שאלון בשביל הכייף

מוחעחעחע

עבר: שם המורה בכיתה א`: בתיה הזיכרון הראשון שלך: אנערף אין לי זיכרון האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כה טום בוי אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא לא אכלתי שבלולים המקצוע הראשון שנכשלת בו: .לא זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 . איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ילדות קשה השיר האחרון ששרת: רוצה בנותתתת הדבר האחרון שצחקת בגללו: צ'מן צ'לי הפעם האחרונה שבכית: היום כואב לי האדם האחרון שראית: אמא שלי עכשיו ברגע זה הדבר האחרון שאמרת: השתעלתי נחשב? הדבר האחרון שאכלת: נוטלה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: חולצה השיר האחרון ששמעת: מכה אפורה הדיסק האחרון שקנית: לא קונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: או או לפני הרבה זמן הדבר הכי מטורף שעשית: זיינתי קוף הווה: שיער נוכחי: .שחור קצר בגדים נוכחיים: מכנס שחור ג'קט שחור צעיף ורוד תכשיטים נוכחיים: פירסינג תמונת דסקטופ נוכחית: מסך שחור חבר\ה? משהו כזה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הצ'מן צ'לי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כהההההההה האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? הוא יודע....=). ממה הכי נמאס לך? .מצהל את מי היית רוצה להרוג? המפקדת שלי הכי פחות מהנה? . לקום בבוקר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אנערף איפה אתה הולך לגור?. בעיר שלי לא נוטשת כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? משהו קטן פיאט פונטו משהו. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? זה שאני אהיה בת...34 אם ל2 ילדים כבר עם בעל מדהים חושב הרבה על העתיד?לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: טיפקס ספר אהוב: בלאט סופר(ים) אהוב(ים): טחח די צבע אהוב: .כחול פריט לבוש אהוב:גינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים שפתיים אתה שמח כש: .אני בבית ולא בצבא האם אתה חושב יותר מדי? לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?יוון אדם מפורסם שפגשת: האחרון מאור פיניה חח האם יש לך אילו שהם חרטות?כה קפה אהוב:אין מועדף שיהיה שחור עם גרגירים ריח אהוב: של הבושם שלי מה מכעיס אותך: שלא מתייחסים אליי האדם שעושה לך הכי טוב: אוווווווווווווווווווווווווווווווו סגנון מוזיקה אהוב: .מזרחית חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: אנערף הייתי בעולם? מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: אווווו.....לאומנות אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? כה מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות?כה נותן מעצמך?כה לועס דברים? כה אוהב להתקלח? כה אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כה אוהב לצחצח שיניים?כה אכפת לך מאיכות הסביבה? כה לפעמים קונה צרובים/צורב? מקבלת אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסוע ישן הרבה?כה קשר לחפצים?=/ אוהב חולצות גזורות?לא אוהב לטייל?כה אוהב כפכפים?כה לובש בוקסר?כה שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך?טוב לי ילדותי?לא חולם בהקיץ?לפעמים

