שאלון גנוב

הוד11

New member
זה בסדר גם אני הייתי ככה

צריכים פשוט לכתוב לאט ולעבור על כל מילה

one pearl

New member
שלי....

1. השיר האהוב עלייך שלהם? יש הרבה שירים אהובים, וקצת קשה להחליט מה האהוב ביותר, אבל נכון לעכשיו זה nothing as it seems 2. החבר האהוב בלהקה? כפי שבטח כבר אמרתי פעם, אני לא חושבת שפרל גאם גדולים בנפרד, כל היופי והגדולה שלהם זה השילוב שלהם כלהקה אחת, ביחד. 3. למה אתה הכי אוהב אותו? ---- 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? השירים שלהם מדהימים, כל אחד יכול להבין אותם בדרך שלו, בכל אחד הם נוגעים בדרך אחרת, כל פעם שאני שומעת אותם זה כאילו הם בשבילי. (נו, רובם...) 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? המוסיקה והמילים גורמים להרגשה שונה כל כך, כאילו אתה חלק.... לא יודעת...הם עושים הרגשה טובה כזאת בנשמה..חח כשאני כועס זה מרגיע, כשאני עצובה זה מעודד, כשאני סתם שמחה זה מחזיר אותי למציאות...חחח 6. אתה לוקח מהם דגמא? איזו דוגמא אני כבר יכולה לקחת מהם? לתרום את הכסף שאין לי למען שטילת עצים באפריקה כשיש מלחמה במדינה שלי, טילים/קאסמים נורים לבתים, חיילים מתים... מ-ל-ח-מ-ה?! 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? אדישות ("No Way") 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? מממ... שנה וקצת... 9. מה היית רוצה למסור להם? בואו להופיע לארץ, ואם יש לכם עודף כסף, תתרמו אותו לי. 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? קשה לי להאמין, למרות שאסור אף פעם לאבד תקווה. 11. מה תעשה למען זה? הרווחתי מהעבודה בקייץ 1200 שקל... אני מוכנה לשלם את כל מה שיש לי...
12. היית רוצה לדבר איתם? בטח! למרות שלא בטוח שאני אצליח להוציא מילה מהפה... 13. יש לך חפצים שלהם? יש לי חולצה שכתוב עליה פרל גאם... 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? אממ... כל מי שמכיר אותי 5 דקות... 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? אברוזיס, כי הוד אמר, אני מאמינה לו, וכי go בהחלט נחמד....אבל מה לי ולתופים? 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? לא רעים 17. מה דעתכם על האלבום החדש? אלבום יפה, לא מבינה את האכזה ממנו... יש שם שירים מקסימים אבל ממש ממש ממש אהבתי את השיר inside job וברגעים אלו ממש אני שוקלת לשנות את השיר האהוב עלי שלהם... 18. אלבום אהוב? אויי קשה... אני אוהבת כל כך הרבה שירים, אבל מה לעשות, עדיין ten כאלבום (למרות שלא בהכרח כשירים נפרדים) הוא הגדול ביותר לדעתי... 19. מה דעתך על אמא של אדי? מה זה מעניין אותי אמא של אדי, אחות שלו, אבא שלו, ואפילו אדי עצמו?! הוא כותב מוסיקה שאני אוהבת, לא ביוגרפיה! 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? אממ.....אין לי אף אחד לבנתיים, אבל כשאני אסע לירושלים בקרוב אני אקנה את החדש (מה לעשות, אני גרה בחור). 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? בטח! זה מצחיק וזה כייף...חחח יום טוב

red mosquito

New member
../images/Emo207.gif

וואי במקרה ראיתי שיש פורום פרל! כבוד ! בכל אופן אופן אני כבר איזה 30 שנה עם הכינוי הזה, אז... אתם מבינים מה השיר האהוב עליי. יאו איזה כייף ! מזל טוב !

הוד11

New member
טוב בו רק נגיד ש....

יש לך את הכינוי הכי יפה שאני ראיתי עד עכשיו בתפוז!!!!!! ברוך הבא לפרום אני הוד RED MOQUITO הוא גם השיר הכי אהוב עלי

psychoit

New member
אע

1. השיר האהוב עלייך שלהם? reaviewmorror 2. החבר האהוב בלהקה? אדי וודר. 3. למה אתה הכי אוהב אותו? כי הוא כותב יפה ויש לו קול מדהים. 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? אני לא ממש מעריצה אותם אבל יש להם שירים מצויינים. 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? הם לא משפיעים עליי כל כך אבל הם גורמים לי לחשוב. 6. אתה לוקח מהם דגמא? לפעמים. 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא?הם נותנים לי השראה לשירים שלי. 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? אני לא מעריצה אותם אבל הכרתי אותם לפני שנתיים. 9. מה היית רוצה למסור להם? שימשיכו בדרכם האומנותית. 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? אולי 11. מה תעשה למען זה? אשלם כסף לכרטיס. 12. היית רוצה לדבר איתם? כן. 13. יש לך חפצים שלהם? לא. 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? אני לא ממש מדברת עליהם עם אנשים כי אני לא כזאת מתלהבת מהם. 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? בלה בלה 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? מצויינים. 17. מה דעתכם על האלבום החדש? לא שמעתי אותו. 18. אלבום אהוב? לא שמעתי את כולם. 19. מה דעתך על אמא של אדי? בנאדם טוב אני משערת. 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? 1 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? כן

