כי זה כואב. זה באXD כי אני כה, נכון דפוק? נאחנו ביחד. תעשי לי ילד;)? יאללה.XD מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? מה אני שומעת עכשיו? ומה התשובה? Nothing Lasts Forever - MAROON5 מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? דיי הרבה. .את מרגישה זקנה? לפעמיםXD מרגישה צעירה? גם^^ .רגע,בת כמה את בכלל? 13. אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? שיחייה איתיD: היית צורחת כמו פאקצה? אולי. ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? שהוא צודקP: תמשיכי להעריץ אותו? אהא^^ איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? Love, Love Me Do
. כי המילים יתאימו וכי השיר נסגדP: את הולכת לעבוד בחופש הגדול? אמן. כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) בהצלחה~ את חושבת שיקבלו אותי?כן! כי אני לא >< את כן! D: חלק מהשאלות נראות מוכרות :-O אבל שאלון נחמד במיוחד^^ נהנתי.

צ ש ט ש

New member
you'll never find it if you're looking for it

היי מה קורה? בסדר שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? טינאייג'רס? שיר מעולה! ועל הקליפ? אממ בסדר חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? ממ קצת
גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? הא?? כי אני כה, נכון דפוק? ממ תעשי לי ילד;)? אפילו שניים D: מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? איזה שיר אני שומעת עכשיו? ומה התשובה? וואטס דיס מהסרט דה נייטמר ביפור קריסמס בביצוע של פוב!
מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? שומדבר .את מרגישה זקנה? לא ממש מרגישה צעירה? כה דיי .רגע,בת כמה את בכלל? 13 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו? אתה ריאן רוס? אני ממש אוהבת את המילים שאתה כותב ואת הנגינה שלך. היית צורחת כמו פאקצה? גאד לא >< ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? שהוא כנה ואמיתי? תמשיכי להעריץ אותו? אני לא מעריצה, אני מעריככה. אבל כן איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? שיר שאני אוהבת את הולכת לעבוד בחופש הגדול? אולי כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) מקווה בשבילך שכן D: את חושבת שיקבלו אותי? נקווה D:

fireyes

New member
זה פורום!!לא קומונה!!

היי מה קורה?הכל טוסט שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם?לא ועל הקליפ?--- חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע?מי? גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD?לא כי אני כה, נכון דפוק?אהמ..כן! תעשי לי ילד;)?לא שוללת אופציות..
,סתם..אני בקטע של בנים מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו?איך קוראים לי ומה התשובה?לא מגלה מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון?לילה טוב!!,שניה אחרי שהתעוררתי בבוקר..
.את מרגישה זקנה?לא מרגישה צעירה?כן .רגע,בת כמה את בכלל?15.7 היום!! אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה יית אומרת לו?לא מעריצה אנשים.. היית צורחת כמו פאקצה?שלילי ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי?בהנחה שעשיתי מעשים שהוזכרו לעיל,אני אודה שאני טיפשה תמשיכי להעריץ אותו?לא איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך?לא יודעת!! את הולכת לעבוד בחופש הגדול?כנראה את חושבת שיקבלו אותי?כן

sweet shir

New member
עונה~

היי מה קורה? הכל בסדרP: שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? טינאייג'רס? ממזמןןןןןןן.
הוא יפה. P: ועל הקליפ? נחמד. חח גם אתם נקרעת שג'רארד השתגע? חחחחחחחחחח כהXDDDD מעט פחדתי.
גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? האע? Oם; כי אני כה, נכון דפוק? ... תעשי לי ילד;)? לא.
מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? הממ לודעת. ^__^ ומה התשובה? ... מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? חחחחחחחחח יותר מדי
.את מרגישה זקנה? לא~ מרגישה צעירה? כה .רגע,בת כמה את בכלל? 14 וחצי אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה היית אומרת לו? "OMG!!!!!!!!1111111 זה דאגי!!!!!!!!!!111111111 תעשה את האריייייייי$%#@$%#@$ ובמקרה שאתה דו מיני, בוא אני אשבט אותך." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפחד לא יביןXDDDDDD היית צורחת כמו פאקצה? אכן. ואם הוא היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? "זין עליך! אתה סתם כועס עלי בגלל שגיליתי את המיניות האמיתית שלך!! סורי! יו קאנט פול מי$#@$" תמשיכי להעריץ אותו? כה, אם המסכן רוצה להישאר בארון זאת זכותו! איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? לודעת.. XDDD אבל אם יש שיר שיש בו את המילים: "אני אוהב אותך כל כך את מחרמנת אותי אני רוצה לעשות אותך ולחיות איתך לעד.." אז כזה שיר.
את הולכת לעבוד בחופש הגדול? לא~ כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי? לא. כי אני לא >< את צודקת!!
מה את חושבת עליי אחרי השאלון הדפוק: שאת דפוקהההה XDDDDDDDD טוב אני מקווה שנהנת:) גוד די חחחחחחחחחחחחחחחח סתם קחי את הכל בהומור

nastiush

New member
חוחוחוחו

היי מה קורה? סבבה ((= שמעתם את השיר החדש של MCR, מה דעתכם? לא שמעתי ועל הקליפ? לא שמעעתי חח גם אתם נקרעת שגרארד השתגע? אע ? גם את , אם את דורכת על מישו צועק אי או משו כזה XDD? כה חח אייזה קורע זה כי אני כה, נכון דפוק? חחח אבבל זה אשכרה כואב :\ תעשי לי ילד;)? אמ .. לא
מה הייתם רוצים שאני אשאל אתכם עכשיו? אנאערף ומה התשובה? לא שאאלתת אפפילוו D-; מה הדבר הכי טיפשי שאמרתם בזמן האחרון? לא זוככרת .את מרגישה זקנה? ממשש לעע מרגישה צעירה? מאוד :) .רגע,בת כמה את בכלל? 13 אם היית פוגשת את האדם שאת מעריצה, מה היית אומרת לו? ת'אמת ? אין לי מושג היית צורחת כמו פאקצה? לא ואם האו היה אומר לך שאת טיפשה, מה תרגישי, תחשבי? אני לא ארגיש כלוום , הדעות שלו לא מזיזות לי תמשיכי להעריץ אותו? לא איזה שיר הכי היית רוצה שבן יקדיש לך? "אני אוהב אותך" או משהו כזה את הולכת לעבוד בחופש הגדול? כן כי אני חושבת שכה..השאלה אם יקבלו אותי:) את חושבת שיקבלו אותי? אממ.. נראאה לי +

למעלה