לה לה לה עניתי

עבר: שם המורה בכיתה א`:אורנה הזיכרון הראשון שלך:אבא לוקח אותי ליום הראשון בבית ספר ויושב איתי בכיתה עד שני ארגע האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?חחח אני עדיין כולי גבר : אם נהגת לאכול דברים מוזרים?שוקולד במבה זה נחשב?? : המקצוע הראשון שנכשלת בו:ספרות . המקצוע האחרון שנכשלת בו:ספרות(מורה מעצבנת וויתרתי) האם עברת דירה?כן (לאן? כמה פעמים?):מיפו לחולון פעם אחת גיל 4 . איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?חלום השיר האחרון ששרת:חחחחח אני מנועה מלשיר הדבר האחרון שצחקת בגללו:חחח עכשיו שאני עונה על השאלון הזה(אני צוחקת מכל דבר קטן שקיים) הפעם האחרונה שבכית:אני לא בוכה זה רק הדמעות שזולגות מעצמן האדם האחרון שראית:אממ עכשיו המחשב שלי הדבר האחרון שאמרת:טוב נדבר ביי הדבר האחרון שאכלת:שניצל תירס(האמת קוביית שוקולד אבל אני מעלימה עין:)) הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:קניתי היום מחברת יפה כזו של בטי בופ וחולצה:) השיר האחרון ששמעת:יפתי-הלילה יעבור(שומעת עכשיו) הדיסק האחרון שקנית:אממ מרסלה מורלו הפעם האחרונה שעזרת לאמא:חחחח אני לא עוזרת לאמא זה אמא עוזרת לי:) הדבר הכי מטורף שעשית:אממ.. אני עושה הרבה שטויות נכון לעכשיו בנג'י אבל היד עוד נטועה הווה: שיער נוכחי:חום עם פסים בהירים . בגדים נוכחיים:טרנינג שחור כזה עם וורוד תכשיטים נוכחיים: שרשרת שתמיד על הצוואר חוץ מזה לא מתה על תכשיטים תמונת דסקטופ נוכחית:אבא חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אבא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?קורה בהחלט:) האם אתה עייף?כןןןןן את מי אתה הכי רוצה לחבק? אבא . ממה הכי נמאס לך?ריכולים של אנשים . את מי היית רוצה להרוג?לא אציין מטעמי גזענות
הכי פחות מהנה? ללכת למכולת ולראות שסגור
. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?עורכת דין איפה אתה הולך לגור?חולון/ראשון/הרצליה זה דבר שרירותי לא תלוי רק בי . כמה ילדים אתה רוצה?4 באיזה סוג של מכונית תנהג?משהו אדום
. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?עם בעלי וילדים מאושרים עבודה נוחה משרד מהבית חושב הרבה על העתיד?בלי סוף מפחד ממנו?מפחדת רק מהקדטש ברוך הוא.. יהיה טוב וקצת בכללי: להקה אהובה:משינה ספר אהוב:נקמה-שרה אנג'ל סופר(ים) אהוב(ים): אדלמן,שרה אנג'ל צבע אהוב: אפשר שניים:) שחור ולבן . פריט לבוש אהוב:גופיותתתתת ומכנסוניםםםםםם
איבר שהכי מושך אותך:אממ יש לי משהו לכפות ידיים אני חושבת שזו הסטייה שלי
אתה שמח כש:אני תמיד שמחה במיוחד כשאחיינים שלי באים . האם אתה חושב יותר מדי?לא זה עושה לי כאבי ראש
חושבת כשצריך אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?קובה(סיבה פשוטה מדינה שהריקוד זה הנשמה שלה ) אדם מפורסם שפגשת:כשהייתי שוטרת הייתי בבית של צביקה הדר פרצו לו לדירה מילאתי שם טפסים הוא פשוט מקסים
האם יש לך אילו שהם חרטות?פה ושם אחד או שתיים או 10 יכול להיות 11 מי סופר קפה אהוב:שוקוווווווווווו ריח אהוב:תות דובדבן כזה מה מכעיס אותך:קשה מאוד להכעיס אותי אבל מרוב הדברים אני צוחקת אבל אממ.. שקרנים מוציא אוי מדעתי האדם שעושה לך הכי טוב:אבא סגנון מוזיקה אהוב: לאטינית ושחורה . חדר אהוב בבית:אני בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שליייייייייי החדר שליייייייי
מקום אהוב בעולם:ממה שהייתי בו תאילנד מדהימה ממה שראיתי מהאינטרנט קנקון אני באהההההה מקצוע שנוא:תנ"ך מורה אהוב:אמיר המורה לשל"ח אוהב את בצפר?בארוררררררררררררר נרדם בשיעורים?מה זה לא חלק מהשיעור:) מעשן?בעע נפגע (רגשית) בקלות?פחחחח לא נותן מעצמך?תלוי למי לועס דברים?שו לועס מה ככה לבלוע בלי ללעוס זה משמין
אוהב להתקלח?שנה להיכנס שנה לצאת
אוהב להתעטש?חחחח זה מצחיק אותי שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כן מאוד אוהב לצחצח שיניים?כן:)זה כיף אכפת לך מאיכות הסביבה?מאוד קונה צרובים/צורב?לא בשביל מה יש אימיול אוהב לנסוע או הולך ברגל?היינו הך ישן הרבה?אפשר להגיד זה בא בתקופות קשר לחפצים?לדובי שלי שוקו לא יכולה לישון אם הוא לא איתי אוהב חולצות גזורות?אממ לא ממש אוהב לטייל?כןןן אוהב כפכפים?נוח למה לא לובש בוקסר?אממ לא ממש שמש או גשם? גשםם קר לך או חם לך?חם לי ילדותי?תמיד:) חולם בהקיץ? יותר מדי מקווה שנהנתם..:) היה נחמד:p

עונה לכם..... שבת שלום נשמות שלי(-:

בס"ד עבר: שם המורה בכיתה א`: ברכה הזיכרון הראשון שלך: אין האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: .היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא קרה דבר כזה מעולם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים בתוך העיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? חוויה השיר האחרון ששרת: המתוקות האחרונות שלי הדבר האחרון שצחקת בגללו: החייים הפעם האחרונה שבכית: יום הזכרון האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: חלק מהשיר הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם גבינה צהובה חחח הדבר האחרון ששתית: נססססס הדבר האחרון שקנית: בושם AMOR AMOR השיר האחרון ששמעת: המתוקות האחרונות שלי הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אמממממ...... לא לפה הווה: שיער נוכחי: .שחור עם פסים בגדים נוכחיים: פליז שלללל FOX תכשיטים נוכחיים: שרשרתתתת תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? בואו לא נדבר על זה כאן חחח אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי..... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ממש לא האם אתה עייף? עכשיו לא....... את מי אתה הכי רוצה לחבק? .חברה טובה שלי ממה הכי נמאס לך? .מאנשים שמשקריםםם את מי היית רוצה להרוג? אפאחד.... הכי פחות מהנה? כלום עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? תקשורת איפה אתה הולך לגור?.באור עקיבא כאילודההההה כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? .סאוונה 07 לימוזינה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אישה שנשואה לבעל שידע לעשות אותי שמחה חח חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו? ממש לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יציאת חירום ספר אהוב: לא קוראת סופר(ים) אהוב(ים): מה קשוררררר חחח צבע אהוב: .צהוב פריט לבוש אהוב: פליזזזזזזז איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: .שאני רואה את החיים שלי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? באומן בקבר של רבי נחמן מברסלבבב אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה....... האם יש לך אילו שהם חרטות?כן קפה אהוב:נססס ריח אהוב: ונילה והבושם שלי מה מכעיס אותך: שקריייייים האדם שעושה לך הכי טוב: חחחח דיי סגנון מוזיקה אהוב: .ישראלית חדר אהוב בבית: החדר שליייי מקום אהוב בעולם: ירושלים מקצוע שנוא: אזרחווווות מורה אהוב: אין דבר כזה אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? כן מעשן? לאאא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך?יותר מידי לועס דברים? כן מסטיק אוהב להתקלח? כן ברור אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כןןןןןן אוהב לצחצח שיניים?ברור אכפת לך מאיכות הסביבה?כן קונה צרובים/צורב?כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסועעעע ישן הרבה?לא לא אוהבת קשר לחפצים?יש לשרשרת שלי אוהב חולצות גזורות?לאאא אוהב לטייל?כן תלוי עם מי אוהב כפכפים?לא לובש בוקסר?לא שמה תחתוניייים שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך?קר ילדותי?ממש לא חולם בהקיץ?חחחחחח תמיד שלכםםםםם באהבההההה שבת שלום צדיקים שלי

משעמם לי גמני עונההה..שבת שלום!!

עבר: שם המורה בכיתה א`: מירי יונגר ז"ל הזיכרון הראשון שלך:לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:מידי פעם אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פיתה עם זעתר ובמבה..מוזר?:/ המקצוע הראשון שנכשלת בו: ברור זוכרת .המקצוע האחרון שנכשלת בו:עדיין ברור האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): .אמ...שהייתי ממש קטנה עברתי רחוב חח איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מושלמת! השיר האחרון ששרת: יוסי עדן-אהבת אמת הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא חושבת שצחקתי היום הפעם האחרונה שבכית: לפני 10 דק'.. האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת: שאלתי את אחותי איפה היא.. הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: מברשת שיער חח השיר האחרון ששמעת: אהבת אמת.. הדיסק האחרון שקנית:מי קונה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעה.. הדבר הכי מטורף שעשית: ניפרדתי מחבר אחרי 3 שנים לפני יומיםם.. הווה: שיער נוכחי: .שטיני כזה עם גוונים בגדים נוכחיים:טרנינג תכשיטים נוכחיים: מה לי ולזה תמונת דסקטופ נוכחית: אמ..מהצבא חבר\ה? נדלג.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבא שלי ז"ל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? .אפשר כמה? ממה הכי נמאס לך? .מלהיות עצובה את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? בקצב הזה..אין קריירה איפה אתה הולך לגור?.בעיר שלי..עכו כמה ילדים אתה רוצה? 4-6 באיזה סוג של מכונית תנהג? .לא משנה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בבית עם תאומים ובעל כזה מושלםם חושב הרבה על העתיד?די הרבה מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה:אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: .ורודד פריט לבוש אהוב: אמ..יש כמה איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: .כשאני יודעת מה אני רוצה מעצמי האם אתה חושב יותר מדי? רק בזמן האחרון אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?הוואי אדם מפורסם שפגשת: האחרון היה מייקל לואיס האם יש לך אילו שהם חרטות?כןןן קפה אהוב:לא אוהבת ריח אהוב: היפנוטיק מה מכעיס אותך: שמציקים ליייייי האדם שעושה לך הכי טוב: אחיינים שלי סגנון מוזיקה אהוב: .מזרחית חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לא משהו מיוחד מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: רותי המחנכת שהייתה לי אוהב את בצפר? בצפר כן ללמוד לא נרדם בשיעורים? מי נכנס בכלל מעשן? לאא נפגע (רגשית) בקלות? כןן נותן מעצמך?כןן לועס דברים? כןןן אוהב להתקלח? כןןן אוהב להתעטש? כןןן במיוחד בשמשש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?ואי ואיי הכי מעצבן אוהב לצחצח שיניים?לא כ"כ אכפת לך מאיכות הסביבה?לפעמיים שזה מוגזם חח קונה צרובים/צורב?לאא אוהב לנסוע או הולך ברגל?לנסוע ישן הרבה?מאוד קשר לחפצים?ברורר אוהב חולצות גזורות?לעע אוהב לטייל?כהה אוהב כפכפים?כההה יותר מהכל לובש בוקסר?לפעמיים שמש או גשם?שמששש קר לך או חם לך?עכשיו נעים ילדותי?לפעמיים חולם בהקיץ? אמ..כה בערך

למעלה