I am Cornholio

New member
מתקאמבקת...../images/Emo9.gif

עכשיו שיש אינטרנט..
1. השיר האהוב עלייך שלהם? זה משתנה... כרגע איי אם מיין 2. החבר האהוב בלהקה? סטון
3. למה אתה הכי אוהב אותו? הוא מותעק
.. והוא גיטריסט מדהים... ובגלל הריקודים
4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? מאיפה אתה מסיק שאני מעריצה את פרל ג'אם? 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? סתם עושים לי שמח... 6. אתה לוקח מהם דוגמא? דוגמא למה? 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? הומ... 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? לא מעריצה אותם, אני אוהבת את המוסיקה שלהם.. אני חושת שהיא יפה מאוד.. ומיוחדת... אותם באופן אישי אני לא מעריצה... 9. מה היית רוצה למסור להם? ד"ש. 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? בארור! 11. מה תעשה למען זה? אשלם כסף
12. היית רוצה לדבר איתם? למה לא? 13. יש לך חפצים שלהם? לא... 14. מי יודע שאתה מעריץ שלהם? אני לא מער.... סתם... אהה... אנשים יודעים שאני אוהבת אותם... כל מי שמכיר אותי כנראה... 15. דייב- קרוזן/אברוזיס? אברוזיס. 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? אחלה מוסיקה... שילוב מעולה של מוסיקאים לדעתי... 17. מה דעתכם על האלבום החדש? לא שמעתי אותו עדיין *מתביישת*... נו מה אין לי כסף לקנות!! אני חוסכת לסינטיסייזר..
18. אלבום אהוב? שלהם, טאן כרגע... 19. מה דעתך על אמא של אדי? שיש לה אחלה גנים... וגם לאבא שלו... סתכלו מה יצא...
20. כמה אלבומים יש לך שלהם?
21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? למה לא?

Wine

New member
יאללה....

.1 השיר האהוב עלייך שלהם? Black, Given to fly, Yellow bedletter 2. החבר האהוב בלהקה? סטון 3. למה אתה הכי אוהב אותו? כי הוא הכי מוכשר וכותב מוזיקה מופלאה 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? אין לי הסבר ריאלי. זו התחברות ברמה רוחנית, המוזיקה חודרת לי לנשמה ולגוף. זה פשוט קסם. 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? מרגשים אותי. 6. אתה לוקח מהם דגמא? מהשירים? מהלהקה? לא הבנתי? 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? לא לוקחת. 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? 15 (מ - 91...נו, אני קשישה. בטח רובכם עוד לא נולדתם אז) 9. מה היית רוצה למסור להם? עוגת תפוחים 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? כן, ובקרוב מאוד אפילו.... 11. מה תעשה למען זה? אני עושה...מוציאה הרבה הרבה כסף!!!! 12. היית רוצה לדבר איתם? האמת שלא - אני מעדיפה שישארו במרומי האולימפוס ולא יהפכו לי לארציים פתאום. זה חלק מהקסם. 13. יש לך חפצים שלהם? למה הכוונה? 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? כולם 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? מאט קמרון 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? כריס קורנל מעצבן אותי עם הצעקות שלו. חוץ מזה - אוהבת! 17. מה דעתכם על האלבום החדש? אוהבת! מאוד! אחד הטובים! 18. אלבום אהוב? זה משתנה...כרגע החדש....הפייבוריטים בכל אופן הם TEN, Riot Act, No code. 19. מה דעתך על אמא של אדי? זונה בת זונה (סתם, באמת שאלה הזויה משהו) 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? הכל 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? יאללה למה לא (למרות שנראה לי שכבר אף אחד לא קורא)

גיל מ

New member
אני

1. השיר האהוב עלייך שלהם? כרגע - EVEN FLOW 2. החבר האהוב בלהקה? אדי ודר 3. למה אתה הכי אוהב אותו? כי בלעדיו אין להקה.. 4. למה אתה מעריץ את פרל ג'אם? הם פשוט עושים מוזיקה טובה 5. איך השירים שלהם משפיעים עלייך? לא יודע עד כמה משפיעים, פשוט עושים כיף.. 6. אתה לוקח מהם דגמא? לא ממש 7. על מה אתה לוקח מהם דוגמא? - 8. כמה שנים אתה כבר מעריץ אותם? 6 9. מה היית רוצה למסור להם? תודה! 10. ניראה לך שתראה הופעה שלהם אי פעם? לא 11. מה תעשה למען זה? מממ מוכן לשלם הרבה 12. היית רוצה לדבר איתם? כן, למה לא 13. יש לך חפצים שלהם? דיסקים 14.מי יודע שאתה מעריץ שלהם? חברים 15.דייב- קרוזן/אברוזיס? אברוזיס 16. מה דעתכם על טמפל אוף דה דוג? פרוייקט נחמד 17. מה דעתכם על האלבום החדש? טוב מאוד 18. אלבום אהוב? נדוש אבל TEN 19. מה דעתך על אמא של אדי? אה? 20. כמה אלבומים יש לך שלהם? מקוריים? חחח 3 21. ולסיום..האם הייתם רוצים עוד שאלונים? למה לא

למעלה